Idézet: Capo - Dátum: 2010. 11. 26. 10:27
nagyon úgy fest, hogy Miamiban nem úgy akarnak elsülni a dolgok, mint ahogy azt sokan szerették volna.a Heat sorozatban 3. meccsét vesztette el, és közel 50%-os mutatóval áll.sokan mondják, hogy a csapat jó, de a vezetőség nem a legjobb.sok van még az idényből, csak nehogy görcsölésbe menjen át a dolog.
Én mondtam, hogy nem kell nekünk ez a West gyerek.múlthéten egy edzés után összeverekedett egy csapattársával, a vezetőség még nem döntött az ügyben.kérdés, hogy többet árt vagy használ, ha a csapatnál marad.szerintem nyugodtan mehetne.a tegnapi Nets elleni meccsen ráesett a csuklójára,és megsérült.
Rondo asszem a Toronto ellen bokaficamot szenvedett, azóta csak néző a meccseken.
Gyerünk gyerekek, elindult a szezon, mi ez a csend??
Hát igen,ez a Miami,még nem érett össze.Szerintem idén nem lesz meg a cím,de jövőre szerintem meglesz,de remélem idén is meglesz,de ahhoz a Playoffra nagyon össze kell gyúrni magukat.Emléxem a tavalyi szezonban olyan február március környékén,mikor a Heat remekül teljesített,alig bukott el meccseket,és elég sokat hozott.
Hát Westről annyit,hogy szerintem ha marad Cavsben,akkor jobban járt volna,bár én nem utálom Westet,de nem való Bostonba,így is sok a jó csere játékos,+ később Perkins.