HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#61 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 04. 21:43

Szaggatás: a géped gyenge a jelenlegi beállításaidhoz. Nem enged játszani: ez a próbaváltozat. Ha veszel kódot hozzá, teljes lesz. A következő kérdésedre meg az a válasz, hogy a fórumon tilos a warez. ;)

#62 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 15:43

Valakinek nicns meg véletlen ez a játék régi nintendóra?Ha már megvan akkor nincs 1 eladó nintendója?:rolleyes:.

#63 Felhasználó inaktív   marcee99 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 12:30

Sziasztok!

Van egy problémám.Az lenne hogy amikor elakarom inditani a the age of empires 3-at ezt írja ki.

Initialization Failed
Direct 3D initialization failed.Possible causes:
Old or corrupted graphics driver.
Hardware acceleration disabled.
Starting the application with the workstation locked.

Please check the log file for more information.

kérlek segitsetek!

#64 Felhasználó inaktív   torppapa5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: marcee99 - Dátum: 2010. 08. 08. 11:30

Sziasztok!

Van egy problémám.Az lenne hogy amikor elakarom inditani a the age of empires 3-at ezt írja ki.

Initialization Failed
Direct 3D initialization failed.Possible causes:
Old or corrupted graphics driver.
Hardware acceleration disabled.
Starting the application with the workstation locked.

Please check the log file for more information.

kérlek segitsetek!

Rakd újra a játékot, ha ez után sem működik akkor frissítsd a videokártya driver-t.

#65 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 12:53

sziasztok! nagyon karcos a god of war 2 ps2 lemezem :s tudtok ajánlani dvd lemez polírozó helyet??

#66 Felhasználó inaktív   Turley 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gt17 - Dátum: 2010. 08. 05. 15:43

Valakinek nicns meg véletlen ez a játék régi nintendóra?Ha már megvan akkor nincs 1 eladó nintendója?:rolleyes:.

a játék nincs meg,de emulator az van =)

Szerkesztette: Turley 2010. 08. 08. 13:13 -kor

#67 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 17:21

helló
tapasztalta itt valaki h a youtube iszonyat lassú? nekem egy sima 360p felbontású videót csak akadozva hozza be. kb 5 perc alat megakad vagy 10szer. először azt hittem h amiatt van mert tolok vissza 100kBos sebességgel, de 1 héttel ezelőtt simán vitte még akkor is. most 0 fekete adatforgalom mellett is döglődik. speedtest szerint teljesen korrekt a net le2,5 fel0,80-0,90. kezd halára idegesíteni a dolog, mert én nyílta youtube függő vagyok :help:

#68 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 08. 17:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Turley - Dátum: 2010. 08. 08. 14:13

a játék nincs meg,de emulator az van =)

köszi !Csak arra nem jöttem még rá hogy ha 2n toljuk akkor hogy is mint kell és hogy kel csáveszt váltani :D.

Szerkesztette: Gt17 2010. 08. 08. 17:52 -kor

#69 Felhasználó inaktív   Sogi555 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 09:37

lenne egy hálózati problémám:
vettem a napokban egy laptopot, wifivel csatlakozok fel a netre rajta. a nagygépen van ugye csomó cuccos, amiket áttennék a laptopra is, de akárhogy osztom meg a dolgokat, nem látom a megosztott meghajtókat/mappákat. ha a laptopot osztom meg, se látom a nagygépen. gondolom én baszhatok el valamit, de fogalmam sincs, hogy mit kellene még beállítani. win7 64bit amúgy mind2 rendszer
ja és mégvalami: ha rá van kötve a 220v a laptopra, érdemes az akksit kivenni? mert olvastam, hogy ha rajtahagyom, előbb tönkremegy, stbstb

Szerkesztette: Sogi555 2010. 08. 09. 09:40 -kor

#70 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 09:39

Üdv!
Lenne egy egyszerű, de számomra fontos kérdés: LCD monitor képernyőjét mivel tisztíthatom?
Kell hozzá speciális szett vagy mondjuk a sima bril nevű szemüveg, fényképezőgép, stb. tisztítására alkalmas.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#71 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: The FreeMan - Dátum: 2010. 08. 09. 08:39

Üdv!
Lenne egy egyszerű, de számomra fontos kérdés: LCD monitor képernyőjét mivel tisztíthatom?
Kell hozzá speciális szett vagy mondjuk a sima bril nevű szemüveg, fényképezőgép, stb. tisztítására alkalmas.

En Media Markt-ban vettem, meg a Nyar elejen ( a szegedibe, v. a miskolciban...most nem jut eszembe, jartam itt is, ott is... :rolleyes: ) 1-2 ezer Ft-ert is lehet mar venni, megfelelo finomsagu kendovel 1utt arultak a tisztito-folyadekot. Ez termeszetesen tobbszori alkalomra elegendo folyadekot tartalmaz, a kendo is hasznalhato ujbol, tobbszor is, csak hasznalat utan melegvizben ki kell picit aztatni, majd hagyni kell megszaradni. Sz`al nem draga, szvsz, megeri 1be befektetni ! ;)

Nekem a laptopomhoz kell 1ebkent inkabb, az nagyon tudja olykor gyujteni a port, mikor ide-oda hurcolaszom ! :)

#72 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 12:23

Sziasztok. Most jött meg az új laptopom, Acer 5740G. A probléma csak annyi, hogy az istenért nem bírok csatlakozni a netre. A hibakód 651. Ötletek?

