HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#401 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 23. 23:20

Üzenet megtekintéseIdézet: KenyeresB - Dátum: 2011. 01. 23. 15:46

Sziasztok.

Immár több mint 15 éve van PC-m, de most olyan problémám van, amire nem tudok választ. Windows 7 oprendszerrel rendelkezem. A probléma az, hogy a gép a készenléti, azaz hibernálási módból minden parancs, háttérben futó program, tehát mindenfajta beavatkozás nélkül úgy körülbelül 10 perc után feléled, azaz bekapcsol. A készenléti mód időzítőjén csak a készenléti módba való lépést (gép+monitor) tudom beállítani, mást nem.

Kérem, aki tud segíteni, válaszoljon, már kezd igen idegesítő lenni, hogy este filmnézésre nem tudok elaludni, mert folyton újraéled.Köszi

Jujj, hat ilyenem meg nem volt, szerencsere ! ^^

TIPP: Tapegyseg ha regi es rosszalkodik mar, szokott furcsa dolgokat muvelni, de ez tenyleg csak 1 tipp a reszemrol. Szoval lehet, h nem szoftveres gondod van, hanem inkabb hardveres. ;)

Szerkesztette: hedzsooo 2011. 01. 23. 23:21 -kor

#402 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 24. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: hedzsooo - Dátum: 2011. 01. 23. 23:20

Jujj, hat ilyenem meg nem volt, szerencsere ! ^^

TIPP: Tapegyseg ha regi es rosszalkodik mar, szokott furcsa dolgokat muvelni, de ez tenyleg csak 1 tipp a reszemrol. Szoval lehet, h nem szoftveres gondod van, hanem inkabb hardveres. ;)

van benne vmi. nekem a régi 300w-os is ezt csinálta, de amiota 750-es van,azota jo:)

#403 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: megalonagyix - Dátum: 2011. 01. 24. 10:08

van benne vmi. nekem a régi 300w-os is ezt csinálta, de amiota 750-es van,azota jo:)

750? atya-gatya, mit üzemeltetsz te? :)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#404 Felhasználó inaktív   KenyeresB 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 24. 18:48

A táp zsír új. Nem hiszem, hogy azzal lenne baj, amúgy már a gép vásárlása óta ezt csinálja, szóval valszeg nem műkődési hiba. Arra gondoltam, valami beállítás kérdése a dolog.

#405 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 01. 24. 11:26

750? atya-gatya, mit üzemeltetsz te? :)

Nalam meg egy 1000 W-os Cooler Master Pro M tap figyel. Megbizhato, csendes es jo hatasfoku. :D ^^ ;)

#406 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 24. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: KenyeresB - Dátum: 2011. 01. 24. 17:48

A táp zsír új. Nem hiszem, hogy azzal lenne baj, amúgy már a gép vásárlása óta ezt csinálja, szóval valszeg nem műkődési hiba. Arra gondoltam, valami beállítás kérdése a dolog.

Ami uj, attol meg lehet rossz, pl. gyari hibas, de legyen igazad es NE legyen nagy a gond ! ;)

Esetleg telepitsd ujra Winfost, hatha az segit...,persze, csak, ha van ra eleg idod, + tudsz vigyazni, h adataid NE vesszenek el.

Uj TIPP: -Esetleg monitorhoz nincsen vmi DRIVER ? Lehet, h az nincsen telepitve, azert nem muxik rendesen es kapcsol vissza 1 idu utan ?

#407 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 26. 08:10

Nem tudom, hogy van-e a fórumozók között nagy Magic: The Gathering-es (én évek óta abbahagytam), de az alant szereplő kártyalap képére most találtam rá a neten és megkívánnám kérdezni, hogy ez most komolyan létezik vagy csak ügyes fotóbolt?
Kép

#408 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 21:05

Sziaztok léccives segítsetek már a döntésemben...:) szeretnék venni egy 3D-s TV-t szerintetek melyikekka jobbak az LCD vagy a PLAZMA TV-k? (Samsungban gondolkozok) de mondjuk a SONY is érdekelne olyan 46"-os!Szerintetek melyik márka a jobb és milyen fajta? köszi a válaszokat :)

#409 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 28. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: @darkking@ - Dátum: 2011. 01. 28. 21:05

