HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci

#61 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 12. 14:05

És az Eurosporton se lesz már több Angol meccs? :( .Minden a Digin lesz? :s

#62 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 12. 14:23

Hát ez nem igaz! Kurvára elegem van ebből a tizedosztályú szar Digisport-ból, hogy mindent felvásárolnak, basszus nem volt elég a BL meg a Bundes Liga, most megy az angol bajnokság meg a Serie A is! Muszály lesz Digi TV-re váltanom, mert ez így nem kóser! Amúgy is hajam kihullik a Sport TV-s angol harmadosztályú meccsektől, meg a Celtic-Rangers "csúcsrangadóktól". De mikor stream-en kellett néznem a Digi meccseit, ott is kit látok! Csiszár Jenőkét... Elegem van már ebből a szar csatornaváltogatásokból. De hát persze itt is pénz beszél, nem pedig a nézők igényeit tartják szem előtt ( hogy is várhatná el szerencsétlen barom felhasználó ).
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#63 Felhasználó inaktív   MAKAY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 12. 15:23

Hát ez nem igaz! Kurvára elegem van ebből a tizedosztályú szar Digisport-ból, hogy mindent felvásárolnak, basszus nem volt elég a BL meg a Bundes Liga, most megy az angol bajnokság meg a Serie A is! Muszály lesz Digi TV-re váltanom, mert ez így nem kóser! Amúgy is hajam kihullik a Sport TV-s angol harmadosztályú meccsektől, meg a Celtic-Rangers "csúcsrangadóktól". De mikor stream-en kellett néznem a Digi meccseit, ott is kit látok! Csiszár Jenőkét... Elegem van már ebből a szar csatornaváltogatásokból. De hát persze itt is pénz beszél, nem pedig a nézők igényeit tartják szem előtt ( hogy is várhatná el szerencsétlen barom felhasználó ).

Celtic szurkoló vagyok! És a Celtic - Rangers "csúcsrangadók" igen is jók! A Digi meg úgy is csődbe megy :D az NB1-ért is irreálisan sok pénzt akartak fizetni csak az nem jött össze nekik...

#64 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 17:06

A Bundesliga már Eurosport 2.

#65 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 19:19

nekem is elegem van, hol fogok én ezentúl Milan meccseket nézni???
amúgy itt a faluban volt pár alkalom, mikor loki-blmeccs volt a digisporton, akkor a meccs erejéig a discovery helyett berakták a digisportot, azt utána vissza a discoveryt.
de a diginek sztem a képminősége sem vmi hú de jó

#66 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 12. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: MAKAY - Dátum: 2010. 08. 12. 16:55

Celtic szurkoló vagyok! És a Celtic - Rangers "csúcsrangadók" igen is jók! A Digi meg úgy is csődbe megy :D az NB1-ért is irreálisan sok pénzt akartak fizetni csak az nem jött össze nekik...

Ez a fránya elfogultság! :D Nem hiszem, hogy csődbe megy ez a tetű csatorna, de adná az ég! De legalább kiterjesztenék a sugározását más csomagokba is, nem csak a Digi TV-re, akkor nem lenne baj. De így...
Visca el Barça!

#67 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 21:32

Nekem Eurosport 2 sincs, szal az Arsenal meccseket eddig is máshol kellett nézzem...Most meg a diginél van, az meg nincs mindenhol, szal kénytelen leszek streamen nézni:(
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#68 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 23:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 12. 15:23

Szívemből szóltál.1 megoldás létezik.Látta valaki a south parkba azt a részt amikor felgyujtották a wall markt-ot?Igen?Akk meg van a megoldás. :angry:
Mondjuk az oldalukon regisztrálva vok szal remélem tudom majd nézni a meccseket.A MU-New Castle meg a Pool-Arsenalt nagyon szeretném látni. :rolleyes:

Szerk.:Ja meg persze a Spurs-City-t is.

Szerkesztette: brolin10 2010. 08. 12. 23:21 -kor

Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#69 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 13. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: brolin10 - Dátum: 2010. 08. 13. 00:10

Szívemből szóltál.1 megoldás létezik.Látta valaki a south parkba azt a részt amikor felgyujtották a wall markt-ot?Igen?Akk meg van a megoldás. :angry:
Mondjuk az oldalukon regisztrálva vok szal remélem tudom majd nézni a meccseket.A MU-New Castle meg a Pool-Arsenalt nagyon szeretném látni. :rolleyes:

Szerk.:Ja meg persze a Spurs-City-t is.

Ja, de az ember nem számítógépen, egy retvás oldalon akarja nézni a rangadókat, hanem lehetőleg a Full HD televízióján, ha már megvette 140.000-ért az a barom! :rolleyes:
Visca el Barça!

#70 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 10:04

Pedig milyen jó volt mikor a Sport TV adta az olasz-angol meccseket... Ott legalább hozzáértő felkészült embereket közvetítettek..

#71 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: bzsp - Dátum: 2010. 08. 12. 09:47

sztem sem játszottunk rosszul, a végén a Gera többet is kihozhatott volna a ziccerből, ill. Sanyi játéka tényleg hiányzott elől. Ő bedarálta volna a védőket :)
Sajnos Gerrard szép gólokat rúgott, igaz a 2.nál nem étettem mit csinálnak a védők...csúnyán elszálltak...

