HWSW Informatikai Kerekasztal: Zenélés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Zenélés

#41 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:13

Azta... Holnap alapítok egy bandát b@szki... Úgy is van egy osztálytársam aki egész jól gitározik (még tappingelni is tud) meg egy évfolyamtársam aki dobol. 2 hét és híresebbek leszünk mint a Van Halen Kép
3 hét az Iron Maiden és a Black Sabbath, onnan meg jöhet a Metallica! Szerény vágyam hogy jobb legyek mint Hendrix.KépKépKépKép

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#42 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:27

Idézet

2 hét és híresebbek leszünk mint a Van Halen Kép
3 hét az Iron Maiden és a Black Sabbath, onnan meg jöhet a Metallica! Szerény vágyam hogy jobb legyek mint Hendrix.KépKépKépKép
Ha úgy állsz neki, mint mi, akkor ne ilyen célokat fektess le. Csak, hogy leírhassam, megkérdeztem a főnöktől, hogy mi a célunk ezzel a zenekarral, amire azt válaszolta, hogy azért létezünk, hogy neki legyen oka szombatonként lerészegedni.

#43 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 21:31

Idézet

Idézet

2 hét és híresebbek leszünk mint a Van Halen Kép
Ha úgy állsz neki, mint mi, akkor ne ilyen célokat fektess le. Csak, hogy leírhassam, megkérdeztem a főnöktől, hogy mi a célunk ezzel a zenekarral, amire azt válaszolta, hogy azért létezünk, hogy neki legyen oka szombatonként lerészegedni.
A mi célunk emberek szórakoztatása lett volna, de ezt olvasva lehet hogy át kéne gondolni... Egyébként nem tudom hogy ki lenne basszeros, mert az osztálytársamnak van basszusgitárja, de nem nagyon tud játszani, én meg valamennyire tudok, de nincs basszerom... Szal ez kicsit olyan "tökön lőttük magunkat" szagú.

#44 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:13

Jó, hogy van ez a topic. Örülök neki. Nem is emlékszem, mikor fogtam először kezembe basszusgitárt. Az azonban biztos, hogy nagyon tetszett, ezért kértem kölcsön egyik ismerősömtől pár hétre az övét. Sok sok idő eltelt, meg sok próbálkozás, de végül a barátokkal megalapítottuk az E330! nevű punk formációt. A youtube-on megtaláni a számainkat. Valami E330! channel, vagy mit kell keresni. Sokáig megvolt ez a zenekar, de aztán sajnos vége lett. Mindenki más irányba mozdult. Más zenéket kezdtünk szeretni, ráadásul egyre több próba maradt el, főleg a munka miatt. Sajnos vége lett, pedig nagyon szerettek minket. Rengeteg helyen megfordultunk koncertezni, többek között punkfesztiválokon is. Játszottunk a Prosecturával, a Panksapkával, a FürgeRókaLábakkal, a Barackcával, meg egy rakás ismert zenekarral még. Imádtam. Nagyon jó volt. Hihetetlen érzés az, amikor a színpadon állsz és az emberek felnéznek rád azért, amit csinálsz. Aztán az imént említett okok miatt feloszlottunk. Sokáig utána nem is voltam zenekarban, még a gitáromhoz sem nyúltam. Nem rég azonban éppen egy forgatás közben voltam, mikor oda jött hozzám a Panksapka egyik tagja (ők is szolnokiak, mint én), hogy alapítottak egy másik bandát és kellene nekik egy basszusgitáros. Az egykori Panksapkából hárman, az E330!-ból pedig ketten, a dobos, meg én vagyunk a zenekarban. Három koncert már volt, de azokon -a kései csatlakozásom és mert sok időt zenélés nélkül töltöttem- még nem én játszottam. Nagyon örülök, hogy végre megint zenélhetek, ráadásul igen profi muzsikusokkal. A Panksapkát szerintem nem kell bemutatni túl sok embernek. Elég sokat letettek már arra a bizonyos asztalra. Csak tanulhatok tőlük. Jó emberekkel, jó társaságban, jó zenét játszani ... nincs is annál jobb.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#45 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:22