Sziaztok léccives segítsetek már a döntésemben...:) szeretnék venni egy 3D-s TV-t szerintetek melyikekka jobbak az LCD vagy a PLAZMA TV-k? (Samsungban gondolkozok) de mondjuk a SONY is érdekelne olyan 46"-os!Szerintetek melyik márka a jobb és milyen fajta? köszi a válaszokat :)

Saját tapasztalataim alapján a plazma tévét részesítem előnyben az lcd-vel szemben. De csinálj egy összehasonlítást a gugliban, aztán merülj bele a témába!:)
3D-s Tv: SAMSUNG, LCD : SAMSUNG , Plazma : PANASONIC
De van egy plazma vs lcd című e-book-om,ha dobsz a privimre egy mail címet, szívesen elküldöm a napokban Neked!

Szerkesztette: N360 2011. 01. 28. 21:17 -kor

#410 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 28. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: N360 - Dátum: 2011. 01. 28. 20:14

Saját tapasztalataim alapján a plazma tévét részesítem előnyben az lcd-vel szemben. De csinálj egy összehasonlítást a gugliban, aztán merülj bele a témába!:)
3D-s Tv: SAMSUNG, LCD : SAMSUNG , Plazma : PANASONIC
De van egy plazma vs lcd című e-book-om,ha dobsz a privimre egy mail címet, szívesen elküldöm a napokban Neked!

Köszönöm a gyors választ :) igen aneten összelehet hasonlitani de így is kiváncsi voltam hogy itt akiket "Ismerek" mi a véleménye :)

Oké megy privi az e-mail címemmel! Köszönöm!

Szerkesztette: @darkking@ 2011. 01. 28. 21:19 -kor

#411 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 13:46

Most vettem új "headsetet" (Roccat Vire)
Nagyon jó kis masina,csak mindenki hülyét kap tőle skypen, hogy hallják az ingame hangokat/zenéket mikor beszélünk.
Nem túl hangos nem hallatszik be,minden beállítással próbálkoztam már szerintem,a headsetnek nincs külön drivere.A gépen meg Realtek HD Audio Manager van.
valaki valami ötlet?

Előre is köszi

#412 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 01. 29. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2011. 01. 29. 13:46

Most vettem új "headsetet" (Roccat Vire)
Nagyon jó kis masina,csak mindenki hülyét kap tőle skypen, hogy hallják az ingame hangokat/zenéket mikor beszélünk.
Nem túl hangos nem hallatszik be,minden beállítással próbálkoztam már szerintem,a headsetnek nincs külön drivere.A gépen meg Realtek HD Audio Manager van.
valaki valami ötlet?

Előre is köszi

audio- vagy stereo mix. ezt kapcsold le.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#413 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 29. 15:06

red dead redemption-rol szeretnék kérdezni.viszont ÓRIÁSI SPOILER LESZ BENNE.ugyhogy aki még nem játszott a játékkal az el ne olvassa. viszont aki már végigvitte az olvassa el mert nagyon fontos.
szoval.ott járok hogy john marston meghalt.ez a játék vége?mert már nem ad több küldetést. fehérrel irtam ugyhogy csak ugy lehet elolvasni ha kijelölöd.SPOILER OFF

Szerkesztette: lutri 2011. 01. 29. 15:07 -kor

#414 Felhasználó inaktív   toniote 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 30. 10:47

Üdv. Most lett egy új gépem és az a baj, hogy elindítok egy játékot, fut rendesen csak van két fekete sáv a képernyő két szélén, tehát olyan mintha egy kis ablakban futna. Viszont ha a monitort hozzáigazítom a játékhoz akkor meg nagyon ocsmány a kép... :s Segítsetek légyszives. (vga drivert frissítettem már és win7 az oprendszerem)

#415 Felhasználó inaktív   toniote 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 30. 11:07

Üzenet megtekintéseIdézet: toniote - Dátum: 2011. 01. 30. 09:47

Üdv. Most lett egy új gépem és az a baj, hogy elindítok egy játékot, fut rendesen csak van két fekete sáv a képernyő két szélén, tehát olyan mintha egy kis ablakban futna. Viszont ha a monitort hozzáigazítom a játékhoz akkor meg nagyon ocsmány a kép... :s Segítsetek légyszives. (vga drivert frissítettem már és win7 az oprendszerem)

