HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#521 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 20. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: arshavin23 - Dátum: 2010. 11. 20. 18:04

Képzeljétek el,hogy a régi Atlantában,benne van Doc Rivers :laugh: :laugh: :laugh: .Amúgy ezt nem is tudtam,csak régi csapat felállásokat néztem,és észrevette,azt hittem,hogy ez egy más Rivers.Kipróbáltam vele egy picit,hogyan tolta anno,1 zsákolás,és egy 3 pontost dobtam vele :laugh: .De egész jól meg lett csinálva :).

bizony bizony.amennyire én tudom elég jó játékos volt.azon szoktam röhögni, hogy a Török Peti szakkomentátor, szokta mondani, hogy Riversnek nem mondják a játékosok, hogy ugyanmá edző, mutassa meg hogy kell, mert oda áll és bedobja. :laugh: :laugh:
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#522 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 18:46

Mit szoltok hozzá,hogy a New orleans,ilyen jól fog majd muzsikálni?...11 győzelmük,és CSAK 1 vereségük van...Szerintem lehet velük is számolni kell majd a szezon végén a győzelemre,és nyugaton egy Lakers-Hornets míg keleten egy Boston - Miami döntőre tippelek a jelen állás szerint.De keleten az Orlando, és nyugaton a Denvert,és talán az Oklahomát tartom esélyesnek,hogy beleszóljanak a nagyok dolgába.:) Egyre izgalmasabbnak tartom ezt a szezont,remélem a Miami is végre már el kezd harcolni az alapszakasz győzelmére is.

#523 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: arshavin23 - Dátum: 2010. 11. 22. 18:46

Mit szoltok hozzá,hogy a New orleans,ilyen jól fog majd muzsikálni?...11 győzelmük,és CSAK 1 vereségük van...Szerintem lehet velük is számolni kell majd a szezon végén a győzelemre,és nyugaton egy Lakers-Hornets míg keleten egy Boston - Miami döntőre tippelek a jelen állás szerint.De keleten az Orlando, és nyugaton a Denvert,és talán az Oklahomát tartom esélyesnek,hogy beleszóljanak a nagyok dolgába.:) Egyre izgalmasabbnak tartom ezt a szezont,remélem a Miami is végre már el kezd harcolni az alapszakasz győzelmére is.

igen arshavin, jól mondod.mondjuk ha nem is idén, de pár éven belül komolyan bele szólhatnak a rájátszásba.elég fiatal csapat.ahogy néztem, a Miami skalpját is begyüjtötték.mondjuk nagyon az elején vagyunk még, bármi lehet.egyébként a Miaminak se megy olyan simán, mint azt várták.
és mi is begyűjtöttünk 2 vereséget, két nagyon szoros meccsen.én is azt tippelem, hogy Nyugaton Lakers-Hornets, míg Keleten Boston-Miami tippelem.bár most a Miamit nem érzem annyira erősnek.
Kép

#524 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 26. 10:27

nagyon úgy fest, hogy Miamiban nem úgy akarnak elsülni a dolgok, mint ahogy azt sokan szerették volna.a Heat sorozatban 3. meccsét vesztette el, és közel 50%-os mutatóval áll.sokan mondják, hogy a csapat jó, de a vezetőség nem a legjobb.sok van még az idényből, csak nehogy görcsölésbe menjen át a dolog.

Én mondtam, hogy nem kell nekünk ez a West gyerek.múlthéten egy edzés után összeverekedett egy csapattársával, a vezetőség még nem döntött az ügyben.kérdés, hogy többet árt vagy használ, ha a csapatnál marad.szerintem nyugodtan mehetne.a tegnapi Nets elleni meccsen ráesett a csuklójára,és megsérült.
Rondo asszem a Toronto ellen bokaficamot szenvedett, azóta csak néző a meccseken.

Gyerünk gyerekek, elindult a szezon, mi ez a csend??
Kép

#525 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 26. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 11. 26. 10:27

nagyon úgy fest, hogy Miamiban nem úgy akarnak elsülni a dolgok, mint ahogy azt sokan szerették volna.a Heat sorozatban 3. meccsét vesztette el, és közel 50%-os mutatóval áll.sokan mondják, hogy a csapat jó, de a vezetőség nem a legjobb.sok van még az idényből, csak nehogy görcsölésbe menjen át a dolog.

Én mondtam, hogy nem kell nekünk ez a West gyerek.múlthéten egy edzés után összeverekedett egy csapattársával, a vezetőség még nem döntött az ügyben.kérdés, hogy többet árt vagy használ, ha a csapatnál marad.szerintem nyugodtan mehetne.a tegnapi Nets elleni meccsen ráesett a csuklójára,és megsérült.
Rondo asszem a Toronto ellen bokaficamot szenvedett, azóta csak néző a meccseken.

Gyerünk gyerekek, elindult a szezon, mi ez a csend??

Hát igen,ez a Miami,még nem érett össze.Szerintem idén nem lesz meg a cím,de jövőre szerintem meglesz,de remélem idén is meglesz,de ahhoz a Playoffra nagyon össze kell gyúrni magukat.Emléxem a tavalyi szezonban olyan február március környékén,mikor a Heat remekül teljesített,alig bukott el meccseket,és elég sokat hozott.
Hát Westről annyit,hogy szerintem ha marad Cavsben,akkor jobban járt volna,bár én nem utálom Westet,de nem való Bostonba,így is sok a jó csere játékos,+ később Perkins.

#526 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 20:59

art of the assist
Kép

#527 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 13. 19:44

Na végre kezd szárnyalni a Heat,8 meccset nyertek zsinórba,és most egész jól állnak.Egy kis idő kellett,míg összeért a csapat,és kiváncsi leszek majd a Playoff-ra izginek tűnik,főleg ha lakersben Bynum,Miaminál Miller,és Haslem,és Bostonnál Perkins felépül :).

#528 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 19. 14:20

Hehe.Most olvasom,hogy az Orlando Carter,Pietrus,Gortat cserélte el Türkoglura,Richardsonra,és Clarkra.Ez a Phoenix csapata,és Lewis odaadták a Washingtonnak,és kaptad egy Arenas-t.Ez érdekes lesz,kíváncsi leszek,h mi lesz ebből.

#529 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 25. 13:45

xD
Ez mekkora :D Nézzétek meg ! XD

#530 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 25. 15:04

Mellesleg ma 23:00 Miami-Lakers... Sport1

#531 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 25. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: A Jeti - Dátum: 2010. 12. 25. 15:04

Mellesleg ma 23:00 Miami-Lakers... Sport1

Alig várom,hogy mi lesz a meccs végeredménye,de az Orlando - boston meccs se rossz,azt a netem tudom nézni,hiszen 20:30 kor kezdődik.Lehet hogy nem nézem végig a Miami - Lakers meccset,szerencsére holnap adja a Sport1 18:15 kor ! :)

#532 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 25. 20:56

Itt egy link a meccsről :)

Szerkesztette: arshavin23 2010. 12. 25. 20:56 -kor

#533 Felhasználó inaktív   sasy46 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 26. 10:35

jó meccs volt megérte fennmaradni, ez durva volt :D

#534 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 26. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: sasy46 - Dátum: 2010. 12. 26. 10:35

jó meccs volt megérte fennmaradni, ez durva volt :D

Jaja,erre a meccsre én is kíváncsi voltam :) És pont ezt a videót kerestem,vagy 10 perce,de nem találtam xD.Úgyhogy köszönöm ! :D

#535 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 26. 13:28

Mekkora volt "lemészárolta Jamaal Magloiret" xD
Nagyon jó meccs volt, Lebron nagyot játszott, meg is lett a tripla-dupla. Örültem a győzelemnek! Bosh milyet zsákolt már az elején :D

#536 Felhasználó inaktív   sasy46 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 29. 21:42

érdekes :D

#537 Felhasználó inaktív   sasy46 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 12. 30. 17:37

csont nélkül és még ért :D

#538 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 13:39

ez jó kis meccs lehetett, de megnéztem volna.mellesleg, Rondo megint tripla duplát ért el, nem semmi ez a gyerek.big baby, meg egyre jobban fejlődik,már ilyen 20pont körül átlagol meccsenként.jó lesz ez :D
Kép

#539 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 07. 21:33

és akkor a vitathatatlanul legnagyobb
gondoltam megosztom veletek.
Kép

#540 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 20. 20:26

Gyerekek, mai napon összejött a zsákolás edzésen :cool2: A suliban pedig aszabványnál 5-8 centivel kisebb palánkon a két kezes zsák is ment :cool2:

Szerkesztette: A Jeti 2011. 01. 20. 20:28 -kor

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.