HWSW Informatikai Kerekasztal: Lockerz - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lockerz

#1301 Felhasználó inaktív   toomye 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 21. 18:55

HIItt van egy magyar lockerz odlal ha unod hogy nem tudzs angolul és magyar hírekete akarsz olvasni akkor regisztrálj ezen a linken!http://pontpark.eu/b_regisztracio/d0625156a594fe279cad5fdc45535786Amit garantálok az az hogy biztosan kiküldik neked én már rendeltem egy kulcstartótSokat úgy sem veszthettek! :Đ

#1302 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:35

Hali!
a lockerzen ilyen sorsolásszerű a redeem? És ha regisztrációnál hamis adatokat adok meg azt amikor kérdezik redeem közben ha akkor beirom a valósat ugy jó?egyébként már a hónapba volt ilyen redeem? Egyébként hajnal körül szokott lenni? és azt kiirják a napihírek közé? Bocs h ennyit kérdezek de elég kezdő vagyok ebben a témában.
Köszi!helló!
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#1303 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:42

Idézet

Hali!
a lockerzen ilyen sorsolásszerű a redeem? És ha regisztrációnál hamis adatokat adok meg azt amikor kérdezik redeem közben ha akkor beirom a valósat ugy jó?egyébként már a hónapba volt ilyen redeem? Egyébként hajnal körül szokott lenni? és azt kiirják a napihírek közé? Bocs h ennyit kérdezek de elég kezdő vagyok ebben a témában.
Köszi!helló!
Olyan a reedem, hogy a főoldalra kiírnak egy linket main keresztül te bejelentkezel és tudsz beváltani PTZ-t. Ha nem vagy gyors akkor szívtad. Az első 5p biztosan elvisznek mindent. Inkább add meg mindenhova a valós adatokat, semmi bajod nem lesz tölle, arra vigyázz, hogy vesző nélkül adj meg mindent. Nem ebben a hónapban még nem volt.

#1304 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:44

Idézet

Idézet

Hali!
Köszi!helló!
Olyan a reedem, hogy a főoldalra kiírnak egy linket main keresztül te bejelentkezel és tudsz beváltani PTZ-t. Ha nem vagy gyors akkor szívtad. Az első 5p biztosan elvisznek mindent. Inkább add meg mindenhova a valós adatokat, semmi bajod nem lesz tölle, arra vigyázz, hogy vesző nélkül adj meg mindent. Nem ebben a hónapban még nem volt.
És ez milyen időben szokott lenni?
Kép

#1305 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 11:46

Idézet

És ez milyen időben szokott lenni?
Változó. Valamikor este fele valamikor meg hajnalban.

#1306 Felhasználó inaktív   adam183 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 16:47

Idézet

Idézet

Hali!
Köszi!helló!
És pl a Török....-öt hogy írjam ? Kép
 <a href='http://pontpark.eu/b_regisztracio/eceb6ea14a9189569967681229bffe89' class='bbc_url' title='Külső link' rel='nofollow external'>http://pontpark.eu/b...967681229bffe89</a> Ha esetleg van valakinek használatlan BattleForge kódja, vagy játékon belül megunt kártyája, és szeretné jó helyre adományozni, az legyen szíves és küldjön egy PM-et nekem! :) Köszönöm!

#1307 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 17:07

Idézet

Idézet

Török mint utca vagy ország? Esetleg név. De független mivel az országot azt nem te írod be hanem választod, mellesleg angolul kell megadni. A többi cuccost értelem szerűen ékezet nélkül: Torok.

#1308 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 20:46

Hali! Ha én rendelek egy 32 gigás touchot arra jön vmilyen kölcség ? és ha jön mi alapján?
Köszi. Hello
Kép

#1309 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 22. 22:25

Idézet

Hali! Ha én rendelek egy 32 gigás touchot arra jön vmilyen kölcség ? és ha jön mi alapján?
Köszi. Hello
Általában nem vámoltatják meg a cuccokat mert nem tudják mi van benne ézért nem kell semmit sem fizetni. A Lockerzen amikor kiírják a havi reedem szabályait ott is benne van, hogy nincsen díja a cuccnak kivéve a saját országod által rárakott vám, stb.

#1310 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 07:00

Idézet

Idézet

Köszi. Hello
Általában nem vámoltatják meg a cuccokat mert nem tudják mi van benne ézért nem kell semmit sem fizetni. A Lockerzen amikor kiírják a havi reedem szabályait ott is benne van, hogy nincsen díja a cuccnak kivéve a saját országod által rárakott vám, stb.
Most nézem milyen f.szán leirtam azt h költség :Đ de h ne legyen off: De ha megvámolják aki vmilyen %-át ki kell fizetni? Ti most a redeemen mit fogtok rendelni?Kép
Kép

#1311 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 10:05

Ma megérkezett meg a pólóm :Đ
http://imagerz.com/Q...UtvAwJQBVIfEAVR

#1312 Felhasználó inaktív   adam183 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 10:10

Idézet

Idézet

Idézet

Török mint utca vagy ország? Esetleg név. De független mivel az országot azt nem te írod be hanem választod, mellesleg angolul kell megadni. A többi cuccost értelem szerűen ékezet nélkül: Torok.
Köszi a választ! KépKép!
Egyébként város.
 <a href='http://pontpark.eu/b_regisztracio/eceb6ea14a9189569967681229bffe89' class='bbc_url' title='Külső link' rel='nofollow external'>http://pontpark.eu/b...967681229bffe89</a> Ha esetleg van valakinek használatlan BattleForge kódja, vagy játékon belül megunt kártyája, és szeretné jó helyre adományozni, az legyen szíves és küldjön egy PM-et nekem! :) Köszönöm!

#1313 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 10:48

Idézet

Ma megérkezett meg a pólóm :Đ
http://imagerz.com/Q...UtvAwJQBVIfEAVR
Buzi! XD Am most jön meg szinte minden magyarnak szóval nekem is nemsokára itt lesz.

#1314 Felhasználó inaktív   wargaa18 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 11:40

Üdv!régen nem voltam már a lockerzen de mivel h megkaptam a pólót ujra elkezdem:Dláttam h van iolyen shopos cucc ott csak pénzért lehhet cuccot van vagy a ptz-t is fellehet használni??

#1315 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 11:46

Idézet

Üdv!régen nem voltam már a lockerzen de mivel h megkaptam a pólót ujra elkezdem:Dláttam h van iolyen shopos cucc ott csak pénzért lehhet cuccot van vagy a ptz-t is fellehet használni??
Lehet PTZ-vel is, de elég költséges(sok PTZ kell). Egyenlőre MO.-ban még nem elérhető.

#1316 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 11:46

Idézet

Ha jól láttam, akkor fel lehet, és így annyival lesz olcsóbb a vásárolni kívánt termék.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#1317 Felhasználó inaktív   EFeri93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 18:34

Sziasztok
Hogyan tudom meg, mikor van a havi reedem?
Hogyan tudok rendelni?

#1318 Felhasználó inaktív   EFeri93 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 18:45

még egy kérdésem lenne:
Honnan tudom , hogy Z-listes vagyok?

Köszi, ha bárki tud segíteni

#1319 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 19:45

Idézet

még egy kérdésem lenne:
Honnan tudom , hogy Z-listes vagyok?

Köszi, ha bárki tud segíteni
20 embert kell meghívni.
Reedem nem tudni mikor lesz.

#1320 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 12:36

namost..... ha én egy $60-os játékot vennék, de én összegyűjtök kb 5000 pontot akkor enyém a játék ingyen, nem?

Téma megosztása:

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.