HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#621 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 12. 01:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Stack - Dátum: 2011. 11. 08. 18:19

Senki???
:(

XP emulátor... vagy xp estleg próbáld xp sp 3 kompatibilitási módba futtatni

#622 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 01:28

Üzenet megtekintéseIdézet: mono_grape - Dátum: 2011. 11. 03. 14:59

Haligali!

Lenne egy nagyon nagy problémám. Nem rég raktam újra a rendszert Windows 7 32bit, minden szuperül megy. Van egy MSI 370i típusú webkamerám. A probléma ott kezdődik, hogy a webkamerát nem ismeri fel a rendszer. A driver CD 64 bites rendszerhez való, letöltöttem 2 féle drivert is netről, az egyiket felrakta, de nem reagált rá, a másikat nem tudom feltelepíteni, mert nem érzékeli a webkamerát. Olvastam egy csomó angol fórumot, mindenhol leírnak töviről-hegyire minden lépést, hiába csináltam végig, nem reagált semmire sem. Az automatikus letöltéssel sem ismeri fel, pedig a Microsoft honlapján az is fent van, hogy a webkamhoz külön driver nem kell. Ennek ellenére sehogy sem tudom feltelepíteni, és eléggé irritál, mert szükségem van rá. Hardver ügyileg, a webkammal semmi gond, tökéletesen működik. Szoftver ügyileg gondok vannak. Értékelném ha valaki segítene, mert felrobbanok (kb 2 napja ezzel pepecselek). Előre is köszi.

dugd be egy xp-s gépbe amihez biztos hogy van jó driver és ha ott sem megy akkor halott, ha viszont megy, bízz a google-ben és keress tovább :)

#623 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 15. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2011. 11. 12. 01:24

XP emulátor... vagy xp estleg próbáld xp sp 3 kompatibilitási módba futtatni

Hali!

Nem vagyok egy nagy PC guru :blush:
A gépemen XP van, ha erre gondoltál, ha nem akkor hol tudom a futtatási módot át állítani?

Előre is köszi,
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#624 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 23. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Stack - Dátum: 2011. 11. 15. 18:41

Hali!

Nem vagyok egy nagy PC guru :blush:
A gépemen XP van, ha erre gondoltál, ha nem akkor hol tudom a futtatási módot át állítani?

Előre is köszi,
Jobb click a setup file-ra amivel telepíted a drivert, a leugró menüben a propertiest válsztod és mi után megnyílt az ablak fent compatibility fülecske. Onnan te is boldogulsz, minden a szemed előtt :)

#625 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 23. 09:42

Újabb problémával fordulok hozzátok. Minap a gépem lefagyott és mikor ujraindítottam nem akarta a HDD-ket felismerni (ezt onnan tudom, hogy van LCD poster az alaplapon és ott kiírta a hibakódot) aztán egy kis gondolkodás után magára talált és mégis rátalált a merevlemezekre. Ez többé nem jött elő és vígan használtam a gépet míg ki nem kapcsoltam újra. Mikor újraindítottam elálította a felbontást 1O24 x 768-ra. Ne is mondjam szörnyen nézett ki az 144O X 9OO natív felbontású képernyőn. Amikor viszont vissza akartam állítani egyszerűen nem látta az opciót. Többszörös restart, semmi, újratelepítettem a drivert (természetesen legújabb) és ekkor beálította 144O X 9OO-ra de az opciók között továbbra sincs ott az áhított felbontás és közbe mikor csak úgy gondol egyet megint elálítsa amin megint csak driver reinstall segíthet. Nekem az a gyanúm, hogy az alaplap akar elhalálozni. a konfigom evga 75Oi sli ftw, evga 26OGTX, 4 gb 8OOmhz mushkin, 2 x 5OO gb, intel q 82OO win 7 64 bit.

