HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#321 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 12. 07. 14:57

Valaki nemtudja hogy lehet-e még venni partyhordókat?  

#322 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 08. 18:07

hi!
naszóval újból raktam a nod 32-t, net kihúzva, minden ami kell. szürke tónusú 4x10x10x10 évig használható verziót szereztem be :D gondolom ismerős :D
de nem frissít az a szemétláda csak 2006 01 11-es verzióig van frissítve. mondom oké, elkezdtem manuális frissítgetni, kb a 20nál meguntam. valami 5let valakitől? szeretnék már egy nagytakarítást csinálni xp reinstall nélkül.
ja igen és ami nagyon vicces, hogy némely hangot nem játssza le. pl qotsa little sister szólójából nem hallatszik semmi. nemtudom a hangkártya típusát, szerintem vmi integrált fos lehet (hol tudnám ezt megnézni esetleg?). szerintetek egy frissítés jó tenne neki? ja igen és mp4 lejátszót is tud fertőzni, mármint itt is jelentkezhet ez a probléma?

#323 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 09. 20:28

Szevasztok!

Lenne 1 olyan problémám, hogy van 2 AVI-s filmem. Ráírtam őket 1 DVD-re (Neroval, adatként) Az asztali DVD lejátszóm viszont csak az egyiket játsza le. Érdekes módon a gépbe berakva is jelentkezik probléma. Hibát ír ki a Windows Media Player, de ugyanakkor lejátsza. De az asztali DVD-men akarom megnézni, ott nem ismeri fel.
Viszont azt kiderítettem, hogy az egyik film Mpeg-1 audiosávot használ (ezt problémamentesen lejátsza) míg a másik AC3 audio sávot (ezzel van a gond)
Valóban csak ennyi lenne a problémám oka? Nem támogatja a DVD lejátszóm az AC3-as audiósávot?
Ha igen, van rá mód, hogy AC3-at Mpeg-1-re konvertáljak?

Előre is köszönet az esetleges válaszokért!

#324 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 12. 21:44

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy szeretnék venni egy mp4 lejátszót(sony nwz-a845), de a bolt(extreme digital), ahonnan meg lehetne venni, a weboldalán azt írja, hogy "támogatott operációs rendszerek: win7, windows vista". Nekem xp van és nem akarom leváltani, de akkor most nem is tudnék így rátenni filmeket, képeket és zenéket?
A választ előre is köszi!
Üdv, I

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#325 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 12. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: I - Dátum: 2010. 12. 12. 20:44

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy szeretnék venni egy mp4 lejátszót(sony nwz-a845), de a bolt(extreme digital), ahonnan meg lehetne venni, a weboldalán azt írja, hogy "támogatott operációs rendszerek: win7, windows vista". Nekem xp van és nem akarom leváltani, de akkor most nem is tudnék így rátenni filmeket, képeket és zenéket?
A választ előre is köszi!
Üdv, I

szerintem a legegyszerűbb ha rákérdezel a boltban. :)

#326 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 12. 22:23

Keresek egy retro gammát. Annyit tudok a játékról hogy régi(win 95-98 on toltam kiskoromban, de még az is lehet h dosos cucc), leginkább platform játéknak tűnik, de egy öreg bácsival voltál aki ha jól emlékszek görnyedt volt és volt nála egy járóbot, talán szürke köpenyben. Na most ez a csóka tudott varázsolni. A pályák úgy néztek ki mint egy négyzet az egyik sarkára állítva, ennél fogva csak fel-le-balra-jobbra menni. Ha átmentél egy következő szobába, akkor a kép is ugyan úgy maradt(négyzetes téma),csak épp új tereptárgyak meg ellenfelek voltak. Ezek a "szobák" vagy egy toronyban/kastélyban, vagy valami ehhez hasonló épületben voltak. Az intróra nem emlékszek, az is lehet hogy nem is volt neki. Tehát röviden: Retro, mászkálós, öreg bácsi bottal aki egy kastély szerű helyen szobáról szobára szedi össze a kulcsokat stb, és öli meg a szörnyeket.

Sajnos ennyire emlékszek csak belőle, de a múltkor is valaki nagyon ügyesen megfejtette nekem hogy melyik régi kaland játékra gondolok, pedig nagyon kevés infót adtam meg. Hátha most is szerencsém lesz :)

Előre is köszi a válaszokat.

#327 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 14. 00:45

Amikor feltöltök egy képet pontosabba melyik linket kell használni a képbeszuráshoz.A blogomhoz akarnék valami képet a nemitt hanem Gamekapcson.Köszönöm.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#328 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 18. 19:15

hogyan állíthatom be, hogy a tv-n és a monitoron is nézhessem a filmet, vagy azt hogy a tv-n (hd5770em van hdmi vel megy a tvre dvivel a monitorra)

#329 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 17:56

Hello!

