HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#441 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 13. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: toniote - Dátum: 2011. 02. 10. 18:13

Üdv. Remélem tisztában vagy vele, hogy ez egy rugós fegyver, tehát minden lövésnél fel kell húzni. Sokan mondják h kezdő airsoftosoknak inkább rugósat (springeset) érdemes venni, de én a helyedben azért csak egy aeg-el kezdenék. Pl: Jing gong g36c - Viszonylag olcsó 30k körül és sok jót hallotam rólla. Én nem AS-ozom, nekem az egyik haverom tolja, tőle van az infóm, azt azért leszögezném.

Hello, abban tudnál mág segíteni, hogy G36C vagy AUG A2?
A G36C-hez adnak gripet és távcsövet vagy red-dot-ot nem tudom.

#442 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 13:07

sziasztok

vettem egy ARMA 2 őt de valamiért install közben errort dob. Tudom hogy visszaküldehetném a dvd-t de az sok időbe telne. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ha letöltenék egy clone dvd változatot a netről és instalálnám a cuccot az eredeti játék cd-keyével akkor menne-e a cucc?

#443 Felhasználó inaktív   toniote 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2011. 02. 13. 09:58

Hello, abban tudnál mág segíteni, hogy G36C vagy AUG A2?
A G36C-hez adnak gripet és távcsövet vagy red-dot-ot nem tudom.

Üdv. Azért jó lenne tudni a márkát, de ha jing gong akkor szinte teljesen mindegy, ott csak az számít hogy melyik tetszik jobban, "melyik áll meg jobban a kezedben". Javaslom hogy mielőtt megveszed fogd a kezedbe (persze ha nem netről veszed) úgy jobban el tudod dönteni, melyik tetszik jobban.

#444 Felhasználó inaktív   toniote 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2011. 02. 13. 12:07

sziasztok

vettem egy ARMA 2 őt de valamiért install közben errort dob. Tudom hogy visszaküldehetném a dvd-t de az sok időbe telne. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ha letöltenék egy clone dvd változatot a netről és instalálnám a cuccot az eredeti játék cd-keyével akkor menne-e a cucc?

Üdv.
Elméletileg mennie kellene, hiszen a cd-kulcsért fizettél annyit, legalábbis én úgy tudom...

#445 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: toniote - Dátum: 2011. 02. 13. 16:57

Üdv. Azért jó lenne tudni a márkát, de ha jing gong akkor szinte teljesen mindegy, ott csak az számít hogy melyik tetszik jobban, "melyik áll meg jobban a kezedben". Javaslom hogy mielőtt megveszed fogd a kezedbe (persze ha nem netről veszed) úgy jobban el tudod dönteni, melyik tetszik jobban.

Megfogni nem tudom, mert netről veszem,de már megrendeltem az AUG A2-est.
De köszi a választ. :)

#446 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 13. 22:59

Üzenet megtekintéseIdézet: toniote - Dátum: 2011. 02. 13. 17:59

Üdv.
Elméletileg mennie kellene, hiszen a cd-kulcsért fizettél annyit, legalábbis én úgy tudom...

ok:) köszi.

#447 Felhasználó inaktív   toniote 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 14. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2011. 02. 13. 18:43

Megfogni nem tudom, mert netről veszem,de már megrendeltem az AUG A2-est.
De köszi a választ. :)

Nincs mit, jó játékot :) és hordj mindig szemüveget játék közben! :D

#448 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 15. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: toniote - Dátum: 2011. 02. 14. 14:30

Nincs mit, jó játékot :) és hordj mindig szemüveget játék közben! :D

Meglesz :D

#449 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 11:12

Sziasztok!

Fontos lenne! NOD32 3. verziójában hogyan tudok kivételbe rakni egy könyvtárat?
Enjoy your life . . .

#450 Felhasználó inaktív   Bloose 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 20. 17:03

Üdv!

Van egy nagy problémám. A 80 GB-os IDE ATA-s Maxtor vinyóm meghalt és helyére egy SATA I-es vinyót akartam berakni,amit az alaplap nem ismer fel,egyszerűen nem akarja felismerni a SATA I-es vinyót.
Az alaplapom egy régi MSI PM8M-V alaplap,amiben van 2 db SATA I-es csatlakozó.(tehát elméletileg támogatja a SATA-s vinyót) Ezen SATA csatlakozón egy DVD meghajtó is fut tökéletesen,de a gép nem akarja felismerni a vinyót..A Vinyóval nem lehet gond,mivel a bartnőmtől kértem el és neki is haosnló alaplapja van,de nála tökéletesen fut. Amúgy a gépem BIOSA 2.1-es..

Aki tud segítsen! : e-mail: stewe@vipmail.hu vagy itt PM!

Köszönöm!

#451 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Bloose - Dátum: 2011. 02. 20. 16:03

Üdv!

Van egy nagy problémám. A 80 GB-os IDE ATA-s Maxtor vinyóm meghalt és helyére egy SATA I-es vinyót akartam berakni,amit az alaplap nem ismer fel,egyszerűen nem akarja felismerni a SATA I-es vinyót.
Az alaplapom egy régi MSI PM8M-V alaplap,amiben van 2 db SATA I-es csatlakozó.(tehát elméletileg támogatja a SATA-s vinyót) Ezen SATA csatlakozón egy DVD meghajtó is fut tökéletesen,de a gép nem akarja felismerni a vinyót..A Vinyóval nem lehet gond,mivel a bartnőmtől kértem el és neki is haosnló alaplapja van,de nála tökéletesen fut. Amúgy a gépem BIOSA 2.1-es..