#73 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Sogi555 - Dátum: 2010. 08. 09. 08:37

lenne egy hálózati problémám:
vettem a napokban egy laptopot, wifivel csatlakozok fel a netre rajta. a nagygépen van ugye csomó cuccos, amiket áttennék a laptopra is, de akárhogy osztom meg a dolgokat, nem látom a megosztott meghajtókat/mappákat. ha a laptopot osztom meg, se látom a nagygépen. gondolom én baszhatok el valamit, de fogalmam sincs, hogy mit kellene még beállítani. win7 64bit amúgy mind2 rendszer
ja és mégvalami: ha rá van kötve a 220v a laptopra, érdemes az akksit kivenni? mert olvastam, hogy ha rajtahagyom, előbb tönkremegy, stbstb

Homegroup be van állítva mindkét gépen (a hálózati és megosztási központban tudod megtenni a szükséges beállításokat)?

Az akksival kapcsolatban többféle vélemény van: egyesek szerint érdemes kivenni, míg mások szerint az se baj, ha benne van. Ha főleg a 220-ról megy, szerintem jobb, ha kiveszed, minek melegítse a gép...

#74 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: K.G. - Dátum: 2010. 08. 09. 11:23

Sziasztok. Most jött meg az új laptopom, Acer 5740G. A probléma csak annyi, hogy az istenért nem bírok csatlakozni a netre. A hibakód 651. Ötletek?

Egy megoldás... Jó volna tudni, milyen chippel megy a WiFi vezérlőd és lerántani a legfrissebb drivert a chip gyártójának oldaláról. Ha ezt megadod, küldöm a linket.

Szerkesztette: SityiSXT 2010. 08. 09. 12:51 -kor

#75 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 09. 12:49

Egy megoldás... Jó volna tudni, milyen chippel megy a WiFi vezérlőd és lerántani a legfrissebb drivert a chip gyártójának oldaláról. Ha ezt megadod, küldöm a linket.

Hol tudnám megnézni milyen a chip?

#76 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 14:58

Pl. Eszközkezelő, és ott megnézed a hálózati adaptereket. Esetleg jobb klikk rajta, tulajdonságok, és a részletek fül alatt beírod ide a hardware ID-kat, így már némi keresgéléssel beazonosítható, mi is az pontosan. Vagy letöltesz egy Everestet, és megnézed úgy (az pontos típusjelzést ad, ha az eszközök, Windows eszközökben rákattintasz).

#77 Felhasználó inaktív   Sogi555 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 09. 13:46

Homegroup be van állítva mindkét gépen (a hálózati és megosztási központban tudod megtenni a szükséges beállításokat)?

Az akksival kapcsolatban többféle vélemény van: egyesek szerint érdemes kivenni, míg mások szerint az se baj, ha benne van. Ha főleg a 220-ról megy, szerintem jobb, ha kiveszed, minek melegítse a gép...

igen, a homegroup teljesen kiment a fejemből, így már ok minden, köszi:)
akksit pedig én is inkább kiveszem, nemtart sokidőbe betenni, inkább szöszmölök vele egy kicsit, minthogy tönkremenyjen.
köszi a segitséged!

#78 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 09. 14:58

Pl. Eszközkezelő, és ott megnézed a hálózati adaptereket. Esetleg jobb klikk rajta, tulajdonságok, és a részletek fül alatt beírod ide a hardware ID-kat, így már némi keresgéléssel beazonosítható, mi is az pontosan. Vagy letöltesz egy Everestet, és megnézed úgy (az pontos típusjelzést ad, ha az eszközök, Windows eszközökben rákattintasz).

Megoldódott a probléma, köszönöm az eddigi segítséget.

#79 Felhasználó inaktív   ziza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 09. 18:10

sziaztok.....
psp-én hogy müködik a hálozat?????csak fel kell tölteni a hálozati adapterét??vagy kell utána felhasználo név meg jelszo??

#80 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: szabovagyokk - Dátum: 2010. 08. 03. 18:27

még anno volt azt hiszem egy játékleírás egy arcade játékról ahol 3 különböző karakterrel lehetett menni, 1 harcos, 1 vadász és 1 varázsló és a demoját ki lehetett próbálni, hosszú föld alatti instákban lehetett menni . . ennek a játéknak a neve kéne PLS HELP !!

Trine amire gondolsz szerintem

na bazz bocs nem tudom honnan jött ez a hsz, nekem ezt jelezte utolsónak...

Szerkesztette: Oliv3r 2010. 08. 09. 18:14 -kor

a.k.a. moloj

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »