HWSW Informatikai Kerekasztal: Fifa 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fifa 2010

#121 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 16. 13:38

Idézet

Idézet

Szerintem is jó lett a game. Nekem az eddigi fifákkal az volt a bajom, hogy a cselezés nem ment...de soha se!!!... Nah itt!!! Kép...Csak csupacselnek hívom magam, mert annyira megy!!!! Pedig csak tegnap óta játszom vele (xbox360). A játékmenet tényleg gyors lett. Egyedül ami még mindig zavaró a Fifáknál, hogy aki amatőrön játszik, az mindig 10-0-ra veri az ellenfelét, viszont hamár egyet állítasz a nehézségi szinten, akkor soha nem fogsz tudni győzni. Ezen nem értem miért nem tudott az EA még változtatni. Aki csak simán a játékot szereti és nem vérprofi, annak egy idő után nagyon elszáll a játékélmény!! De ez a saját véleményem!!
Én legnehezebb szinten legyőztem Reallal a Barcát 4-2re Kép
Amatőrön meg 24-0ra.Kép
hát ja, csinálhatak volna nehezebb szintet is, ez már at előző játékokból is hiányzott. Én meg a Realt verem meg a BarcavalKép
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#122 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 16. 14:14

Idézet

Idézet

Idézet

hát ja, csinálhatak volna nehezebb szintet is, ez már at előző játékokból is hiányzott. Én meg a Realt verem meg a BarcavalKép
Nem kell nehezebb szint, ez is elég így hidd el, legjobb győzelmem viszont a manchester ellen volt 5-0, legnagyobb vereség az Atlético ellen 3-1 xd
ezek persze 09 adatok, a 10 mintha nehezebb lenne az élethűbb fizika miatt. na meek menedzser módba szerzek acsikat.
FiFA powwa!
am láttátok a pes2010 értékeléseit? nem lettek vmi jók, legrosszabb értékelés 6.4 lett, kategorizálva meg pc-n a legrosszabb 7.9.
Még FiFA10 nek a legalacsonyabb minden szinten a 9 lett :Đ

#123 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 14:54

Szerintem jól vannak megcsinálva a nehézségi szintek. Én világklasszison játszom és nagyon jók a meccsek. Néha megpróbálom legendáson, de az kicsit nehezebb. :Đ
StarCraft2: GeniousM 710 One shoot, one kill, no luck, just skill.
[img=http://img189.imageshack.us/img189/6574/18886.png]
[img=http://img233.imageshack.us/img233/6594/18887.png]
[img=http://img161.imageshack.us/img161/9369/18885jf2.png]

#124 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 15:03

Ahogy látom itt én vagyok a legbénább... :Đ Már vagy 8 éve fifázok folyamatosan (igaz: hol PC-n hol Konzolon) de még mindig csak Félprofin nyomom, mondjuk ezen a nehézségen mindig nyerek úgyhogy lehet megpróbálom Profin. :-D
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#125 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 16. 16:14

Idézet

Ahogy látom itt én vagyok a legbénább... :-D Már vagy 8 éve fifázok folyamatosan (igaz: hol PC-n hol Konzolon) de még mindig csak Félprofin nyomom, mondjuk ezen a nehézségen mindig nyerek úgyhogy lehet megpróbálom Profin. :)
hajrá! Én is pont 8éve fifázok folyamatosan,(igaz előtte probáltam a fifa99,2000,2001) én kb 1,5-2 éve kezdtem el feljeb menni a létrán előtte nálam is félprofi volt a max.
Ha online játszasz akkor heteken belül mindjárt sokkal könyebb lesz :Đ

#126 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 16:51

Na lenyomtam 2nap alatt a menedzser mód első szezonját a Real-lal, Profi szinten majd később mentem nehezebbekre mert másabb mint a 09.
Egy meccsen kaptam ki a Getafe-től 1-0ra de akkor a szomszédom is játszott aki 1 béna! Kép

#127 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 17:38

Nos akkor...pár kérdés.

Automatikus mentést ki lehet kapcsolni?És ha igen,akkor hol?Mert én buta,véletlen azt választottam az elején.
Az mitől van,hogy a Légy Profi karakterem az 5ik szint után olyan,mint...hmm....hogy fogalmazzak.Aminek neki megy,attól felborul.Beszarás.Csapattárs,ellenfél,mind1 az neki,repül egy jókorát v összeesik.Szval ez mitől lehet? (esetleg azért,mert nem eredeti?)

És akkor most jön az érdekes része...

Első szezon vége,utolsó forduló a bajnokságban,a Zaragoza állt előttem egy ponttal,én voltam a második a Madriddal,az Athletic Bilbao pedig ugyanannyi ponttal,csak rosszabb gólkülönbsége miatt volt mögöttem a 3ik helyen.Én hoztam a kötelezőt,nyertem 2-0-ra,a Zaragoza X-elt,a bilbao pedig kiakapott.Izgalmas végjáték volt,én élveztem.
És akkor...a magyar válogatottba már bejátszottam magam,sőt,én voltam az utolsó 2 v 3 felkészülési meccsen a CSK.Ugye szezon közben állandóan írkálta,h a 2010-es VB így meg úgy,már tökre vártam,h mire leszek képes...erre pedig az utolsó bajnoki után kiskép,bajnok lettem,a szezon adatai,majd gratulált,h megnyertem mind a 4 kupát(szuperkupa,BL,bajnokság,spanyol kupa....ehm...igen,spanyol kupa az utolsó bajnoki után van.Ezt le se játszottam,de megnyertem.Oké.)
És utána jön az újságcikk,h a válogatott hogy szerepelt a VB-n a vezérletemmel...Én meg így nézek ilyen WTF fejjel,h most mivan??Mi történt??Miért nem játszhattam le egy meccset se??Majd pedig indult az új szezon.Ennyi.
Szval akkor hogy is van ez?Nem lehet a VB-n játszani vagy én vagyok béna vagy .azért,mert nem eredeti.?
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#128 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 18. 17:49

Wolf, az auto mentést utólagosan a profilban lehet kapcsolgatni (legalábbis box-on).
Akárhogy is van, Neked a PES marad a favorit!Kép

#129 Felhasználó inaktív   FulhamNorby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 18:40

Idézet

Nos akkor...pár kérdés.

