HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#81 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 09. 19:21

Assassins Creed 2-höz xbox 360-on nem kötelező a LIVE kapocsolat mint PC-n ugye???

#82 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: lutri - Dátum: 2010. 08. 09. 18:21

Assassins Creed 2-höz xbox 360-on nem kötelező a LIVE kapocsolat mint PC-n ugye???

nem, legalábbis ps3-on nem kell hozzá netkapcsolat, végülis multija sincs...

#83 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 08. 09. 19:22

nem, legalábbis ps3-on nem kell hozzá netkapcsolat, végülis multija sincs...

ja csak PC-n folyamatos internetkapocsolathoz kötött a játék:( remélem boxon nem mert nincs live előfizetésem

#84 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 19:45

Üzenet megtekintéseIdézet: ziza - Dátum: 2010. 08. 09. 20:10

sziaztok.....
psp-én hogy müködik a hálozat?????csak fel kell tölteni a hálozati adapterét??vagy kell utána felhasználo név meg jelszo??

Sajnos nem ismerem közelről a psp-t, igazából a kérdést sem értem tisztán, de talán itt kiböngészhető a válasz.

Szerkesztette: Nurba 2010. 08. 09. 19:45 -kor

#85 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: lutri - Dátum: 2010. 08. 09. 18:26

ja csak PC-n folyamatos internetkapocsolathoz kötött a játék:( remélem boxon nem mert nincs live előfizetésem

de boxon nem kell, én ps-en fél évig úgy toltam a játékkal, hogy nem is volt a net rávezetve ps-re, szal ha meg akarod venni a gammát, akkor egész nyugodtan, tetszeni fog, az biztos

#86 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: hedzsooo - Dátum: 2010. 08. 09. 11:00

En Media Markt-ban vettem, meg a Nyar elejen ( a szegedibe, v. a miskolciban...most nem jut eszembe, jartam itt is, ott is... :rolleyes: ) 1-2 ezer Ft-ert is lehet mar venni, megfelelo finomsagu kendovel 1utt arultak a tisztito-folyadekot. Ez termeszetesen tobbszori alkalomra elegendo folyadekot tartalmaz, a kendo is hasznalhato ujbol, tobbszor is, csak hasznalat utan melegvizben ki kell picit aztatni, majd hagyni kell megszaradni. Sz`al nem draga, szvsz, megeri 1be befektetni ! ;)

Nekem a laptopomhoz kell 1ebkent inkabb, az nagyon tudja olykor gyujteni a port, mikor ide-oda hurcolaszom ! :)

Köszi, de inkább maszatos. A por alig ül meg rajta, anno még porolóval se mertem hozzáérni. Az igazság az, hogy azt szeretném megtudni mivel lehet tisztítani. Pl. enyhén nedves törlőkendő, optikákhoz gyártott törlőkendő, stb.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#87 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 19:49

Nem indul a Crysis. Feltelepül szépen, de indítás után csak egy fekete képernyő látszódik és a kurzor.
Specifikációk: Intel i3, 2,13GHz Ati mobility R. HD54710 1024mb és 2gb memória. Szóval azért el kéne indulnia.

#88 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: K.G. - Dátum: 2010. 08. 10. 19:49

Nem indul a Crysis. Feltelepül szépen, de indítás után csak egy fekete képernyő látszódik és a kurzor.
Specifikációk: Intel i3, 2,13GHz Ati mobility R. HD54710 1024mb és 2gb memória. Szóval azért el kéne indulnia.

Bocs, nem tudok már szerkeszteni. Megoldódott ez is.

#89 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 21:12

Sziasztok !!

Vettem egy új samsung telót le kell formáznom az aksit ?
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#90 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 10. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: popely16 - Dátum: 2010. 08. 10. 21:12

Sziasztok !!

Vettem egy új samsung telót le kell formáznom az aksit ?

Pontosan ;D Mégpedig FAT 32-re;)
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#91 Felhasználó inaktív   Sakee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 11. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: First Aye - Dátum: 2010. 08. 10. 20:19

Pontosan ;D Mégpedig FAT 32-re;)

Nem,nem, NTFS-re kell formázni!!! :cool2:

Amúgymeg: úgy kell használni,ahogy a kézikönyvében le van írva,de padlóra leszívni az akksikat manapság nem ajánlott,nem szereti a legtöbb ;)

#92 Felhasználó inaktív   DigitalEye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 09:05

Sziasztok!

A következő a problémám: újra elővettem a Hitman 2: Silent Assassin-t, régi nagy kedvencemet és elhatároztam, hogy minden pályát a Silent Assassin rangot megszerezve tolok végig. Ez eddig rendben is volt, csak az a baj, hogy sokszor nem adja meg a rangért járó bónusz fegyvert a pályák végén a játék. Szerintem patch-el sem nagyon tudom már frissíteni, hiszen ez a Legjobb Választásos - gondolom - végleges verzió, tehát 1.2-es, annál frissebb patch-et pedig nem találtam. Szóval tanácstalan vagyok. Kérem a segítségeteket! Előre is köszönöm!

#93 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 09:21

egy hülye kérdés:
windows újratelepítés után a crysis warheadot vissza akarom telepíteni a gépre, de én a d meghajtóra akarom telepíteni, nem pedig a c-re, de az elején nem kérdez rá, hogy melyikre akrom telepíteni, és automatikusan c-re telepíti, amin van kemény 20 giga
tudtok segíteni?

#94 Felhasználó inaktív   TEEBEEX360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 09:23

Sziasztok.Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a ps3-as gémek hosszabbak mint egy 360-as gamma?Most ne fanboyok válaszoljanak hanem olyan ember akinek van mind 2 gépe.Most megint psx-el nyomulok és már vagy 1 hónapja be se kapcsoltam az x360-at mert borzalmas a játékok szavatossága.Előre is köszike a válaszokat.

#95 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: TEEBEEX360 - Dátum: 2010. 08. 11. 10:23

Sziasztok.Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy a ps3-as gémek hosszabbak mint egy 360-as gamma?Most ne fanboyok válaszoljanak hanem olyan ember akinek van mind 2 gépe.Most megint psx-el nyomulok és már vagy 1 hónapja be se kapcsoltam az x360-at mert borzalmas a játékok szavatossága.Előre is köszike a válaszokat.

Nem mondanám. Ez játék függő. Valamelyik hosszabb valamelyik nem. Manapság az összes játék rövid.

#96 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 09:45

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 08. 11. 08:21

egy hülye kérdés:
windows újratelepítés után a crysis warheadot vissza akarom telepíteni a gépre, de én a d meghajtóra akarom telepíteni, nem pedig a c-re, de az elején nem kérdez rá, hogy melyikre akrom telepíteni, és automatikusan c-re telepíti, amin van kemény 20 giga
tudtok segíteni?

EA játékoknál már pár éve csak akkor tudsz telepítési helyet megadni, ha nem a szokásos telepítést választod, hanem a haladót.

#97 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 09:59

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 08. 11. 08:45

EA játékoknál már pár éve csak akkor tudsz telepítési helyet megadni, ha nem a szokásos telepítést választod, hanem a haladót.

és akkor miben lesz más a telepítés?

#98 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 10:21

Sziasztok ! :)

Segitseget kernek en is, mert 1 rovid ideje megjelent par erdekes gepigeny szamomra, ha physX-szel szeretnenk jatszani !

A 2 db KULONBOZO NVidia-VGA-as rendszerre gondolok itt, tehat NEM a hagyomanyos SLI-ra ( bar lehet, h ez is 1 fajta SLI, csak en meg nem hallotttam rola ), mert itt a 2 VGA kulonbozo szeriaju !

Mert, az meg OK nalam, h SLI-ban, pl. 2 db 1 forma kari, pl. 2 db GTX460-assal jobban megy 1 jatek, mint 1 db GTX460-assal.
Azt viszont mar kurtara NEM ertem, h 2 KULONBOZO tipusu, ill. szeriaju VGA-aval h muxik barmi is, pl. 1 db GTX480 es 1 db 9800GT egyutt ! :blink: :s

Valaki legyszives es oszlassa el nalam surgosen-e homalyt, koszi elore is ! :D :p

( Nemsokara atterek a Sapphire TOXIC ATi4870 OC 1Gb-osomrol, NVidia-ara, 1 db ZOTAC-GTX480-asra....azt szeretnem tudni, h erdemes-e akkor meg vennem melle +1 gyengebb NVidia-as karit, v. hulyeseg lenne az egesz es eleg kell legyen a GTX480-asom onmagaban is. 1ebkent 1db GTX460-ast neztem ki melle, de ha felesleges, akkor inkabb nem koltenek ra... )

Udv.: hedzsooo

#99 Felhasználó inaktív   hedzsooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 10:55

SZERK.: Kozben irtak a MAFIA 2 topikban, h ez NEM SLI, az csakis 2, v. tobb db 1forma karinal muxik.

...Viszont + mindig nemtom, h technikailag ez h is van akkor ?
Az erosebb karit kotom a monitorra, az felel a kepert, graffert, gondolom....a masik, a gyengebb kari meg csak ugy be van rakva a PCI-e-es sinbe, ja eleg neki a lassabb PCI-e is, igaz, mivel ez csak a physX-et szamolja majd, ugye ? A rendszer h ismeri fel ezt a monitorra be NEM kotott VGA-at, nem kavar be a Winfosnak ?

Jatekoknal ki kell valasztanom kulon, h a gyengebb karit hasznalnam a physX-hez, v. hogy van ez akkor most pontosan ??? Vagy ezt a physX-driver-ben kell beallitanom, vhogyan ? ( meg ATi-is vok jelenleg, ezert nem konyitok 1altalan a physX-hez... :) )

#100 Felhasználó inaktív   IceColdKillah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 11. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: TEEBEEX360 - Dátum: 2010. 08. 11. 08:23

Hát igen, manapság annyira koncentrálnak a multira ill. grafikára hogy a Single Player mód hátrányba került. Én általában csak akkor kapcsolom be vmelyik konzolomat ha jönnek a haverjaim és tudunk többen is játszani. pl: Soul Calibur 4-el. Egyébként pedig pcn szoktam játszani. Őszintén, erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mert erősen játék függő. Pl vannak amolyan "hétvégi kikapcsolódásos" játékok mint a Dark Messiah azaz Szombat reggel elkezded és Vasárnap este már nézed a stáblistát; de vannak olyan játékok is amiket érdemes többször is végigvinni mert minden alkalommal más döntéseket hozhatsz meg, más skillt/talentet tanulsz meg...stb. Ilyen a Mass Effect vagy a Dragon Age.
Ice Cold Killah
<I'm slayin' demons with cold blood.>

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »