Sürgős segítségre szorulók segélykérése
Elküldve: 2011. 05. 22. 19:17
Elküldve: 2011. 05. 23. 12:00
Idézet: coloradokid - Dátum: 2011. 05. 06. 17:30
Hey all.
Szeretnék DVI kábelt venni de nem vagyok benne biztos hogy milyet. A helyzet az a videó kártya valamint a monitor bemenete különbözik. Mi a teendő? Valószínű kell egy átalakító mivel DVI kábel csak egyfajta létezik ha jól tudom. Kösz a helpet előre is.
Szeretnék DVI kábelt venni de nem vagyok benne biztos hogy milyet. A helyzet az a videó kártya valamint a monitor bemenete különbözik. Mi a teendő? Valószínű kell egy átalakító mivel DVI kábel csak egyfajta létezik ha jól tudom. Kösz a helpet előre is.
Van olyan kábel, aminek egyik vége ilyen, a másik olyan. Csak tudni kell melyik milyen. http://attachments.t...0507/dvicon.gif
Esetleg az egyik HDMI? Ahhoz is van átalakító.
Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet...?!?
GA-EP35C-DS3R * C2D E8200 * 4x1GB GEIL Ultra 1066 * Sapphire HD5770 * 320GB WD - 160GB Samsung - 500GB Samsung * BENQ G2222HDL
GA-EP35C-DS3R * C2D E8200 * 4x1GB GEIL Ultra 1066 * Sapphire HD5770 * 320GB WD - 160GB Samsung - 500GB Samsung * BENQ G2222HDL
Elküldve: 2011. 05. 24. 09:08
Üdv!
Tegnap vettem meg akciósan a Wall-E DVD-t és PC-n van egy kis probléma a lejátszásával. Azt hittem hibás a lemez, így megnéztem asztalin is (Millenium), ott nincs gond. Ergo nem a lemez hibás. A probléma a következő: több helyen megakad pár mp-re és ugrik, ha megnézzem könyvtárat TC-be akkor 64,2 GB-ot jelez és a vts fájlok 01-12-ig névvel ismétlődnek (kép). VLC-t használok, de még megpróbálom MPC-vel is. Eddig egy lemezzel se volt gondom, másolás védett vagy sem. Disney vagy sem. SmartRipper-re próbáltam leszedni, befagy. Próbáltam lemásolni, a vts01_01 fájlra azt írja hibás. Van erre megoldás? Ismétlem gyár, hivatalos, bolti lemez! És csak szeretném PC-n nézni, mint bármi mást filmem.
Tegnap vettem meg akciósan a Wall-E DVD-t és PC-n van egy kis probléma a lejátszásával. Azt hittem hibás a lemez, így megnéztem asztalin is (Millenium), ott nincs gond. Ergo nem a lemez hibás. A probléma a következő: több helyen megakad pár mp-re és ugrik, ha megnézzem könyvtárat TC-be akkor 64,2 GB-ot jelez és a vts fájlok 01-12-ig névvel ismétlődnek (kép). VLC-t használok, de még megpróbálom MPC-vel is. Eddig egy lemezzel se volt gondom, másolás védett vagy sem. Disney vagy sem. SmartRipper-re próbáltam leszedni, befagy. Próbáltam lemásolni, a vts01_01 fájlra azt írja hibás. Van erre megoldás? Ismétlem gyár, hivatalos, bolti lemez! És csak szeretném PC-n nézni, mint bármi mást filmem.
A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő
Elküldve: 2011. 05. 24. 15:22
Idézet: seci92 - Dátum: 2011. 05. 22. 20:01
Merevlemezből melyik gyártót ajánljátok?
Elsősorban Seagate-et ajánlom azon belül is a Barracuda modelleket. De a samsungok is jók.
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Elküldve: 2011. 05. 27. 06:15
sziasztok.
egy olyan problémára lettem figyelmes egy pár napja, hogy amikor bekapcsolom a gépem és elindul rögtön kiírja, hogy WARNING the boot configuration has been change please check the bios bla bla... szóval menjek be a biosba mert megválozott valami a boot konfigurációban, holott jó ideje nem nyúltam hozza és minden éjje áramkiesés sem lehet de még akkor sem kéne csinálja. Amúgy ha F1-et, ha Del-t nyomok megy tovább a gép gond nélkül de tartok tőle, hogy később valami bibi lehet.