Van egy Bluetooth-om, amit USB-n keresztül csatlakoztatok a géphez, és egy vezeték nélküli fülesem is. A gond az lenne, hogy a vevő, és a füles között létrejön a kapcsolat, a windows még látja is az eszközt, azonban a füles helyett a rendes nagy hangszóró szólal meg. Hogyan kell azt beállítani, hogy a füles szóljon? Mindez windows xp alatt! A válaszokat előre is köszönöm!
Enjoy your life . . .

#330 Felhasználó inaktív   gentleboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 20:25

Helló!
Azt szeretném megkérdezni szerintetek mi éri meg jobban? :
-PS3 slim +Fullhd Led (Hdmi) 23" Monitor+alapok(game,füles stb.)
vagy
-Egy laptop amit valamennyire gameléshez is lehet használni.
[url=http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean10/pc/Gentleboy01.png.url]

#331 Felhasználó inaktív   Top Secret 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: gentleboy - Dátum: 2010. 12. 22. 20:25

Helló!
vagy

Ps3-as verzió ez egyértelmű.
Kép

#332 Felhasználó inaktív   01lampa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 22. 21:29

Hali valaki gyorsan leirná h hogyan kel Xbox 360 nál a live-ot átálitani magyara mer nekem anglián van szal valaki irja le röviden thx elöreis:)

#333 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 00:28

Üzenet megtekintéseIdézet: gentleboy - Dátum: 2010. 12. 22. 19:25

Helló!
vagy

ez attól függ h mire akarod használni. ha csak simán játszani, akkor nyilván a ps3 lenne a nyerő (ezek szerint propc nyista)
de mivel említetted a lapost is, így valamilyen alapszintű cuccokat is akarsz tolni, amin játszani is lehet. na ilyen laptopot nem érdemes venni.

#334 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 01:13

Üzenet megtekintéseIdézet: tombar - Dátum: 2010. 12. 22. 23:28

ez attól függ h mire akarod használni. ha csak simán játszani, akkor nyilván a ps3 lenne a nyerő (ezek szerint propc nyista)
de mivel említetted a lapost is, így valamilyen alapszintű cuccokat is akarsz tolni, amin játszani is lehet. na ilyen laptopot nem érdemes venni.

Nos, ha asztali PC-t irtal vona, meg meggondolando lett volna dolog talan, de erosebb LAPTOPot, ami jatekra is kiraly inkabb felejtsd el szerintem, mert nem 1 arkategoria a PS3 slim-mel. ;)

Laptop-ban 150-200 ezertol kezdodnek a turheto, jatekra is alkalmas gepek. ;)

1 hete lattam 1 jo laptopot, Szegeden jartam akkor, a belvarosban volt 1 kis PC-es, ill. laptop uzlet, 200 ezerbol az kijott volna, kb. 195 volt. i5-os proci volt benne ( asszem 2.6 Ghz-es ), 4 Gb RAM-DDR3-as, Windows 7, + persze jobb VGA, de nem emlekszem milyen hirtelen, de eleg korrekt volt arban. Acer masina volt 1ebkent.
Nekem van 2 Acer-em, mar masfel eve, meg vok elegedve veluk ( 1ik igazabol a baratnome).

Szerkesztette: hedzsooo 2010. 12. 23. 01:15 -kor

#335 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 02:56

Üzenet megtekintéseIdézet: hedzsooo - Dátum: 2010. 12. 23. 02:13

Nos, ha asztali PC-t irtal vona, meg meggondolando lett volna dolog talan, de erosebb LAPTOPot, ami jatekra is kiraly inkabb felejtsd el szerintem, mert nem 1 arkategoria a PS3 slim-mel. ;)

Laptop-ban 150-200 ezertol kezdodnek a turheto, jatekra is alkalmas gepek. ;)

1 hete lattam 1 jo laptopot, Szegeden jartam akkor, a belvarosban volt 1 kis PC-es, ill. laptop uzlet, 200 ezerbol az kijott volna, kb. 195 volt. i5-os proci volt benne ( asszem 2.6 Ghz-es ), 4 Gb RAM-DDR3-as, Windows 7, + persze jobb VGA, de nem emlekszem milyen hirtelen, de eleg korrekt volt arban. Acer masina volt 1ebkent.
Nekem van 2 Acer-em, mar masfel eve, meg vok elegedve veluk ( 1ik igazabol a baratnome).

Én azért a Laptopot nem ajánlom játékoknak.Mert 1-2 évig jó de utána már tuningolni már nem nagyon lehet vagy ha igen akkor az már drágább mulatság mint 1 aszatli PC-nél.Ha átéknak kell akkor inkább aztali PC
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#336 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2010. 12. 23. 01:56

Én azért a Laptopot nem ajánlom játékoknak.Mert 1-2 évig jó de utána már tuningolni már nem nagyon lehet vagy ha igen akkor az már drágább mulatság mint 1 aszatli PC-nél.Ha átéknak kell akkor inkább aztali PC

Ja, persze asztali vas jobban megeri az arat, mint 1 laptop az biztos. ;)

#337 Felhasználó inaktív   gentleboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 09:52