Idézet

Jó, hogy van ez a topic. Örülök neki. Nem is emlékszem, mikor fogtam először kezembe basszusgitárt. Az azonban biztos, hogy nagyon tetszett, ezért kértem kölcsön egyik ismerősömtől pár hétre az övét. Sok sok idő eltelt, meg sok próbálkozás, de végül a barátokkal megalapítottuk az E330! nevű punk formációt. A youtube-on megtaláni a számainkat. Valami E330! channel, vagy mit kell keresni. Sokáig megvolt ez a zenekar, de aztán sajnos vége lett. Mindenki más irányba mozdult. Más zenéket kezdtünk szeretni, ráadásul egyre több próba maradt el, főleg a munka miatt. Sajnos vége lett, pedig nagyon szerettek minket. Rengeteg helyen megfordultunk koncertezni, többek között punkfesztiválokon is. Játszottunk a Prosecturával, a Panksapkával, a FürgeRókaLábakkal, a Barackcával, meg egy rakás ismert zenekarral még. Imádtam. Nagyon jó volt. Hihetetlen érzés az, amikor a színpadon állsz és az emberek felnéznek rád azért, amit csinálsz. Aztán az imént említett okok miatt feloszlottunk. Sokáig utána nem is voltam zenekarban, még a gitáromhoz sem nyúltam. Nem rég azonban éppen egy forgatás közben voltam, mikor oda jött hozzám a Panksapka egyik tagja (ők is szolnokiak, mint én), hogy alapítottak egy másik bandát és kellene nekik egy basszusgitáros. Az egykori Panksapkából hárman, az E330!-ból pedig ketten, a dobos, meg én vagyunk a zenekarban. Három koncert már volt, de azokon -a kései csatlakozásom és mert sok időt zenélés nélkül töltöttem- még nem én játszottam. Nagyon örülök, hogy végre megint zenélhetek, ráadásul igen profi muzsikusokkal. A Panksapkát szerintem nem kell bemutatni túl sok embernek. Elég sokat letettek már arra a bizonyos asztalra. Csak tanulhatok tőlük. Jó emberekkel, jó társaságban, jó zenét játszani ... nincs is annál jobb.
rákerestem youtube-on és jó!!!! igazi punk, nem is gondoltam volna rólad hogy ilyen stílusba nyomod...
csak a zenétek ilyen vagy a kinézet és életérzés is ilyen punk?

#46 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:30

Idézet

rákerestem youtube-on és jó!!!! igazi punk, nem is gondoltam volna rólad hogy ilyen stílusba nyomod...
Sok minden változott az idők alatt. A kinézet is punk volt, de mióta komoly munkám van, nem engedhetem meg magamnak. A bakancsokat még mindig hordom (három pár van), de a többi már megváltozott. Az új zenekarral is punkot játszunk. Imádom.

Ja! És remélem, hogy nem a másik E330-at nézted meg. A mi felvételeink csak zenéből és egy darab állóképből állnak.
biolencse
Get your Portable ID!

#47 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:33

e330 szolnok

Ezt írd be a keresőbe és akkor előjönnek a számok.
biolencse
Get your Portable ID!

#48 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:34

Idézet

Idézet

Sok minden változott az idők alatt. A kinézet is punk volt, de mióta komoly munkám van, nem engedhetem meg magamnak. A bakancsokat még mindig hordom (három pár van), de a többi már megváltozott. Az új zenekarral is punkot játszunk. Imádom.

Ja! És remélem, hogy nem a másik E330-at nézted meg. A mi felvételeink csak zenéből és egy darab állóképből állnak.
igen azt néztem 3 szám volt fent

#49 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:35

Idézet

Idézet

Idézet

igen azt néztem 3 szám volt fent
Nem nem! Ha jobb fölül ráklikkelsz a more infora, vagy valamire, akkor kidob vagy egy tucatnyi számot.
biolencse
Get your Portable ID!

#50 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:36

Na tehát! Kidob három számot. Az egyiket nyisd meg. Utána jobb fölül kiírja, hogy E330!. Akkor arra klikkelj és utána meg alatta a see all-ra. Na és akkor adja a többit is. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#51 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:38

Idézet

Na tehát! Kidob három számot. Az egyiket nyisd meg. Utána jobb fölül kiírja, hogy E330!. Akkor arra klikkelj és utána meg alatta a see all-ra. Na és akkor adja a többit is. KépKép
ja ok megnézem akkor a többit is, lényeg hogy azt néztem....majd jöhetnek az új bandádtól is anyagokKép

#52 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:45

Télleg nemrossz ötlet a topic
gitározni v 1 év 3 hónapja tanulok gitártanárnál, (szerencsére) nem pedig zenesuliban, mert őszintén megvallva nem
hiszek bennük meg stb. bandában kisérőgitáros vagyok, de nemtudom van e egyáltalán még banda. Egy fellépésünk
volt idei évzárón, fel lett véve fel lett téve youtube-rade köcsögök leszedték így nemtudom megmutatni, amikor még nem szedték le be is linkeltem megis nézték jópáran aztmondták jó. csaj énekesünk hangja szar úgy ahogy van és mertem
mondani gitáros énekesünknek hogy lenne egy jobb vokálos csaj erre mondta nemtudja lehet ő száll már ki, erre kicsit felment bennem a pumpa mert elvileg diáknapon játszunk. A cuccom a gyöngyszemem egy Gibson SG Classic egy 50 W-os Marshall-al, úgy vigyázok rá mint a szemem fényére. Hirtelen ennyi jött szivből:)
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#53 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 16:36

