HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#241 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 30. 23:02

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 09. 30. 19:54

én nem értek hozzá nagyon, de talán tudok segíteni:
először is mire kellene neked a wifi? nekem arra kellett h a ps3-ra rá tudjam vezetni a netet, mert kábellel macerás lett volna. nekem erre bőven jó volt egy 6000 ft-s router, de azon is múlik h mekkora távolságra kéne neked

Laptophoz kéne netezni. A távolság az úgy 5-6 méter, két ajtó.

#242 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 01. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: K.G. - Dátum: 2010. 10. 01. 00:02

Laptophoz kéne netezni. A távolság az úgy 5-6 méter, két ajtó.

akkor szerintem simán jó lesz egy router a nagyon alap kategóriából
nekem 10 méter körül van a távolság, talán picit több, és egy 6000 ft-s alaprouter tökéletesen bevált

#243 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 01. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 09. 30. 21:14

Ne hallgass Zolira!!! Hazudik! Mindig :laugh:

zolinak bármit elhihetsz :D

#244 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 02. 06:49

van a cod4 multijában level cheat, ha van akkor írjátok meg, köszönöm. arra ébredtem hogy eltűnt az lvl54 es karakterem

#245 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 02. 19:58

Miért lehet az, hogy a Hp nyomtatóm azt mutatja, hogy nincsen benne papír, holott kihúzom a tálcáját, tele van papírral, visszatolom és még mindig nem érzékel semmit. Egyik napról a másikra lett ilyen.

#246 Felhasználó inaktív   mixtura 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 02. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Aramisz - Dátum: 2010. 10. 02. 20:58

Miért lehet az, hogy a Hp nyomtatóm azt mutatja, hogy nincsen benne papír, holott kihúzom a tálcáját, tele van papírral, visszatolom és még mindig nem érzékel semmit. Egyik napról a másikra lett ilyen.

Érzékelő biztosan jó, nincs mechanikus hiba?

#247 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 10:36

Sziasztok. Van egy olyan problémám nekem s a lakótársamnak is hogy mindketten csatlakozva vagyunk a netre, ami routerről van elosztva és mindkettőnket ledob yahoo messengerről bizonyos időközönként. Pedig maga a net nem szakad meg mivel a le és feltöltés folyamatosan megy. És itt jön még egy dolog, ha a netbookommal wirelessen keresztül yahoozok akkor nem dob le. Viszont a pc met és a haverom notebookját ledobja. Mi lehet ennek az oka és esetlegesn hogy lehetne megoldani? Válaszotokat előre is köszönöm. :)

#248 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 05. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2010. 10. 04. 09:36

Sziasztok. Van egy olyan problémám nekem s a lakótársamnak is hogy mindketten csatlakozva vagyunk a netre, ami routerről van elosztva és mindkettőnket ledob yahoo messengerről bizonyos időközönként. Pedig maga a net nem szakad meg mivel a le és feltöltés folyamatosan megy. És itt jön még egy dolog, ha a netbookommal wirelessen keresztül yahoozok akkor nem dob le. Viszont a pc met és a haverom notebookját ledobja. Mi lehet ennek az oka és esetlegesn hogy lehetne megoldani? Válaszotokat előre is köszönöm. :)

Szerintem legtobben, mint en is, inkabb MSN-t, v. Skype-ot hasznalunk, + steam, v. x-fire. ( Esetleg mindet, mint en. ^^ )

Annyit tudok javasolni, h probald ki masikkal is a PC-d, + a haverod laptopjat, MSN-t, v. Skype-ot es ha azokkal is gond van akkor mar legalabb kizarhatod, h a Yahoo-messenger beallitasai rosszak esetleg...

#249 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 06. 16:03

Van egy égető problémám. A mostani internetszolgáltatásom nagyon megbízhatatlan, kb 2 hetente akár néhány napra is elmegy a net, és ez eszméletlenül idegesít. :angry: Szeretném megkérni azt aki tud megbízható és gyors netet az írjon. Sajnos a UPC és a T.Home kilőve. Nem támogatják a házunkat, pedig itt lakunk Bp közepén :glare: Ja és mégvalami, a mostani net azt írja hogy 100Mbps a sebessége, de többször is mértem speedtest.net-en és maximum 10mbps volt a letöltés. Szóval az is érdekelne hogy mitől 100 a 10? A segítséget előre is köszönöm. :)
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#250 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 06. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gunner23 - Dátum: 2010. 10. 06. 15:03

Van egy égető problémám. A mostani internetszolgáltatásom nagyon megbízhatatlan, kb 2 hetente akár néhány napra is elmegy a net, és ez eszméletlenül idegesít. :angry: Szeretném megkérni azt aki tud megbízható és gyors netet az írjon. Sajnos a UPC és a T.Home kilőve. Nem támogatják a házunkat, pedig itt lakunk Bp közepén :glare: Ja és mégvalami, a mostani net azt írja hogy 100Mbps a sebessége, de többször is mértem speedtest.net-en és maximum 10mbps volt a letöltés. Szóval az is érdekelne hogy mitől 100 a 10? A segítséget előre is köszönöm. :)

Pestön van Parisat? Az viszonylag jó! Nem tudom nekem 20MB/s és csak 10 :( De semmi gond, mindig van net! :) Remélem segítettem. Ja és XBL-ról se dob le.
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#251 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 06. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2010. 10. 04. 10:36

Nekem is routeren keresztül jön a net a pcbe és engem is elég sűrün ledob Yahoo!ról....de azonnal vissza is csatlakozik...különösen nem zavar
Kép

#252 Felhasználó inaktív   stratega01 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 08. 14:37

Sziasztok!

Az lenne a gondom,hogy egy netes játék kéri telepítve a Javát,és én telepítettem is,de nem jó....Úgy veszi,mintha nem lenne telepítve.Miért van ez?Operát használok,és már próbáltam újratelepíteni,úgy se jó.Segítsetek! :s

#253 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: stratega01 - Dátum: 2010. 10. 08. 13:37

Sziasztok!

Az lenne a gondom,hogy egy netes játék kéri telepítve a Javát,és én telepítettem is,de nem jó....Úgy veszi,mintha nem lenne telepítve.Miért van ez?Operát használok,és már próbáltam újratelepíteni,úgy se jó.Segítsetek! :s

Probald masik bongeszovel is szerintem, vannak oldalak, amik csak a Windows Exploler-rel mukodnek tokeletesen sajnos. esetleg meg a Firefox-szal probalkozz, vagy a Google Chrome-al, de elso korben ajanlott a Winfos Exp.-el.

#254 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 15. 14:25

hali
nem tudtok vmi oldalt ahonnan ingyen tok leszedni samsung s 5230-ra játékokat?

#255 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 15. 22:03

Sziaztok nagyon kéne egykét vélemény erről a fényképezőről: sony DSC-TX9

Léccives aki ismeri próbálta esedleg van is neki írjon már róla valamit hogy jóe vagy nem!Léccives

köszönöm!

#256 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 20. 17:40

Hallottam valami olyasmiről, hogy a upc szűri a p2p kapcsolatokat. El lehet valahogy rejteni az adatforgalmat?

#257 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 20:48

nekem router problémám lenne. igazából a ps3-on jelentkezik ez a probléma...
NAT3 beállítást kéne valami másra módosítani...ha jól értem akkor valami portokat kell megnyitni. én semmit nem értek a routerbeállításhoz, valaki tud segíteni?
a.k.a. moloj

#258 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 11:36

A Powerstripe nevű programot ismeri valaki? Tudna valaki egy magyar nyelvű leírást linkelni?

#259 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 07:06

Hello, tudna valaki adni valami tanácsot cod2 multihoz (nem eredeti) , amikor x-fire-ön próbálok csatlakozni szerverekhez mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki:
"Kivétel (unknown software exception (0xc00000fd)) történt az alkalmazásban a következő helyen 0x170ef977.
Nagyon örülnék ha valaki segítene mert már egy ideje ezzel bajlódok. És előre is köszi.

#260 Felhasználó inaktív   Top Secret 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 31. 07:19

Hello remélem nem veszed sértésnek de inkább vedd meg 3eft azért szerintem elég baráti ár.
Kép

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.