Nekem kicsit sem hiányzott Torghelle, Rudolf ezerszer jobban tette a dolgát (és legalább 10 métert ráverne 100-on).
A 2. gólban meg Király is benne van bőven. Nem is értem mit akarunk amíg ő áll a kapuban....

#72 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 10:36

Air Sanyi valóban hiányzott! :cool2: Sokan leírják Sanyit, de ő legalább küzdött a pályán!

Annyira bírom amikor tudják osztani az észt a stúdióban, pl Várhídi, hogy nincs Mo.-n szélsővédő.. Meg a képzés. Annak idején bezzeg ő is behívta Szélesit meg Vanczákot :rolleyes: Rég nem őket kellene már játszani. No meg bírom amikor jön a mágnestáblájával mit hogyan kellene...

#73 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: seci92 - Dátum: 2010. 08. 13. 10:26

Nekem kicsit sem hiányzott Torghelle, Rudolf ezerszer jobban tette a dolgát (és legalább 10 métert ráverne 100-on).
A 2. gólban meg Király is benne van bőven. Nem is értem mit akarunk amíg ő áll a kapuban....

király olyan mint a falum nagycsapatának a kapusa: ha jó napja van, akkor szinte lehetetlen gólt lőni neki, ha nagyot kell védeni, akkor azt ki is védi, de viszont a gyenge lövéseket meg benyeli
múltkor a gábor megyei bajnokin olyan 100%-os ziccert tornászott ki kapufára 1 az 1-ben helyzetnél leért és kapufára tolta, öröm volt nézni, máskor meg olyan potyákat kap, hogy az valami szégyen

#74 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 13. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 13. 10:36

Air Sanyi valóban hiányzott! :cool2: Sokan leírják Sanyit, de ő legalább küzdött a pályán!

Annyira bírom amikor tudják osztani az észt a stúdióban, pl Várhídi, hogy nincs Mo.-n szélsővédő.. Meg a képzés. Annak idején bezzeg ő is behívta Szélesit meg Vanczákot :rolleyes: Rég nem őket kellene már játszani. No meg bírom amikor jön a mágnestáblájával mit hogyan kellene...

olasz bajnokikon is ezt csinálta, jött a szájfocijával, de a stúdióban tud pofázni, de mikor ő volt a kapitány, akkor bezzeg semmit sem tudott csinálni

#75 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 12:14

Arsenal Manager Arsene Wenger Signs New Contract Until 2014

Megnyugodhatnak egy ideig az Arsenal fanok! :)

#76 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 14. 13:14

Arsenal Manager Arsene Wenger Signs New Contract Until 2014

Megnyugodhatnak egy ideig az Arsenal fanok! :)

ez tényleg egy jó hír, csak nyerjünk is vmit:)
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#77 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 12:30

Mndjárt kezdődik a Tottenham - Manchester City meccs. Yaya Toure, Silva, Balotelli, Kolarov ... Mi sül ki az új igazolásokból. Sajnos csak neten tudok nézni angol meccseket :angry: Holnap meg Liverpool-Arsenal rangadó!

Nagyon kell már az a fránya DigiSport..

#78 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 14. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 14. 13:30

Mndjárt kezdődik a Tottenham - Manchester City meccs. Yaya Toure, Silva, Balotelli, Kolarov ... Mi sül ki az új igazolásokból. Sajnos csak neten tudok nézni angol meccseket :angry: Holnap meg Liverpool-Arsenal rangadó!

Nagyon kell már az a fránya DigiSport..

A MU meccse nem tudjátok hol lesz? Mert a Digisporton nem láttam, se a mai, se a holnapi műsorban. City-re én is kíváncsi leszek, de még mindig nem tudom megérteni, hogy Silva hogy volt képes egy ilyen csapatba igazolni! Meg eleve, neki a spanyol stílus szvsz jobban fekszik, mint az angol. Ebben a tucatcsapatban teljesen el fog veszni. Összességében nem várok sokat a csapattól, eszetlen módjára igazolnak mindenkit, látszik, hogy névre mennek, de ez nem lesz kifizetődő. Inkább okosan igazolnának, posztokra, valamint azt is néznék, hogy az adott játékos miként illik bele a játékrendszerükbe ( már ha van nekik olyan egyáltalán ). Csak pénzzel nem lehet (jó) csapatot építeni. Szóval idén is Manchester Cici bukta lesz.
Visca el Barça!

#79 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 13:26

Áhh és még neten se lehet tudom nézni.DIGI SPORT a @&#$¤ mindenedet tee!!! :angry: Valki egy jó live stream oldalt tud mondani??? :unsure:
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#80 Felhasználó inaktív   MAKAY 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 14. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: brolin10 - Dátum: 2010. 08. 14. 14:26

Áhh és még neten se lehet tudom nézni.DIGI SPORT a @&#$¤ mindenedet tee!!! :angry: Valki egy jó live stream oldalt tud mondani??? :unsure:

Ez talán jó lesz : http://www.livefootb...t/football.html persze nincs rá garancia....

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.