Idézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 27. 08:59
Azt ne mond nekem Norb, hogy te baromira egyet értesz azzal, hogy a fidesz csak úgy kénye kedve szerint módosítja az alkotmányt ha hirtelen valami problémába ütközik vagy valami nem tetszik neki. Ezen az alapon rakják azt is bele az alkotmányba, hogy a választásokkor az aki nem a fideszre szavaz az állam ellensége meg egyébként is büdös komcsi.
ez a kommunizmusban ugyan így volt, csak ott még öltek is érte.
A térkép bizniszt pedig nem kell elkussolni. Igenis foglalkozni kell vele. De ez nem jelenti azt, hogy akkor más ügyekkel (pl a gyursányossal) nem kell foglalkozni. Minden szarsággal foglalkozni kell, legyen az csak egy millia vagy egy milliárd.
a fidesz erre még semmit nem reagált, valószínűleg egy valaki a "rendszer ellenségei" közül mocskolódik. én előbb szeretném hallani a másik fél állásfoglalását is.
A nyugdíjpénztárról nem tudok mit mondani. Szerintem ekörül most olyan káosz van, hogy még nálam jóval nagyobb kutyák se tudják hogy most mi van.
ha nem tudnák mi a helyzet, nem hőbörögnének a biztosítók. a profitot nem kellene visszaadni, csak a biztosítottak által befizetett pénzt, csak sajna nincs. (a többi EU tag államokban is hamarosan napirenden lesz)
Az egyébként, hogy most az állam lenyúlja a zsét az azért veszélyes, mivel ezt a pénzt most költik el. Márpedig mi vagyunk a jövő nyugdíjasai, így lehet előbb utóbb hiányozni fog ez nekünk (egyébként, ahogy már írtam, engem nem érint mivel így is úgyis az államiban vagyok)
most szerzik vissza azt a pénzt, amit az előző kormány elkótyavetyélt, természetesen fedezet nélkül, vagy állami tulajdonú fedezettel.
De ha azt mondod hogy hírportált ne olvassunk akkor mi a fenét olvassunk?! Menjünk oda személyesen a politikusokhoz és kérdezősködjünk vagy bújjuk a kurucinfot?
a kurucon nagyon okos dolgokat írnak, helyesen érvelnek, biztos forrásokkal támasztják alá, csak a tálalása túlontúl agresszív és egy gyengébb elméjű olvasónak ha felnyitják a szemét, az nem mindig szerencsés. tudathasadásnak, elmeroggyanás a vége.
Esteleg hagyjuk a fenébe az egészet és hírportál helyett nézzük a napiszar.hu-t?
ááá, az szar. 
gurcsány megmondta a tutit. ha nem tetszik el lehet menni.

4 hónapja kormányoznak. 4 hónap alatt többet tettek le az asztalra, mint a komcsik 8 év alatt. ezzel szemben mindenki úgy kommunikál, mintha 200 éve igazgatnák az országot és az elvárások mélysége is ezt támasztja alá. még mindig nem derült ki -ez egy nagyon hosszú folyamat- hogy mi, mennyi és honnan hiányzik, ennek tudatában is bevállaltak olyan dolgokat, amik téged és engem is pozitívan érintenek. ezzel szemben az előző kormány mit csinált a bajban? emeljünk adót. vessük ki új adókat.(titokban! nem volt publikus!) sarcoljunk meg millió gépjármű-tulajdonost. sarcoljuk az ingatlan tulajokat. apeh hatáskörét terjesszük ki. nemzetünket bemocskoló, lobogónk eszméjét leszarva, a nép leigázására és porba tiprására, vezessünk be "reformokat", csináljunk reformprogramot, mert így el lehet adni, a parasztok úgyis megeszik. megyei szintű egészségügyi intézmények jelenleg az országban 65-75%-os kapacitással üzemelhetnek! az oktatásügy, ami egy nemzet életében mindennél fontosabb színvonalon aluli. a reálbérek értéke a 1970-es évek szintjével azonos! a földgáz ára 30%-al emelkedett! a gazdasági világválságban a bankok -hazánkban is- extra profitra tettek szert! miközben családok, életek, munkahelyek tízezrei mentek tönkre! mit tett az előző kormány ezeknek a problémáknak a megelőzésére, megoldására? (újabb problémákkal látták el a népet) a magánnyugdíj pénztárak "helyzetét" mindenki ismeri -leírtam én is. ebben semmi trükk nincsen. NINCS pénz. nincs mit visszatenni. kifizettem egy valag pénzt a magánszektornak, de egy buznyákot nem tud felmutatni! ha a több ezer milliárdot visszatennék állami kasszába, tudod hogyan viselkednének a gazdasági mutatók? tudod, hogy az állami háztartási hiány (függetlenül az EU jogi buziskodásaitól) 2%-al csökkenne? tudod ez mekkora világszenzáció? a lengyelek, a szerbek ,a románok, a csehek, a németek, a szászok, az írek, a labancok azokat az intézkedéseket vezetik be, amiket a kormányunk 4 hónap alatt biztosított!
mindent, ami ennek a megismétlésére okot, lehetőséget teremt, módosítsanak, hogy még egyszer ilyen együgyű zsarnok barbár kormány hatalom közelébe se kerülhessen ebben az országban. minden lehetőséget szüntessenek meg, az összes kaput csukják be. tévhit, miszerint ez a kulturált, civilizált, modern világ, ez hölgyeim és uraim, kedves barátaim,

még mindig a kőkemény középkor.