Foci
Elküldve: 2010. 08. 12. 14:05
És az Eurosporton se lesz már több Angol meccs?
.Minden a Digin lesz?
Elküldve: 2010. 08. 12. 14:23
Hát ez nem igaz! Kurvára elegem van ebből a tizedosztályú szar Digisport-ból, hogy mindent felvásárolnak, basszus nem volt elég a BL meg a Bundes Liga, most megy az angol bajnokság meg a Serie A is! Muszály lesz Digi TV-re váltanom, mert ez így nem kóser! Amúgy is hajam kihullik a Sport TV-s angol harmadosztályú meccsektől, meg a Celtic-Rangers "csúcsrangadóktól". De mikor stream-en kellett néznem a Digi meccseit, ott is kit látok! Csiszár Jenőkét... Elegem van már ebből a szar csatornaváltogatásokból. De hát persze itt is pénz beszél, nem pedig a nézők igényeit tartják szem előtt ( hogy is várhatná el szerencsétlen barom felhasználó ).
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243
Elküldve: 2010. 08. 12. 15:55
Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 12. 15:23
Hát ez nem igaz! Kurvára elegem van ebből a tizedosztályú szar Digisport-ból, hogy mindent felvásárolnak, basszus nem volt elég a BL meg a Bundes Liga, most megy az angol bajnokság meg a Serie A is! Muszály lesz Digi TV-re váltanom, mert ez így nem kóser! Amúgy is hajam kihullik a Sport TV-s angol harmadosztályú meccsektől, meg a Celtic-Rangers "csúcsrangadóktól". De mikor stream-en kellett néznem a Digi meccseit, ott is kit látok! Csiszár Jenőkét... Elegem van már ebből a szar csatornaváltogatásokból. De hát persze itt is pénz beszél, nem pedig a nézők igényeit tartják szem előtt ( hogy is várhatná el szerencsétlen barom felhasználó ).
Celtic szurkoló vagyok! És a Celtic - Rangers "csúcsrangadók" igen is jók! A Digi meg úgy is csődbe megy
Elküldve: 2010. 08. 12. 19:19
nekem is elegem van, hol fogok én ezentúl Milan meccseket nézni???
amúgy itt a faluban volt pár alkalom, mikor loki-blmeccs volt a digisporton, akkor a meccs erejéig a discovery helyett berakták a digisportot, azt utána vissza a discoveryt.
de a diginek sztem a képminősége sem vmi hú de jó
amúgy itt a faluban volt pár alkalom, mikor loki-blmeccs volt a digisporton, akkor a meccs erejéig a discovery helyett berakták a digisportot, azt utána vissza a discoveryt.
de a diginek sztem a képminősége sem vmi hú de jó
Elküldve: 2010. 08. 12. 20:01
Idézet: MAKAY - Dátum: 2010. 08. 12. 16:55
Celtic szurkoló vagyok! És a Celtic - Rangers "csúcsrangadók" igen is jók! A Digi meg úgy is csődbe megy
az NB1-ért is irreálisan sok pénzt akartak fizetni csak az nem jött össze nekik...
Ez a fránya elfogultság!
Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 12. 21:32
Nekem Eurosport 2 sincs, szal az Arsenal meccseket eddig is máshol kellett nézzem...Most meg a diginél van, az meg nincs mindenhol, szal kénytelen leszek streamen nézni:(
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2010. 08. 12. 23:10
Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 12. 15:23
Szívemből szóltál.1 megoldás létezik.Látta valaki a south parkba azt a részt amikor felgyujtották a wall markt-ot?Igen?Akk meg van a megoldás.
Mondjuk az oldalukon regisztrálva vok szal remélem tudom majd nézni a meccseket.A MU-New Castle meg a Pool-Arsenalt nagyon szeretném látni.
Szerk.:Ja meg persze a Spurs-City-t is.
Szerkesztette: brolin10 2010. 08. 12. 23:21 -kor
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Elküldve: 2010. 08. 13. 09:56
Idézet: brolin10 - Dátum: 2010. 08. 13. 00:10
Szívemből szóltál.1 megoldás létezik.Látta valaki a south parkba azt a részt amikor felgyujtották a wall markt-ot?Igen?Akk meg van a megoldás.
Mondjuk az oldalukon regisztrálva vok szal remélem tudom majd nézni a meccseket.A MU-New Castle meg a Pool-Arsenalt nagyon szeretném látni.
Ja, de az ember nem számítógépen, egy retvás oldalon akarja nézni a rangadókat, hanem lehetőleg a Full HD televízióján, ha már megvette 140.000-ért az a barom!
Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 13. 10:04
Pedig milyen jó volt mikor a Sport TV adta az olasz-angol meccseket... Ott legalább hozzáértő felkészült embereket közvetítettek..
Elküldve: 2010. 08. 13. 10:26
Idézet: bzsp - Dátum: 2010. 08. 12. 09:47
sztem sem játszottunk rosszul, a végén a Gera többet is kihozhatott volna a ziccerből, ill. Sanyi játéka tényleg hiányzott elől. Ő bedarálta volna a védőket 
Sajnos Gerrard szép gólokat rúgott, igaz a 2.nál nem étettem mit csinálnak a védők...csúnyán elszálltak...
