DJ Hero

Elküldve: 2009. 10. 14. 09:18
Idézet
Idézet
Intro trailer:

PSN ID : Ludens665

Elküldve: 2009. 10. 27. 09:39
Idézet
Látogató a fejlesztőknél: Freestyle Games Developer Tour
 benn ül a csávesz lazán télisapiba meg deszkászcipőbe
benn ül a csávesz lazán télisapiba meg deszkászcipőbe legalább van stílusa
legalább van stílusa nade kövi dolog bemennek szobába... macboook
nade kövi dolog bemennek szobába... macboook köviszoba aki jól figyel 3iphone számol meg
köviszoba aki jól figyel 3iphone számol meg én 10 nél több BOXOT számoltam
én 10 nél több BOXOT számoltam és akkor dizánj is a toppon
és akkor dizánj is a toppon  meg akkor mien jómár h igy kipróbálgatja mindenki a gamet :)jókis kikapcsolódás nekik munka közben és akkor volt 1 szoba amit nagyon enm értettem a gépekbe mind narancs neon volt
 meg akkor mien jómár h igy kipróbálgatja mindenki a gamet :)jókis kikapcsolódás nekik munka közben és akkor volt 1 szoba amit nagyon enm értettem a gépekbe mind narancs neon volt és a csávónak ventillátor helyett 1 zalman hűtő nézett felé dikk
és a csávónak ventillátor helyett 1 zalman hűtő nézett felé dikk nade hh még midnig xp-t használnak. nemértem gondolom könyebb rajta programozni de akkor is ha a vállalatok nem mozdulnak akkor nagyon az embereksem fognak de biztos van ez máshogy is. nade mind1 is van még ott sok finomság also dolgoznék ott
nade hh még midnig xp-t használnak. nemértem gondolom könyebb rajta programozni de akkor is ha a vállalatok nem mozdulnak akkor nagyon az embereksem fognak de biztos van ez máshogy is. nade mind1 is van még ott sok finomság also dolgoznék ott 

PSN: NikonKristof

Elküldve: 2009. 10. 28. 09:01

Elküldve: 2009. 11. 01. 18:50
DJ HERO
Véleményem szerint még nem tart a guitar hero szintján de ezis nagyon jo  ezt magamnakis nehéz volt beismerni mivel azén zenei izlésem nagyon más(rock)
 ezt magamnakis nehéz volt beismerni mivel azén zenei izlésem nagyon más(rock)
Mikor olvastam egy ps2 forumon,hogy jőn a Dj hero akor mondtam magamban lekompincsolták a guitar herotnagyon kész voltam
DE ez az itáletem megváltozot mikor megnéztem egy trilert és látam ,hogyez nem rosz sőt nagyon jo és most már azon vagyok ,hogy beszerezem.
ÉS 3 NAP ÉS MER NYOMOM ÉM MÁR NAGY LÁZ BAN ÉGEK.
Egy kérdé őszelehet kőtni a guitar hero 4 (world tour) ha valaki tudja pls irja meg előreis kősz mindenkinek.
#9 Guest__*
Elküldve: 2009. 11. 01. 18:56
						énis nagyon felháborodtam a guitar heroknál, h mekkora koppintás a GITÁRRÓL,és semmi haszna!  

Elküldve: 2009. 11. 02. 15:33
Idézet
énis nagyon felháborodtam a guitar heroknál, h mekkora koppintás a GITÁRRÓL,és semmi haszna! 

Remélem nem

Elküldve: 2010. 01. 13. 09:28
						Kipróbáltam ezt a játékot és azóta nem nyugszok. Muszáj megvennem. Annyira jó volt, hogy azt elmondani nem lehet. Fantasztikus játék lett.

Elküldve: 2010. 05. 25. 09:46
						Méltatlanul alábecsült játék a DJ Hero, amit sokan nem szeretnek, nekem viszont nagyon tetszett és el is döntöttem, megveszem. 
Azoknak szeretnék szólni, akik velem együtt vágynak erre a játékra, hogy az 576-ban mától 5 napig csak 10.000Ft-ot kérnek érte.

Azoknak szeretnék szólni, akik velem együtt vágynak erre a játékra, hogy az 576-ban mától 5 napig csak 10.000Ft-ot kérnek érte.

Elküldve: 2010. 05. 26. 21:41
						Én nem hagyhattam ott 9990 HUF-ért. Ma megvettem, utolsó darab volt. Hatalmas gamma.

Elküldve: 2010. 09. 22. 15:05
						Emberek!!! A DJ Hero 2 demoja tölthető az amerikai store-ról. Az angolt még nem néztem. Én már ki is próbáltam és nagyon jó. Tetszik. Tuti vétel lesz, amint megjelenik.

Elküldve: 2010. 09. 22. 17:46
 Idézet: biolencse - Dátum: 2010. 09. 22. 16:05
Idézet: biolencse - Dátum: 2010. 09. 22. 16:05
Emberek!!! A DJ Hero 2 demoja tölthető az amerikai store-ról. Az angolt még nem néztem. Én már ki is próbáltam és nagyon jó. Tetszik. Tuti vétel lesz, amint megjelenik.
Már egy jó ideje tölthető
 . Szerintem az előző részhez képest eddig nagyon tré. Az a két szám nagyon ratyi ami benne van meg a grafja sem tetszett, túl "gyúrmás". De ettől még megveszem a játékot
 . Szerintem az előző részhez képest eddig nagyon tré. Az a két szám nagyon ratyi ami benne van meg a grafja sem tetszett, túl "gyúrmás". De ettől még megveszem a játékot  !
 !

Elküldve: 2010. 09. 22. 18:29
 Idézet: dante92 - Dátum: 2010. 09. 22. 16:46
Idézet: dante92 - Dátum: 2010. 09. 22. 16:46
Már egy jó ideje tölthető  . Szerintem az előző részhez képest eddig nagyon tré. Az a két szám nagyon ratyi ami benne van meg a grafja sem tetszett, túl "gyúrmás". De ettől még megveszem a játékot
 . Szerintem az előző részhez képest eddig nagyon tré. Az a két szám nagyon ratyi ami benne van meg a grafja sem tetszett, túl "gyúrmás". De ettől még megveszem a játékot  !
 !
 . Szerintem az előző részhez képest eddig nagyon tré. Az a két szám nagyon ratyi ami benne van meg a grafja sem tetszett, túl "gyúrmás". De ettől még megveszem a játékot
 !Nekem nincs bajom a játékkal. A számok tetszenek, bár az igaz, hogy ennél egész biztos lesznek jobbak is. A grafikával egy ilyen játékban egyáltalán nem kell foglalkozni szerintem, szóval ez engem hidegen hagy. A freestyle részeket viszont nagyon jól eltalálták.

Elküldve: 2011. 05. 21. 18:46
						A DJ HERO első részének vezérlőjét lehet használni a másodikhoz is? egyáltalán kijött másfajta a 2-höz?

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.