Fifa 2010
Elküldve: 2010. 05. 17. 12:51
Helló. Igen,konzolon. Én az összpontszámra gondoltam,pl ha egy játékos pontszáma 82,azt szeretném mondjuk 87-re fölvinni,de nem engedi csak lefelé.De értem amit írtál,ezekszerint csak úgy adhatok plusz pontokat ha valahonnan elveszek.De így az összpontszám marad ugyanannyi,maximum a képességekkel tudok variálni.Jól értelmeztem? Egyébként ps 3-ról van szó.
Elküldve: 2010. 05. 17. 12:56
Idézet
Helló. Igen,konzolon. Én az összpontszámra gondoltam,pl ha egy játékos pontszáma 82,azt szeretném mondjuk 87-re fölvinni,de nem engedi csak lefelé.De értem amit írtál,ezekszerint csak úgy adhatok plusz pontokat ha valahonnan elveszek.De így az összpontszám marad ugyanannyi,maximum a képességekkel tudok variálni.Jól értelmeztem? Egyébként ps 3-ról van szó.

Elküldve: 2010. 05. 17. 13:28
Értem. Nagyon köszönöm a segítséged,ezzel is okosabb lettem. Mindenképp meg próbálom.Mégegyszer kösz,helló!
Elküldve: 2010. 05. 18. 22:06
Csács,még nincs meg a fifa 10 de szeretném majd a manager módot vinni,le tudná írni nekem valaki hogy az English League Oneba melyik a 3 leggazdagabb csapat(font vagy eu mind1),ilyen csapatok vannak benne pl:Charlton,Leeds,....előre is köszönöm
Elküldve: 2010. 06. 22. 18:08
Hali !
Van olyan Achievement hogy vegyek 50 játékost a menedzser módban.Ha a tehetségkutatónál veszek az beleszámít?
Van olyan Achievement hogy vegyek 50 játékost a menedzser módban.Ha a tehetségkutatónál veszek az beleszámít?
Elküldve: 2010. 06. 22. 18:54
Idézet
Hali !
Elküldve: 2010. 06. 28. 07:59
Mivel nincs Fifa 11-es topik,ezért ide másolom a videót.FIFA 11: Karakter design
Egész szép lesz a grafika,és a játékosok arcai is felveszik a PES-el a csatát,sőt még talán jobbak is.Vermaelen,Song,Almunia,Bendtner,nek végre lesz normális feje,és Fabregasnak is javult,már csak RvPre leszek kíváncsi
Egész szép lesz a grafika,és a játékosok arcai is felveszik a PES-el a csatát,sőt még talán jobbak is.Vermaelen,Song,Almunia,Bendtner,nek végre lesz normális feje,és Fabregasnak is javult,már csak RvPre leszek kíváncsi

Elküldve: 2010. 06. 28. 09:28
Idézet
Mivel nincs Fifa 11-es topik,ezért ide másolom a videót.FIFA 11: Karakter design

Amúgy az ilyenfajta labdavezetés és különböző testalkatok már egy jó ideje benne vannak a PES-ben, csak itt az a különbség, hogy a fifások adtak neki egy jó kis nevet, és mintha valami nagy újdonság lenne...vagyis, a fifában tényleg az. =)
Viszont ezeknek a normális testípusoknak hála végre nem fognak hatalmas fejű, ugyanolyan testalkatú bábúk futocsgálni a pályán, az volt a legirritálóbb az egészben.
Az arcok viszont tényleg jól néznek ki, végre elkezdtek hasonlítani az eredetire:)
Elküldve: 2010. 06. 28. 09:33
Az arcok valami egészen brutálisan néznek ki! És a videó végén volt egy rész, amikor Rooney testalkatát mutogatta, valami hihetetlenül élethű volt! A mozgása, minden! Ha a PES játékmenete lenne párosítva a Fifa licenceivel, és kinézetével.... hát! Brutális lenne!
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243
PS3: dgabor6243
Elküldve: 2010. 06. 28. 10:48
Idézet
Idézet

Amúgy az ilyenfajta labdavezetés és különböző testalkatok már egy jó ideje benne vannak a PES-ben, csak itt az a különbség, hogy a fifások adtak neki egy jó kis nevet, és mintha valami nagy újdonság lenne...vagyis, a fifában tényleg az. =)
Viszont ezeknek a normális testípusoknak hála végre nem fognak hatalmas fejű, ugyanolyan testalkatú bábúk futocsgálni a pályán, az volt a legirritálóbb az egészben.
Az arcok viszont tényleg jól néznek ki, végre elkezdtek hasonlítani az eredetire:)

Elküldve: 2010. 06. 28. 10:54
Idézet
Tényleg benne volna a PESben?Észre sem vettem eddig
.De PC-n úgy is olyan lesz mint eddig,ugyan olyan rossz.Hát szerintem a 2012 csak PS3,és Xbox 360 lesz már.

Ez a testalakt meg stb...ez már elég régóta van, kb PES 3 v 4, nem tudom pontosan.
Én olyat hallottam, h PC-re a régi motorral már nem jön FIFA. Szóval az optimisták szerint kapunk egy FIFA 08-09 konzolos átiratot, a pesszimisták (realisták) szerint pedig nem is lesz, akárcsak most a World Cup.
Elküldve: 2010. 06. 28. 11:00
Idézet
Idézet
Tényleg benne volna a PESben?Észre sem vettem eddig
.De PC-n úgy is olyan lesz mint eddig,ugyan olyan rossz.Hát szerintem a 2012 csak PS3,és Xbox 360 lesz már.

Elküldve: 2010. 07. 12. 22:01
heló mindenki!
arra lennék kíváncsi hogy van-e lehetőség arra, hogy xbox-ra live nélkül tudjak frissítéseket valahogy leszedni
Elküldve: 2010. 07. 13. 17:42
Idézet
heló mindenki!
arra lennék kíváncsi hogy van-e lehetőség arra, hogy xbox-ra live nélkül tudjak frissítéseket valahogy leszedni
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2010. 07. 13. 21:01
Idézet
heló mindenki!
Elküldve: 2010. 07. 18. 13:29
nemrég megvettem ps3ra a fifát, és eddig pcn nyomtam, így elég nehéz az átállás, még csak világklasszisra vettem fel, és megyeget, csak egy a gondom: mindig eltolják az összes játékosom, és mintha ők tornyok lennének, az enyémeim mintha pálcikabábuk, és ugyanilyen egyszerűséggel szerelnek is, mit lehet ezellen tenni?

Elküldve: 2010. 07. 18. 13:48
Idézet
nemrég megvettem ps3ra a fifát, és eddig pcn nyomtam, így elég nehéz az átállás, még csak világklasszisra vettem fel, és megyeget, csak egy a gondom: mindig eltolják az összes játékosom, és mintha ők tornyok lennének, az enyémeim mintha pálcikabábuk, és ugyanilyen egyszerűséggel szerelnek is, mit lehet ezellen tenni?