Automatikus mentést ki lehet kapcsolni?És ha igen,akkor hol?Mert én buta,véletlen azt választottam az elején.
Az mitől van,hogy a Légy Profi karakterem az 5ik szint után olyan,mint...hmm....hogy fogalmazzak.Aminek neki megy,attól felborul.Beszarás.Csapattárs,ellenfél,mind1 az neki,repül egy jókorát v összeesik.Szval ez mitől lehet? (esetleg azért,mert nem eredeti?)

És akkor most jön az érdekes része...

Első szezon vége,utolsó forduló a bajnokságban,a Zaragoza állt előttem egy ponttal,én voltam a második a Madriddal,az Athletic Bilbao pedig ugyanannyi ponttal,csak rosszabb gólkülönbsége miatt volt mögöttem a 3ik helyen.Én hoztam a kötelezőt,nyertem 2-0-ra,a Zaragoza X-elt,a bilbao pedig kiakapott.Izgalmas végjáték volt,én élveztem.
És akkor...a magyar válogatottba már bejátszottam magam,sőt,én voltam az utolsó 2 v 3 felkészülési meccsen a CSK.Ugye szezon közben állandóan írkálta,h a 2010-es VB így meg úgy,már tökre vártam,h mire leszek képes...erre pedig az utolsó bajnoki után kiskép,bajnok lettem,a szezon adatai,majd gratulált,h megnyertem mind a 4 kupát(szuperkupa,BL,bajnokság,spanyol kupa....ehm...igen,spanyol kupa az utolsó bajnoki után van.Ezt le se játszottam,de megnyertem.Oké.)
És utána jön az újságcikk,h a válogatott hogy szerepelt a VB-n a vezérletemmel...Én meg így nézek ilyen WTF fejjel,h most mivan??Mi történt??Miért nem játszhattam le egy meccset se??Majd pedig indult az új szezon.Ennyi.
Szval akkor hogy is van ez?Nem lehet a VB-n játszani vagy én vagyok béna vagy .azért,mert nem eredeti.?
Én a Légy profi módban nem tudok semmit sem csinálni.Madártávlatból mutatja a kamerát és nem tudok csinálni semmit, értem ezalatt azt, hogy a játékos akivel lennem kellene az magától futkorászik én meg nem tudom irányítani...Vajon ez miért van?

#130 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 19:06

Idézet

Wolf, az auto mentést utólagosan a profilban lehet kapcsolgatni (legalábbis box-on).
Akárhogy is van, Neked a PES marad a favorit!Kép
Óó,köszi.:Đ Majd megnézem.
És igen,PC-re egyértelmű,h melyik mellett teszem le a voksom.Eddig kb elvoltam a Fifával,7végétől(ha minden jól megy...),akkor a király visszatér. ^^

Idézet

Én a Légy profi módban nem tudok semmit sem csinálni.Madártávlatból mutatja a kamerát és nem tudok csinálni semmit, értem ezalatt azt, hogy a játékos akivel lennem kellene az magától futkorászik én meg nem tudom irányítani...Vajon ez miért van?
Hehh,ez érdekes.Én nemtom.
Azt tudom csak javasolni,h hagyd a fenébe és várj egy hetet^^ A PES Become a Legend módja 1000x jobb ennyél.Kép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#131 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 20:13

GT Review

#132 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 21:19

Már 355g megvan benne :Đ

#133 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 09:34

Nekem még csak 80g-m van, eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Na de majd most! :Đ

#134 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 18:34

A menedzser módban van valami változás a 09-hez képest? És ez is szarul megy Win 7 alatt?

#135 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 20:50

Idézet

Nekem még csak 80g-m van, eddig nem nagyon foglalkoztam vele. Na de majd most! :Đ
Hajrá! :-D

Damien!: PC-n nem jó a FiFA hidd el. Csak konzolon jó, de ott nagyon!
Inkább a PES-el játsz, az öreg vason qrva jó.

#136 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 21:14

Idézet

Idézet

Hajrá! :-D

Damien!: PC-n nem jó a FiFA hidd el. Csak konzolon jó, de ott nagyon!
Inkább a PES-el játsz, az öreg vason qrva jó.
Kösz. :)

#137 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 23. 22:18

Helló mindenki. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan csináljam meg a GameFace képemet a játékhoz. Sikerült megcsinálnom valahogy még az előző PSN account-omra de azt már nem használom... A mostanira kéne (Gooner023). Légyszi segítsetek!
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#138 Felhasználó inaktív   Petike94 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 05:50

Valaki tud segíteni, hogy milyen programmal és hogyan lehet füvet csinálni?

#139 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 07:01

Idézet

Füvezni akarsz??KépKép Amúgy nem tudok segíteni sajnos.Kép

#140 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 09:19

Idézet

hát van valami az tény de nem az ea csinálta szoval had segítsek: [color= #555555; font-family: arial, sans-serif; font-size: 19px; line-height: normal; white-space: pre" class="Apple-style-span]http://lmgtfy.com/?q...igh+level+grass :Đ[/color]
PSN: NikonKristof

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.