HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#201 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 16. 12:53

nos kicsomagoltam egy filet.
Kép
erröl lenne szó,
a porbléma az elnne hogy ez a C/re +2GB ot jelent elég sokáig kerestem de nem talátam hogy hova csomagolhatta ki, vki nem tudja hogy hova csomagolhatta ki?
kérem segitsetek..., nekem minden giga aranyat ér és nem szeretnén csak így pazarolni azokat
Ime a bizonyiték:
Kép
eredtileg csak a piros csikig volt a foglalt terület...
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#202 Felhasználó inaktív   Sakee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 16. 14:34

Nem lehet,h mivel kicsomagol és futtat ezért el is indíotta azt az autorun.exe filet? Lehet az csinált valamit...

#203 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 14:48

aszem valahol a C/: Documents and Settingsbe csomagolja ki, de sehol sem találom hogy hová tehetette.... :(

#204 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Sakee - Dátum: 2010. 09. 16. 14:34

Nem lehet,h mivel kicsomagol és futtat ezért el is indíotta azt az autorun.exe filet? Lehet az csinált valamit...

elinditotta....
de nem csomagolhatta ki csak úgy a leevegőbe...gondolj csak aarra ami képett tettem a +2Gb-t tuti hogy az az leszz, csak megkéne találjam valahol...

#205 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Norberto07 - Dátum: 2010. 09. 16. 14:50

elinditotta....
de nem csomagolhatta ki csak úgy a leevegőbe...gondolj csak aarra ami képett tettem a +2Gb-t tuti hogy az az leszz, csak megkéne találjam valahol...

Azt tudom, hol van. Az olyan mint amikor online nézed a filmeket, nekem olyankor előfordul néhány filmnél, hogy lementi a C-re. Temporális fájlokhoz. Mindenképp kapcsold be a Total Commanderbe, hogy látszodjanak a system/rejtett fájlok és úgy keresgél...az jó ötlet, ha ellenőrződ a mappákat méretük szerint, és akkor az úgy már szűrhető, nem kell megnézz minden mappát, csak ami 2 gbnál nagyobb..
Kép

#206 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 09. 16. 14:55

Azt tudom, hol van. Az olyan mint amikor online nézed a filmeket, nekem olyankor előfordul néhány filmnél, hogy lementi a C-re. Temporális fájlokhoz. Mindenképp kapcsold be a Total Commanderbe, hogy látszodjanak a system/rejtett fájlok és úgy keresgél...az jó ötlet, ha ellenőrződ a mappákat méretük szerint, és akkor az úgy már szűrhető, nem kell megnézz minden mappát, csak ami 2 gbnál nagyobb..

ez mind szép és jó meg 1000 kössz, de azt hol a fuckba kell bekapcsolni, nekem ha belépek a Documents and Settingsbe akk a játékmentések és a letöltések jönnek elő ... :( :s

#207 Felhasználó inaktív   Sakee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 15:01

csinálj egy tisztítást, mondjuk ccleaner-rel,s utána nézd meg...

#208 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 15:46

köszi nagyrésze meglett, ami meg nem lett meg az rohadjon meg ott ahol van

kösz még egyszer..

#209 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 18:55

Üdv!

Olyan kérdésem lenne hogy a Halo első részét PC-re honnan lehetne megszerezni? Nem volt ez valamelyik újsághoz esetleg ajándék, vagy tették ingyenessé a letöltését?
Én találtam egy ilyet, de nem tudom, hogy ez a teljes verzió-e, vagy ez legális-e?
http://download.cnet...4-10235611.html
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#210 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Stack - Dátum: 2010. 09. 16. 19:55

Üdv!

Olyan kérdésem lenne hogy a Halo első részét PC-re honnan lehetne megszerezni? Nem volt ez valamelyik újsághoz esetleg ajándék, vagy tették ingyenessé a letöltését?
Én találtam egy ilyet, de nem tudom, hogy ez a teljes verzió-e, vagy ez legális-e?
http://download.cnet...4-10235611.html

Ez egy demó, egy single pálya és egy multis térkép. És legális.