Megoldódott! Driver hiba volt. :D

#416 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 30. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: lutri - Dátum: 2011. 01. 29. 16:06

red dead redemption-rol szeretnék kérdezni.viszont ÓRIÁSI SPOILER LESZ BENNE.ugyhogy aki még nem játszott a játékkal az el ne olvassa. viszont aki már végigvitte az olvassa el mert nagyon fontos.
szoval.ott járok hogy john marston meghalt.ez a játék vége?mert már nem ad több küldetést. fehérrel irtam ugyhogy csak ugy lehet elolvasni ha kijelölöd.SPOILER OFF

hát énis így voltam és most akkor énis fehérrel írok
szóval marston meghal, és a fiával meg kell csinálni valahol azt hiszem blackwater közelében egy kérdőjeles küldetést és akkor fogja kiadni a stáblistát
én azt nem csináltam meg mert nem nagyon értettem a dolgot
amúgy neked mire van meg a játék? mert ha ps3-on akkor felvehetsz havernak azt játsszunk

Szerkesztette: dzoli1011 2011. 01. 30. 11:11 -kor

#417 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 30. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2011. 01. 30. 10:10

hát énis így voltam és most akkor énis fehérrel írok
szóval marston meghal, és a fiával meg kell csinálni valahol azt hiszem blackwater közelében egy kérdőjeles küldetést és akkor fogja kiadni a stáblistát
én azt nem csináltam meg mert nem nagyon értettem a dolgot
amúgy neked mire van meg a játék? mert ha ps3-on akkor felvehetsz havernak azt játsszunk

xbox-ra van meg:)de köszi a segítséget.:)

#418 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 31. 19:15

Na most nekem lenne egy nagy problémám: (Nem tudok pontot írni :( ) Azzal kezdődött az egész hogy nem tudtam az egeremmel görgetni majd jött az hogy a firefox minden új lap helyett új ablakot nyitott meg most meg a caps lock billentyű golyózott be mert ha bevan kapcsolva akkor kis betűvel írók ha meg ki akkor nagybetűvel: Pontot meg számokat nem is tudok írni egyszerűen nem is enged:

teheti ezt egy vírus? Mert ilyet még nem pipáltam: :-o

#419 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 01. 01:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Dcrysis02 - Dátum: 2011. 01. 31. 18:15

Na most nekem lenne egy nagy problémám: (Nem tudok pontot írni :( ) Azzal kezdődött az egész hogy nem tudtam az egeremmel görgetni majd jött az hogy a firefox minden új lap helyett új ablakot nyitott meg most meg a caps lock billentyű golyózott be mert ha bevan kapcsolva akkor kis betűvel írók ha meg ki akkor nagybetűvel: Pontot meg számokat nem is tudok írni egyszerűen nem is enged:

teheti ezt egy vírus? Mert ilyet még nem pipáltam: :-o

Ez bizony eléggé erősen gyanús. ^^ ;)

A helyedben én nyomatnék sürgősen 1 rendszer-visszaállítást, aztán futtatnám csökkentett módban a winfost, utana pedig az összes telepített vírus-keresőt rászabadítanám, FRÍSS ADATBÁZISSAL ( h fel is ismerje a vírusoka, ha vannak ^^ ) amíg még elég stabil a rendszer hozzá és lehetséges még egyáltalán !!! ;)

Ezeket ajánlom, engem párszor kihúztak a bajból, mindegyik INGYENES: 1 AVG-free ( másik anti-vírus mellett NEM használható, azt akkor törölni kell előtte, különben rendszer-hiba lehet a végeredménye ) , 2 Spybot Search & destroy ( nagyon jo szerintem ),
vmint van 1 uj nálam, de szerintem nem rossz: Iobit Security,
+ majd használj 1 jobb tűzfalat, ha eddig csak a windows-os volt, pl. ZoneAlarm ( Free/Ingyenes-verzió szintén )és ha lehet, legyen bekapcsolva, aktív állapotban többnyire. ;)

Sok sikert, majd írj, h mi sikerült ! ^^ ;)

#420 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 03. 20:39

S.O.S
ma rendesen volt hang a gépemen, erre egy kis távollét (1 óra) után nem tok zenéz hallgatni, media player kiírja h hangeszköz nincs jól csatlakoztatva... és semmi, youtubeon, meg ilyeneken sincs hang
amúgy win 7-em van úgy 2 hete
remélem tudtok segíteni

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »