HWSW Informatikai Kerekasztal: Lockerz - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lockerz

#101 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:45

Idézet

Lehet,hogy ma lesz este egy restock,legalábbis ez szerint(csak feltételezés)http://lockerzshare.in/giftcountdown/ de egy probát megérhet.
UGYSE LESZ, HAHA!

Szerintetek a sok láma utánunk dobálja ingyen a méregdrága cuccokat? Mi a jó nekik abban?

klemid: ebben igazad van :Đ

#102 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:51

Nemtudom hogy átverés-e,de nem is nagyon érdekel:) Kibírom azt a napi 2percet, hogy belépjek,és válaszoljak a kérdésre.

#103 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:52

Idézet

Idézet

Lehet,hogy ma lesz este egy restock,legalábbis ez szerint(csak feltételezés)http://lockerzshare.in/giftcountdown/ de egy probát megérhet.
UGYSE LESZ, HAHA!

Szerintetek a sok láma utánunk dobálja ingyen a méregdrága cuccokat? Mi a jó nekik abban?

Gondolom ha vki regisztrál azért ők kapnak vmennyi zsét. Lehet amíg a kérdésekre válaszólgatsz linkeket nyitogatsz meg, az is zsé nekik.Kép
Megha megnézed az oldalon a videókat akkor interjúvolnak híreségeket stb. nemhiszem, hogy átverés.

#104 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:56

hát nekem nem túl meggyőző . De azért össze gyüjtök pár pontot! kibírom valahogy.... hátha nem kamu. Nem értem mért adnának egy pl. x-box-t vagy ps3-t ingyen.

#105 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:57

jah és a kérdések hol vannak?

#106 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 13:59

Idézet

Idézet

Idézet

UGYSE LESZ, HAHA!Szerintetek a sok láma utánunk dobálja ingyen a méregdrága cuccokat? Mi a jó nekik abban?klemid: ebben igazad van :Đ
Gondolom ha vki regisztrál azért ők kapnak vmennyi zsét. Lehet amíg a kérdésekre válaszólgatsz linkeket nyitogatsz meg, az is zsé nekik.Kép Megha megnézed az oldalon a videókat akkor interjúvolnak híreségeket stb. nemhiszem, hogy átverés.
En vmi olyasmit olvastam h ok azert kapnak penzt meRt ez egy felmeres es fizetik oket
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#107 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 15. 14:13

Idézet

Idézet

UGYSE LESZ, HAHA!

[font=" 'Trebuchet MS', Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Feltehetőleg a Lockerznek megéri, mert mindenféle kütyüket meg pénzt kap a szponzoroktól, akik meg ingyen reklámot cserébe + valószínüleg ezután is tőlük veszel terméket, mert beválltak (pl. veszel ipodot -> lecseréled a winampot itunesra -> hagyod inkább a HP laptop beruházását, maradsz a macbooknál mert az Apple elég fasza cuccokkal szolgált eddig is)[/font]

#108 Felhasználó inaktív   Pezsgő 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 14:25

Idézet

Idézet

Idézet

UGYSE LESZ, HAHA!Szerintetek a sok láma utánunk dobálja ingyen a méregdrága cuccokat? Mi a jó nekik abban?klemid: ebben igazad van :Đ
[font=" 'Trebuchet MS', Arial, Helvetica, sans-serif; line-height: 20px; font-size: 12px" class="Apple-style-span"]Feltehetőleg a Lockerznek megéri, mert mindenféle kütyüket meg pénzt kap a szponzoroktól, akik meg ingyen reklámot cserébe + valószínüleg ezután is tőlük veszel terméket, mert beválltak (pl. veszel ipodot -> lecseréled a winampot itunesra -> hagyod inkább a HP laptop beruházását, maradsz a macbooknál mert az Apple elég fasza cuccokkal szolgált eddig is)[/font]
HMm van benne vmi ma magam ala regizek csomot megnezem h megtom e veni heavy raint
Uncharted 2 Stats Card by JAKPRO.net - Dragon6991

#109 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 15. 14:41

Valaki kér meghívót? Aki igen, küldjön privát üzenetet egy e-mail címmel, amire küldjem Kép

#110 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 15. 14:46

Idézet

Valaki kér meghívót? Aki igen, küldjön privát üzenetet egy e-mail címmel, amire küldjem Kép
Najo, sztem itt hagyjuk abba, h meghivokat ajánlgatunk, mert ez már a hsz farmolás szintjét üti meg. Ha kér valaki, akkor majd küldesz.

#111 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 14:51

Idézet

HMm van benne vmi ma magam ala regizek csomot megnezem h megtom e veni heavy raint
1. Ha lebuksz ezzel az önmeghívásos dologgal (és le fogsz, mert nem hülyék) akkor úgy kivágnak, mint macskát sz@rni.
2. Attól, hogy összegyűlta szükséges pontod, még nem fogod megkapni a cuccost. Mocsok nagy mázli kell hozzá...Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#112 Felhasználó inaktív   mnmn1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 15:20

Idézet

Inkább vki vegyen 15p-ért vmit. Nekem eddig van 12. Vmiért a bejelentkezésért nem kaptam. Miért?
nyomj ra a bal also sarokban h login ptz
PS3 ID: mnmn1

mnmn1

#113 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:00

Nos kinek hány pontja van?Kép

Nekem 26 :Đ

#114 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:03

Idézet

Nos kinek hány pontja van?
ütős 8 xD

#115 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:16

nos egy próbát meg ér. szóval valaki küldhetne egy meghívót :Đ (mondjuk füge mert neki már úgyis sok pontja van )

#116 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:20

Idézet

Nos kinek hány pontja van?Kép

Nekem 26 :Đ
Kemény 8 :-D

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#117 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:21

Idézet

nos egy próbát meg ér. szóval valaki küldhetne egy meghívót :-D (mondjuk füge mert neki már úgyis sok pontja van )
küldj priviben egy e-mail címet, és küldöm :Đ

#118 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:30

milyen idő zónát válasszak ki?

#119 Guest__*

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:31

Idézet

GMT +1

#120 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 15. 17:32

Idézet

Idézet

GMT +1
ja még annyit hogy a telefon számot muszály megadni?

Téma megosztása:

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.