Sürgős segítségre szorulók segélykérése
Elküldve: 2010. 12. 23. 11:28
S.O.S.
sziasztok, valaki nem tudja hogy miért nem tudok bejelentkezni az msn-embe?
azt írja ki hogy ideiglenesen nem elérhető
megpróbáltam ebuddy-n, ott szintúgy. Azt írta, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot.
Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm
sziasztok, valaki nem tudja hogy miért nem tudok bejelentkezni az msn-embe?
azt írja ki hogy ideiglenesen nem elérhető
megpróbáltam ebuddy-n, ott szintúgy. Azt írta, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot.
Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm
Elküldve: 2010. 12. 23. 15:15
Idézet: gentleboy - Dátum: 2010. 12. 23. 10:20
hát ez nekem sajna nem elég 
akkor asszem kifogytam az ötletekből

Elküldve: 2010. 12. 23. 19:35
Idézet: I - Dátum: 2010. 12. 23. 10:48
Sziasztok!
Ismét az mp4-el vannak gondjaim. Az előző probléma megoldódott, támogatja az xp sp3-at. A kézi füzete 2 kikötést tartalmaz: windows sp/vista/win7, a másik pedig hogy meglegyen a media player 11. Nekem mind kettő tejesül, de hiába dugom be a gépbe a lejátszót, nem történik semmi. Bejön egy telepítő ablak, de annak az a vége hogy az eszközt nem lehet telepíteni. Az útmutató szerint csak egyszerűen csatlakoztatni kell, és majd az mp4-ről indítani a setup.exe-t. De az előbb említett ablakon kívül nem jön be az, aminek be kéne jönnie. Mindig valami MTP Device-t ír ki, talán az lenne a baja, de elvileg az megvan a wmp 11-el. Ma kipróbáltuk egy másik gépen, azon simán működött.
A másik problémám az lenne, hogy gondoltam letörlöm a wmp-t és újrarakom, hátha működik az az MTP Device, de még törölni sem tudom. Hogyan lehetne letörölni?
A válaszokat előre is köszönöm.
I
Ismét az mp4-el vannak gondjaim. Az előző probléma megoldódott, támogatja az xp sp3-at. A kézi füzete 2 kikötést tartalmaz: windows sp/vista/win7, a másik pedig hogy meglegyen a media player 11. Nekem mind kettő tejesül, de hiába dugom be a gépbe a lejátszót, nem történik semmi. Bejön egy telepítő ablak, de annak az a vége hogy az eszközt nem lehet telepíteni. Az útmutató szerint csak egyszerűen csatlakoztatni kell, és majd az mp4-ről indítani a setup.exe-t. De az előbb említett ablakon kívül nem jön be az, aminek be kéne jönnie. Mindig valami MTP Device-t ír ki, talán az lenne a baja, de elvileg az megvan a wmp 11-el. Ma kipróbáltuk egy másik gépen, azon simán működött.
A másik problémám az lenne, hogy gondoltam letörlöm a wmp-t és újrarakom, hátha működik az az MTP Device, de még törölni sem tudom. Hogyan lehetne letörölni?
A válaszokat előre is köszönöm.
I
Ööö sikerült megoldanom.
Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD
Elküldve: 2010. 12. 24. 13:14
Battlefield 2142-vel van egy olyan problémám, hogy mikor bejelentkeznék az írja, hogy nem vagyok csatlakozva a nethez, pedig de. És nem enged csinálnom semmit, de ez a probléma semelyik másik játékkal sem áll fönt, minddel tudok multizni. Ha ez segít 64 bites Windows 7-em van, a netem ADSL, Otthoni hálózat. Kérem aki tud, segítsen!
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Elküldve: 2010. 12. 24. 19:59
Hali! Nekem van egy olyan problémám hogy egy játék folyton kidob 1 percen belül, és a jobb alsó sarokban másodpercenként átlátszik a játék és egy pillanatra láthatóvá válik a tálca de csak képpontokban...van összefüggés? Ha valaki tud megoldást erre az elég bosszantó problémára az ossza meg velem! Előre is köszi!
