HWSW Informatikai Kerekasztal: Lockerz - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lockerz

#1321 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 26. 12:37

Idézet

namost..... ha én egy $60-os játékot vennék, de én összegyűjtök kb 5000 pontot akkor enyém a játék ingyen, nem?
jah ! Csak nem kapod meg ! XD mert nem hozzák ki......

#1322 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 12:41

Idézet

Idézet

namost..... ha én egy $60-os játékot vennék, de én összegyűjtök kb 5000 pontot akkor enyém a játék ingyen, nem?
mért nem hozzák ki?

#1323 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 26. 12:49

Idézet

Idézet

Idézet

mért nem hozzák ki?
Egyelőre csak ez Egyesült Államokba szállítanak :Đ

#1324 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 12:55

Idézet

Mekkora nyomorég vagy...

Csak US-ban van eddig shop, de jövő hónaptól még 10 országban lesz elérhető. Ebből 2 ismeretlen, lehet az egyik Magyarország.

#1325 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:15

Idézet

Idézet

Mekkora nyomorég vagy...

Csak US-ban van eddig shop, de jövő hónaptól még 10 országban lesz elérhető. Ebből 2 ismeretlen, lehet az egyik Magyarország.
Azért nyomorék mert igazat mondott?Kép

#1326 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:27

Idézet

Mért mondott igazat?

#1327 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:28

Idézet

Idézet

Idézet

Mekkora nyomorég vagy...

igenKép én nem hisszem hogy mo lesz az. De hátha ! Én már úgy lefosom ezt az oldalt....... eddig egy magyar kapot innen cuccot! fent van youtube-n de nekem nem meggyőző.

#1328 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:32

Idézet

igenKép én nem hisszem hogy mo lesz az. De hátha ! Én már úgy lefosom ezt az oldalt....... eddig egy magyar kapot innen cuccot! fent van youtube-n de nekem nem meggyőző.
Hozávetőleg 50, de lehet több magyarról tudok bizonyítékkal együtt aki kapott már cuccot. De neked hiába magyarázod mert nemhiszed el, nemtudom, hogy miért. Van köztük 8GB IPod Touch is.

#1329 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:33

Idézet

Idézet

Hozávetőleg 50, de lehet több magyarról tudok bizonyítékkal együtt aki kapott már cuccot. De neked hiába magyarázod mert nemhiszed el, nemtudom, hogy miért. Van köztük 8GB IPod Touch is.
rakj fel tölük videót ! És már el is hiszem ! Kép

#1330 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:38

Idézet

Engem ugyan nem érdekelsz. Elég szomorú, hogy csak a YouTube-ig van a látóköröd és nem tudsz máshol kerezsgélni. Egyébként képekkel tudok csak rendelkezni.

Egy kis infó másoknak: Ha megnyertél egy cuccot akkor tudsz választani 2 postázás között. Az egyik, hogy egy héten belül megjön, de vámoltatják(ez csak elektronikai cuccoknál elérhető opció) vagy egy másik, de az akár 3 hétig is eltart mire megjön, de nincs vám.

#1331 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:39

Idézet

Idézet

Engem ugyan nem érdekelsz. Elég szomorú, hogy csak a YouTube-ig van a látóköröd és nem tudsz máshol kerezsgélni. Egyébként képekkel tudok csak rendelkezni.

Egy kis infó másoknak: Ha megnyertél egy cuccot akkor tudsz választani 2 postázás között. Az egyik, hogy egy héten belül megjön, de vámoltatják(ez csak elektronikai cuccoknál elérhető opció) vagy egy másik, de az akár 3 hétig is eltart mire megjön, de nincs vám.
Ohhó az utóbbi lehetőség érdekel :Đ
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#1332 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:40

Idézet

Idézet

Ezt a postai költséges dolgot hol tudom kiválasztani? Nekem a vám nélkülire lenne szükségem. Inkább várok, csak ne kelljen fizetni :Đ
Köszi Klemid, hogy segítesz nekünk :-D

#1333 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:43

Idézet

Ezt a postai költséges dolgot hol tudom kiválasztani? Nekem a vám nélkülire lenne szükségem. Inkább várok, csak ne kelljen fizetni :Đ
Köszi Klemid, hogy segítesz nekünk :-D
Ha nyertél egy cuccot akkor pár napon belül jön egy email és abban kell majd visszaigazolni.

#1334 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:47

Itt a teljes leírás:
A Lockerz komoly nyeremény esetén több opciót ajánl fel.
Az egyik: A csomag UPS-el érkezzen hozzád, aminek előnye: Gyors, és nyomon követhető hol tart a csomag, emellett ez egy futárszolgálat. Hátránya /elvileg/, hogy vámot kell fizetni.
A másik: A csomag USPS-el érkezzen hozzád, aminek előnye a vámmentesség lenne. Hátránya hogy lassú (14-21 nap), és semmi információt nem tudsz a csomagodról, csak várni kell az érkezésre.
Mint írtam, csak komoly nyeremény esetén választhatsz. Ez leginkább az elektronikai termékek. Ha lockerz exlusive-ből rendelsz, ott mindenképp USPS-el jön meg a csomag.
Az eddigiek alapján egy magyar nyertesnek kellett vámot fizetnie.