Sajnos Gerrard szép gólokat rúgott, igaz a 2.nál nem étettem mit csinálnak a védők...csúnyán elszálltak...
Nekem kicsit sem hiányzott Torghelle, Rudolf ezerszer jobban tette a dolgát (és legalább 10 métert ráverne 100-on).
A 2. gólban meg Király is benne van bőven. Nem is értem mit akarunk amíg ő áll a kapuban....
Elküldve: 2010. 08. 13. 10:36
Air Sanyi valóban hiányzott!
Sokan leírják Sanyit, de ő legalább küzdött a pályán!
Annyira bírom amikor tudják osztani az észt a stúdióban, pl Várhídi, hogy nincs Mo.-n szélsővédő.. Meg a képzés. Annak idején bezzeg ő is behívta Szélesit meg Vanczákot
Rég nem őket kellene már játszani. No meg bírom amikor jön a mágnestáblájával mit hogyan kellene...
Annyira bírom amikor tudják osztani az észt a stúdióban, pl Várhídi, hogy nincs Mo.-n szélsővédő.. Meg a képzés. Annak idején bezzeg ő is behívta Szélesit meg Vanczákot
Elküldve: 2010. 08. 13. 10:39
Idézet: seci92 - Dátum: 2010. 08. 13. 10:26
Nekem kicsit sem hiányzott Torghelle, Rudolf ezerszer jobban tette a dolgát (és legalább 10 métert ráverne 100-on).
A 2. gólban meg Király is benne van bőven. Nem is értem mit akarunk amíg ő áll a kapuban....
király olyan mint a falum nagycsapatának a kapusa: ha jó napja van, akkor szinte lehetetlen gólt lőni neki, ha nagyot kell védeni, akkor azt ki is védi, de viszont a gyenge lövéseket meg benyeli
múltkor a gábor megyei bajnokin olyan 100%-os ziccert tornászott ki kapufára 1 az 1-ben helyzetnél leért és kapufára tolta, öröm volt nézni, máskor meg olyan potyákat kap, hogy az valami szégyen
Elküldve: 2010. 08. 13. 10:41
Idézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 13. 10:36
Air Sanyi valóban hiányzott!
Sokan leírják Sanyit, de ő legalább küzdött a pályán!
Rég nem őket kellene már játszani. No meg bírom amikor jön a mágnestáblájával mit hogyan kellene...
olasz bajnokikon is ezt csinálta, jött a szájfocijával, de a stúdióban tud pofázni, de mikor ő volt a kapitány, akkor bezzeg semmit sem tudott csinálni
Elküldve: 2010. 08. 14. 12:14
Arsenal Manager Arsene Wenger Signs New Contract Until 2014
Megnyugodhatnak egy ideig az Arsenal fanok!
Elküldve: 2010. 08. 14. 12:28
Idézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 14. 13:14
Arsenal Manager Arsene Wenger Signs New Contract Until 2014
ez tényleg egy jó hír, csak nyerjünk is vmit:)
aka bzsp
Elküldve: 2010. 08. 14. 12:30
Mndjárt kezdődik a Tottenham - Manchester City meccs. Yaya Toure, Silva, Balotelli, Kolarov ... Mi sül ki az új igazolásokból. Sajnos csak neten tudok nézni angol meccseket
Holnap meg Liverpool-Arsenal rangadó!
Nagyon kell már az a fránya DigiSport..
Elküldve: 2010. 08. 14. 13:03
Idézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 14. 13:30
Mndjárt kezdődik a Tottenham - Manchester City meccs. Yaya Toure, Silva, Balotelli, Kolarov ... Mi sül ki az új igazolásokból. Sajnos csak neten tudok nézni angol meccseket
Holnap meg Liverpool-Arsenal rangadó!
A MU meccse nem tudjátok hol lesz? Mert a Digisporton nem láttam, se a mai, se a holnapi műsorban. City-re én is kíváncsi leszek, de még mindig nem tudom megérteni, hogy Silva hogy volt képes egy ilyen csapatba igazolni! Meg eleve, neki a spanyol stílus szvsz jobban fekszik, mint az angol. Ebben a tucatcsapatban teljesen el fog veszni. Összességében nem várok sokat a csapattól, eszetlen módjára igazolnak mindenkit, látszik, hogy névre mennek, de ez nem lesz kifizetődő. Inkább okosan igazolnának, posztokra, valamint azt is néznék, hogy az adott játékos miként illik bele a játékrendszerükbe ( már ha van nekik olyan egyáltalán ). Csak pénzzel nem lehet (jó) csapatot építeni. Szóval idén is Manchester Cici bukta lesz.
Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 14. 13:26
Áhh és még neten se lehet tudom nézni.DIGI SPORT a @&#$¤ mindenedet tee!!!
Valki egy jó live stream oldalt tud mondani???
Elküldve: 2010. 08. 14. 14:39
Idézet: brolin10 - Dátum: 2010. 08. 14. 14:26
Áhh és még neten se lehet tudom nézni.DIGI SPORT a @&#$¤ mindenedet tee!!!
Valki egy jó live stream oldalt tud mondani??? 
Ez talán jó lesz : http://www.livefootb...t/football.html persze nincs rá garancia....

Súgó
A téma zárva.