HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#541 Felhasználó inaktív   hakydakillah 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 15. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 06. 14. 20:58

ha jól tudom, ez mindenkinél eltűnt, vagyis automatikus chat jön be, ha online az ismerős. ha offline akkor lehet üzenetet írni. de még egyszer mondom , ha jól tudom :)

Pontosan így tudom én is :-D De a facebook lenne az utolsó hely, ahol chatelnék, akkor inkább skype. Havernál láttam, hogy android telón pár másodperc alatt mindent meg lehet szerezni a másikról + kezelni az adott profilt...

#542 Felhasználó inaktív   Gosztonyi19 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 13:21

Az lenne a problémám, hogy a gépem teljesen meghalt be se kapcsolódik csak csipog, amikor próbálok kezdeni valamit vele... Azt hiszem egy alaplap cserére lenne szükség (jelenleg Asrock P4i45e alaplap van benne) és új Ram is ráférne, csak az a gond, hogy nem nagyon vagyok otthon a témában. Érdemes külön-külön megvenni egy új alaplapot+ Ramot és összerakni magam, vagy vigyem szervizbe, ahol megcsinálják nekem csak szerintem 2x annyiba fog kerülni. Ha tudtok jó Pc szaküzletet ahol barátságos áron megnézik és elmondják mi a teendő, akkor írjátok le PLS
Előre is köszönöm...

#543 Felhasználó inaktív   szebibalu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 17:52

Sziasztok!

Nekem a problémám Ez lenne:

Az alaplapom: Foxconn A9DA(-S)
A processzorom: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200)

Memória modul tulajdonságai
Modul neve GeIL CL8-8-8 DDR3-1600
Sorozatszám Nincs
Gyártás ideje 40. hét / 2009
Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR3 SDRAM
Memória sebessége DDR3-1333 (667 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége 1.5 V
Hibafelismerési módszer Nincs

Memória időzítések
@ 666 MHz 7-7-7-24 (CL-RCD-RP-RAS) / 33-60-4-10-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)

Extreme Memory Profile
Profil neve Enthusiast (Certified)
Memória sebessége DDR3-1600 (800 MHz)
Feszültség 1.60 V
@ 800 MHz 8-8-8-28 (CL-RCD-RP-RAS) / 37-88-2-5-10-6-6 (RC-RFC-CR-RRD-WR-WTR-RTP)

Memória modul jellemzői
Auto Self Refresh Támogatva
Extended Temperature Range Nincs támogatva
Extended Temperature Refresh Rate Nincs támogatva
On-Die Thermal Sensor Readout Támogatva

Memória modul gyártó
Cégnév GeIL USA
Termék információ http://www.geilusa.com/products

Magyarul, hogy az 1600-as dualos memoriáim csak 1333-on futnak.
Biosba baállítottam nagyobb fesültségre átraktam az órajelet, hozzá a késleltetést is. (de ha manuálra rakom akkor kritikus hibával nem indul el.) Átcseréltem a memória foglalatokba is már, Biost nem frissítetem, mert akkor veszti a garanciát,
(és elvileg nem is kell hozzá.... a gyártó és a bios honlapján is töbször felhívták a figyelmemet, hogy ne frissítsem ha müködik.)

És bocsánat, hogy a sürgös segítégre szorulókhoz írtam, de nekem ez elég sürgős. amióta megvannak a ramok csak ezzel szenvedek.

Szerkesztette: szebibalu 2011. 06. 18. 17:53 -kor

#544 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 18. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: szebibalu - Dátum: 2011. 06. 18. 17:52

Sziasztok!

Nekem a problémám Ez lenne:

Az alaplapom: Foxconn A9DA(-S)
A processzorom: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200)

Memória modul tulajdonságai
Modul neve GeIL CL8-8-8 DDR3-1600
Sorozatszám Nincs
Gyártás ideje 40. hét / 2009
Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR3 SDRAM
Memória sebessége DDR3-1333 (667 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége 1.5 V
Hibafelismerési módszer Nincs

Memória időzítések
@ 666 MHz 7-7-7-24 (CL-RCD-RP-RAS) / 33-60-4-10-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)

Extreme Memory Profile
Profil neve Enthusiast (Certified)
Memória sebessége DDR3-1600 (800 MHz)
Feszültség 1.60 V
@ 800 MHz 8-8-8-28 (CL-RCD-RP-RAS) / 37-88-2-5-10-6-6 (RC-RFC-CR-RRD-WR-WTR-RTP)

Memória modul jellemzői
Auto Self Refresh Támogatva
Extended Temperature Range Nincs támogatva
Extended Temperature Refresh Rate Nincs támogatva
On-Die Thermal Sensor Readout Támogatva

Memória modul gyártó
Cégnév GeIL USA
Termék információ http://www.geilusa.com/products

Magyarul, hogy az 1600-as dualos memoriáim csak 1333-on futnak.
Biosba baállítottam nagyobb fesültségre átraktam az órajelet, hozzá a késleltetést is. (de ha manuálra rakom akkor kritikus hibával nem indul el.) Átcseréltem a memória foglalatokba is már, Biost nem frissítetem, mert akkor veszti a garanciát,
(és elvileg nem is kell hozzá.... a gyártó és a bios honlapján is töbször felhívták a figyelmemet, hogy ne frissítsem ha müködik.)

