HWSW Informatikai Kerekasztal: Lockerz - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lockerz

#881 Felhasználó inaktív   dominik.lockerz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:33

Amugy volt szó a cím beírásáról az addres 2 mezőbe akkor kell írni ha nem fér ki az elsőbe a cím

#882 Felhasználó inaktív   dominik.lockerz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:34

Idézet

Amugy volt szó a cím beírásáról az addres 2 mezőbe akkor kell írni ha nem fér ki az elsőbe a cím
Kép

#883 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:39

Hülyeségeket ne írogálj.Kép

#884 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:45

Én is megkaptama levelet, h küldik a pólót. Azt szeretném kérdezni, h olyan, aki szintén fog pólót kapni, írja már le, milyen címet írd be (természetesen példával, nem a sajátjáével.) Nem szeretnék azért lemaradni róla, mert vmit elírtam.
Előre is köszönöm a segítségét :Đ

#885 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:48

Idézet

Én is megkaptama levelet, h küldik a pólót. Azt szeretném kérdezni, h olyan, aki szintén fog pólót kapni, írja már le, milyen címet írd be (természetesen példával, nem a sajátjáével.) Nem szeretnék azért lemaradni róla, mert vmit elírtam.
Ha nem volt a levélben, hogy vmit javíts ki akkor jó lesz.

#886 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:52

Idézet

Idézet

Az utcanév az, amiben nem vagyok biztos.
Nektek hogyan van beírva: 10 Példa Street vagy Példa Street 10 vagy Példa utca 10? A három közül melyiket érdemes beírni?

#887 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:54

Idézet

Idézet

Idézet

Nektek hogyan van beírva: 10 Példa Street vagy Példa Street 10 vagy Példa utca 10? A három közül melyiket érdemes beírni?
Ha az emailbe nem írték, hogy rossz akkor ne pánikolj.

#888 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 15:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Még csak ezt az e-mail címet kaptam:

Update your Settings for your Z-List T-Shirt

:Update your settings to receive your Z-List t-shirt:

Dear Lockerz Member,

Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.

stb...

Vagy nem is fogok másikat kapni?

#889 Felhasználó inaktív   danixxx10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 16:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Még csak ezt az e-mail címet kaptam:

Update your Settings for your Z-List T-Shirt

:Update your settings to receive your Z-List t-shirt:

Dear Lockerz Member,

Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of early members who discovered Lockerz before our official launch. As a member of the Z-List, you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.

stb...

Vagy nem is fogok másikat kapni?
ja

#890 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 03. 18. 16:59

Nekem még mindig nem jó a videóKép Pedig az a PSP nagyon, nagyon kéne KépKépKépKép

#891 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:03

nekem már megvan a PSP-re való sőt jegyre is futja Kép
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#892 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:07

Idézet

de én nem magmanek akarom a PSP-t... ajándék.... ezért olyan szar érzésKépKépKép

#893 Felhasználó inaktív   dfgggfgsdsdg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:07

ha van ideje valakinek akkor ezt fordítsa má le nekem! plzz:Thanks for contacting support@lockerz.com with a question about your Z-List t-shirt. We just wanted to let you know that your free t-shirt order is being processed. If your address is correct in your settings, we will send you the t-shirt. Due to an unexpected high demand, we're currently experiencing a delay in delivery times as we wait for more stock. The shipment will take an additional 4-6 weeks. Thanks for your patience! We think this soft, comfy shirt (soon to be a collector's item) will be worth the wait.

Congratulations on making the Z-List. We'll be announcing perks and prizes for Z-Listers very soon so stay tuned to Lockerz.com for some exciting news.

Thanks,

The Lockerz Crew

#894 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:08

Idézet

Idézet

de én nem magmanek akarom a PSP-t... ajándék.... ezért olyan szar érzésKépKépKép
áhám szép gesztus Kép

#895 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:13

Idézet

ha van ideje valakinek akkor ezt fordítsa má le nekem! plzz:Thanks for contacting support@lockerz.com with a question about your Z-List t-shirt. We just wanted to let you know that your free t-shirt order is being processed. If your address is correct in your settings, we will send you the t-shirt. Due to an unexpected high demand, we're currently experiencing a delay in delivery times as we wait for more stock. The shipment will take an additional 4-6 weeks. Thanks for your patience! We think this soft, comfy shirt (soon to be a collector's item) will be worth the wait.

Congratulations on making the Z-List. We'll be announcing perks and prizes for Z-Listers very soon so stay tuned to Lockerz.com for some exciting news.

Thanks,

The Lockerz Crew
[font=" Arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Köszönjük, hogy kapcsolatban van support@lockerz.com-al e kérdés a poló. Szabad poló feldolgozás alatt áll. Ha a cím helyes akkor mi elküldjük a Polót. A magas kereslet miatt nem mindig van poló a raktráon. A szállitásra szükség lehet további 4-6 hétig. Köszönyük türelmét. Ezért a kényelmes puha polóért megéri a várakozást. [/font]
[font=" Arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Gratulálunk a Z- List tagsághoz[/font]
[font=" Arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]Köszönöm,

[/font]
A Lockerz Crew
[font=" Arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[font=" Arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[font=" Arial, sans-serif; line-height: 22px" class="Apple-style-span"]nagyából enyi.... Kép[/font]

#896 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:14

Idézet

Idézet

Idézet

áhám szép gesztus Kép
kösz. am mik azok a PTZ cuccok amik 2500 PTZ-ért lehet kapni?

#897 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:14

Idézet

Thanks for contacting support@lockerz.com with a question about your Z-List t-shirt. We just wanted to let you know that your free t-shirt order is being processed. If your address is correct in your settings, we will send you the t-shirt. Due to an unexpected high demand, we're currently experiencing a delay in delivery times as we wait for more stock. The shipment will take an additional 4-6 weeks. Thanks for your patience! We think this soft, comfy shirt (soon to be a collector's item) will be worth the wait.

Thanks,

The Lockerz Crew
Köszönjük, h egy kérdéssel fordultál hozzánk a Z-List pólót illetően. Szeretnénk tudatni veled, hogy az ingyenes póló rendelésed feldolgozás alatt van. Ha a megadott lakcím helyes, akkor küldeni fogjuk a pólót. Mivel váratlanul magas a pólót igénylők száma, késések várhatóak a kiszállítást illetően, mivel további szállítmányokra várunk. A postai idő 4-6 hetet vesz igénybe. Köszönjük türelmed! Szerintünk erre a puha, kényelmes pólóra (ami hamarosan gyűjtői darab lesz) megéri várni.
Gratulálunk a Z-List státuszodhoz! Később bejelentjük a Z-Listerek jutalmát, szóval légy figyelmes és böngészd a Lockerz.comot izgalmas hírek után.
Köszönettel,
Lockerz szerkesztőség

#898 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

áhám szép gesztus Kép
erre még nem tudtam rájönni ..... Kép

#899 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:16

Skull a te fordításod sokkal jobb mint az enyém grát az angol tudásodhoz.

#900 Guest__*

Elküldve: 2010. 03. 18. 17:18

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

áhám szép gesztus Kép
erre még nem tudtam rájönni ..... Kép
Am olyan lehetséges hogy valaki küld PTZ-et egy másik felhasználónak?

Téma megosztása:

• (69 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.