#211 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 18:43

Üdv!
Lenne egy merőben "elméleti" kérdésem.
Ha tegyük fel lenne egy programom (Utorrent) amivel bizonyos dolgokat lehetne letölteni bizonyos helyekről, (:csupán képzeletben:) és ez a program folyton leszakadna a nettel együtt az miért lenne? De nem csak hogy megszakadna a net, hanem csak a modem újra indításával lehetne újra működésre bírni. Az egészben az lenne a legfurább hogy a net magától simán menne csak ha elindítanám ezt a bizonyos progit akkor szakadna le a net egy kis idő után kb 30 percel később.
Valami elméleti ötlet?
Előre is köszi

#212 Felhasználó inaktív   Daetnas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Stack - Dátum: 2010. 09. 21. 19:43

Üdv!
Lenne egy merőben "elméleti" kérdésem.
Ha tegyük fel lenne egy programom (Utorrent) amivel bizonyos dolgokat lehetne letölteni bizonyos helyekről, (:csupán képzeletben:) és ez a program folyton leszakadna a nettel együtt az miért lenne? De nem csak hogy megszakadna a net, hanem csak a modem újra indításával lehetne újra működésre bírni. Az egészben az lenne a legfurább hogy a net magától simán menne csak ha elindítanám ezt a bizonyos progit akkor szakadna le a net egy kis idő után kb 30 percel később.
Valami elméleti ötlet?
Előre is köszi

Az Utorrentet miért ne lehetne ideírni? Túlzásba ne essünk már.

Amúgy állítgattál rajta valamit? Elsőnek én mindenesetre újratelepíteném.
ASRock M3A770DE, Phenom II X4 925, Geil Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT, GIGABYTE R577UD-1GD, Chicony Hipro 380W Advanced Efficiency, SAMSUNG HD502HJ F3 500 GB, NEC RW AD-5240S,CoolerMaster Elite 335, BenQ G2220HD, A4TECH XL-747H,Logitech Classic 200

#213 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 22:52

Belehet állítani valahol, hogy egy facebook csoportomba, csak olyan léphessen be, akit én engedek? Ergo visszaigazolom, hogy igen te beléphetsz.

#214 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 07:01

Sziasztok!

Ugye azt jól gondolom, hogy amennyiben a gépet elindítom és az (ahelyett, hogy betöltené a win-t) leáll, akkor ott valami hardveres és nem szoftveres hiba lehet?

#215 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Daetnas - Dátum: 2010. 09. 21. 20:38

Az Utorrentet miért ne lehetne ideírni? Túlzásba ne essünk már.

Amúgy állítgattál rajta valamit? Elsőnek én mindenesetre újratelepíteném.

Nem állítgattam semmit, az újra telepítésen pedig túl vagyok.

#216 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 22. 08:13

Nekem olyan kérdésem lenne többnyire a MOVE-al kapcsolatban hogy PL:kijött a resident evil 5- nek a MOVE edition!De nekem már megvan ez a játék régről...és ha vennék egy MOVE-ot akkor ezt a játékot lehetne frissíteni a MOVE-ra a netről? vagy ilyen nincs és csak az azóta MOVE-ra kiadott játékokra jó?
Bocs ha nem érthető nagyon akérdés :)

#217 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 00:05

Sziasztok !

SEGITSEEG ! :(

Regota vartam a GOTHIC 4 DEMOt, sikerult letoltenem mar az ekszluziv napon, felraktam, de NEM megy !
Eloszor azthittem, h a demo rossz, v. hibas a telepito, de a MAFIA 2 sem indul, ami eddig lazan ment, + a Civilization 5 demo sem akar indulni. Viszont a tobbi jatek fut szepen tovabbra is !!!
pl. METRO 2033, Alien VS Predator dX11-ben is, tovabbra is szepen fut. Gothic 3, Stronghold, stb. is szepen fut. NEM ertem, h mi lehet a gond !
Rendszer-visszaallitas em segitett sajnos. Valakinek van vmi otlete, mi segithetne ???

