FIFA 11
Elküldve: 2010. 09. 16. 21:31
aki leszedte a PC -s demót írja már meg h kamuk voltak e a videók, grafika stb
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2010. 09. 16. 21:47
Idézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 16. 22:17
Az bennevan a readme ben mint nem támogatott vga kártya.7300 8500 9400 nem támogatott
Idézet
Felhívjuk figyelmedet, hogy az NVIDIA GeForce 7300, 8100, 8200, 8300 és 9300, ATI Redeon HD3200, HD4350 és az Intel / S3 integrált lapkakészletek nem felelnek meg a minimális rendszerkövetelményeknek.
E0001 hibakód = A játékhoz Shader Model 3.0 kompatibilis (vagy jobb) grafikus kártya szükséges.
E0001 hibakód = A játékhoz Shader Model 3.0 kompatibilis (vagy jobb) grafikus kártya szükséges.
9400-asról egy szó nincs, bár lehetséges, hogy az sem támogatja az SM 3.0-át.

Elküldve: 2010. 09. 16. 21:55
Idézet: Warton - Dátum: 2010. 09. 16. 22:47
9400-asról egy szó nincs, bár lehetséges, hogy az sem támogatja az SM 3.0-át. 

Ja akkor elnéztem,rémlett hogy az ilyen 8600 butításokra emlékeztem az meg 9500 sorozattól lefele van.sm3.0 támogatja az összes nv vga a 6 os sorozat óta.Az más kérdés hogy egyes butított sorozatokon ez a grafmod max képregény megjelenítésre elég,gondolom ezért is nem támogatják a játékok manapság ezeket.
Szerkesztette: byebye hwsw 2010. 09. 16. 22:00 -kor
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2010. 09. 28. 21:02
Végre egy Fifa ami nem csak a demoig jut el nálam 
Türelem nextgen fifát terem...

Türelem nextgen fifát terem...
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2010. 09. 30. 15:40
1 kérdés.
Konzolon lehet olyat hogy multiba játszunk és nem 1más ellen,hanem a gép ellen?
Konzolon lehet olyat hogy multiba játszunk és nem 1más ellen,hanem a gép ellen?
Elküldve: 2010. 09. 30. 19:45
Csak tipp, de sztem ha a kontroller választó képernyőn mindkét kontrollert egy oldalra húzzátok, akkor egy csapatban lesztek a gép ellen.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2010. 09. 30. 20:33
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2010. 09. 30. 20:45
Csak tipp, de sztem ha a kontroller választó képernyőn mindkét kontrollert egy oldalra húzzátok, akkor egy csapatban lesztek a gép ellen.
ez tényleg így van, mi már próbáltuk és jól el lehet vele szórakozni
Elküldve: 2010. 10. 01. 21:28
én is beszereztem a játékot, és naon bejön. jobb mint a 10, főleg játékmenetben. viszont a nehézségi szintet még mindig nem sikerült igazán jól beállítani, a világklasszis könnyű, viszont a legendás már jóval nehezebb.
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2010. 10. 01. 21:57
Idézet: bzsp - Dátum: 2010. 10. 01. 22:28
én is beszereztem a játékot, és naon bejön. jobb mint a 10, főleg játékmenetben. viszont a nehézségi szintet még mindig nem sikerült igazán jól beállítani, a világklasszis könnyű, viszont a legendás már jóval nehezebb.
hát nem tudom én a 10-be legendáson kaptam már ki hazai pályán a MU-val 2-0-ra a Burnley-től , viszont máskor a Real-al 7-0-ra vertem idegenbe a Barca-t
szóval valamit tényleg finomíthatnának
Elküldve: 2010. 10. 01. 22:06
Idézet: SLi - Dátum: 2010. 10. 01. 22:57
hát nem tudom én a 10-be legendáson kaptam már ki hazai pályán a MU-val 2-0-ra a Burnley-től , viszont máskor a Real-al 7-0-ra vertem idegenbe a Barca-t
igen elég összevissza van. a legjobban azt utáltam a 10-ben, amikor ilyen elképesztő gólokkal kapok ki, amilyen az életben nincs...gondolom ezzel akarták szorosabbá tenni a meccset, de most már intelligensebb az ellenfél, gólt is nehezebb lőni, nincs az a ping-pong passzolgatás.
aka bzsp
Elküldve: 2010. 10. 02. 13:21
Na ma volt szerencsém játszani 1 meccset, Arsenal - City
. Hát .......A LEGJOBB FOCIS JÁTÉK A VILÁGON!!!!!!!A grafika rengeteget javult,a játékosok arca,valami hihetetlen.A fű is remekül meg van csinálva,lehet bírokat váltani,hogy ki legyen.Játékmenteilge is rengeteget változott,a passzok a labdavezetések,a szerelések..Valami hihetetlen.Ez már tényleg olyan mint az igazi foci.Videókat néztem,azt mondtam magamban,ez olyan mint a Fifa 10.Játszva meg olyan mint az igazi foci ! Én eddig a PES-t favorizáltam,de nem sok esélyt tartok rá,de beszerezni lehet beszerzem,de előbb a Fifára tartok ígényt
!

Elküldve: 2010. 10. 02. 14:22
énis megvettem, a menedzser mód sokat javult, jobb lett szerintem aki ps3-as és megvan neki az vegyen fel:gerii10 esetleg egy virtális profi csapatot os összedobhatnánk vagy csak meccsezni egymás elen/együtt

Elküldve: 2010. 10. 10. 10:58
Tapasztalataim
Óriási foci és Fifa rajongónak vallhatom magam ugyanis ez már legalább a 10. "epizódja" amit megvettem. Számomra mindegy hogy milyen zseniális játékok jönnek ki az adott évben pl: 2009 - InFamous, Uncharted 2, Arkham Asylum és még sorolhatnám... DE én úgyis a Fifával fogok a legtöbbet játszani - mert a focit egyszeűen nem tudom megunni
Kedvenc sorozatomban szerencsére idén se csalódtam...
Kezdjük az újdonságokkal, amiket már úgyis mindenki kívülről tud, de azért leírom egy "átlag gémer" szemszögéből a tapasztaltakat. Platform : PS3
Légy kapus- Épp ideje volt már
De a jó munkához idő kell, már pedig ez jó munka. Egyszerű és kézreálló irányítás és ha már nagyon megy akkor ki lehet kapcsolni a rásegítéseket amik hiányával ugyan jóval nehezebb, de sokkal realisztikusabb és élvezetesebb lesz az egész. De sajnos, mint minden jóban ebben is van rossz. Az pedig nem más mint maga a meccs. Kapusként ugyanis nem azért fogunk imádkozni, hogy rúgjon már a csapatunk egy gólt, hanem azért támadjon már az ellenfél. Ennek elérése érdekében, singleplayer légy kapus meccset, szigorúan csak, legendás nezézségen szabad játszani, még az is túl könnyű... Az egész kapusirányításnak online van igazán értelme ott viszont... Biztosan mindenki tudja hogy két vagy akár 22 (bizony akár már 22!!!) játékos sokkal izgalmasabb, pörgősebb és legfőképpen több kapuralövéses meccset játszik. Összességében, nagyon jó újítás, de aki single megszálott ne kapusként keresse majd kenyerét, klubjánál.
Pro Passing - egyszóval? - zseniális. De tényleg. Olyan szinten valóságos, és a tucatnyi rásegítés kikapcsolásával (na jó talán először csak néhány kikapcsolásával) és sok gyakorlással olyan mesteri kontrollt lehet elérni amiről eddig csak álmodtunk.
Personality+ - Egyelőre erről az újításról csak keveset tudok, de a több száz féle egyéni jellemző és ennek variáció, mint például: sérülékenység, sprinter, vagy játékmester, nagyon jól hangzanak de eddig még e téren nem tapasztaltam semmi forradalmit. De igaz ami igaz a játékosok arca bitang jól néz ki(nem félreérteni!)
Karrier mód - Lényegében a légy profi idény és Menedzser mód összevonva és felturbózva. Eddig sajnos eléggé el voltam foglalva a profim karrierjének egyengetésével és a játékosmenedzser és menedzser módot nem próbáltam.
Sejtésem szerint a játékosmenedzser olyan lehet mint amikor a Fifa 10-ben kapitánnyá avanzsáltunk profinkall, szóval beleszólhatunk a csapat felállásba, alakzatba, taktikába stb. A menedzser mód az amiről abszolút semmit sem tudok, pedig mindig is ez volt a kedvencem, úgyhogy ezt hamarosan pótlom és írok róla egy rövid jellemzést.
Új gólöröm rendszer - muszály külön pontba írnom mert egyszerűen imádom!
Rengeteg új mozdulat ráadásul viccesebbnél viccesebbek! Semmi sem fogható ahhoz mint, amikor egy haverral ugyanazon csapatot irányítva egy gól után egy-egy játékost irányítva, egymásmellett állva, a közönség előtt beadjuk a "seggrázás" (XD) nevű gólörömöt.
További jellemzők
Kommentár - alig változott. Pár új, néha idegesítően sokat ismételt szöveg, viszont a kommentáron is érződik a personality+ hatás ami szerintem kifejezetten jó - gondolok itt például: Fabregasnál a labda - " ő egy igazi passzmester, átadásival állandóan helyzetbehozza társait", vagy Nasri - "Váratlan cseleivel mindig képest átjátszani az ellenfelet" stb.
Grafika - idén is hozza az elvárt javulást, a gyep pedig végere kifejezetten szépre sikerült távolabbról nézve is.
Negatívumok - mint ahogy egy játék se, ez sem tökéletes. Két negatívumot tudok felhozni amiket ugyan kilehet küszöbölni, de azért sokkal jobb lenne nélkülük.
-Kommentár (pár sorral feljebb részleteztem) de azért ez nem vészes. Megoldás: Martin Tyler és Andy Gray.
-Meccsközbeni játékos infók. - ez az amikor a kamera rááll a játékos közelképére és a felsősarokban meg mutat néhány infót. Ezzel önmagában az égvilágon semmi baj sem lenne, HA nem "teleportálgatnának el rajta a háttérben a játékosok, sőt néha még az is akit épp vesz a kamera! Az első két alkalomnál még vicces aztán már idegesítő, de ez se egy vészes hiba. Megoldás: egy jövőbeli patch-el.
Ezekkel a hibákkal együtt még nyugodtan adhatnék egy 9.7, 9.8-as értékelést, DE - és ez a legnagyobb "de" az idei Fifában:
-Csapattársak singleplayer légy profi meccsen. - BORZASZTÓ! Egy ilyen MI-re 10-éve is azt mondtam volna hogy SZ@R!
De 2010-ben ezt nem tudom hogy, hogyan hagyhatták figyelmen kívül. És magában még nem is lenne olyan vészes mert "csak" minden harmadik meccsen megy át ultrabénába, de ilyenkor látod a csapattársaidat hogy megkapják a labdát, kocognak előre 50 métert majd belemennek az ellenfélbe (eközben én legalább 20-szor megnyomtam a passzkérést, de le vagyok sz@rva) Az ellenfél sprintel előre majd egy kényszerítővel hülyét csinál mindenkiből és védhetetlenül be**ssza a hosszú felsőbe a 93. percben. 0-1. középkezdés. meccs vége. Na ilyenkor legszívesebben örjöngve vágnám a TV közepébe a kontrollert Miközben azt ordítom hogy: Mi a büdös ló**szért nem tud ilyet az én csapatom is???
Azt hiszem egy kicsit elragadtattam magam. ennyire azért nem vészes, ez csak a legrosszabb eset, de már megtörtént...
Összességében
Hiába a picit gagyi kommentár és az ostoba csapattársak, nem elegek hogy lerontsák annyira a FIFA 11-et hogy azt ne tudjam ajánlani a legnagyobb örömmel! A hihetetlenül megújúlt és ezáltal rendkívül realisztikussá váló játékmenet, és a temérdek kisebb nagyobb újítás feledteti a hibákat és úgyis a jó marad meg bennünk!
Értékelésem: 9.0
Óriási foci és Fifa rajongónak vallhatom magam ugyanis ez már legalább a 10. "epizódja" amit megvettem. Számomra mindegy hogy milyen zseniális játékok jönnek ki az adott évben pl: 2009 - InFamous, Uncharted 2, Arkham Asylum és még sorolhatnám... DE én úgyis a Fifával fogok a legtöbbet játszani - mert a focit egyszeűen nem tudom megunni

Kedvenc sorozatomban szerencsére idén se csalódtam...
Kezdjük az újdonságokkal, amiket már úgyis mindenki kívülről tud, de azért leírom egy "átlag gémer" szemszögéből a tapasztaltakat. Platform : PS3
Légy kapus- Épp ideje volt már

Pro Passing - egyszóval? - zseniális. De tényleg. Olyan szinten valóságos, és a tucatnyi rásegítés kikapcsolásával (na jó talán először csak néhány kikapcsolásával) és sok gyakorlással olyan mesteri kontrollt lehet elérni amiről eddig csak álmodtunk.
Personality+ - Egyelőre erről az újításról csak keveset tudok, de a több száz féle egyéni jellemző és ennek variáció, mint például: sérülékenység, sprinter, vagy játékmester, nagyon jól hangzanak de eddig még e téren nem tapasztaltam semmi forradalmit. De igaz ami igaz a játékosok arca bitang jól néz ki(nem félreérteni!)
Karrier mód - Lényegében a légy profi idény és Menedzser mód összevonva és felturbózva. Eddig sajnos eléggé el voltam foglalva a profim karrierjének egyengetésével és a játékosmenedzser és menedzser módot nem próbáltam.
Sejtésem szerint a játékosmenedzser olyan lehet mint amikor a Fifa 10-ben kapitánnyá avanzsáltunk profinkall, szóval beleszólhatunk a csapat felállásba, alakzatba, taktikába stb. A menedzser mód az amiről abszolút semmit sem tudok, pedig mindig is ez volt a kedvencem, úgyhogy ezt hamarosan pótlom és írok róla egy rövid jellemzést.
Új gólöröm rendszer - muszály külön pontba írnom mert egyszerűen imádom!

További jellemzők
Kommentár - alig változott. Pár új, néha idegesítően sokat ismételt szöveg, viszont a kommentáron is érződik a personality+ hatás ami szerintem kifejezetten jó - gondolok itt például: Fabregasnál a labda - " ő egy igazi passzmester, átadásival állandóan helyzetbehozza társait", vagy Nasri - "Váratlan cseleivel mindig képest átjátszani az ellenfelet" stb.
Grafika - idén is hozza az elvárt javulást, a gyep pedig végere kifejezetten szépre sikerült távolabbról nézve is.
Negatívumok - mint ahogy egy játék se, ez sem tökéletes. Két negatívumot tudok felhozni amiket ugyan kilehet küszöbölni, de azért sokkal jobb lenne nélkülük.
-Kommentár (pár sorral feljebb részleteztem) de azért ez nem vészes. Megoldás: Martin Tyler és Andy Gray.
-Meccsközbeni játékos infók. - ez az amikor a kamera rááll a játékos közelképére és a felsősarokban meg mutat néhány infót. Ezzel önmagában az égvilágon semmi baj sem lenne, HA nem "teleportálgatnának el rajta a háttérben a játékosok, sőt néha még az is akit épp vesz a kamera! Az első két alkalomnál még vicces aztán már idegesítő, de ez se egy vészes hiba. Megoldás: egy jövőbeli patch-el.
Ezekkel a hibákkal együtt még nyugodtan adhatnék egy 9.7, 9.8-as értékelést, DE - és ez a legnagyobb "de" az idei Fifában:
-Csapattársak singleplayer légy profi meccsen. - BORZASZTÓ! Egy ilyen MI-re 10-éve is azt mondtam volna hogy SZ@R!
De 2010-ben ezt nem tudom hogy, hogyan hagyhatták figyelmen kívül. És magában még nem is lenne olyan vészes mert "csak" minden harmadik meccsen megy át ultrabénába, de ilyenkor látod a csapattársaidat hogy megkapják a labdát, kocognak előre 50 métert majd belemennek az ellenfélbe (eközben én legalább 20-szor megnyomtam a passzkérést, de le vagyok sz@rva) Az ellenfél sprintel előre majd egy kényszerítővel hülyét csinál mindenkiből és védhetetlenül be**ssza a hosszú felsőbe a 93. percben. 0-1. középkezdés. meccs vége. Na ilyenkor legszívesebben örjöngve vágnám a TV közepébe a kontrollert Miközben azt ordítom hogy: Mi a büdös ló**szért nem tud ilyet az én csapatom is???
Azt hiszem egy kicsit elragadtattam magam. ennyire azért nem vészes, ez csak a legrosszabb eset, de már megtörtént...
Összességében
Hiába a picit gagyi kommentár és az ostoba csapattársak, nem elegek hogy lerontsák annyira a FIFA 11-et hogy azt ne tudjam ajánlani a legnagyobb örömmel! A hihetetlenül megújúlt és ezáltal rendkívül realisztikussá váló játékmenet, és a temérdek kisebb nagyobb újítás feledteti a hibákat és úgyis a jó marad meg bennünk!
Szerkesztette: Gunner23 2010. 10. 10. 11:17 -kor
Gunner For Life
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Elküldve: 2010. 10. 10. 11:37
Jó kis írás, pont azokat szedted össze amikre kíváncsi voltam, menedzser módrol is írhatnál majd,
nekem csak novemberbe lesz meg sajna
nekem csak novemberbe lesz meg sajna
Szerkesztette: SLi 2010. 10. 10. 11:37 -kor
Elküldve: 2010. 10. 10. 11:46
Jó irás! Amugy szerintem a játékosmenedzser az amikor a csapatot is irányítod, és az átigazolásoktól kezdve minden! Az a baj hogy embert kéne hozzá csinálni!
Elküldve: 2010. 10. 10. 11:51
gunner, majd add meg légyszi a psn-edet, mert nyomhatnánk majd virtuális profival együtt, meg stb
és engem az érdekel, hogy hol találtad meg a cseleket, meg a gólörömöket? nem találom a menüpontot ahol le lenne írva:|

Elküldve: 2010. 10. 10. 12:24
Idézet: Gunner23 - Dátum: 2010. 10. 10. 11:58
Tapasztalataim
Szerintem is a legjobb focis játék,baromi jóra sikerült,és a passzolás baromi jó.Nem olyan mint eddig,hogy egy fabregassal passzolok,és odapasszolja a védőhöz,hanem pontosabban,és precízebben,de mondhatóm ezt Xaviról,Gerrard,stb.És említetted az arcokat is,hát igen.Ez is hihetetlen jól meg lett csinálva,amilyen sz*r volt tavaly,most hihetetlen élethű,és a PES arcainál is jobb mostmár.
Elküldve: 2010. 10. 10. 13:16
Idézet: asdwarr - Dátum: 2010. 10. 10. 12:51
gunner, majd add meg légyszi a psn-edet, mert nyomhatnánk majd virtuális profival együtt, meg stb
és engem az érdekel, hogy hol találtad meg a cseleket, meg a gólörömöket? nem találom a menüpontot ahol le lenne írva:|

PSN: Gooner023
Gólörömöket és cseleket itt találod: Alapmenü->Saját fifa11->Beállítások és profil->irányítás->gombsúgó
Gunner For Life
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Elküldve: 2010. 10. 12. 16:54