#626 Felhasználó inaktív   Bledzer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 23. 16:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2011. 11. 23. 09:42

Újabb problémával fordulok hozzátok. Minap a gépem lefagyott és mikor ujraindítottam nem akarta a HDD-ket felismerni (ezt onnan tudom, hogy van LCD poster az alaplapon és ott kiírta a hibakódot) aztán egy kis gondolkodás után magára talált és mégis rátalált a merevlemezekre. Ez többé nem jött elő és vígan használtam a gépet míg ki nem kapcsoltam újra. Mikor újraindítottam elálította a felbontást 1O24 x 768-ra. Ne is mondjam szörnyen nézett ki az 144O X 9OO natív felbontású képernyőn. Amikor viszont vissza akartam állítani egyszerűen nem látta az opciót. Többszörös restart, semmi, újratelepítettem a drivert (természetesen legújabb) és ekkor beálította 144O X 9OO-ra de az opciók között továbbra sincs ott az áhított felbontás és közbe mikor csak úgy gondol egyet megint elálítsa amin megint csak driver reinstall segíthet. Nekem az a gyanúm, hogy az alaplap akar elhalálozni. a konfigom evga 75Oi sli ftw, evga 26OGTX, 4 gb 8OOmhz mushkin, 2 x 5OO gb, intel q 82OO win 7 64 bit.

Sikerült megoldanom, az Nvidia control panelben a felbontás állításánál a customize segitségével manuálisan megadtam a helyes értéket, vissza is ált a felbontás de minden írás, ikon mosottas lett. Utáná kezdtem pár pixellel kisebb értékeket beírni és egyszer csak voila helyrejött. Persze közben még bedugtam a képernyőd két laptopba is de azoknál sem jelent meg az 1440*900 úgyhogy vagy az rgb-dvi konverter vagy a képernyő vagy pedig maga az rgb kábel szarakodik. A hdd nem felismerést most sem tudom hova tenni de szerencsére eddig még nem jött elő újra.

Szerkesztette: Bledzer 2011. 11. 23. 17:01 -kor

#627 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 01. 19:51

Szevasztok! Most készülök szolgáltatót váltani, UPCről invitelre, eddig 10 MBos netem volt, de most 6MBosra váltok, és azt szeretném megkérdezni hogy ez bőven jó arra hogy tudjak CODozni (multi) PS3-on , miközben például valaki a másik szobában netez és mondjuk YouTubeozik (laggolnák ) :Đ ?
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#628 Felhasználó inaktív   Robekri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 14:16

Hála Istennek elfingott egy hiper TypeR 580w-os tápom

tud valaki segíteni gariztatás, vagy javításban? (ajánlani valakit?)

Köszi

Üdv.: Robe

#629 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 06. 19:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Bledzer - Dátum: 2011. 11. 23. 09:32

Jobb click a setup file-ra amivel telepíted a drivert, a leugró menüben a propertiest válsztod és mi után megnyílt az ablak fent compatibility fülecske. Onnan te is boldogulsz, minden a szemed előtt :)

Már megy is :)
Örök hálám :D
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#630 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 23. 14:44

olyan problémám lenne, hogy a videokártya(HD5770) ventilátora felpörög(legalábbis hangosabb lesz) bekapcsolásnál vagy készenlétből indításnál, de 1 max 2 percen belül visszaáll halkra. Szóval nem tudom miért pörög fel. Legújabb driver van fenn. Az eggyel ezelötti driver óta csinálja ezt. Ha valaki elmondaná, hogyan szüntethetném meg, megköszönném. :)

#631 Felhasználó inaktív   Sogi555 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 23. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: princeps27 - Dátum: 2011. 12. 23. 15:44

olyan problémám lenne, hogy a videokártya(HD5770) ventilátora felpörög(legalábbis hangosabb lesz) bekapcsolásnál vagy készenlétből indításnál, de 1 max 2 percen belül visszaáll halkra. Szóval nem tudom miért pörög fel. Legújabb driver van fenn. Az eggyel ezelötti driver óta csinálja ezt. Ha valaki elmondaná, hogyan szüntethetném meg, megköszönném. :)

Ennek szerintem semmi köze nincs a driverhez, ugyanis amikor bekapcsolod a géped, még be sincs még töltődve. Szerintem nem problémás dolog, nekem 4870-em van, és a kezdetek óta egy nagyobb fordulatszámmal indul a ventije.
(Valahol olvastam, bár nem tudom, hogy ez ezekben a kártyákban is működő dolog, de mintha ilyenkor a venti ellentétes irányba kezdene forogni max fordulaton, így nem lesz poros, mivel minden indításnál kifújja a dolgokat belőle)

#632 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 23. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Sogi555 - Dátum: 2011. 12. 23. 16:33

Ennek szerintem semmi köze nincs a driverhez, ugyanis amikor bekapcsolod a géped, még be sincs még töltődve. Szerintem nem problémás dolog, nekem 4870-em van, és a kezdetek óta egy nagyobb fordulatszámmal indul a ventije.
(Valahol olvastam, bár nem tudom, hogy ez ezekben a kártyákban is működő dolog, de mintha ilyenkor a venti ellentétes irányba kezdene forogni max fordulaton, így nem lesz poros, mivel minden indításnál kifújja a dolgokat belőle)

Kösz :), gondoltam, hogy nem veszélyes dolog csak zavart.

