HWSW Informatikai Kerekasztal: Avatar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

#81 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 14. 17:10

Idézet

Idézet

Nem tudja valaki, hogy meddig fogják játszani az Avatart imaxben? Mert a jegyfoglalást csak február valahányadikáig láttam, és az összes hétvége tele van...
Amíg megtömik a termeket biztosan! Én nem izgulok, csak jan 24.-e után tudok foglalni. Február idusával elégedett is lennék. Addigra cska lesz hely valamelyik pénteken.
Érdemes Hétfőnként, és Keddenként (ha hétfőn nem frissitenek) nézni az oldalt, h mikor rakják ki az új napokat, mert könnyen lehet jó helyet találni, időben.

#82 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 14. 17:20

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudja valaki, hogy meddig fogják játszani az Avatart imaxben? Mert a jegyfoglalást csak február valahányadikáig láttam, és az összes hétvége tele van...
Amíg megtömik a termeket biztosan! Én nem izgulok, csak jan 24.-e után tudok foglalni. Február idusával elégedett is lennék. Addigra cska lesz hely valamelyik pénteken.
Érdemes Hétfőnként, és Keddenként (ha hétfőn nem frissitenek) nézni az oldalt, h mikor rakják ki az új napokat, mert könnyen lehet jó helyet találni, időben.
Én is elkaptam pont a firssítés után fél órával 30-át, szombatot...és már akkor félig volt a terem :Đ
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#83 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 15. 09:11

most olvasom Stanislaw Lem: Csillagnapló című könyvét és az egyik fejezetben a főhős eljut érdekes bolygóra.
itt erdők vannak buja növényzet és élénk kék színű smaragdzöldszemű emberszabású lények akik nem valami fejlettek...
hhmmm ezt így elég fura volt olvasni

#84 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 10:04

A játék szörnyen rossz lett pocsék grafika rossz fizika szar karakterek és videók Kép

#85 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 12:53

Idézet

A játék szörnyen rossz lett pocsék grafika rossz fizika szar karakterek és videók Kép
én még nem merem megvenni! 13ropi. én annyit nem akarok érte adni..... sztem ér kb. 7ezret. Nem? csak megvettem másfél hónapja a AC2-t és kaptam ilyen kódokat a Avatar játékhoz.....

#86 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 12:55

Idézet

most olvasom Stanislaw Lem: Csillagnapló című könyvét és az egyik fejezetben a főhős eljut érdekes bolygóra.
itt erdők vannak buja növényzet és élénk kék színű smaragdzöldszemű emberszabású lények akik nem valami fejlettek...
hhmmm ezt így elég fura volt olvasni
akkor szerinted Cameron kopintotta? annyira engem nem zavarna

#87 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 13:22

Idézet

Idézet

én még nem merem megvenni! 13ropi. én annyit nem akarok érte adni..... sztem ér kb. 7ezret. Nem? csak megvettem másfél hónapja a AC2-t és kaptam ilyen kódokat a Avatar játékhoz.....
Hát lehet miután átváltozol kék manóvá jobb lesz én nem bírtam addig se Kép

#88 Felhasználó inaktív   tommy93 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 16. 22:31

Na emberek megnéztem ma digitális 3D-ben és nos egyátalán nem vagyok csalódott. Sztori téren már láttam egy-pár ilyet, de én úgy gondolom hogy ez egy olyan látvány világgal volt ez a film megáldva amin az ember szinte elfeledkezik hogy mi is tőrténik...csak nézed hallod és nem foglalkozól mással.:Đ Előszőr nézzek 3D-s mozit, de nekem egy picitt zavart a homályosság de úgy hogy néhány résznél szinte nem láttam semmit annyira messze vannak a tárgyak, a táj stb. - szerencsére ez csak párszor történt meg.
3D-ről csak annyit hogy első félórában még csodálkoztam, de utána úgy rászoktam a nézéshez hogy szinte rászokott a szemem, ezért ha még 3D-ként nem éreztem hatalmas forradalmat de hang világban nagyon megfogott és büntető volt. Megcsapott a helikopter zaj belülről és kivűlről, a lövőldözések, robbanások szinte recsegnek ropognak - nem egyszer éreztem hogy a hátamban dobogot a szivem...Kép Egyébként szép témája van nekem bejött az ilyen fantasy szóval én csak ajánlani tudom aki kiakar kapcsolódni. Szivesen megnézném újra, bár inkább megvárom hogy megjelenjen DVD-n, Bluray-en mert nem szivesen nézznék meg megint egy huzamban 2 és fél órát teljesen oda ragadva a székben.Kép Na igen elis gondolkoztam azon hogy milyen rég voltam moziban.Kép

#89 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 17. 00:17

valaki felvilágosít a játékkal kapcsolatban? annyi érdekelne hogy egy nagy hely van ahol mászkálsz vagy pályák vannak? (haverom nem volt képes elmagyarázni így megkérdem egy "szakembertől" Kép)

#90 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 17. 01:38

Idézet

valaki felvilágosít a játékkal kapcsolatban? annyi érdekelne hogy egy nagy hely van ahol mászkálsz vagy pályák vannak? (haverom nem volt képes elmagyarázni így megkérdem egy "szakembertől" Kép)
Van 1 bolygó amin le kell igázni a navikat vagy visszaverni az embereket.A bolygón lesznek kijelölt részek,ahova majd el kel menned és csak ott tudsz küldiket csinálni,de azok elég nagy bejárható területek és szerencsére van teleport Kép.

#91 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 19:47

Na a film megkapta a Golden Globe díjat! Kép

#92 Felhasználó inaktív   Songoku12 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:16

Idézet

Na a film megkapta a Golden Globe díjat! Kép
komoly?:O az tök jó:Đ

#93 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:22

Aki látta 3D-ben az szerint milyen? Érdemes úgy megnézni vagy 2D ben is élvezetes?
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#94 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:26

Idézet

Aki látta 3D-ben az szerint milyen? Érdemes úgy megnézni vagy 2D ben is élvezetes?
Érdemes megnézni 3D-ben. nincs benne az az erőltettett 3D érzés mint mikor direkt feléd történik minden, és sokkal élvezhetőbb a világ.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#95 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:26

Idézet

IMAX mozban láttam, hidd el megéri azt az árát

#96 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:27

Idézet

Idézet

Alig várom...30-án nézem IMAX-ba :Đ
Playstation 3 60 GB

#97 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:32

Idézet

Idézet

Idézet

én 2-án. sztem qrva jó lesz Kép
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#98 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

én még jan.10-én néztem meg IMAX-be :-D és elárulok egy titkot: qrva jó lesz Kép

#99 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 20:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

én még jan.10-én néztem meg IMAX-be :-D és elárulok egy titkot: qrva jó lesz Kép
Hát remélem mert úgy néz ki a héten megyünk a cimborákkal megnézni, hallottam már róla sok jót és pár rosszat is. Majd meglátjuk.
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#100 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 18. 21:00

10-ére hogy foglaltál jegyet? Csak 3-áig van eddig kiírva.
Playstation 3 60 GB

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.