És bocsánat, hogy a sürgös segítégre szorulókhoz írtam, de nekem ez elég sürgős. amióta megvannak a ramok csak ezzel szenvedek.

Nekem is 1600-as RAM-jaim vannak és 1333-nak látja a gép, vagyis azon is fut, de marhára nem zavar, állítólag ha a procit húzod, akkor a ram is menni fog vele, nem tudom miért, nekem az üzletben mondták, de eszem ágában sincs húzatni a prockót
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#545 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gosztonyi19 - Dátum: 2011. 06. 16. 13:21

Az lenne a problémám, hogy a gépem teljesen meghalt be se kapcsolódik csak csipog, amikor próbálok kezdeni valamit vele... Azt hiszem egy alaplap cserére lenne szükség (jelenleg Asrock P4i45e alaplap van benne) és új Ram is ráférne, csak az a gond, hogy nem nagyon vagyok otthon a témában. Érdemes külön-külön megvenni egy új alaplapot+ Ramot és összerakni magam, vagy vigyem szervizbe, ahol megcsinálják nekem csak szerintem 2x annyiba fog kerülni. Ha tudtok jó Pc szaküzletet ahol barátságos áron megnézik és elmondják mi a teendő, akkor írjátok le PLS
Előre is köszönöm...

Ha BP-n laksz akkor ebben az üzletben ingyen megcsinálják neked a beszerelést és beállítást és az áraik is elég jók.

#546 Felhasználó inaktív   szebibalu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 22:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 06. 18. 19:17

Nekem is 1600-as RAM-jaim vannak és 1333-nak látja a gép, vagyis azon is fut, de marhára nem zavar, állítólag ha a procit húzod, akkor a ram is menni fog vele, nem tudom miért, nekem az üzletben mondták, de eszem ágában sincs húzatni a prockót

És a processzor szorzóját vagy a frekvenciáját?

#547 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 19. 01:44

Üzenet megtekintéseIdézet: szebibalu - Dátum: 2011. 06. 18. 22:32

És a processzor szorzóját vagy a frekvenciáját?

frekut

#548 Felhasználó inaktív   szebibalu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 19. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 06. 19. 00:44

frekut

Tényleg megy, azt leszámítva, hogy nem tudom 210-nél többre húzni és hogy a szórzót sem tudom feljebb álítani. Mert szegény windws kékhalált kap. Nem tudom, hogy ez csak a windows hibája-e de a kérdésemre választ kaptam, és ezért hálás vagyok, tehát köszönöm szépen a segítséget!

#549 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 21. 09:56

Sziasztok!

Az lenne a gondom, hogy a GRiD menet közben be-belassul, olyan mintha maga az idő lassulna le. Nem akad meg.. ez teljesen más. Low grafikán és Ultrán is ugyanez a probléma. Mi lehet a gond? A konfigom: Core2Duo 2.66GHz-n, 2GB RAM és egy 9800GT Overclock.
Enjoy your life . . .

#550 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 24. 13:38

Sziasztok! Elég nagy gondban vagyok. Pár napja kezdődött az egész,a gép furcsa,recsegő hangokat hallatva indult be. Utána többnyire semmi baja nem volt,duruzsolt mint régen. A játékok is mentek ahogy kell,gondoltam magamban biztos csak egy kis kosz volt a ventilátorban. Másnap már bekapcsolás után is zörgött recsegett,néha erősebben néha pedig teljesen elhalkult. Aztán eljött az a pillanat hogy a játékok elkezdtek szaggatni de nagyon. Hozzá kell tennem hogy nem vagyok egy nagy informatikus,sőt. Gondoltam csak túl melegedési gond vagy hasonló.

Rendben,gondoltam leszedtem a gép oldalát és sűrített levegővel kifújtam a ventilátorokat. Mondanom se kell komoly mennyiségű por jött ki belőle. Gondoltam magamban hogy a probléma megoldva. Visszaraktam a gép oldalát,fél napig ment is rendesen...de ma a bekapcsolás után ugyan teljesen normális hangja van, de már egy egyszerű youtube videótól is újraindítja magát a kis drága...hátul forró levegőt fúj ki,pedig kb. 1 órája van bekapcsolva a gép, és jóval enyhébb idő is van mint tegnap.

Ha valaki tudja mi lehet a gond,esetleg tapasztalt már hasonlót,vagy egyszerűen csak ért hozzá,az kérem segítsen! Nagyon nem szeretném szervizbe vinni,nem is lenne miből.