Elore is koszonom a segitseget ! ;)

Windows 7, 64bit, H.Premium-ot hasznalok. Konfig: Q9550, 8 Gb DDR2, GTX480

SZERK.: physX, es dX is ujratelepitve, de ez sem segitett, most ujraraktam a MAFIA 2-ot, a mentesek megtartasaval es szerencsere MUKODIK !!!
G4 DEMOval meg mindig vacakolok. :/

LINK a GOTHIC 4 DEMO HIBAUZIHEZ: Linkjeim

Azutan jon be ez a hibauzi, h elinditom a demot a parancsikonnal, bejott 1 kisebb, fekete kep, majd volt 1 hibauzi, de CSAK ENNYI: "Arcania has stopped working" -Aztan csak ment a hibauzi mellett 1 toltocsik, h keresi a problemat a Winfos ugye, de NEM talizott semmi konkretat, csak annyit irt vegul, h a Winfos problemat talizott a jatek futtatasanaal es leallitotta, de nem irta, h miert is. Ja, de majd ertesit, ha rejonnek a megoldasra. :/

#218 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 14:58

Hogy a picsába lehet beteni azt a kurva trofekártyát az aláírásomba? :excl: Máe ezerfélekeéppen megprobáltam és nem megy.Miért?minek kellet megváltoztatni a régi Gamekapcsot?ezért,hogy ne lehessen még e baszott trofekartyát sem berakni az aláírásba?áhhhhhhhhhhhh!!!

...........................................Bocsi a csunya szavakért de nem tudtam cenzurázni,annyira idegesit ez az aláírás nem lehet beállitani csel
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#219 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 21:14

Szeretném telepíteni a Witchert, de az autoran során a partrícióválasztásig jutok csak, mikor rákattintok a telepítésre azt mondja, hogy ehhez magasabb felhasználói szint szükséges. Ötletek? Win 7 64 bit.

#220 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: hedzsooo - Dátum: 2010. 09. 24. 23:05

Sziasztok !

SEGITSEEG ! :(

Regota vartam a GOTHIC 4 DEMOt, sikerult letoltenem mar az ekszluziv napon, felraktam, de NEM megy !
Eloszor azthittem, h a demo rossz, v. hibas a telepito, de a MAFIA 2 sem indul, ami eddig lazan ment, + a Civilization 5 demo sem akar indulni. Viszont a tobbi jatek fut szepen tovabbra is !!!
pl. METRO 2033, Alien VS Predator dX11-ben is, tovabbra is szepen fut. Gothic 3, Stronghold, stb. is szepen fut. NEM ertem, h mi lehet a gond !
Rendszer-visszaallitas em segitett sajnos. Valakinek van vmi otlete, mi segithetne ???

Elore is koszonom a segitseget ! ;)

Windows 7, 64bit, H.Premium-ot hasznalok. Konfig: Q9550, 8 Gb DDR2, GTX480

SZERK.: physX, es dX is ujratelepitve, de ez sem segitett, most ujraraktam a MAFIA 2-ot, a mentesek megtartasaval es szerencsere MUKODIK !!!
G4 DEMOval meg mindig vacakolok. :/

LINK a GOTHIC 4 DEMO HIBAUZIHEZ: Linkjeim

Azutan jon be ez a hibauzi, h elinditom a demot a parancsikonnal, bejott 1 kisebb, fekete kep, majd volt 1 hibauzi, de CSAK ENNYI: "Arcania has stopped working" -Aztan csak ment a hibauzi mellett 1 toltocsik, h keresi a problemat a Winfos ugye, de NEM talizott semmi konkretat, csak annyit irt vegul, h a Winfos problemat talizott a jatek futtatasanaal es leallitotta, de nem irta, h miert is. Ja, de majd ertesit, ha rejonnek a megoldasra. :/

OK, megvan a megoldas, a hangkarim tul jo a DEMOnak, bexaras ! XD :p

Vissza kellett vennem a hanglejatszas minoseget a winfosban es most mar megy a demo rendesen, 24bit, 48000Hz-re lett allitva, ha vkinek szinten gondja tamadna ezzel ! ;)

u.i.: A Witcher-es telepitesi gondra csak azt tom mondani hirtelen, h Adminisztratori-modban probald futtatni a telepitest, hatha ugy mar engedelyezi majd neked ! ;) ( telepito parancsikonjara jobb eger klikk, tulajdonsagok ful a menuben es ott van, h kompatibilitasi modok )

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.