HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#921 Felhasználó inaktív   Hole Carpenter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 17. 14:52

Csá, ha valaki akar tolni egy kis gta 4-et, Fable 3-at, Mortal Kombat 9, Fight night 4, Forza, Dead Space 2, Red Dead redamption az vegyen fel Gary Flash a nevem.

#922 Felhasználó inaktív   trollokos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 21. 12:34

Hi, aki fear 3-at venne az mindenképp csekkolja ezt: http://goo.gl/zNEF0 adnak hozzá polót, posztert meg minden egyebet

#923 Felhasználó inaktív   Drakomen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 26. 14:53

Hello. Jelenleg Magyarországon vagyok és egy másik boxon bejelentkeztem a profilommal amit a recover profile-nál választottam ki. Ugye ezért nem jár ban? Szóval hogyha a profilom még mindig fent van a saját boxomon de jelenleg recoverve egy másik boxon van akkor ugye nem banlonnak? Szóval ha a saját boxomon bejelentkeznek és én fent vagyok a profilommal egy másik boxon. Akkor ugye azért nem jár ban?
Remélem érthető :D

#924 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 26. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Drakomen - Dátum: 2011. 06. 26. 14:53

Hello. Jelenleg Magyarországon vagyok és egy másik boxon bejelentkeztem a profilommal amit a recover profile-nál választottam ki. Ugye ezért nem jár ban? Szóval hogyha a profilom még mindig fent van a saját boxomon de jelenleg recoverve egy másik boxon van akkor ugye nem banlonnak? Szóval ha a saját boxomon bejelentkeznek és én fent vagyok a profilommal egy másik boxon. Akkor ugye azért nem jár ban?
Remélem érthető :D

Dehogy jár! Ez olyan, mintha RROD-os lenne a géped, ugye akkor meg nem tudod átvinni a profilod (kivéve HDD-vel de ezt most hagyjuk), így ha az itteni boxodon recoveryzed, az otthonidról "letörlődik" a profil ha fellépsz livera.
Egyébként merre vagy M.O.-n?:D
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#925 Felhasználó inaktív   Drakomen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 15:03

Pesten :D Zuglóba :D
És amikor haza megyek akkor a saját boxomon vissza tudom recoverezni a profilomat? Vagy pendriveon kell vissza vinnem?
Am hogyan tudom jelszóval levédetni a profilomat? Mert egyszer láttam valakinél hogy lehet. És tegnap próbáltam de nem jött össze. Csak a family setting-set jelszavazta le. De én azt szeretném hogy a jelszavat kérje még a belépés előtt és csak akkor lehessen belépni :D Légyszi valaki mondja már el h hogyan lehet :D
Előre is kösz :D

#926 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 17:37

Ma elkezdek játszani az AC Brotherhoodal, és amikor RT-t nyomtam, mindig kikapcsolt a joystick. Ez tartott úgy 5 percig, aztán elmúlt szerencsére, és tudtam rendesen tovább játszani vele.
Később délután beraktam a Metro 2033-at, elkezdek játszani, lövök, és szintén kikapcsol a joystick. Utána próbáltam, ha nem játék közbe nyomogatom az RT-t, akkor nem kapcsol ki, csak amikor játékba vagyok, és lőni akarok. De pl. dinamitot tudok dobni vele. Csak lövéskor kapcsol ki.
Mi a baj tudja valaki? Miért csinálja ezt?

Szerkesztette: Harkat 2011. 06. 29. 17:38 -kor

#927 Felhasználó inaktív   horatio65 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 30. 11:16

Sziasztok!

Vettem a fiamnak egy xbox 360- at, és adtak hozzá egy "boot" feliratú lemezt, amivel állítólag az újabb játékok is mennének. Gyakorlatilag, ha beletesszük "dvd" ként ismeri fel. Mi a teendő, használható ez egyáltalán? A gép 2009 .06 havi, és gondolom a flash is kb. 2009- ből származhat, mert a 2010- es játékok sajnos nem mennek rajta. Jó lenne ha tudnátok valahogyan segíteni, esetleg házilag is lehet csinálni patch- et? Ha esetleg erről valami információt tudnátok adni, nagyon hálás lennék.

Köszönöm: Robi

#928 Felhasználó inaktív   Drakomen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 07. 05. 20:27

Sziasztok. Van egy kis problémám. A boxom HDMI csatlakozója tönkre ment. (Szerintem) Néha el szál a kép és recseg a hang és így lila meg zöld fények rezegnek a kijelzőn. Tudjátok hogy mi lehet a baj?
Gondolkoztam azon h lehet h a TV nem bírja. De nem. Betettem az optimális képet, beállította, Megint recsegett. Áttettem 720 pixelre de most ilyen fehér kis szarok ugrálnak közbe miközben megy a kép.
Nem értem hogy mi lehet a baj.
Tudtok segíteni? Vagy valami magyarázatot adni erre a "problémára"?

