thx:) és a szabadúszó játékoskat akiket veszel el lehet adni 1ből vagy várni kell a kövi szezonig???
Fifa 2010

Elküldve: 2010. 02. 14. 18:48
Idézet
thx:) és a szabadúszó játékoskat akiket veszel el lehet adni 1ből vagy várni kell a kövi szezonig???

Elküldve: 2010. 02. 14. 18:58
						értem és ha igazolni akarok 1 játékos akkor annak írja a további kérőit és ajánlatait?

Elküldve: 2010. 02. 14. 19:02
Idézet
értem és ha igazolni akarok 1 játékos akkor annak írja a további kérőit és ajánlatait?

Elküldve: 2010. 02. 14. 19:04
						van egy trophy ! csak annyi van írva hogy nyerd meg az 5 top ligát. (angol.spa,franc,nímet,olasz). És az lenne a kérdésem hogy ezt tényleg egy manangerel kell megcsinálni vagy lehet külön-külön más manangerel ?

Elküldve: 2010. 02. 14. 19:04
Idézet
 pedig ps2-n nagyon sok jó dolog volt a fifában amit kihagytak a nagykonzolos verzsönökből!!
         pedig ps2-n nagyon sok jó dolog volt a fifában amit kihagytak a nagykonzolos verzsönökből!!

Elküldve: 2010. 02. 14. 19:14
						ahha értem  :)  és itt inteligensebbek az ellenfelek mert még csak a 09 van meg és az ottani managermódban angol 3.osztályos csapatnál mindig csak előrevágdosták a labdát és kész???
:)  és itt inteligensebbek az ellenfelek mert még csak a 09 van meg és az ottani managermódban angol 3.osztályos csapatnál mindig csak előrevágdosták a labdát és kész???

:)  és itt inteligensebbek az ellenfelek mert még csak a 09 van meg és az ottani managermódban angol 3.osztályos csapatnál mindig csak előrevágdosták a labdát és kész???

Elküldve: 2010. 02. 14. 22:17
az előző kérdésem lényegtelen:)  vki meg tudja mondani h a belga Anderlech csapatában van 1 olyan játékos hogy Romleu Lukaku kb 16éves 1.90körül fekete és ha van az összértéke hányas:) ??????????????
??????????????

Elküldve: 2010. 02. 14. 23:17
Idézet
van egy trophy ! csak annyi van írva hogy nyerd meg az 5 top ligát. (angol.spa,franc,nímet,olasz). És az lenne a kérdésem hogy ezt tényleg egy manangerel kell megcsinálni vagy lehet külön-külön más manangerel ?

Elküldve: 2010. 02. 15. 14:55
						ha 1 kissebb csapattal vagy(pl angol 3.osztály) akkor úgy is kinevelhetsz játékost akit behívnak majd a nemzeti csapatba nem?

Elküldve: 2010. 02. 20. 17:28
						Hogyan tudnám megoldani hogy felvegyek egy gólt? Mert feltölteni nem tudom mert nincs liveom. De ez olyan betyárfostosan nagy gól volt, hogy valahogy megszeretném örökíteni az utókornak:)

Elküldve: 2010. 02. 20. 17:41
Idézet
Hogyan tudnám megoldani hogy felvegyek egy gólt? Mert feltölteni nem tudom mert nincs liveom. De ez olyan betyárfostosan nagy gól volt, hogy valahogy megszeretném örökíteni az utókornak:)
 (nahjó ez nagyon gáz?
(nahjó ez nagyon gáz? )
)

PSN: NikonKristof

Elküldve: 2010. 02. 20. 18:00
Idézet
Idézet
 (nahjó ez nagyon gáz?
(nahjó ez nagyon gáz? )
) 

Elküldve: 2010. 02. 25. 21:41
						nekem az a bajom a FIFA 2010-zel hogy nem tudom beállítani a grafikát mert bemegyek hogy beállítások grafika és bármit állítok játék közben olyan mint ha nem állítottam volna semmit.És a felbontást nem lehet átállítani 1024x768-ra csak 800x600-ra.Valaki tud megoldást vagy egy olyan torrentett ahol nem razor1911 van fenn.

Elküldve: 2010. 02. 25. 22:24
						warezzal nem foglalkoznak az oldalon ezzel kapcsolatban ment pm.
Próbáltad beállítani úgy hogy belépsz, beállítások, kilépsz, belépsz?

Próbáltad beállítani úgy hogy belépsz, beállítások, kilépsz, belépsz?

Elküldve: 2010. 03. 02. 14:32
						FIFA 2010 egy remek játék.

,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:02
						tudja valaki,h milyen lesz a fifa 2011 pc-s verziója ??? remélem h fog hasonlitani a konzolosra

Elküldve: 2010. 03. 02. 16:51
Idézet
tudja valaki,h milyen lesz a fifa 2011 pc-s verziója ??? remélem h fog hasonlitani a konzolosra
	Gunner For Life  Victoria Concordia Crescit
Victoria Concordia Crescit 
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

Victoria Concordia Crescit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

Elküldve: 2010. 03. 02. 18:25
						azt hittem, h sok cselt tudok a fifaban...tévedtem 
http://www.youtube.c...0302&feature=iv
(nem rossz a srác:))

http://www.youtube.c...0302&feature=iv
(nem rossz a srác:))
	aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan

Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan

Súgó