#633 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 15:33

Sziasztok! Valaki tudna mondani egy jó,ingyenes daemoon tools alternatívát?
(már ha van ilyen)

Szerkesztette: Crysisman 2011. 12. 31. 15:34 -kor

#634 Felhasználó inaktív   toniote 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2011. 12. 31. 14:33

Sziasztok! Valaki tudna mondani egy jó,ingyenes daemoon tools alternatívát?
(már ha van ilyen)

A daemon tools-nak van ingyenes licensze, szóval lényegében ingyenes, egy része. Más full freeware progiról nem tudok, ami hasonló lenne, az alocohol 120%-ot ismered? azt pl nem tom h ingyenes-e... nézz utána.

#635 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 31. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: toniote - Dátum: 2011. 12. 31. 16:19

A daemon tools-nak van ingyenes licensze, szóval lényegében ingyenes, egy része. Más full freeware progiról nem tudok, ami hasonló lenne, az alocohol 120%-ot ismered? azt pl nem tom h ingyenes-e... nézz utána.

hát az a gond az ingyenes licenszel hogy megfeledkeztem róla,és lejárt :( Szóval már nem sok mindent tudok vele kezdeni. Megnézem köszi!

#636 Felhasználó inaktív   vicko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 06. 20:40

Sziasztok.a segitsegeteket kernem.meghalt a gepem,jatszottam es egyszer csak lefagyott es azota azt irja ha felkapcsolom hogy "signal cable disconnect".
A videokartya jo mert probaltam masik gepbe,a monitorom jo es a kábel is jo.kipucoltam,kimporszivoztam mozgattam mindent,de semmi.
Mi lehet a hiba?

#637 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 06. 22:16

Üzenet megtekintéseIdézet: vicko - Dátum: 2012. 01. 06. 21:40

Sziasztok.a segitsegeteket kernem.meghalt a gepem,jatszottam es egyszer csak lefagyott es azota azt irja ha felkapcsolom hogy "signal cable disconnect".
A videokartya jo mert probaltam masik gepbe,a monitorom jo es a kábel is jo.kipucoltam,kimporszivoztam mozgattam mindent,de semmi.
Mi lehet a hiba?

A processzort ki tudnád próbálni egy másik számítógépben?
Kép

#638 Felhasználó inaktív   vicko 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 01. 07. 09:58

Szia.Eloszor is koszonom hogy irtal.
Kiszedtem a processzort,de sajna nem passzol a masik gepbe,de kitakaritottam es visszatettem.de nem ez volt a gond.Rájöttem,de nem fogod elhinni :)
az a baj,hogy ha leveszem a szamitogepem elejet (a doboz elejet),akkor megy a gepem,ha pedig visszarakom nem,ezt kiprobaltam millioszor es tenyleg ez a baj.Nem ertem miert,pedig nem erint meg semmi olyat, nem nyom meg semmit,egy darab muanyag,es igy jo,hogy le van véve.eddig.
Mit szolsz te ehhez?

#639 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 22. 11:28

karácsonyra kaptam egy 4tech 5.1 HU-510-et és minden jól működött,,de most valamiért nem szól jobboldalt a hang :s, néha sikerül másodpercekre megszólaltatni jobboldalt, ha kicsit megpiszkálom a zsinórt, de ha vezérlőpultban átállítom hogy csak sztereóba szóljon akkor meg szól jobb oldalt is :think:. Így most lövésem sincs, hogy a hangkártya vagy pedig a fejhallgató romlott el. :(
Valakinek valami ötlete van?

Szerkesztette: geri q 2012. 01. 22. 11:36 -kor

#640 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 23. 18:25

szevasztok, lehet hülye lenne a kérdésem, de a biosztanárom mindig odaadja a tananyagot ppt-n
és az lenne a kérdésem hogy egy telőra a diákat hogy lehet rártakni kép formátumban?
kell a puska :D

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.