HWSW Informatikai Kerekasztal: Fifa 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fifa 2010

#241 Felhasználó inaktív   Mancsfül 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 17. 12:51

Helló. Igen,konzolon. Én az összpontszámra gondoltam,pl ha egy játékos pontszáma 82,azt szeretném mondjuk 87-re fölvinni,de nem engedi csak lefelé.De értem amit írtál,ezekszerint csak úgy adhatok plusz pontokat ha valahonnan elveszek.De így az összpontszám marad ugyanannyi,maximum a képességekkel tudok variálni.Jól értelmeztem? Egyébként ps 3-ról van szó.

#242 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 17. 12:56

Idézet

Helló. Igen,konzolon. Én az összpontszámra gondoltam,pl ha egy játékos pontszáma 82,azt szeretném mondjuk 87-re fölvinni,de nem engedi csak lefelé.De értem amit írtál,ezekszerint csak úgy adhatok plusz pontokat ha valahonnan elveszek.De így az összpontszám marad ugyanannyi,maximum a képességekkel tudok variálni.Jól értelmeztem? Egyébként ps 3-ról van szó.
Igen,de PL.David Villa csatár,neki inkább ne a Becsúszás legyen 85,hanem inkább a Befejezés,vagy a beadás vagy fejelés.De ugyanez PL:Terry,neki meg ne a befejezés legyen 50,hanem azt vidd le 0-ra,és felrakod a emberfogásra,amit lehet.Így jobban tudod növelni az értéke.Tud ez nőni is,meg csökkeni.De nekem eddig talán még 4-et sikerült növelnem maximun Kép

#243 Felhasználó inaktív   Mancsfül 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 13:28

Értem. Nagyon köszönöm a segítséged,ezzel is okosabb lettem. Mindenképp meg próbálom.Mégegyszer kösz,helló!

#244 Felhasználó inaktív   kakuta44 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 22:06

Csács,még nincs meg a fifa 10 de szeretném majd a manager módot vinni,le tudná írni nekem valaki hogy az English League Oneba melyik a 3 leggazdagabb csapat(font vagy eu mind1),ilyen csapatok vannak benne pl:Charlton,Leeds,....előre is köszönöm

#245 Felhasználó inaktív   kakuta44 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 22:07

ööö jha és xbox 360on tolnám,bocsi

#246 Felhasználó inaktív   kakuta44 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 19:27

Te vagy szánalmas kisfiam...Húzz el! - K2

#247 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 18:08

Hali !

Van olyan Achievement hogy vegyek 50 játékost a menedzser módban.Ha a tehetségkutatónál veszek az beleszámít?

#248 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 18:54

Idézet

Hali !

Van olyan Achievement hogy vegyek 50 játékost a menedzser módban.Ha a tehetségkutatónál veszek az beleszámít?
nem

#249 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 07:59

Mivel nincs Fifa 11-es topik,ezért ide másolom a videót.FIFA 11: Karakter design
Egész szép lesz a grafika,és a játékosok arcai is felveszik a PES-el a csatát,sőt még talán jobbak is.Vermaelen,Song,Almunia,Bendtner,nek végre lesz normális feje,és Fabregasnak is javult,már csak RvPre leszek kíváncsi :Đ

#250 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 09:28

Idézet

Mivel nincs Fifa 11-es topik,ezért ide másolom a videót.FIFA 11: Karakter design
Egész szép lesz a grafika,és a játékosok arcai is felveszik a PES-el a csatát,sőt még talán jobbak is.Vermaelen,Song,Almunia,Bendtner,nek végre lesz normális feje,és Fabregasnak is javult,már csak RvPre leszek kíváncsi :Đ
Akkor miért nem csinálsz egy FIFA 11-es topikot?:-D Ez a videó kijött már egy 1-2 hete, csak gondolom vártál a magyar felirat miatt.
Amúgy az ilyenfajta labdavezetés és különböző testalkatok már egy jó ideje benne vannak a PES-ben, csak itt az a különbség, hogy a fifások adtak neki egy jó kis nevet, és mintha valami nagy újdonság lenne...vagyis, a fifában tényleg az. =)
Viszont ezeknek a normális testípusoknak hála végre nem fognak hatalmas fejű, ugyanolyan testalkatú bábúk futocsgálni a pályán, az volt a legirritálóbb az egészben.
Az arcok viszont tényleg jól néznek ki, végre elkezdtek hasonlítani az eredetire:)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#251 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 09:33

