HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#421 Felhasználó inaktív   roli33 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 18. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 11. 18. 19:56

Karbantartás van! Úgy látszik, hogy nem figyel senki ilyenekre.

Uh, köszi! Már azt hittem a netemmel van valami baj.

#422 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 02:51

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2010. 11. 18. 15:54

Amiket leirtal adatokat abbol azt lehet leszurni, hogy tamogatja az 1080p t viszont azt nem ertem mert van kulon a HD ready kiemelve. A tv beallitasanal nez korul lehet, hogy engedelyezni kell a Full HD "hatast". Az elobb elirtam, a 720p egyezik meg majdnem az 1080i vel. Egyebkent mikor vetted a HDMI kabelt mert tobb fele van lehet, hogy regebbi, esetleg ujjabb fajta.

No megoldódott a probléma. Lali koma is ezt mondta és haveromnak is pont ez volt, ugyanilyen TV-vel, ők adták a megoldást...a kábel volt szar. Vagyis nem volt hibás vagy ilyesmi, inkább "túl jó"...csak egyszerűen a Samsung TV_k nem jók minden kábellel...a legegyszerűbbet kell megvenni hozzá...Egy 9€-s HDMI kábellel szépen megy az 1080p. :0) (a másikat meg eltesszük...jó lesz még valamire)
Nem mellékesen kiderült, hogy effektíve nem létezik olyan hogy FullHD...ez csak egy becenév...van sima HD ready/HD TV (ezek tudnak 720p/1080i-t) és HD ready 1080p/HD TV 1080p. (ez utóbbit emlegetik Full HD-ként)
Durva...mer volt itt pánik mikor tegnap a TV technikai leírásánál megtaláltuk hogy a mienk nem Full HD, hanem csak Ready...mondom frankó...pedig az elején ott van hogy "HD TV 1080p"...és mégsem működik...aztán valaki azt is mondta itt hogy haverjának ugyanez volt a problémája, és vihette vissza szervizeltetni a PS-t...xD...mondom fasza...akkor ezt én is becumizom, és nem akarom végigcsinálni azt amit a telefonommal (3 hónapig járkáltattak szervízbe vele mire hajlandóak voltak beismerni hogy a telefon télleg nem működik(nem lehetett vele telefonálni) és kicserélték)
De hálistenek csak egy olcsó kábel kellett és minden frankó.

Egy másik topikban olvastam egy trükköt, miszerint a ps játékok jórésze 720p-s...(papiron)...de ha kitörlöd a beállitásoknál a többi opciót és csak az 1080p-t hagyod benn, akkor effektíve ráerőlteted a játékra az 1080p-s felbontást. xD És télleg működik..az Uncharted2-őt feltoltam, bár nekem nem tűnt sokkal szebbnek, (sőtt...inkább túl kontrasztosnak) uh visszatettem 720-ra...úgy a tökéletes. Az a játék amúgy valami iszonyat jó...ajánlom mindenkinek...

Mégeygszer köszönöm mindenkinek a segítséget, és remélem egyszer ez a pár hsz-em segít valakinek aki találkozik ugyanezen problémával.

üdv.

#423 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 19. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 11. 19. 01:51

No megoldódott a probléma. ...aztán valaki azt is mondta itt hogy haverjának ugyanez volt a problémája, és vihette vissza szervizeltetni a PS-t...xD

Én mondtam, hogy haveromnak is ez volt a problémája. Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy az ő PS-e semmilyen TV-n nem működött HDMI kábellel. Az enyémen sem, pedig nekem jó tévém van, aztán meg monitoron sem tudta használni HDMI kábellel. Szóval neki valóban a PS-sel volt baja.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#424 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 11. 19. 02:51

Egy másik topikban olvastam egy trükköt, miszerint a ps játékok jórésze 720p-s...(papiron)...de ha kitörlöd a beállitásoknál a többi opciót és csak az 1080p-t hagyod benn, akkor effektíve ráerőlteted a játékra az 1080p-s felbontást. xD És télleg működik..az Uncharted2-őt feltoltam, bár nekem nem tűnt sokkal szebbnek, (sőtt...inkább túl kontrasztosnak) uh visszatettem 720-ra...úgy a tökéletes. Az a játék amúgy valami iszonyat jó...ajánlom mindenkinek...
üdv.

Ne trükközz vele semmit, hagyd 720p-n a felbontást. NEM lesz szebb 1080p-ban, hiszen az csak felskálázás. A jelenlegi konzolgeneráció játékai 99 százalékban még a 720p natívot sem érik el.
Papesz

#425 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 23:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 11. 19. 22:24

Ne trükközz vele semmit, hagyd 720p-n a felbontást. NEM lesz szebb 1080p-ban, hiszen az csak felskálázás. A jelenlegi konzolgeneráció játékai 99 százalékban még a 720p natívot sem érik el.

Amint láttad én is ugyanezt írtam...magamtól is rájöttem hogy nem szebb...meg lehet csinálni...de felesleges...meg talán a PS-nek sem tesz feltétlenül jót. :laugh:
Kiváncsi leszek a GT5-re meg a GTA4-re, mert azok 1080p-sek...

#426 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 19. 23:58

Mégeygszer köszönöm mindenkinek a segítséget, és remélem egyszer ez a pár hsz-em segít valakinek aki találkozik ugyanezen problémával.

