HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#501 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 02. 00:52

:laugh: :laugh: ezt nézzétek meg.hatalmas
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#502 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 04. 13:14

Sziasztok!

Olvastátok, hogy az NBA Elite halott? Szégyen ez az EA-re nézve, hogy úgy néz ki nem adják ki.. marad a 2K11. Erről a játékról sok jót hallottam, barátomnak megvan Xboxon. Tényleg nagyszerű játék!

Mit szóltok az alapszakaszhoz? Boston-Miami döntőt jósolok :cool2:

#503 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 05. 22:47

Üzenet megtekintéseIdézet: A Jeti - Dátum: 2010. 11. 04. 14:14

Sziasztok!

márhogy keleten? ott én is ,bár ez még nagyon az eleje

muszáj ide is
Hajrá Celtics tánc, a legkirályabb dolog a világon

Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#504 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 06. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: A Jeti - Dátum: 2010. 11. 04. 13:14

Sziasztok!

Olvastátok, hogy az NBA Elite halott? Szégyen ez az EA-re nézve, hogy úgy néz ki nem adják ki.. marad a 2K11. Erről a játékról sok jót hallottam, barátomnak megvan Xboxon. Tényleg nagyszerű játék!

Hát én is sajnálom,hogy nem jön ki az Elite,de tényleg felesleges lett volna,legalább többet tudnak koncentrálni a Elite 12-re,vagy más lesz a neve,ez sokár tudjuk meg :). És várom hogy meglegyen a 2k11,IGN szerint a legjobb sportjáték lett a 2k11,és gameplayokat is nézve,tényleg hű de jó lett ez :D
Jah,hát Boston - Miami lesz e,az még majd kiderül,de Miami elszenvedte 2 vereségét is New orleans-ban.

#505 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 17:36

atyaég ez mekkora meccs :-o

#506 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: SLi - Dátum: 2010. 11. 10. 17:36

atyaég ez mekkora meccs :-o

Nem értem,hogy mi van ezzel a Miamival...És az a másik idegesítő,hogy pénteken 1 kor Miami - Boston,és nem tom megnézni,mert akkorra érek haza,mikor vége a meccsnek :down: :dry: :angry:
Ja amúgy tényleg jó kis meccs volt,az a Milsap vagy mi a neve,hihetetlen miket dobott,be és kirilenko is jól játszott,de a Miami nak a büntető dobásokat is kellene gyakorolnia,azon is elúszott 10 pont kb....

Szerkesztette: arshavin23 2010. 11. 10. 17:58 -kor

#507 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 10. 19:34

A meccset 23:30kor nézem meg. Talán nem leszek fáradt. Szerintem a Miami gyengéje a szakmai stáb. Spoeltsra még rutintalan edző. De van egy Pat Riley a klubnál.. :D

#508 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 13. 21:41

Végre sikerült beszereznem az NBA 2k11 et és valami eszméletlenül jó lett ! Minden kosár kedvelőnek kötelező,és aki nem szereti annak is !

Grafika : Jól sikerült,a 2k10 nek életszerű volt, a 2k11 még rátesz egy lapáttal.A szurkolók nem kartonból vannak,(bár a 2k10ben sem .) és a játékosok arca sokat javult a 2k10 ben zombi arcok voltak,ebben meg rendesen meg vannak kivitelezve,és látszik rajta,ahogyan izzadnak.Nagyon életszerű.

Irányítás : Nagyon realisztikus lett,a játékosok visszalépnek a tripla dobó vonalon túlra,több csel van,és gyorsabbak is,mint elődjében,és nagyon hasznosak. :)

The Association Mód : Ez a rendes NBA szezon,van külön Playoff,és sima szezon,de az Association a hivatalos.Igazi sorrendben vannak a meccsek,hírek vannak a főoldalon,és minden meccsnek mutatja a végeredményét,és a játékosok szerzett pontjait,Assistokat,lepattanókat,és dobás átlagát,szóval midnent :). Miami-val elkezdtem,és Bostonban 14 ponttal nyertem,majd Philadelphiába volt meccsem,hihetetlen szoros meccs volt,fej-fej mellett haladtunk,és előbb írtam hogy a cselek hasznosak,nos az utolsó másodpercekben,LeBronnal egy 3 pontos Buzzer Beaterrel megnyertem,a nézök fütyültek,a kommentár ordibált,a csapattársak LeBronhoz futottak,és pacsiztak vele..Hihetetlen élethű volt,mintha igazi meccs lenne...

Kommentár : Nos ez is rengeteget fejlődött,meccseket saccolnak meg,megbeszélik,hogy ki esélyes a bajnoki címre,játékosokról beszélnek,hogy mért van rossz formában,meg stb.Ez is megadja a remek hangulatot a játéknak.

Jordan Challenges : Ezt még nem próbáltam,de holnap megnézem,hogyan is műxik ez :). 10 challenges van,és jutalmakat kapsz érte,Jordan cipőket,amiket a játékosoknak be lehet állítani,és persze az összeset teljesíted,akkor kapsz is érte Trophy-t,vagy Achievementet. De lehet sima meccsek után is kapni Jordan cipőket én,3 cipőt unlockoltam a 40-ből .:)

Pár Extra : Menü végre normálisan meg van csinálva,NBA live 10 szerűségű. Lehet játékosokat szerkeszteni,vagy éppen igazolni.Meccsek előtt vannak bevezetők, Mutatják a Stadion-t,vagy a játékosokat az öltözőben kötik a cipőjüket,vagy az edzőt mutatják,ahogy tanácsot ad, egy játékosnak,de nekem az tetszik a legjobban,mikor a parkolóba beáll a busz,és mutatják,ahogy leszállnak a sztárok,LeBron,meg Wade egymást mögött,ez is nagyon jó,és öltönyben jönnek,már csak a headset hiányzik,ahogy zenéz hallgatnak :D.

Összességében ennyi lenne.Legjobb kosárlabda játék,és számomra GOTY ez a játék !

10/9.6

Szerkesztette: arshavin23 2010. 11. 13. 21:45 -kor

#509 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 14. 12:36

10/1 challanges megvan, Bad Boys.Ez tűnt a legegyszerűbbnek,37+ pont(én dobtam 86-ot :D), 4+ assist,és nyerd meg a meccset.

Vidi a challengről.

Szerkesztette: arshavin23 2010. 11. 14. 12:39 -kor

#510 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: arshavin23 - Dátum: 2010. 11. 14. 12:36

10/1 challanges megvan, Bad Boys.Ez tűnt a legegyszerűbbnek,37+ pont(én dobtam 86-ot :D), 4+ assist,és nyerd meg a meccset.

Vidi a challengről.

jó lett a videó,ígéretes ez a k11.ja és ügyes vagy, hogy megtudtad csinálni a challengest.
most egy kicsit a szezonról.néztem videókat, és azt kell mondjam, hogy nagyon egybe vagyunk.Rondo megint hatalmasat fejlődött, és úgy néztem, hogy inkább az assist-okat helyezi előtérbe, és ha jól olvastam, keleten messze vezeti az assist listát.nagyon egybe van a csapat, és jó látni, hogy a 2. vonal is kezd felnőni a feladathoz.
Kép

#511 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 11. 15. 21:11

jó lett a videó,ígéretes ez a k11.ja és ügyes vagy, hogy megtudtad csinálni a challengest.
most egy kicsit a szezonról.néztem videókat, és azt kell mondjam, hogy nagyon egybe vagyunk.Rondo megint hatalmasat fejlődött, és úgy néztem, hogy inkább az assist-okat helyezi előtérbe, és ha jól olvastam, keleten messze vezeti az assist listát.nagyon egybe van a csapat, és jó látni, hogy a 2. vonal is kezd felnőni a feladathoz.

A vidit nem én csináltam,de köszönöm :happy: .Ez még nem volt nehéz,de a többihez már több idő kell,és azokat csak hétvégén tudnám megcsinálni,mert napi 1 szezon meccset lenyomok,ma is nyertem Minnesota ellen.De az a legbosszantóbb,hogy Bosh,1-2 hétig sérült,Lebron is,de ő kihagyja a Hornets elleni meccset,és aztán visszatér,Wade most tért vissza,szóval most nehéz idők járnak,a többiek 10 körüli pontokkal hozzájárulnak.:)

Hát Rondorol annyit,hogy a legjobb irányító a világon.Hihetelenül érzi a csapattársakat,és ahogyan a labdával bánik,csak kevesen tudják ! Idén Boston lesz a bajnok,és szerintem ez is lesz az utolsó,garnett-allen-pierce trióval,igaz mostmár rondot is odasorolhatjuk..:) Majd jövőre Heat :]

Szerkesztette: arshavin23 2010. 11. 15. 21:26 -kor

#512 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 15. 23:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 11. 15. 21:11

valamelyik közvetítésbe volt erről szó h a legújabb generációs irányítók Westbrook, Rose, Rondo nem annyira erősek dobásban mit a Chris Paul, Deron Williams féle generáció

#513 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 13:20

Idézet

Idén Boston lesz a bajnok,és szerintem ez is lesz az utolsó,garnett-allen-pierce trióval,igaz mostmár rondot is odasorolhatjuk..

:rolleyes: Allen két évre írta alá, Pierce asszem szerződést újított, és 4 évre írt alá.Garnettet nem tudom, nem bánnám ha még ő is maradna, mert nagyon szimpatikus a hozzáállása és az a tűz amivel játszik.

Idézet

valamelyik közvetítésbe volt erről szó h a legújabb generációs irányítók Westbrook, Rose, Rondo nem annyira erősek dobásban mit a Chris Paul, Deron Williams féle generáció

evvel maximálisan egyetértek, bár az írányítónál van a karmesteri pálca, ebből kiindulva neki a helyzetteremtés a dolga, de szívesen látok kosarat, egy szép betörés után

Most olvastam, hogy West a szerdai Washington elleni meccsen már játékra jelentkezik.bár annyira nem örülök neki, de ez van.............

Szerkesztette: Capo 2010. 11. 16. 13:22 -kor

Kép

#514 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 19:14

Ez a videó elég vicces,még mindig nem értem,hogy a fenébe tud Nate ekkorát ugrani..oO osztálytársam van 188 és nem tud zsákolni,ez meg 175,és simán... :blink: Ilyet se sok ember tud :)

#515 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 16. 19:39

Én 195 vagyok, és én sem tudok igazán xD néhanapján behúzom. Erősítenem kellene.
Am ezt a videót láttam, több is készült mikor edzőtáboroztak. Egymással szórakoztak.

#516 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 16:23

Na megvolt West debütálása a Washington ellen.14pont, 4 assist és 5 lepattanó.ezek voltak számottevő mutatói.nem lesz ez rosz, csak tudjon viselkedni :rolleyes: .
arshavin te hány perces negyedeket játszol?
Kép

#517 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 16:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 11. 18. 16:23

Na megvolt West debütálása a Washington ellen.14pont, 4 assist és 5 lepattanó.ezek voltak számottevő mutatói.nem lesz ez rosz, csak tudjon viselkedni :rolleyes: .
arshavin te hány perces negyedeket játszol?

Hát 9 percesek egy negyedek,az számomra pont jó,mert 20 pontokat,vagy a fölött átlagolom,így kijön a 100 körüli pont.Most éppen meccsem van a Hornets ellen,csak ideültem,de nem tom h mért :laugh: .Wade elég súlyosan megsérült egy dobás után,így most LeBronra hárult a feladat,igaz ő is sérült,de inkább kockáztattam,hogy betegyem,és jól döntöttem.Bosh elvileg a következő meccsen már játékra alkalmas,Wadet még nem tudom hány hetet,(hónapot :( :s ) hagy ki.Eddig 5 ponttal vezetek :).És ajánlom hogy te is szerezd be mi hamarabb ! ;-)

#518 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 16:57

Na meg is nyertem a meccset ! 101 - 90 re LeBron a meccs legjobbja 31 pont 12 lepattanó és 12 assist,és 2 block mellé,igaz volt 8 eladott labda is,de ez nem lényeges :).Wadenak 1-2 hetet kell kihagynia,az meg nem lesz hosszú,azt hittem hogy több lesz,de ez így jó :).
Most jön egy nagy meccs Boston ellen de most hazai pályán,az Utah és a New Jersey nets ellen meccseket leszimuláltam,lusta voltam eljátszani,de nyertem :laugh:

Szerkesztette: arshavin23 2010. 11. 18. 17:12 -kor

#519 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 18. 23:35

Üzenet megtekintéseIdézet: arshavin23 - Dátum: 2010. 11. 18. 16:32

Hát 9 percesek egy negyedek,az számomra pont jó,mert 20 pontokat,vagy a fölött átlagolom,így kijön a 100 körüli pont.Most éppen meccsem van a Hornets ellen,csak ideültem,de nem tom h mért :laugh: .Wade elég súlyosan megsérült egy dobás után,így most LeBronra hárult a feladat,igaz ő is sérült,de inkább kockáztattam,hogy betegyem,és jól döntöttem.Bosh elvileg a következő meccsen már játékra alkalmas,Wadet még nem tudom hány hetet,(hónapot :( :s ) hagy ki.Eddig 5 ponttal vezetek :).És ajánlom hogy te is szerezd be mi hamarabb ! ;-)

nagyon szeretném megszerezni, bár nem tudom, hogy itt kint mikor lehet majd kapni, és lehet-e egyáltalán.
én a múltkor jártam így, a Detroit ellen játszottam elég nagy meccset, a 3. negyedre húzóemberek kifáradtak,és jött a 2. vonal.na mondom úszott a meccs, de nem.Davis lett a meccs legjobbja, de mindenki szerzett kb 10 pontot a 2. vonalból.jó kis meccs volt.
Kép

#520 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 18:04

Képzeljétek el,hogy a régi Atlantában,benne van Doc Rivers :laugh: :laugh: :laugh: .Amúgy ezt nem is tudtam,csak régi csapat felállásokat néztem,és észrevette,azt hittem,hogy ez egy más Rivers.Kipróbáltam vele egy picit,hogyan tolta anno,1 zsákolás,és egy 3 pontost dobtam vele :laugh: .De egész jól meg lett csinálva :).

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.