Az arcok valami egészen brutálisan néznek ki! És a videó végén volt egy rész, amikor Rooney testalkatát mutogatta, valami hihetetlenül élethű volt! A mozgása, minden! Ha a PES játékmenete lenne párosítva a Fifa licenceivel, és kinézetével.... hát! Brutális lenne!
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#252 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 10:48

Idézet

Idézet

Akkor miért nem csinálsz egy FIFA 11-es topikot?:-D Ez a videó kijött már egy 1-2 hete, csak gondolom vártál a magyar felirat miatt.
Amúgy az ilyenfajta labdavezetés és különböző testalkatok már egy jó ideje benne vannak a PES-ben, csak itt az a különbség, hogy a fifások adtak neki egy jó kis nevet, és mintha valami nagy újdonság lenne...vagyis, a fifában tényleg az. =)
Viszont ezeknek a normális testípusoknak hála végre nem fognak hatalmas fejű, ugyanolyan testalkatú bábúk futocsgálni a pályán, az volt a legirritálóbb az egészben.
Az arcok viszont tényleg jól néznek ki, végre elkezdtek hasonlítani az eredetire:)
Tényleg benne volna a PESben?Észre sem vettem eddig Kép.De PC-n úgy is olyan lesz mint eddig,ugyan olyan rossz.Hát szerintem a 2012 csak PS3,és Xbox 360 lesz már.Kép

#253 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 10:54

Idézet

Tényleg benne volna a PESben?Észre sem vettem eddig Kép.De PC-n úgy is olyan lesz mint eddig,ugyan olyan rossz.Hát szerintem a 2012 csak PS3,és Xbox 360 lesz már.Kép
Persze, a jobb játékosok közelebb tudják magukhoz képest vezetni a labdát, a rosszabbak pedig nem.:Đ
Ez a testalakt meg stb...ez már elég régóta van, kb PES 3 v 4, nem tudom pontosan.

Én olyat hallottam, h PC-re a régi motorral már nem jön FIFA. Szóval az optimisták szerint kapunk egy FIFA 08-09 konzolos átiratot, a pesszimisták (realisták) szerint pedig nem is lesz, akárcsak most a World Cup.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#254 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 11:00

Idézet

Idézet

Én olyat hallottam, h PC-re a régi motorral már nem jön FIFA. Szóval az optimisták szerint kapunk egy FIFA 08-09 konzolos átiratot, a pesszimisták (realisták) szerint pedig nem is lesz, akárcsak most a World Cup.
Bár PCre nem is olyan jó a Fifa, ott egyértelműen PES,ahogy konzolon a Fifa.Idén viszont a PES is jó lesz konzolon(remélem).:Đ

#255 Felhasználó inaktív   RVP11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 12. 22:01

heló mindenki!

arra lennék kíváncsi hogy van-e lehetőség arra, hogy xbox-ra live nélkül tudjak frissítéseket valahogy leszedni

#256 Felhasználó inaktív   RVP11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 17:41

?

#257 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 17:42

Idézet

heló mindenki!

arra lennék kíváncsi hogy van-e lehetőség arra, hogy xbox-ra live nélkül tudjak frissítéseket valahogy leszedni

sztem nem
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#258 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 13. 21:01

Idézet

heló mindenki!

Nem. Maximum számítógépről ha lehet. De sajnos nem értek hozzá, hogy lehet-e vagy sem.

#259 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 13:29

nemrég megvettem ps3ra a fifát, és eddig pcn nyomtam, így elég nehéz az átállás, még csak világklasszisra vettem fel, és megyeget, csak egy a gondom: mindig eltolják az összes játékosom, és mintha ők tornyok lennének, az enyémeim mintha pálcikabábuk, és ugyanilyen egyszerűséggel szerelnek is, mit lehet ezellen tenni?Kép
Free userbars

#260 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 13:48

Idézet

nemrég megvettem ps3ra a fifát, és eddig pcn nyomtam, így elég nehéz az átállás, még csak világklasszisra vettem fel, és megyeget, csak egy a gondom: mindig eltolják az összes játékosom, és mintha ők tornyok lennének, az enyémeim mintha pálcikabábuk, és ugyanilyen egyszerűséggel szerelnek is, mit lehet ezellen tenni?Kép
hát lehúzod Professionalra..cseleket csinálsz..xboxon a bal alsó ravasz meg a jobb analoggal lehet. Te úgy tudsz odalökve szab ályosan szerelni, hogy lenyomva tartod a passzgombot vagy a lövőgombot. :Đ
Kép

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.