Aki tud segítsen! : e-mail: stewe@vipmail.hu vagy itt PM!

Köszönöm!

En mar par eve csak kulso-vinyokat vasaroltam, esetleg ellenorizd a belso vinyod JUMPER-beallitasat, + a csatlakozo-kabeleket, lehet azert NEM ismeri fel az alaplapod, tobbet ebben sajnos en nemtok mondani, ha a baratnodnel OK volt ! ;)

#452 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 15:55

Sziasztok!

Most nVidia, vagy AMD kártyát érdemesebb venni? A 9800GT OC-met szeretném lecserélni egy nem túl drága kártyára. Javaslat?
Enjoy your life . . .

#453 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Speper - Dátum: 2011. 02. 28. 14:55

Sziasztok!

Most nVidia, vagy AMD kártyát érdemesebb venni? A 9800GT OC-met szeretném lecserélni egy nem túl drága kártyára. Javaslat?

GTX460 még mindig nagyon jó ár/teljesítményben. Az nvidia meg ugye nagyobb támogatást élvez a játékok részéről.
Kép

#454 Felhasználó inaktív   toniote 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Speper - Dátum: 2011. 02. 28. 14:55

Sziasztok!

Hát attól függ, mi számít drágának, ati-ból a hd 4870-et tudom ajánlani, az mindent fullon visz, havernak van ilyenje. nem egy mai darab de üt :)

#455 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: toniote - Dátum: 2011. 02. 28. 21:16

Hát attól függ, mi számít drágának, ati-ból a hd 4870-et tudom ajánlani, az mindent fullon visz, havernak van ilyenje. nem egy mai darab de üt :)

Ja, az 1 Gb-os HD4870-es meg mindig jol boldugulhat az ujabb jatekokkal is dX10-ben.

Viszont, ha van ra keret a GTX460-as is tenyleg nagyon jo es jatekokhoz tenyleg jobbak szerintem is az NVidia-karik.

Volt az utobbi idoben HD3870-esem ( dX10 + dX10.1, gyarila OC-val ellatott, emelt orajelu kari a 3D CLUB-tol ), HD4870-esem ( dX10 + dX10.1, Sapphire TOXIC 1Gb-os, gyarilag OC-val ellatott darab ), majd most GTX480 1.5 Gb-al, a ZOTAC-tol, dX11-es tamogatassal es persze physX-el, ami jol jon par jatek eseteben, igaz physX-hez van mar 1 kulon karim is. ^^ :)

ATI-karikkal is megvoltam elegedve, de a HD5xxx-kariknak az arat sokallottam ( az utosebbeket, pl. HD5870 es HD5890 ), igy mikor beujitasra kerult sor, most az NVidia mellett voksoltam...

#456 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 02. 21:11

beszart a VGA-m, pontosan 2 éve vettem. a kereskedő 1 év garit vállal rá, a gigabyte viszont 3 évet. mi ilyenkor a teendőm? járt már valaki hasonló cipőben? hova menjek? a kereskedőhöz vagy a gyártóhoz?

#457 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 03. 02. 22:44

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 03. 02. 21:11

beszart a VGA-m, pontosan 2 éve vettem. a kereskedő 1 év garit vállal rá, a gigabyte viszont 3 évet. mi ilyenkor a teendőm? járt már valaki hasonló cipőben? hova menjek? a kereskedőhöz vagy a gyártóhoz?

Én mindenképp a kereskedőhöz mennék, mivel ő van kapcsolatban az importőr céggel. Ha ő nem is intézi el neked maga, legalább fog tudni adni kontaktot, hogy kivel tudod elintézni. Egy biztos: ha gyártói gari van rá, akkor az importőr cégnek KELL hogy foglalkozzon vele.
(de furcsálnám ha a kereskedő akitől vetted, nem segítene elintézni....)
Kép
Kép
Kép

#458 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 03. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2011. 03. 02. 21:44

Én mindenképp a kereskedőhöz mennék, mivel ő van kapcsolatban az importőr céggel. Ha ő nem is intézi el neked maga, legalább fog tudni adni kontaktot, hogy kivel tudod elintézni. Egy biztos: ha gyártói gari van rá, akkor az importőr cégnek KELL hogy foglalkozzon vele.
(de furcsálnám ha a kereskedő akitől vetted, nem segítene elintézni....)

én is ezt az utat tűztem ki, csak gondoltam megérdeklődöm, mert ezek a dolgok elég problémásak szoktak lenni. ma megyek a veszkomp-hoz oszt meglátjuk mi a szitu.

#459 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 12. 11:32

Előre is bocsánat a kérdésért....De meg kell kérdeznem mert rágja asszony a fülem!
Ha megvan a The sims3 eredeti lemezen...--->(De a kiegészítők nem eredetiek (szégyellem magam ezért) :blush: )<--- akkor ahoz a kiegészítőket fel lehet rá tenni???vagy akkor már azoknak is muszáj annak lenni?

Fontos lenne !Köszönöm

#460 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 13. 15:21

Hello!

Pls aki kicsit komolyabban ért a programozáshoz és a Pythonhoz, az kérem írja meg az msn címét PM-ben! :) Segítség kellene, mert valami nem sikerül, hiába olvasom a tutorialt...
Enjoy your life . . .

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.