nem láttam, hogy lenne topic, így nyitottam.
elérhető open bétában a fifa online, nem tudom, hogy meddig fog futni, regizzetek és nyomjátok 
http://fifa-online.e...s.com/web/beta/

Elküldve: 2010. 06. 02. 18:57
elérhető open bétában a fifa online, nem tudom, hogy meddig fog futni, regizzetek és nyomjátok 
http://fifa-online.e...s.com/web/beta/

Elküldve: 2010. 06. 02. 19:04
Idézet

Elküldve: 2010. 06. 02. 19:07
Idézet
Idézet
                  szerintem csak egér, teljesen hibátlan (féltem tőle, de nem is néztem, hogy van-e más lehetőség, mert elsőre bejött  )
)              
szerk.: lehet állítani keyboard-ot és állítólag gamepad-et is

Elküldve: 2010. 06. 02. 19:39
Idézet
Idézet
                  szerintem csak egér, teljesen hibátlan (féltem tőle, de nem is néztem, hogy van-e más lehetőség, mert elsőre bejött  )
)              
szerk.: lehet állítani keyboard-ot és állítólag gamepad-et is
 .
. 

Elküldve: 2010. 07. 09. 13:02

Lenyomtam egy League meccset, Real-Barca, egérrel simán nyertem 3-0-ra, szval szerintem vmi könnyő fokozaton volt, azt nem babráltam. Utána meg egy Spanyol-Német VB meccset multiba. Uhh, nagyon jó volt, úgy izgultam egyes helyzeteknél,h az beszarás
 Lenyomtam egy League meccset, Real-Barca, egérrel simán nyertem 3-0-ra, szval szerintem vmi könnyő fokozaton volt, azt nem babráltam. Utána meg egy Spanyol-Német VB meccset multiba. Uhh, nagyon jó volt, úgy izgultam egyes helyzeteknél,h az beszarás Amúgy 1-1 lett a vége, kezdésnek nem is olyan rossz szerintem.
 Amúgy 1-1 lett a vége, kezdésnek nem is olyan rossz szerintem. 

Elküldve: 2010. 07. 09. 13:54
Idézet

Lenyomtam egy League meccset, Real-Barca, egérrel simán nyertem 3-0-ra, szval szerintem vmi könnyő fokozaton volt, azt nem babráltam. Utána meg egy Spanyol-Német VB meccset multiba. Uhh, nagyon jó volt, úgy izgultam egyes helyzeteknél,h az beszarás
 Lenyomtam egy League meccset, Real-Barca, egérrel simán nyertem 3-0-ra, szval szerintem vmi könnyő fokozaton volt, azt nem babráltam. Utána meg egy Spanyol-Német VB meccset multiba. Uhh, nagyon jó volt, úgy izgultam egyes helyzeteknél,h az beszarás Amúgy 1-1 lett a vége, kezdésnek nem is olyan rossz szerintem.
 Amúgy 1-1 lett a vége, kezdésnek nem is olyan rossz szerintem.

Elküldve: 2010. 07. 09. 19:40
Idézet
 volfart a nevem ott.
 volfart a nevem ott. 

Elküldve: 2010. 07. 09. 20:14
Idézet
Idézet
 volfart a nevem ott.
 volfart a nevem ott.
 .
. 

Elküldve: 2010. 07. 09. 21:08
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 09. 21:12
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 09. 21:13
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 09. 21:45
 .Ám grat a 2.gól szép volt XD.Ja és természetesen győztél:)
.Ám grat a 2.gól szép volt XD.Ja és természetesen győztél:)

Elküldve: 2010. 07. 09. 22:41
 .Remélem majd többen is jönnek játszani,szerintem egész jó játék:).Köszi Wolf a meccseket
.Remélem majd többen is jönnek játszani,szerintem egész jó játék:).Köszi Wolf a meccseket  .
.

Elküldve: 2010. 07. 09. 22:56
Idézet
 .Remélem majd többen is jönnek játszani,szerintem egész jó játék:).Köszi Wolf a meccseket
.Remélem majd többen is jönnek játszani,szerintem egész jó játék:).Köszi Wolf a meccseket  .
.

Elküldve: 2010. 07. 09. 23:33
Idézet
.
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 10. 06:54
Idézet
Idézet
.
Idézet

Elküldve: 2010. 07. 10. 09:26

Elküldve: 2010. 07. 10. 10:00
 . Majd játszhatunk..
. Majd játszhatunk..