Várom tippeiteket, én tanácstalan vagyok...
egy olyan problémára lettem figyelmes egy pár napja, hogy amikor bekapcsolom a gépem és elindul rögtön kiírja, hogy WARNING the boot configuration has been change please check the bios bla bla... szóval menjek be a biosba mert megválozott valami a boot konfigurációban, holott jó ideje nem nyúltam hozza és minden éjje áramkiesés sem lehet de még akkor sem kéne csinálja. Amúgy ha F1-et, ha Del-t nyomok megy tovább a gép gond nélkül de tartok tőle, hogy később valami bibi lehet.
Elküldve: 2011. 06. 08. 20:39
Sziasztok! Kérdésem lenne! Amióta vettem egy 512-es Ati Radeon HD3650-es videokártyát, azóta a monitorom állandóan baszakszik, azaz nem akar bekapcsolni, vagy éppen használat közben kikapcsol. A csatlakozásra gondoltam, hátha ott van a bibi, de nem, mert ennél jobban már nem lehet a csavarokat rászorítani. Ötletetek van, mi lehet a baj? Köszi!!
Elküldve: 2011. 06. 08. 21:50
Idézet: phina20 - Dátum: 2011. 06. 08. 20:39
Sziasztok! Kérdésem lenne! Amióta vettem egy 512-es Ati Radeon HD3650-es videokártyát, azóta a monitorom állandóan baszakszik, azaz nem akar bekapcsolni, vagy éppen használat közben kikapcsol. A csatlakozásra gondoltam, hátha ott van a bibi, de nem, mert ennél jobban már nem lehet a csavarokat rászorítani. Ötletetek van, mi lehet a baj? Köszi!!
Ilyen bajom nekem is van. Valószínűleg a monitorkábel a rossz, valahol meg van törve. Nekem pont a csatlakozó bemeneténél van megszakadva., úgyhogy ha egy kicsit is megmozdul az asztal akkor elmegy a kép.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.
Elküldve: 2011. 06. 09. 06:40
Idézet: Bledzer - Dátum: 2011. 05. 27. 06:15
sziasztok.
egyszerűen lépj be a biosba, és állítsd a beállítások gyárira. load optimized default setting, vagy valami ilyesmi néven lesz a dolog.
Elküldve: 2011. 06. 09. 06:45
Idézet: seci92 - Dátum: 2011. 05. 22. 19:17
Belső.
És az mit jelent egy merevlemez leírásánál hogy csatlakozó: sata, adatátviteli mód: sata 2?
És az mit jelent egy merevlemez leírásánál hogy csatlakozó: sata, adatátviteli mód: sata 2?
a csatlakozó maga sata lesz, vagyis a vékony kábellel kötöd rá az alaplapra (bár ez mondjuk elég logikus
Elküldve: 2011. 06. 11. 19:38
Segítséget szeretnék kérni router telepítés ügyében. Működött eddig a wireless internet a házban, kiírta hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott egy sárga háromszög alakú felkiáltójel kíséretében. Széthúztunk minden, most vezetékesen modemmel működik. Viszont jelenleg a routeres megoldást nem tudjuk használni. (???) Hogy lehet ez? A szolgáltatónál minden rendben van, a router is adta a jeleket mégsem működött semmi. Esetleg kellene a routert telepíteni?
Várom gondolataitokat...
Elküldve: 2011. 06. 14. 13:56
Sziasztok!!Nem tudom, hogy jó helyre írok e de az én problémámhoz ezt a toppicot találtam legközelebbinek.
Most vettem egy teljesen új alaplapot és egy teljesen új videokártyát is ,a proci maradt a régi a vincseszterek és a hangkártyám is!.
Alaplapom neve:Asrock N68C-GS UCC.
A videó-kártyám neve: Ati Radeon HD4650
A procim: AMD athlon x2(64) 4000+,
DDR2:1gbram(800mhz)
A hangkártyám :Ednet 5.1 pci soundcard.
Most húztam húrja az egész gépet,Eredeti Windows Proffesional Xp Sp2-öm van,minden alaplapi driver fen van, videokártya és a hangkártyám is.Eddig minden jó mindent felismer és, amikor az Xp-met Sp3ra frissítem akkor ki írja hogy hangeszköz High Definition audio buszon(és ennyit ír ki) és ezt nem is tudom pontosan mi??Ez a nettel kapcsolatos busz amúgy?Vagy hanggal függ össze?És hiába próbáltam többször is az alaplapi driverket feltelepíteni,minden újra indításnál ki írja.De ameddig csak a sp2van fent addig nem írt ki semmit! Mert persze az Xp-t is már megpróbáltam még egyszer újra húzni és mikor a sp3at felteszem akkor írja ki ezt a Hangeszköz High definition audio buszon-szöveget.
De az a érdekes leteszteltem zenével, játékkal is, és minden tökéletesen működik és tök gyors a rendszer(most ideiglenesen letiltatom) az eszközt és most így a újra indításnál nem írja ki a dolgot!!És ez után is működik minden tökéletesen, De biztos van erre más megoldás is.
Ti mit tanácsoltok?Mi lehet a baj!? Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Most vettem egy teljesen új alaplapot és egy teljesen új videokártyát is ,a proci maradt a régi a vincseszterek és a hangkártyám is!.
Alaplapom neve:Asrock N68C-GS UCC.
A videó-kártyám neve: Ati Radeon HD4650
A procim: AMD athlon x2(64) 4000+,
DDR2:1gbram(800mhz)
A hangkártyám :Ednet 5.1 pci soundcard.
Most húztam húrja az egész gépet,Eredeti Windows Proffesional Xp Sp2-öm van,minden alaplapi driver fen van, videokártya és a hangkártyám is.Eddig minden jó mindent felismer és, amikor az Xp-met Sp3ra frissítem akkor ki írja hogy hangeszköz High Definition audio buszon(és ennyit ír ki) és ezt nem is tudom pontosan mi??Ez a nettel kapcsolatos busz amúgy?Vagy hanggal függ össze?És hiába próbáltam többször is az alaplapi driverket feltelepíteni,minden újra indításnál ki írja.De ameddig csak a sp2van fent addig nem írt ki semmit! Mert persze az Xp-t is már megpróbáltam még egyszer újra húzni és mikor a sp3at felteszem akkor írja ki ezt a Hangeszköz High definition audio buszon-szöveget.
De az a érdekes leteszteltem zenével, játékkal is, és minden tökéletesen működik és tök gyors a rendszer(most ideiglenesen letiltatom) az eszközt és most így a újra indításnál nem írja ki a dolgot!!És ez után is működik minden tökéletesen, De biztos van erre más megoldás is.
Ti mit tanácsoltok?Mi lehet a baj!? Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Elküldve: 2011. 06. 14. 19:58
egy fájl törlése közben a következő üzenetet kapom: "fájl nem törölhető: A forrásfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni." Hogy tudnám eltüntetni a gépről? fontos lenne. köszi
Elküldve: 2011. 06. 14. 20:39
Idézet: Crysisman - Dátum: 2011. 06. 14. 19:58
egy fájl törlése közben a következő üzenetet kapom: "fájl nem törölhető: A forrásfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni." Hogy tudnám eltüntetni a gépről? fontos lenne. köszi
próbáld csökkentett módban indítani a Win-t
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2011. 06. 14. 21:28
Hali!
Nekem egy Facebook-os kérdésem lenne.
Eltűnt a levelező funkcióm belőle. Mindent úgy kezel mintha chatel-nék, nem tudok új üzenetet küldeni csak a korrábiakat folytani.
Ha van valakinek ötlete, örömmel venném őket.
Előre is köszi.
Eltűnt a levelező funkcióm belőle. Mindent úgy kezel mintha chatel-nék, nem tudok új üzenetet küldeni csak a korrábiakat folytani.
Előre is köszi.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2011. 06. 14. 21:58
Idézet: Stack - Dátum: 2011. 06. 14. 21:28
Hali!
Előre is köszi.
Előre is köszi.
ha jól tudom, ez mindenkinél eltűnt, vagyis automatikus chat jön be, ha online az ismerős. ha offline akkor lehet üzenetet írni. de még egyszer mondom , ha jól tudom

Súgó
A téma zárva.