HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#321 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 24. 19:36

Ma draft (Usa idő szerint). Neten adják előben, nem kelek fel. Kíváncsi leszek erre a John Wall gyerekre jövőre.

#322 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 11:35

Ma voltam a Saturnban,és az NBA 2K9-et láttam 5000Ftért.Gondolkoztam h megvegyem mer annyit megér,de a Saboteurt vettem Kép.

#323 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 11:50

Idézet

Ma voltam a Saturnban,és az NBA 2K9-et láttam 5000Ftért.Gondolkoztam h megvegyem mer annyit megér,de a Saboteurt vettem Kép.
látom te is olyan vagy mint én,Kép egyszerűen nem tudsz várniKép, azt a 4hónapot csak kihúzzuk valahogy.Kép
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#324 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:29

Idézet

Idézet

látom te is olyan vagy mint én,Kép egyszerűen nem tudsz várniKép, azt a 4hónapot csak kihúzzuk valahogy.Kép
Akkor szívnánk meg,ha az NBA 11-ek rosszabbak lennének,mint elődjei Kép.Akkor hiába vártunk.Csak ne így legyen :Đ

#325 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 26. 13:46

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor szívnánk meg,ha az NBA 11-ek rosszabbak lennének,mint elődjei Kép.Akkor hiába vártunk.Csak ne így legyen :Đ
beteeeeeegKép, nem festeni az ördögöt a falraKép.bízok benne, hogy jó kis csemegét kapunk.
Kép

#326 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 21:58

az első hírt, tessék megnézni, elég ígéretesnek látszik.jaaaj lesz itt még örüleeeet!
Kép

#327 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 22:03

Idézet

az első hírt, tessék megnézni, elég ígéretesnek látszik.jaaaj lesz itt még örüleeeet!
Hát akkor megvan az új bajnok Kép.Csak kérdés h ki lesz az MVP?:)Először azt hittem,hogy játékkal kapcsolatos :Đ.Várom várom Kép.Uncsi nagyon a Live Kép.Mármint a játékot Kép
Am hamár a játékról van szó.Kép1 videó,de nem nagy cucc,azért gondoltam h nem linkelem be,de hamár szóba hoztam a játékot,akkor tessék Kép.

#328 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 22:09

Idézet

Idézet

Hát akkor megvan az új bajnok Kép.Csak kérdés h ki lesz az MVP?:)Először azt hittem,hogy játékkal kapcsolatos :Đ.Várom várom Kép.Uncsi nagyon a Live Kép.Mármint a játékot Kép
csak gondoltam megnézem, hogy zajlott a draft, de semmi használhatót nem írtak, elkezdtem keresgélni, és az belinkelt hírre bukkantam.kíváncsi leszek mi lesz belőle.
a játékot meg várhatod, mert szerintem oktobernél hamarabb tuti nem jelenik megKép
Kép

#329 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 22:11

Idézet

Idézet

Idézet

csak gondoltam megnézem, hogy zajlott a draft, de semmi használhatót nem írtak, elkezdtem keresgélni, és az belinkelt hírre bukkantam.kíváncsi leszek mi lesz belőle.
a játékot meg várhatod, mert szerintem oktobernél hamarabb tuti nem jelenik megKép
Hát igen,de mondo,annyi időt kibirok,úgy is jön az F1,addig 1 hónapot elleszek vele,sőt tovább isKép.Meg a Fifa-PES,szóval lesznek ősszel jó játékok.Már ami engem érdekel.Kép

#330 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 01. 23:28

Bár összejönne.. hmm.... még centerbe visszahozni O'neailt és megvan a bajnoki cím :')

#331 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 00:03

Idézet

Bár összejönne.. hmm.... még centerbe visszahozni O'neailt és megvan a bajnoki cím :')

meidl nem jó a link amit beraktál.se rákattintani nem lehet, se kijelölni.csak gondoltam szólokKépKép
Kép

#332 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 22:32

Idézet

Idézet

meidl nem jó a link amit beraktál.se rákattintani nem lehet, se kijelölni.csak gondoltam szólokKépKép
ÁÁ mindegy. Amúgy csak egy sajtótájékozatató volt amikor Nate Robinson meg Glen Davis ülnek, és mondja Robinson olyanok vagyunk mint Shrek meg a szamárKép

Paul Pierce 3+1 évre írt alá a Bostonnal....

#333 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 22:34

Idézet

Idézet

Idézet

ÁÁ mindegy. Amúgy csak egy sajtótájékozatató volt amikor Nate Robinson meg Glen Davis ülnek, és mondja Robinson olyanok vagyunk mint Shrek meg a szamárKép

na legalább ő biztosan marad.Allenről és Garnettről senkinek nincs valami híre??
Kép

#334 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 23:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

na legalább ő biztosan marad.Allenről és Garnettről senkinek nincs valami híre??
garnettnek élő szerződése van, Allen meg ugyan szabadügynök, bár meghallgatja az ajánlatokat de nyitott a hoszabbításra
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#335 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 02. 23:12

Idézet

garnettnek élő szerződése van, Allen meg ugyan szabadügynök, bár meghallgatja az ajánlatokat de nyitott a hoszabbításra
az jóóó, mert olvastam olyat is, hogy Allennek nem tetszett az, hogy100% Rondo építi fel a támadásokat.asszem valahogy így mondta.de nagyon remélem, hogy marad.
Kép

#336 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 11:01

KépRivers aláírt 1évre a Bostonhoz.Kép, de öröm az ürömben, hogy Pierce-el még nem sikerült megegyezni, és Allennel kapcsolatban sem tudunk biztosatKép.remélem a legjobbakatKép.ha valakit érdekel itt a link .
Kép

#337 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:09

Na megjelent az NBA 2k11 hivatalos Trailerje.Tessék Kép.Szerintem ugyan az mint a 2k10,de ez csak trailer Kép

#338 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 05. 19:26

És hogy az NBA Elite se maradjon alul.KépTessék Kép

#339 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 06. 10:30

ezek alapján, az Elite fényesebben csillog, de azért ne törjünk még pálcát felette.várjuk ki a végét,.....háthaKép
Kép

#340 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 08. 08:23

Most olvastam hogy Chris Bosh a Miamiba igazolt.Hát akkor vele sokat javulhat a Miami,és bajnok csapat is lehetne belőlük akkor.Bár HA James a Bullsba igazolna,akkor a Bulls ismét a legjobbak közé tartozna,Rose nagyszerű irányító,ő a kedvencem is Kép

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.