#1335 Felhasználó inaktív   Kaos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 17:54

Idézet

Idézet

Mért mondott igazat?
Mért ha most megrendelné kihoznák neki?

#1336 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 17:56

Idézet

Mért ha most megrendelné kihoznák neki?
Most nem lehet rendelni csak redeemkor. Ami épp mindjárt itt van. Shopból nemtud még rendelni mert az csak egyenlőre amcsiknak van.

#1337 Felhasználó inaktív   ArGeR88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:48

Olá skacok!KépA kérdésem az lenne hogy mennyire szűrik az olyan felhasználókat akik kitalált e-mail címekkel érték el hogy z-list státuszban legyenek??Mert olvastam itt a fórumon, hogy szűrik az ilyen felhasználókat és ki is dobják őket!KépÉn mindeggyik e-mail címre más adatot írtam(név,telszám,irányítószám stb...) és sajna csak freemailról, viszont a freemailben megadott adatok már nem stimmelnek a lockerz reg.-jével!KépAmugy én sem fűzök túl sok reményt ennek az oldalnak, de tipikusan megfáradt, megkeseredett csóró magyar emberhez hűen érdekelnek az ingyen dolgok!Gyűjtöm a pontokat lightosan ahogy tudom azt szevasz, hátha lesz valami!Kép

#1338 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 19:22

Idézet

Olá skacok!Kép A kérdésem az lenne hogy mennyire szűrik az olyan felhasználókat akik kitalált e-mail címekkel érték el hogy z-list státuszban legyenek??Mert olvastam itt a fórumon, hogy szűrik az ilyen felhasználókat és ki is dobják őket!Kép Én mindeggyik e-mail címre más adatot írtam(név,telszám,irányítószám stb...) és sajna csak freemailról, viszont a freemailben megadott adatok már nem stimmelnek a lockerz reg.-jével!Kép Amugy én sem fűzök túl sok reményt ennek az oldalnak, de tipikusan megfáradt, megkeseredett csóró magyar emberhez hűen érdekelnek az ingyen dolgok! Gyűjtöm a pontokat lightosan ahogy tudom azt szevasz, hátha lesz valami!Kép
Szerintem nem nagy baj. Kételkedni felesleges egy olyan dolgon ami bizonyítottan valós. Szerintem az a lightos nem lesz elég mert elég nehéz cuccot szerezni annak is aki keményen itt ül egész nap és azt várja mikor lesz redeem.

#1339 Felhasználó inaktív   ArGeR88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 19:55

Idézet

Idézet

Olá skacok!Kép A kérdésem az lenne hogy mennyire szűrik az olyan felhasználókat akik kitalált e-mail címekkel érték el hogy z-list státuszban legyenek??Mert olvastam itt a fórumon, hogy szűrik az ilyen felhasználókat és ki is dobják őket!Kép Én mindeggyik e-mail címre más adatot írtam(név,telszám,irányítószám stb...) és sajna csak freemailról, viszont a freemailben megadott adatok már nem stimmelnek a lockerz reg.-jével!Kép Amugy én sem fűzök túl sok reményt ennek az oldalnak, de tipikusan megfáradt, megkeseredett csóró magyar emberhez hűen érdekelnek az ingyen dolgok! Gyűjtöm a pontokat lightosan ahogy tudom azt szevasz, hátha lesz valami!Kép
Szerintem nem nagy baj. Kételkedni felesleges egy olyan dolgon ami bizonyítottan valós. Szerintem az a lightos nem lesz elég mert elég nehéz cuccot szerezni annak is aki keményen itt ül egész nap és azt várja mikor lesz redeem.
A lightosat a pontszerzésre értettem mármint úgy, hogy már van kb. 2500 pontom amiből már sok mindent tudok rendelni. Meg azt is olvastam hogy hivatalosan minden hónapban van kiárusítás, de ennek ellenére már rég volt ilyen és ha esetleg bejön akkor hamar eltűnik, mert elvileg mindenki tudja mikor lesz. Köszönöm a választ minden esetre!Kép

#1340 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 20:14

Idézet

A lightosat a pontszerzésre értettem mármint úgy, hogy már van kb. 2500 pontom amiből már sok mindent tudok rendelni. Meg azt is olvastam hogy hivatalosan minden hónapban van kiárusítás, de ennek ellenére már rég volt ilyen és ha esetleg bejön akkor hamar eltűnik, mert elvileg mindenki tudja mikor lesz. Köszönöm a választ minden esetre!Kép
Senki sem tudja mikor lesz. Minden hónapban van, és hónap vége van szval ebben a 3 napban lesz. Amikor lesz kiírják a főoldalra és egy linket találsz majd amin keresztül beválthatod a pontjaidat. Kb. 30p lesz nyitva,de már az első percben eltünnek a jó cuccok.

Téma megosztása:

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.