Sürgős segítségre szorulók segélykérése
Elküldve: 2010. 08. 04. 21:43
Szaggatás: a géped gyenge a jelenlegi beállításaidhoz. Nem enged játszani: ez a próbaváltozat. Ha veszel kódot hozzá, teljes lesz. A következő kérdésedre meg az a válasz, hogy a fórumon tilos a warez.

Elküldve: 2010. 08. 05. 15:43
Valakinek nicns meg véletlen ez a játék régi nintendóra?Ha már megvan akkor nincs 1 eladó nintendója?
.

Elküldve: 2010. 08. 08. 12:30
Sziasztok!
Van egy problémám.Az lenne hogy amikor elakarom inditani a the age of empires 3-at ezt írja ki.
Initialization Failed
Direct 3D initialization failed.Possible causes:
Old or corrupted graphics driver.
Hardware acceleration disabled.
Starting the application with the workstation locked.
Please check the log file for more information.
kérlek segitsetek!
Van egy problémám.Az lenne hogy amikor elakarom inditani a the age of empires 3-at ezt írja ki.
Initialization Failed
kérlek segitsetek!
Elküldve: 2010. 08. 08. 12:43
Idézet: marcee99 - Dátum: 2010. 08. 08. 11:30
Sziasztok!
Initialization Failed
kérlek segitsetek!
Initialization Failed
kérlek segitsetek!
Rakd újra a játékot, ha ez után sem működik akkor frissítsd a videokártya driver-t.
Elküldve: 2010. 08. 08. 12:53
sziasztok! nagyon karcos a god of war 2 ps2 lemezem
tudtok ajánlani dvd lemez polírozó helyet??

Elküldve: 2010. 08. 08. 17:21
helló
tapasztalta itt valaki h a youtube iszonyat lassú? nekem egy sima 360p felbontású videót csak akadozva hozza be. kb 5 perc alat megakad vagy 10szer. először azt hittem h amiatt van mert tolok vissza 100kBos sebességgel, de 1 héttel ezelőtt simán vitte még akkor is. most 0 fekete adatforgalom mellett is döglődik. speedtest szerint teljesen korrekt a net le2,5 fel0,80-0,90. kezd halára idegesíteni a dolog, mert én nyílta youtube függő vagyok
tapasztalta itt valaki h a youtube iszonyat lassú? nekem egy sima 360p felbontású videót csak akadozva hozza be. kb 5 perc alat megakad vagy 10szer. először azt hittem h amiatt van mert tolok vissza 100kBos sebességgel, de 1 héttel ezelőtt simán vitte még akkor is. most 0 fekete adatforgalom mellett is döglődik. speedtest szerint teljesen korrekt a net le2,5 fel0,80-0,90. kezd halára idegesíteni a dolog, mert én nyílta youtube függő vagyok

Elküldve: 2010. 08. 09. 09:37
lenne egy hálózati problémám:
vettem a napokban egy laptopot, wifivel csatlakozok fel a netre rajta. a nagygépen van ugye csomó cuccos, amiket áttennék a laptopra is, de akárhogy osztom meg a dolgokat, nem látom a megosztott meghajtókat/mappákat. ha a laptopot osztom meg, se látom a nagygépen. gondolom én baszhatok el valamit, de fogalmam sincs, hogy mit kellene még beállítani. win7 64bit amúgy mind2 rendszer
ja és mégvalami: ha rá van kötve a 220v a laptopra, érdemes az akksit kivenni? mert olvastam, hogy ha rajtahagyom, előbb tönkremegy, stbstb
vettem a napokban egy laptopot, wifivel csatlakozok fel a netre rajta. a nagygépen van ugye csomó cuccos, amiket áttennék a laptopra is, de akárhogy osztom meg a dolgokat, nem látom a megosztott meghajtókat/mappákat. ha a laptopot osztom meg, se látom a nagygépen. gondolom én baszhatok el valamit, de fogalmam sincs, hogy mit kellene még beállítani. win7 64bit amúgy mind2 rendszer
ja és mégvalami: ha rá van kötve a 220v a laptopra, érdemes az akksit kivenni? mert olvastam, hogy ha rajtahagyom, előbb tönkremegy, stbstb
Szerkesztette: Sogi555 2010. 08. 09. 09:40 -kor
Elküldve: 2010. 08. 09. 09:39
Üdv!
Lenne egy egyszerű, de számomra fontos kérdés: LCD monitor képernyőjét mivel tisztíthatom?
Kell hozzá speciális szett vagy mondjuk a sima bril nevű szemüveg, fényképezőgép, stb. tisztítására alkalmas.
Lenne egy egyszerű, de számomra fontos kérdés: LCD monitor képernyőjét mivel tisztíthatom?
Kell hozzá speciális szett vagy mondjuk a sima bril nevű szemüveg, fényképezőgép, stb. tisztítására alkalmas.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
Elküldve: 2010. 08. 09. 10:00
Idézet: The FreeMan - Dátum: 2010. 08. 09. 08:39
Üdv!
En Media Markt-ban vettem, meg a Nyar elejen ( a szegedibe, v. a miskolciban...most nem jut eszembe, jartam itt is, ott is...

Nekem a laptopomhoz kell 1ebkent inkabb, az nagyon tudja olykor gyujteni a port, mikor ide-oda hurcolaszom !

Elküldve: 2010. 08. 09. 12:23
Sziasztok. Most jött meg az új laptopom, Acer 5740G. A probléma csak annyi, hogy az istenért nem bírok csatlakozni a netre. A hibakód 651. Ötletek?
Elküldve: 2010. 08. 09. 12:46
Idézet: Sogi555 - Dátum: 2010. 08. 09. 08:37
lenne egy hálózati problémám:
Homegroup be van állítva mindkét gépen (a hálózati és megosztási központban tudod megtenni a szükséges beállításokat)?
Az akksival kapcsolatban többféle vélemény van: egyesek szerint érdemes kivenni, míg mások szerint az se baj, ha benne van. Ha főleg a 220-ról megy, szerintem jobb, ha kiveszed, minek melegítse a gép...
Elküldve: 2010. 08. 09. 12:49
Idézet: K.G. - Dátum: 2010. 08. 09. 11:23
Sziasztok. Most jött meg az új laptopom, Acer 5740G. A probléma csak annyi, hogy az istenért nem bírok csatlakozni a netre. A hibakód 651. Ötletek?
Egy megoldás... Jó volna tudni, milyen chippel megy a WiFi vezérlőd és lerántani a legfrissebb drivert a chip gyártójának oldaláról. Ha ezt megadod, küldöm a linket.
Szerkesztette: SityiSXT 2010. 08. 09. 12:51 -kor
Elküldve: 2010. 08. 09. 13:30
Idézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 09. 12:49
Egy megoldás... Jó volna tudni, milyen chippel megy a WiFi vezérlőd és lerántani a legfrissebb drivert a chip gyártójának oldaláról. Ha ezt megadod, küldöm a linket.
Hol tudnám megnézni milyen a chip?
Elküldve: 2010. 08. 09. 14:58
Pl. Eszközkezelő, és ott megnézed a hálózati adaptereket. Esetleg jobb klikk rajta, tulajdonságok, és a részletek fül alatt beírod ide a hardware ID-kat, így már némi keresgéléssel beazonosítható, mi is az pontosan. Vagy letöltesz egy Everestet, és megnézed úgy (az pontos típusjelzést ad, ha az eszközök, Windows eszközökben rákattintasz).
Elküldve: 2010. 08. 09. 16:28
Idézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 09. 13:46
Homegroup be van állítva mindkét gépen (a hálózati és megosztási központban tudod megtenni a szükséges beállításokat)?
Az akksival kapcsolatban többféle vélemény van: egyesek szerint érdemes kivenni, míg mások szerint az se baj, ha benne van. Ha főleg a 220-ról megy, szerintem jobb, ha kiveszed, minek melegítse a gép...
igen, a homegroup teljesen kiment a fejemből, így már ok minden, köszi:)
akksit pedig én is inkább kiveszem, nemtart sokidőbe betenni, inkább szöszmölök vele egy kicsit, minthogy tönkremenyjen.
köszi a segitséged!
Elküldve: 2010. 08. 09. 17:30
Idézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 09. 14:58
Pl. Eszközkezelő, és ott megnézed a hálózati adaptereket. Esetleg jobb klikk rajta, tulajdonságok, és a részletek fül alatt beírod ide a hardware ID-kat, így már némi keresgéléssel beazonosítható, mi is az pontosan. Vagy letöltesz egy Everestet, és megnézed úgy (az pontos típusjelzést ad, ha az eszközök, Windows eszközökben rákattintasz).
Megoldódott a probléma, köszönöm az eddigi segítséget.
Elküldve: 2010. 08. 09. 18:10
sziaztok.....
psp-én hogy müködik a hálozat?????csak fel kell tölteni a hálozati adapterét??vagy kell utána felhasználo név meg jelszo??
psp-én hogy müködik a hálozat?????csak fel kell tölteni a hálozati adapterét??vagy kell utána felhasználo név meg jelszo??
Elküldve: 2010. 08. 09. 18:12
Idézet: szabovagyokk - Dátum: 2010. 08. 03. 18:27
még anno volt azt hiszem egy játékleírás egy arcade játékról ahol 3 különböző karakterrel lehetett menni, 1 harcos, 1 vadász és 1 varázsló és a demoját ki lehetett próbálni, hosszú föld alatti instákban lehetett menni . . ennek a játéknak a neve kéne PLS HELP !!
Trine amire gondolsz szerintem
na bazz bocs nem tudom honnan jött ez a hsz, nekem ezt jelezte utolsónak...
Szerkesztette: Oliv3r 2010. 08. 09. 18:14 -kor
a.k.a. moloj