HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#281 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 06. 21:46

Idézet

Idézet

ma hajnali 1:45 sport1 nagydöntő 2. mérkőzés
ismétlés holnap sport1 16:00 és sport2 19:15
meglepő volt, hogy senki nem írt kommentet az első meccshez, lehet csak én láttam?Kép
szerintem a boston nyer 4:3 vagy 4:2 re és szurkolok is nekik, a másik oldalon csak Kobe nak szurkolok.mért nem játszik Kobe Bostonba és akk örülnék. az első meccs pedig no commentKép csak annyit mondok hogy ennél jobb lesz a Celtics és szerintem holnap nyernek

szerk: azt kihagytam hogyha tévednék és nyer a Lakers akk az csak Kobe és Jackson érdeme
Az első meccsre felkeltem hajnalban, holnap most nem fogok majd az ismétlést nézem meg. Az első meccsen jobb volt kicsit a Lakers, bár a Bostonnak nem volt szerencséje sem a dobásokat tekintve. HAJRÁ BOSTON!

#282 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 11:53

Idézet

ma hajnali 1:45 sport1 nagydöntő 2. mérkőzés
ismétlés holnap sport1 16:00 és sport2 19:15
meglepő volt, hogy senki nem írt kommentet az első meccshez, lehet csak én láttam?Kép
Hát mit kellet volna?Eza Boston ritka sz*r volt,bocsiKép.A 2. meccset tuti behúzzák,és mostantól fog kezdődni a Nagydöntő.Kép

#283 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 15:53

LeBron tényleg a New Yorkba megy?Kép

#284 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 18:12

Húúúúú.Hát jó volt a meccs vége,szegény Artest hogy oltották össze vissza Kép.Bryant nem tudott már játszani a 4. negyedben,a faltok miatt,és hamár itt tartok,a mostani bírok....Miket fújtak be?Hol a rendes blokkolást be fújják faltnak,hol pedig tiszta volt,az meg falt...Kép.Allen és Rondo remekül játszott,és miattuk nyert a Boston.A következő meccsen higgyétek el,hogy Allen nem fog jól játszani,és Pierce meg Garnett lesz majd a Boston legjobbaj.KépJó meccs volt nagyon ! Kép

#285 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 11:40

Idézet

Húúúúú.Hát jó volt a meccs vége,szegény Artest hogy oltották össze vissza Kép.Bryant nem tudott már játszani a 4. negyedben,a faltok miatt,és hamár itt tartok,a mostani bírok....Miket fújtak be?Hol a rendes blokkolást be fújják faltnak,hol pedig tiszta volt,az meg falt...Kép.Allen és Rondo remekül játszott,és miattuk nyert a Boston.A következő meccsen higgyétek el,hogy Allen nem fog jól játszani,és Pierce meg Garnett lesz majd a Boston legjobbaj.KépJó meccs volt nagyon ! Kép
igen nagyon jó meccs volt, csak megint ezek a rohadt fault gondok, mondjuk ahogy mondtad is, ebbe a bírok is vastagon benne voltak.
3. meccs ma hajnali 2:45 sport1, ismétlés holnap 16:00 sport1 és 20:00 sport2.
annyi lenne a kérdésem, hogy tényleg elmegy Thibodeau? mert nem hallotam elejétől, ha valaki tud valamit, kérem írja le.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#286 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 12:15

Idézet

annyi lenne a kérdésem, hogy tényleg elmegy Thibodeau? mert nem hallotam elejétől, ha valaki tud valamit, kérem írja le.
Tessék itt van 1-2 hír róla.

#287 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 14:27

Idézet

Idézet

köszi.ezek szerint tényleg elmegy ThibodeauKép, ha még Allen is elmegy, nem tudom mi lesz.mondjuk Rivers is elég nagy koponya, csak kitalálnak valamit a hiányzó emberek pótlására.
Kép

#288 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 15:02

Idézet

Idézet

Idézet

köszi.ezek szerint tényleg elmegy ThibodeauKép, ha még Allen is elmegy, nem tudom mi lesz.mondjuk Rivers is elég nagy koponya, csak kitalálnak valamit a hiányzó emberek pótlására.
Menjen oda James :ĐKép.Akkor tuti Boston fan lennék Kép.

#289 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 18:02

Idézet

Menjen oda James /images/smiles/029.gif/images/smiles/071.gif.Akkor tuti Boston fan lennék /images/smiles/070.gif.
amit linkeltél, végig olvastam, abból nem az jött le, hogy Bostonba menne.inkább Miami-t és Dwayne Wade-t emlegették.de szerintem James még ad egy évet a Cavsnak, és ha ezek után se lesznek bajnokok, akkor tutti eligazol.
Kép

#290 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 19:57

Idézet

Idézet

Menjen oda James /images/smiles/029.gif/images/smiles/071.gif.Akkor tuti Boston fan lennék /images/smiles/070.gif.
amit linkeltél, végig olvastam, abból nem az jött le, hogy Bostonba menne.inkább Miami-t és Dwayne Wade-t emlegették.de szerintem James még ad egy évet a Cavsnak, és ha ezek után se lesznek bajnokok, akkor tutti eligazol.
Csak poénból írtam.:)Szerintem is,és valószínű hogy a New Yorkba,vagy Bullsba megy.

#291 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 10. 11:25

megvolt a 3. meccs is Kép, nem igazán olyan eredménnyel, amit vártam.kikaptunk!!az idegesít a legjobban, hogy megint egy- két ember vitte a csapatot.nem is emlékszem, hogy Allen mikor volt ilyen mutatója, hogy 15/0, főleg, hogy az előző meccsen rekordot állított fel.és Pierce?? még egy jó meccse nem volt a döntőbe, mindig csak a pofákat vágja.Perkins védekezésben még elfogadhatót nyújt, de támadásban elég lassú, és ötlettelen.Big Baby meg egyenesen botrányos amit csinál, támadásban.beviszi Bynum és Gasol közé a labdát (mindkettő legalább 1 fejjel magasabb nála) és sima ziccert akar dobni, és csodálkozik hogy totál betakarják.ppppfff.
remélem Rivers rendet tesz a fejekben, és mindenkiben tudatosítja, hogy ez már a nagydöntő!!
Kép

#292 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 12:35

valaki megtudná írni, hogy nba 2k-be, hogyan kell zsákolni, mert nincs rá gomb, és nem sikerül, csak ziccert tudok dobni.
ma nagydöntő 5. meccs ismétlés, sport1 15:30 és sport2 20:30
néztem élőben, jó kis meccs volt, csak sajna a végét elaludtamKép
Kép

#293 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 12:58

Idézet

valaki megtudná írni, hogy nba 2k-be, hogyan kell zsákolni, mert nincs rá gomb, és nem sikerül, csak ziccert tudok dobni.
Meilyikkel? A 2k10? És milyen a játék,jó?Megér 8000 Ft-t? Na most én kérdeztem,de kapod is a választ :Đ:).Na szerintem az R2 asszem,nekem RT X360-on,legalábbis az NBA live 10 ben.Azt nem tudom,hogy mivel dob,de összesen nekem RT+X.Nekem ezzel zsákol,de amivel dob azt nyomjad,meg az R2,szerintem,de ha nem jó,akkor kérdezd meg mást Kép

#294 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 13:31

Idézet

Idézet

Meilyikkel? A 2k10? És milyen a játék,jó?Megér 8000 Ft-t? Na most én kérdeztem,de kapod is a választ :Đ:).Na szerintem az R2 asszem,nekem RT X360-on,legalábbis az NBA live 10 ben.Azt nem tudom,hogy mivel dob,de összesen nekem RT+X.Nekem ezzel zsákol,de amivel dob azt nyomjad,meg az R2,szerintem,de ha nem jó,akkor kérdezd meg mást Kép
sajna nem a 2k10Kép, hanem 2k7.csak tegnap vettem, szóval nagyon nem tudtam belemerülni, de 5 eurot megért szerintem.de már ennek is örülök, hogy használtan betudtam szerezni.mert egyszerűen itt nem kaptam semmilyen kosaras játékot.lehet volt üzletek polcain a 2k10 amikor megjelent, de akkor még nem volt ps3-am.abban reménykedem, ha megjelenik a 11-es széria, az lessz újonnan is.
Kép

#295 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 15:37

Idézet

Idézet

Idézet

Na tudom h lehet zsákolni.A jobb oldali analog karral tudsz zsákolni,most olvastam.Kicsit fura,de meg lehet azért szokni,én nem próbáltam most olvastam :Đ.
Am találtam okató videót is,igaz 2k9,de szntem ez is jó a 2k 7hez.Kép Tessék

#296 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 14. 22:23

köszi szépen rendes vagyKépKép
Kép

#297 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 10:24

ma 2:45 sport1 nagydöntő 6. meccs.
ismétlés holnap 15:00 sport1 és 17:45 sport2.
a meccsről inkább nem mondok semmit, 3:2-re állunk, csak remélni tudom a legjobbakat.végülis már egy meccset elhoztunk Los Angelesből, szóval van rá esély, hogy pont kerül a sorozat végére.az biztos, hogy ezt élőbe fogom nézni, hátha......,a folytatást tudjátokKép
Kép

#298 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 11:21

Idézet

a meccsről inkább nem mondok semmit, 3:2-re állunk, csak remélni tudom a legjobbakat.végülis már egy meccset elhoztunk Los Angelesből, szóval van rá esély, hogy pont kerül a sorozat végére.az biztos, hogy ezt élőbe fogom nézni, hátha......,a folytatást tudjátokKép
HAJRÁ BOSTON! Erre a meccsre is felkelek mindenképp. Már nagyon várom.

OFF: Capo, hogy csináltad meg az NFS-ben azt a trófeát, hogy győzzél 7 játékos ellen?xD Nemtudom szerintem nehéz kicsit. Milyen autókat érdemes használni a multiban? Csak azért kérdezem, mert látom kiplatináztad én is azon vagyok (92%)

#299 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 15. 11:42

Idézet

Idézet

HAJRÁ BOSTON! Erre a meccsre is felkelek mindenképp. Már nagyon várom.

OFF: Capo, hogy csináltad meg az NFS-ben azt a trófeát, hogy győzzél 7 játékos ellen?xD Nemtudom szerintem nehéz kicsit. Milyen autókat érdemes használni a multiban? Csak azért kérdezem, mert látom kiplatináztad én is azon vagyok (92%)
én is alig várom már a meccset.remélem jó eredmény születik
OFF: meidl ment privát
Kép

#300 Felhasználó inaktív   Gyurez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 15. 13:20

Jó meccs volt az 5. végre ment a Bostonnak :Đ Remélem nem eresztenek le estig!!!

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.