#551 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 24. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Crysisman - Dátum: 2011. 06. 24. 14:38

Sziasztok! Elég nagy gondban vagyok. Pár napja kezdődött az egész,a gép furcsa,recsegő hangokat hallatva indult be. Utána többnyire semmi baja nem volt,duruzsolt mint régen. A játékok is mentek ahogy kell,gondoltam magamban biztos csak egy kis kosz volt a ventilátorban. Másnap már bekapcsolás után is zörgött recsegett,néha erősebben néha pedig teljesen elhalkult. Aztán eljött az a pillanat hogy a játékok elkezdtek szaggatni de nagyon. Hozzá kell tennem hogy nem vagyok egy nagy informatikus,sőt. Gondoltam csak túl melegedési gond vagy hasonló.

Rendben,gondoltam leszedtem a gép oldalát és sűrített levegővel kifújtam a ventilátorokat. Mondanom se kell komoly mennyiségű por jött ki belőle. Gondoltam magamban hogy a probléma megoldva. Visszaraktam a gép oldalát,fél napig ment is rendesen...de ma a bekapcsolás után ugyan teljesen normális hangja van, de már egy egyszerű youtube videótól is újraindítja magát a kis drága...hátul forró levegőt fúj ki,pedig kb. 1 órája van bekapcsolva a gép, és jóval enyhébb idő is van mint tegnap.

Ha valaki tudja mi lehet a gond,esetleg tapasztalt már hasonlót,vagy egyszerűen csak ért hozzá,az kérem segítsen! Nagyon nem szeretném szervizbe vinni,nem is lenne miből.

hali, régen nekem is volt olyan problémám, először mindig lefagyott, utána pedig folyton újraindult, zörgő hangok nem tudom, hogy voltak-e, elég régen volt már
Akkor a tápegység ment gajra, nálad nem tudom mi lehet a helyzet, remélem valamennyit tudtam segíteni.

#552 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 24. 17:31

sziasztok, nekem lenne egy olyan problémám, hogy az internet állandóan megszakad, psn-ről is ledob.
ismerősöm szerint a modemem a szar, ilyen t-online-os d-linkes szar, amit még régen adtak a nethez, de azóta már át lett íratva 15 megásra
speedtest-en megnéztem, csak 6-7 megával tudott letölteni.
valóban a modemmel van a gond? és ha veszek új modemet, akkor ps-en multi közben sem fogok laggolni? (a ps-re wifi-vel van rávezetve a jel)

#553 Felhasználó inaktív   mercenaires 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2011. 06. 24. 16:31

sziasztok, nekem lenne egy olyan problémám, hogy az internet állandóan megszakad, psn-ről is ledob.
ismerősöm szerint a modemem a szar, ilyen t-online-os d-linkes szar, amit még régen adtak a nethez, de azóta már át lett íratva 15 megásra
speedtest-en megnéztem, csak 6-7 megával tudott letölteni.
valóban a modemmel van a gond? és ha veszek új modemet, akkor ps-en multi közben sem fogok laggolni? (a ps-re wifi-vel van rávezetve a jel)

nekem is volt ilyen problémám.én addig hívtam őket amíg ki nem küldetek egy embert aki kicserélte egy újra és azóta jó.De ha routert használsz nem árt azt is megnézni.

#554 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 20:44

valaki megtudná mondani mi ez a TNO exe ??? egy jó ideje minden indításkor előadja hibajelentés formájában...
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#555 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 06. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Norberto07 - Dátum: 2011. 07. 06. 22:44

valaki megtudná mondani mi ez a TNO exe ??? egy jó ideje minden indításkor előadja hibajelentés formájában...

Vírus baszdmeg.
majdnem elfelejtettem, 1 sör lesz.

Szerkesztette: X360_FaNbOy 2011. 07. 06. 21:01 -kor

Kép

#556 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 10:02

azt veszem észre, durvára nem ismeri fel a Nod32, szal tanácstalan vagyok.....
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#557 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 07. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Norberto07 - Dátum: 2011. 07. 07. 10:02

azt veszem észre, durvára nem ismeri fel a Nod32, szal tanácstalan vagyok.....

Mondd a rendszernek, hogy "PREPARO" /prepáró/, és értelemszerűen preparálja a rendszert.
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#558 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 18:55

Nos én jelenleg a Thief 3 modolásánál, és a The Dark mod indításánál (ami egy Doom 3 mod) tapasztaltam ezt a hibaüzenetet:"Runtime error '9': Subscript out of range". Hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#559 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 17. 21:39

Ne haragudjatok hogy ide írok de már szétvet az ideg!
Tudom hogy én vagyok a béna,de nem találom sehol az Adás-Vétel Topic-ot linkelje már ide nekem valaki hol van vagy mondja már el hol keressem,mert fél órája keresem és nem találom!(Lehet hogy már az ideg miatt siklottam át rajta de nem megy) :grrr:

Köszönöm előre is!

#560 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 17. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: @darkking@ - Dátum: 2011. 07. 17. 21:39

Ne haragudjatok hogy ide írok de már szétvet az ideg!
Tudom hogy én vagyok a béna,de nem találom sehol az Adás-Vétel Topic-ot linkelje már ide nekem valaki hol van vagy mondja már el hol keressem,mert fél órája keresem és nem találom!(Lehet hogy már az ideg miatt siklottam át rajta de nem megy) :grrr:

Köszönöm előre is!

adás-vétel topic

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29