üdv.

[/quote]
Vannak olyan játékok amiket nem tudsz kényszeriteni ezáltal még  csunyább lesz a kép, mertugye a 576p az minden esetben berakhatja mivel azt nem lehet kitörölni.

#427 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 05:13

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2010. 11. 20. 00:58

Vannak olyan játékok amiket nem tudsz kényszeriteni ezáltal még csunyább lesz a kép, mertugye a 576p az minden esetben berakhatja mivel azt nem lehet kitörölni.

Igaz...ezt elfelejtettem odaírni kiemelni...hogy ez csak egy részüknél "működik"...abba a topikban amúgy pont azt tárgyalták, hogy miért van az, hogy a boxos játékoknál, szinte mindegyik 1080-as...míg PS-nél 720...ez fura. Én is néztem már, uh. jó hogy ott ezt kitárgyalták...meg is kerestem...íme a topik (és az ominózus hsz.)...még te magad is reagáltál a témára: "Akkor mellényultál mert nekem 10 játékból csak 3 - 720p-s "

Szerkesztette: Binder 2010. 11. 20. 05:15 -kor

#428 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 11. 19. 23:51

Nekem a GTA4 csak 720p-ben hajlandó menni, pedig a doboz hátoldalán 1080p is szerepel a felbontások között... :s Mindegy, így is jól elvagyok vele. ;)
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#429 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 11:49

Használt eladó PS3 kerestetik!

#430 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 20. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 11. 19. 23:51

A GTA4 natív felbontása konkrétan 1152x640p, vagyis sub-HD.

A GT5-öt meg majd meglátjuk, de akár fogadni is mernék, hogy abban is csak a menü lesz natív 1080p.
Papesz

#431 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 11:09

Melyik a jobb játék a Medal of Honor vagy a Killzone 2 a MAG vagy a CoD 4,6 ?

#432 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 21. 12:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2010. 11. 21. 10:09

Melyik a jobb játék a Medal of Honor vagy a Killzone 2 a MAG vagy a CoD 4,6 ?

Megoszlanak róla a vélemények, de én ezerszer is a Killzone2-re szavanék!!!
biolencse
Get your Portable ID!

#433 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: biolencse - Dátum: 2010. 11. 21. 11:43

Megoszlanak róla a vélemények, de én ezerszer is a Killzone2-re szavanék!!!

Valamit olvastam, hogy killzone 2-ben m,eglehet csinálni a fegyvert vagy az embert. Most pontosan mit is lehet megcsinálni, mert nem értem?

#434 Felhasználó inaktív   KenyeresB 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 21. 19:06

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit gondoltok a Konzolok Szervizéről? Olvastam itt, hogy megbízhatatlanok, de ez miben mutatkozik meg?
Szeretnék tőlük rendelni egy használt PS3 játékot (Killzone 2), és arra volnék kiváncsi, hogy kapok-e hozzá pl. hozzá tartozó füzetet, meg milyen állapotban vannak az ilyen használt termékek? Tapasztalatok, tanácsok???

Előre is köszi a válaszokat.

#435 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: KenyeresB - Dátum: 2010. 11. 21. 19:06

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit gondoltok a Konzolok Szervizéről? Olvastam itt, hogy megbízhatatlanok, de ez miben mutatkozik meg?
Szeretnék tőlük rendelni egy használt PS3 játékot (Killzone 2), és arra volnék kiváncsi, hogy kapok-e hozzá pl. hozzá tartozó füzetet, meg milyen állapotban vannak az ilyen használt termékek? Tapasztalatok, tanácsok???

Én semmi rosszat nem hallottam még róluk.

#436 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 21. 21:36

Hello, az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a platinum és a nem platinum játékok között azon kívül, hogy a platinum olcsóbb?

#437 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 22. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: KenyeresB - Dátum: 2010. 11. 21. 18:06

Sziasztok!

Vásárolj a vaterán. Fillérekért lehet játékokat venni és a statisztikákból még azt is tudod, hogy az eladó mennyire megbízható. Én nagyon sokszor vásárolok onnan, játékokat, könyveket és eddig még nem csalódtam.
biolencse
Get your Portable ID!

#438 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 11. 22. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2010. 11. 21. 20:36

Hello, az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a platinum és a nem platinum játékok között azon kívül, hogy a platinum olcsóbb?

Mindössze ennyi. A platinum csomagolása nem olyan szép. De ennyi.
biolencse
Get your Portable ID!

#439 Felhasználó inaktív   Szapi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 11. 22. 09:51

Assassins Creed Brotherhood, promós, cd-tokkal, borítóval, a tokból ki sem vett, 8500Ft
Ajándék Brotherhood-os poszter!

Személyes átvétel Budapesten. Érd.: soap0227@gmail.com

#440 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 11. 22. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: KenyeresB - Dátum: 2010. 11. 21. 19:06

Sziasztok!

Én már többször is vásároltam náluk, de nekem nincs bajom velük. Egyszer vettem egy használt játékot, a lemez karcmentes volt és a papírok is jöttek a gyári tokkal együtt. Szerintem nyugodtan vegyél tőlük, ha személyesen be tudsz menni.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.