Sziasztok !
SEGITSEEG !
Regota vartam a GOTHIC 4 DEMOt, sikerult letoltenem mar az ekszluziv napon, felraktam, de NEM megy !
Eloszor azthittem, h a demo rossz, v. hibas a telepito, de a MAFIA 2 sem indul, ami eddig lazan ment, + a Civilization 5 demo sem akar indulni. Viszont a tobbi jatek fut szepen tovabbra is !!!
pl. METRO 2033, Alien VS Predator dX11-ben is, tovabbra is szepen fut. Gothic 3, Stronghold, stb. is szepen fut. NEM ertem, h mi lehet a gond !
Rendszer-visszaallitas em segitett sajnos. Valakinek van vmi otlete, mi segithetne ???
Elore is koszonom a segitseget !
Windows 7, 64bit, H.Premium-ot hasznalok. Konfig: Q9550, 8 Gb DDR2, GTX480
SZERK.: physX, es dX is ujratelepitve, de ez sem segitett, most ujraraktam a MAFIA 2-ot, a mentesek megtartasaval es szerencsere MUKODIK !!!
G4 DEMOval meg mindig vacakolok. :/
LINK a GOTHIC 4 DEMO HIBAUZIHEZ:
Linkjeim
Azutan jon be ez a hibauzi, h elinditom a demot a parancsikonnal, bejott 1 kisebb, fekete kep, majd volt 1 hibauzi, de CSAK ENNYI: "Arcania has stopped working" -Aztan csak ment a hibauzi mellett 1 toltocsik, h keresi a problemat a Winfos ugye, de NEM talizott semmi konkretat, csak annyit irt vegul, h a Winfos problemat talizott a jatek futtatasanaal es leallitotta, de nem irta, h miert is. Ja, de majd ertesit, ha rejonnek a megoldasra. :/