Elküldve: 2010. 12. 25. 21:22
Sziasztok! Most karácsonyra az uncsitesómtól megkaptam az Assassin's Creed 2 -t eredetibe, feltettem, regeltem, és elkezdtem játszani aztán már a verekedésnél azt tapasztaltam hogy kidob a játék minden nélkül... gondoltam hogy mivel internetkapcsolat szükséges a futtatásához így
lehet hogy a netem szaggat. Ezt azzal teszteltem le hogy a játék közben kihúztam a netkábelt de csak az utolsó checkpoint-hoz ugrottam amint visszadugtam a kábelt! ...de akkor lehet hogy a játék hibás? Volt valakinek ehhez hasonló problémája a játékkal? Bocsi ha ez a poszt furán fog mutatni de az előzőt nem tudtam hogy hogy kell, vagy egyáltalán lehet-e szerkeszteni...
lehet hogy a netem szaggat. Ezt azzal teszteltem le hogy a játék közben kihúztam a netkábelt de csak az utolsó checkpoint-hoz ugrottam amint visszadugtam a kábelt! ...de akkor lehet hogy a játék hibás? Volt valakinek ehhez hasonló problémája a játékkal? Bocsi ha ez a poszt furán fog mutatni de az előzőt nem tudtam hogy hogy kell, vagy egyáltalán lehet-e szerkeszteni...
Elküldve: 2010. 12. 26. 19:26
Egy pár kérdésem lenne a VLC playerrel kapcsolatban, remélem van itt valaki, aki mélyebben is ismeri.
Szóval a hangerő, ami alapból 100%-on van, de ezt lehet a duplájára emelni. Anélkül, hogy a hangfalon tekernék. Bár szerintem így torzít, bár kérdés itt a 100%-os érték az alap? Azonfelül van a videó beállításnál valami váltottsor-mentesítés(?) ki és be. Ebből fakad még több beállítási lehetőség. Egyiken észrevettem, hogy akad a videó.
Őszintén eddig a winDVD8-at vagy a WMP-t használtam DVD-hez és egyéb videóhoz. De úgy érzem egyre több nyűgöm van vele és csak annyit pluszt ad, hogy levágja az intró vidiket így egyből a menüre ugrik.
Szóval a hangerő, ami alapból 100%-on van, de ezt lehet a duplájára emelni. Anélkül, hogy a hangfalon tekernék. Bár szerintem így torzít, bár kérdés itt a 100%-os érték az alap? Azonfelül van a videó beállításnál valami váltottsor-mentesítés(?) ki és be. Ebből fakad még több beállítási lehetőség. Egyiken észrevettem, hogy akad a videó.
Őszintén eddig a winDVD8-at vagy a WMP-t használtam DVD-hez és egyéb videóhoz. De úgy érzem egyre több nyűgöm van vele és csak annyit pluszt ad, hogy levágja az intró vidiket így egyből a menüre ugrik.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
Elküldve: 2010. 12. 26. 20:05
Idézet: gentleboy - Dátum: 2010. 12. 23. 09:52
Na most.
A ps3-mas verziót 100-ból kihozom + késöbbre a gamek és egy füles
60 a ps3, 40 a monitor (ide nekem a Uncharted 1-2,Killzone 2,Heavy Rain, Cod 7, BC2&BC2 Vietnam,inFamous,késöbiek Dead space 2,Crysis 2 és Killzone 3
De a laptopos variációt is kb. ugyan ennyiből hoznám ki és hasonlóan nézne ki.(2 vagy 4 mag 2.6-os proci,4 GB ram, 500GB HDD, + egy nemrossz ati 5000-es széria vagy Nvidia kb. gtx vagy gts 260-tól felfelé.)
(laptopon meg inkább beszélgetnék,neteznék néha játszanék(ha megnézzük a laptop-ok ink. mmorpg-re jó sztem) Photoshop,Videó szerk. stb.
De ha megnézzük akkor egyrészt netezni ps3-on is tudok,Játszani főleg
programok nem, de pl. ebuddy,facebook,twitter,stb ezeken lehet beszélgetni.
Nem tudom mit válasszak (az árat ne nézzétek faterom-nak van egy jóbarátja akinek van egy boltja(számítógépes+laptop bolt) és felajánlotta ad egy laptopot áfa nélkül és kisebb kedvezménnyel.
Így egy kicsit könnyeb lesz gondolkodni és segíteni.
Remélem tudtok segíteni és előre is köszi a válaszokat és az eddigi segítséget
A ps3-mas verziót 100-ból kihozom + késöbbre a gamek és egy füles
60 a ps3, 40 a monitor (ide nekem a Uncharted 1-2,Killzone 2,Heavy Rain, Cod 7, BC2&BC2 Vietnam,inFamous,késöbiek Dead space 2,Crysis 2 és Killzone 3
De a laptopos variációt is kb. ugyan ennyiből hoznám ki és hasonlóan nézne ki.(2 vagy 4 mag 2.6-os proci,4 GB ram, 500GB HDD, + egy nemrossz ati 5000-es széria vagy Nvidia kb. gtx vagy gts 260-tól felfelé.)
(laptopon meg inkább beszélgetnék,neteznék néha játszanék(ha megnézzük a laptop-ok ink. mmorpg-re jó sztem) Photoshop,Videó szerk. stb.
De ha megnézzük akkor egyrészt netezni ps3-on is tudok,Játszani főleg
Nem tudom mit válasszak (az árat ne nézzétek faterom-nak van egy jóbarátja akinek van egy boltja(számítógépes+laptop bolt) és felajánlotta ad egy laptopot áfa nélkül és kisebb kedvezménnyel.
Így egy kicsit könnyeb lesz gondolkodni és segíteni.
Remélem tudtok segíteni és előre is köszi a válaszokat és az eddigi segítséget
Nekem Vaio laptopom van es orulok ha tudok mediumon jatszani az uj jatekokkal. Laptopot semmikeppen se vegyel.
Elküldve: 2010. 12. 26. 21:24
egy kérdés .. vannak a Fórumon azok a rangok hogy tag meg stb.. nekem a nevem alatt az van hogy tag de pl : klemidnek mért gamekapocsfantomja a rang ? azt hogy lehet beállítani ?
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2010. 12. 26. 21:33
Idézet: JacoB - Dátum: 2010. 12. 26. 20:24
egy kérdés .. vannak a Fórumon azok a rangok hogy tag meg stb.. nekem a nevem alatt az van hogy tag de pl : klemidnek mért gamekapocsfantomja a rang ? azt hogy lehet beállítani ?
Profil szerkesztése-------> Profil -------> Profil módosítása -------> Felhasználó titulusa
Remélem segítettem.
Elküldve: 2010. 12. 26. 21:51
Idézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 12. 26. 21:33
Profil szerkesztése-------> Profil -------> Profil módosítása -------> Felhasználó titulusa
Remélem segítettem.
Remélem segítettem.
nekem nincs ilyen.. lehet hogy elkell érnem egy bizonyos komment mennyiséget.
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2010. 12. 26. 22:09
Idézet: JacoB - Dátum: 2010. 12. 26. 20:51
nekem nincs ilyen.. lehet hogy elkell érnem egy bizonyos komment mennyiséget.
pedig ott van
"Műszaki végzettségű szakembereket keres különböző pozíciókba a Jabil Magyarország! (x)"
ez a hirdetés alatt van jobb oldalt a felhasználó rétékelése pció felett
am ha nem is kérdezel rá észre sem vettem volna

Elküldve: 2010. 12. 26. 22:17
én itt halljak meg nekem nincs ilyen xD nekem nincs ilyen hogy felhasználó értékelése . csak a kommenteket , barátokat, profil informácio , és egyéb adatok vannak
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2010. 12. 27. 15:38
JacoB - 500 hozzászólás után lehet titulust választani.
Utóbbi időben van egy kis bajom. Először a Fallout 3-nál jelentkezett, aminek elvileg el se kellett volna futnia a gépemen, (ahhoz képest elég jól bírta) de mindig egy idő után vibrálni kezdett a monitor és elment a kép, nem reagált semmire, csak ha hátul lenyomtam a főkapcsolót. Azután már más gammoknál is jelentkezett ez a hiba, apám szerint a videókártyám nem volt hozzáigazítva az új monitoromhoz (kaptam egy átmenetit, mert a régin keletkezett egy ,,repedés" ne kérdezzétek hogy mert még véletlenül elmondom) és most állítólag fixálva lett, karácsonyra kaptam is egy adag RAM-ot, hurrá. Most már jobban döcögött a Fallout és minden egyéb, aztán mikor legközelebb elindítottam, megint vibrálás és egy kék képernyő jött ki szöveggel, hogy a Windows javíthatatlan Hardwer problémát észlelt, ezért leállt, megvédvén a számítógépet, bár akkor még nem bírtam elolvasni, mert csak bevillant és máris újra indult a gép, így nem tudtam mi volt az, de lassan több game-nél is jelentkezett, legutóbb meg már nem indult újra a gép, ezért eltudtam olvasni. Mi lehet a ludas, a videókártya, a monitor, vagy neadjisten a RAM?
Utóbbi időben van egy kis bajom. Először a Fallout 3-nál jelentkezett, aminek elvileg el se kellett volna futnia a gépemen, (ahhoz képest elég jól bírta) de mindig egy idő után vibrálni kezdett a monitor és elment a kép, nem reagált semmire, csak ha hátul lenyomtam a főkapcsolót. Azután már más gammoknál is jelentkezett ez a hiba, apám szerint a videókártyám nem volt hozzáigazítva az új monitoromhoz (kaptam egy átmenetit, mert a régin keletkezett egy ,,repedés" ne kérdezzétek hogy mert még véletlenül elmondom) és most állítólag fixálva lett, karácsonyra kaptam is egy adag RAM-ot, hurrá. Most már jobban döcögött a Fallout és minden egyéb, aztán mikor legközelebb elindítottam, megint vibrálás és egy kék képernyő jött ki szöveggel, hogy a Windows javíthatatlan Hardwer problémát észlelt, ezért leállt, megvédvén a számítógépet, bár akkor még nem bírtam elolvasni, mert csak bevillant és máris újra indult a gép, így nem tudtam mi volt az, de lassan több game-nél is jelentkezett, legutóbb meg már nem indult újra a gép, ezért eltudtam olvasni. Mi lehet a ludas, a videókártya, a monitor, vagy neadjisten a RAM?
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”
Elküldve: 2010. 12. 27. 17:23
Na szoval segítségre lenne szükségem, Linux userek előnyben.
Felraktam egy gyengécske laptopra (2,6 ghz proci, 512 mb ram stb.) az Ubuntut. Szépen felment. Gyorsabbnak tűnik mint az XP. Ott kezdődnek a problémák, hogy sehogy sem tudok wirelessre csatlakozni, nem megy fel a NETGEAR Adapter drivere sem..Valaki tud valami megoldást?
Felraktam egy gyengécske laptopra (2,6 ghz proci, 512 mb ram stb.) az Ubuntut. Szépen felment. Gyorsabbnak tűnik mint az XP. Ott kezdődnek a problémák, hogy sehogy sem tudok wirelessre csatlakozni, nem megy fel a NETGEAR Adapter drivere sem..Valaki tud valami megoldást?
Elküldve: 2010. 12. 27. 17:55
Idézet: Shidotoku - Dátum: 2010. 12. 27. 15:38
JacoB - 500 hozzászólás után lehet titulust választani.
köszi.
na de sztem nem a monitor a hibás, én a videókártáyra gondolok, mert régebben nekem is volt ilynen hogy elkezdett vibrálni a kép játékok közben. de kaptam egy új videókártyát és kaptam hozzá RAM-ot is , és teljesen jól mentek a játékok.
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2010. 12. 29. 10:05
BUKOV
Lehet megtelt a windowsod....lehet elfáradt a vidkarid, szerintem kezd azzal, hogy vírusirtás, registry takarítás mondjuk registry winnerel, aztán jöhetnek a legfrissebb drviverek, s ha az sem segít akkor új op rendszer. esetleg még megnézheted azt hogy nem-e melegedik túl a géped valamely alkatrésze, hajts végre egy chdsk-et és egy defragot.
Lehet megtelt a windowsod....lehet elfáradt a vidkarid, szerintem kezd azzal, hogy vírusirtás, registry takarítás mondjuk registry winnerel, aztán jöhetnek a legfrissebb drviverek, s ha az sem segít akkor új op rendszer. esetleg még megnézheted azt hogy nem-e melegedik túl a géped valamely alkatrésze, hajts végre egy chdsk-et és egy defragot.
Szerkesztette: Bledzer 2010. 12. 29. 10:06 -kor
Elküldve: 2010. 12. 29. 11:54
Idézet: Bledzer - Dátum: 2010. 12. 29. 09:05
BUKOV
Köszi, végre valaki!
A gépememt nem terheli le az biztos, Windows hetet tervezek felrakni majd januárba... Az egyik barátom mondta hogy lehet hogy ATI kártyára új driver kell, mert állítólag az ATI kártyák szokták ezt csinálni! Köszi a tanácsokat majd megpróbálkozok velük.

Súgó
A téma zárva.