Elküldve: 2009. 10. 18. 17:38
Nos akkor...pár kérdés.
Automatikus mentést ki lehet kapcsolni?És ha igen,akkor hol?Mert én buta,véletlen azt választottam az elején.
Az mitől van,hogy a Légy Profi karakterem az 5ik szint után olyan,mint...hmm....hogy fogalmazzak.Aminek neki megy,attól felborul.Beszarás.Csapattárs,ellenfél,mind1 az neki,repül egy jókorát v összeesik.Szval ez mitől lehet? (esetleg azért,mert nem eredeti?)
És akkor most jön az érdekes része...
Első szezon vége,utolsó forduló a bajnokságban,a Zaragoza állt előttem egy ponttal,én voltam a második a Madriddal,az Athletic Bilbao pedig ugyanannyi ponttal,csak rosszabb gólkülönbsége miatt volt mögöttem a 3ik helyen.Én hoztam a kötelezőt,nyertem 2-0-ra,a Zaragoza X-elt,a bilbao pedig kiakapott.Izgalmas végjáték volt,én élveztem.
És akkor...a magyar válogatottba már bejátszottam magam,sőt,én voltam az utolsó 2 v 3 felkészülési meccsen a CSK.Ugye szezon közben állandóan írkálta,h a 2010-es VB így meg úgy,már tökre vártam,h mire leszek képes...erre pedig az utolsó bajnoki után kiskép,bajnok lettem,a szezon adatai,majd gratulált,h megnyertem mind a 4 kupát(szuperkupa,BL,bajnokság,spanyol kupa....ehm...igen,spanyol kupa az utolsó bajnoki után van.Ezt le se játszottam,de megnyertem.Oké.)
És utána jön az újságcikk,h a válogatott hogy szerepelt a VB-n a vezérletemmel...Én meg így nézek ilyen WTF fejjel,h most mivan??Mi történt??Miért nem játszhattam le egy meccset se??Majd pedig indult az új szezon.Ennyi.
Szval akkor hogy is van ez?Nem lehet a VB-n játszani vagy én vagyok béna vagy .azért,mert nem eredeti.?