Idézet
Idézet
 hát az szar ügy... igy  szépen átvágják a pc-seket...nem is éri meg megvenni az eredeti gamet...kár rá kidobni a pénzt...szerencsétlen fejemmel én is megvettem
 hát az szar ügy... igy  szépen átvágják a pc-seket...nem is éri meg megvenni az eredeti gamet...kár rá kidobni a pénzt...szerencsétlen fejemmel én is megvettem ...a másik dolog,ami bántsa a búrámat az az,hogy semmiféle amerikai focis játék nincsen pc-re a madden 08-on kivül
...a másik dolog,ami bántsa a búrámat az az,hogy semmiféle amerikai focis játék nincsen pc-re a madden 08-on kivül

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

.
.

. És Arsenal drukker vagyok,és a kedvencem Arshavin,gondolom nem volt nehéz kitalálni a  nevemből
. És Arsenal drukker vagyok,és a kedvencem Arshavin,gondolom nem volt nehéz kitalálni a  nevemből 

Vele sokat kereshetsz XD
 Vele sokat kereshetsz XD

5-6 éve vok arsenal drukker
 5-6 éve vok arsenal drukker 

Ha arra, hogy valaki kapura viszi a labdát akkor ugy tudod elérni, hogy a kapus kifusson, hogy nyomod az Y gombot. Ha meg arra, hogy szögletnél felmenjen fejelni, azt csak a 90. perc  vagy azutáni szögleteknél lehet csak. Azthiszem az analoggal... de ebben már nem vagyok biztos
 Ha arra, hogy valaki kapura viszi a labdát akkor ugy tudod elérni, hogy a kapus kifusson, hogy nyomod az Y gombot. Ha meg arra, hogy szögletnél felmenjen fejelni, azt csak a 90. perc  vagy azutáni szögleteknél lehet csak. Azthiszem az analoggal... de ebben már nem vagyok biztos