Na most.
A ps3-mas verziót 100-ból kihozom + késöbbre a gamek és egy füles :)
60 a ps3, 40 a monitor (ide nekem a Uncharted 1-2,Killzone 2,Heavy Rain, Cod 7, BC2&BC2 Vietnam,inFamous,késöbiek Dead space 2,Crysis 2 és Killzone 3 :)

De a laptopos variációt is kb. ugyan ennyiből hoznám ki és hasonlóan nézne ki.(2 vagy 4 mag 2.6-os proci,4 GB ram, 500GB HDD, + egy nemrossz ati 5000-es széria vagy Nvidia kb. gtx vagy gts 260-tól felfelé.)
(laptopon meg inkább beszélgetnék,neteznék néha játszanék(ha megnézzük a laptop-ok ink. mmorpg-re jó sztem) Photoshop,Videó szerk. stb.
De ha megnézzük akkor egyrészt netezni ps3-on is tudok,Játszani főleg :) programok nem, de pl. ebuddy,facebook,twitter,stb ezeken lehet beszélgetni.

Nem tudom mit válasszak (az árat ne nézzétek faterom-nak van egy jóbarátja akinek van egy boltja(számítógépes+laptop bolt) és felajánlotta ad egy laptopot áfa nélkül és kisebb kedvezménnyel.

Így egy kicsit könnyeb lesz gondolkodni és segíteni.
Remélem tudtok segíteni és előre is köszi a válaszokat és az eddigi segítséget :)

#338 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: gentleboy - Dátum: 2010. 12. 23. 08:52

Na most.
A ps3-mas verziót 100-ból kihozom + késöbbre a gamek és egy füles :)
60 a ps3, 40 a monitor (ide nekem a Uncharted 1-2,Killzone 2,Heavy Rain, Cod 7, BC2&BC2 Vietnam,inFamous,késöbiek Dead space 2,Crysis 2 és Killzone 3 :)

De a laptopos variációt is kb. ugyan ennyiből hoznám ki és hasonlóan nézne ki.(2 vagy 4 mag 2.6-os proci,4 GB ram, 500GB HDD, + egy nemrossz ati 5000-es széria vagy Nvidia kb. gtx vagy gts 260-tól felfelé.)
(laptopon meg inkább beszélgetnék,neteznék néha játszanék(ha megnézzük a laptop-ok ink. mmorpg-re jó sztem) Photoshop,Videó szerk. stb.
De ha megnézzük akkor egyrészt netezni ps3-on is tudok,Játszani főleg :) programok nem, de pl. ebuddy,facebook,twitter,stb ezeken lehet beszélgetni.

Nem tudom mit válasszak (az árat ne nézzétek faterom-nak van egy jóbarátja akinek van egy boltja(számítógépes+laptop bolt) és felajánlotta ad egy laptopot áfa nélkül és kisebb kedvezménnyel.

Így egy kicsit könnyeb lesz gondolkodni és segíteni.
Remélem tudtok segíteni és előre is köszi a válaszokat és az eddigi segítséget :)

jahát így viszont teljesen mindegy melyiket választod. ha fej ps3 ha írás akkor lapos. najó persze ez nem segítség, de lényegében bármelyiket is választod nem jársz rosszul. bár én nem vagyok oda a laptopokért, de sok előnye van. hurcibálhatod bárhová, nem zabál sokat meg ilyen hasonlók.
háháhá nálam is hasonló a szitu. csak én maradok az asztali pcnél :D

#339 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 10:48

Sziasztok!

Ismét az mp4-el vannak gondjaim. Az előző probléma megoldódott, támogatja az xp sp3-at. A kézi füzete 2 kikötést tartalmaz: windows sp/vista/win7, a másik pedig hogy meglegyen a media player 11. Nekem mind kettő tejesül, de hiába dugom be a gépbe a lejátszót, nem történik semmi. Bejön egy telepítő ablak, de annak az a vége hogy az eszközt nem lehet telepíteni. Az útmutató szerint csak egyszerűen csatlakoztatni kell, és majd az mp4-ről indítani a setup.exe-t. De az előbb említett ablakon kívül nem jön be az, aminek be kéne jönnie. Mindig valami MTP Device-t ír ki, talán az lenne a baja, de elvileg az megvan a wmp 11-el. Ma kipróbáltuk egy másik gépen, azon simán működött.

A másik problémám az lenne, hogy gondoltam letörlöm a wmp-t és újrarakom, hátha működik az az MTP Device, de még törölni sem tudom. Hogyan lehetne letörölni?

A válaszokat előre is köszönöm.

I

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#340 Felhasználó inaktív   gentleboy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 12. 23. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: tombar - Dátum: 2010. 12. 23. 10:32

jahát így viszont teljesen mindegy melyiket választod. ha fej ps3 ha írás akkor lapos. najó persze ez nem segítség, de lényegében bármelyiket is választod nem jársz rosszul. bár én nem vagyok oda a laptopokért, de sok előnye van. hurcibálhatod bárhová, nem zabál sokat meg ilyen hasonlók.
háháhá nálam is hasonló a szitu. csak én maradok az asztali pcnél :D

hát ez nekem sajna nem elég :(

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19