Idézet

gitározni v 1 év 3 hónapja tanulok gitártanárnál, (szerencsére) nem pedig zenesuliban, mert őszintén megvallva nem
hiszek bennük meg stb. bandában kisérőgitáros vagyok, de nemtudom van e egyáltalán még banda. Egy fellépésünk
volt idei évzárón, fel lett véve fel lett téve youtube-rade köcsögök leszedték így nemtudom megmutatni, amikor még nem szedték le be is linkeltem megis nézték jópáran aztmondták jó. csaj énekesünk hangja szar úgy ahogy van és mertem
mondani gitáros énekesünknek hogy lenne egy jobb vokálos csaj erre mondta nemtudja lehet ő száll már ki, erre kicsit felment bennem a pumpa mert elvileg diáknapon játszunk. A cuccom a gyöngyszemem egy Gibson SG Classic egy 50 W-os Marshall-al, úgy vigyázok rá mint a szemem fényére. Hirtelen ennyi jött szivből:)

Gibson SG? Linkelj már egy képet róla. Kíváncsi vagyok hogy milyen. Igazi Angus style :Đ

Bio: Nem is gondoltam, hogy ennyi basszeros van itt a fórumon. Álatalában a "sima" gitár "menőbb" szokott lenni....

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#54 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 16:45

Idézet

Idézet

Gibson SG? Linkelj már egy képet róla. Kíváncsi vagyok hogy milyen. Igazi Angus style :Đ

Bio: Nem is gondoltam, hogy ennyi basszeros van itt a fórumon. Álatalában a "sima" gitár "menőbb" szokott lenni....

detto ugyanilyen http://www.rocknroll...Classic-Big.jpg

#55 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 17:18

Idézet

Ja, a Summer of 69-t (vagy mi a címe) toltátok, nem? :Đ

#56 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 16. 17:31

Idézet

Idézet

Idézet

detto ugyanilyen http://www.rocknroll...Classic-Big.jpg
Áztá! Egyik ismerősünknek ugyanilyen Gibson-ja volt csak lilában. :Đ
Nálunk is zenélnek, Fater: Fender Precision Bass(USA) és egy Jazz Bass(MEX)-je van (Előbbi 4 útóbbi 5 húros)
Nővérem meg egy Fender DG-3 dobgitáron játszik már több mint 6éve. Én tanultam dobon majd később basszusgitáron tanított apám de abbahagytam... Talán még egyszer megpróbálom ha lesz valaki akivel lehet együtt tolni Kép

#57 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 18:36

Idézet

Ja, a Summer of 69-t (vagy mi a címe) toltátok, nem? :Đ
aaazt aazt :-D csak copyright miatt a Bryanadams.com leszedette. Próbáltam sokmindent, átneveztem áttettem a gépemen másik mappába stb, de mindegy majd újra megvágom, megváltozik a súlya és akkor talán felengedi tenni

#58 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 18:36

Idézet

Idézet

Már meg is akartam jegyzeni picit rosszmájúan, hogy itt "mindenki 4 húrral szerencsétlenkedik?" Kép:Đ:)

Bio: Köszi a beszámolót. A számokat egyébként te írtad? Kép am, van fenn egy koncert felvétel is youtube-on. KépKép

+ Most hallgatom a "no comment"-et KépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/002.gif Ez mekkora.

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#59 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 18:38

Idézet

Áztá! Egyik ismerősünknek ugyanilyen Gibson-ja volt csak lilában. :Đ
Nálunk is zenélnek, Fater: Fender Precision Bass(USA) és egy Jazz Bass(MEX)-je van (Előbbi 4 útóbbi 5 húros)
Nővérem meg egy Fender DG-3 dobgitáron játszik már több mint 6éve. Én tanultam dobon majd később basszusgitáron tanított apám de abbahagytam... Talán még egyszer megpróbálom ha lesz valaki akivel lehet együtt tolni Kép
hu nemsemmi felhozatal.
één aztmondom tanulj meg dobolni legyél dobos, úgyis kismillióan gitárosok akarnak lenniKép:-D

#60 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 19:23

áááááááááááááá Piromániás vagyok, felgyújtok mindent