#929 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 15. 21:09

Üdv!!!, Most nézegetek V@terán flashelt XboX-okat, és csak annyit szeretnék megtudni hogy : - érdemes még venni "nem Slim változatú gépet" ? + ha flashelt játékokkal játszok akkor nem tudok azokkal majd neten játszani? ?
JacoB

Szerkesztette: JacoB 2011. 07. 15. 21:10 -kor

! Hala Madrid !
Rise & Grind

#930 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 07. 31. 11:43

Ha sokat Xbox-tok, akkor így jártok :D
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#931 Felhasználó inaktív   Fecca 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2011. 08. 12. 21:51

hello
a héten vettem egy philips 42pfl5405h tv-t és jelentkezett nálam az ún. page tearing probléma itt egy videó a hibáról nekem is pont ugyanezt csinálja körbeforgásnál, átvezetőknél: vid valamit olvastam a vsync-ről de ilyet nem tudok beállítani sehol és ha a boxot is beállítom 1080p-re (hdmi) akkor automatikusan 50 hz-n megy amit nem lehet átállítani
mi lehet a megoldás?

#932 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 16. 13:52

Na sziasztok!

Rég jártam már erre, de lenne hozzátok egy igen fontos kérdésem az új Xbox-al kapcsolatosan.

Szóval majd a közeljövőben szeretnék egy 4GB-os kiszerelést vásárolni, de nem vagyok még benne biztos, hogy jó választás lenne ez a fajta.
Úgy hallottam, hogy most már kezeli a gép a pendrive-okat is, csak azt nem tudom, hogy arra miket enged feltenni? (mentések, demók, videók, képek, stb)

Ez csak lehet az én hülyeségem, de attól, hogy ez a változat matt, a 250GB-os meg fényes, kicsit nekem olyan érzés, mintha a 4GB-osból más anyagot is kispóroltak volna. :p
Van valamilyen érdemi változás a kettő között? Az is érdekelne, hogy melyik a gyorsabb, a vinyó, vagy a 4GB flash.. Szóval érdekelne minden tapasztalat, meg amit csak érdemes tudni ezekről az új masinákról.

Köszönöm előre is a válaszotokat!

Üdv, Dzsekk
www.megkeresem.eu - Regisztráld be vállalkozásodat ingyen!

#933 Felhasználó inaktív   vaszika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 21. 16:46

Sziasztok!Nemreg vettem egy xbox 360-at es meg regebb olvatsam valamit arrol hogy az xboxnal van regiozar es hogyha kulfoldrol veszel jatekokat mint pl anglia amerika akkor nem fognak menni.Ez igaz?

#934 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 21. 23:41

Üzenet megtekintéseIdézet: vaszika - Dátum: 2011. 08. 21. 18:46

Sziasztok!Nemreg vettem egy xbox 360-at es meg regebb olvatsam valamit arrol hogy az xboxnal van regiozar es hogyha kulfoldrol veszel jatekokat mint pl anglia amerika akkor nem fognak menni.Ez igaz?

Igen, igaz, de csak részben mert nem minden külföldi országban találsz NTSC játékokat (PAL és NTSC, ez a két elterjedt szabvány van) és például Angliában PAL-os játékok vannak, amik jók a gépedhez. Tehát ha itthon vetted a konzolt akkor PAL szabványú játékokra van szükséged.
Itt egy "térkép" : Kép. Ezen láthatod, hogy melyik országokban, melyik szabvány "uralkodik".
Kép

#935 Felhasználó inaktív   geri q 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 22. 01:29

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 08. 21. 23:41

Igen, igaz, de csak részben mert nem minden külföldi országban találsz NTSC játékokat (PAL és NTSC, ez a két elterjedt szabvány van) és például Angliában PAL-os játékok vannak, amik jók a gépedhez. Tehát ha itthon vetted a konzolt akkor PAL szabványú játékokra van szükséged.
Itt egy "térkép" : Kép. Ezen láthatod, hogy melyik országokban, melyik szabvány "uralkodik".

Ez nem féltétlenül igaz, mert nekem van 1 NTSC/J-s Red Dead-em és kiválóan mükszik, állítólag ezeket a régózásokat csak az EA veszi komolyan. most ezzel nem azt akarom mondani, hogy nyugodtan vehetsz NTSC-s játékokat. Csak Óvatosan!! :happy:

#936 Felhasználó inaktív   vaszika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 08. 22. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: geri q - Dátum: 2011. 08. 22. 00:29

Ez nem féltétlenül igaz, mert nekem van 1 NTSC/J-s Red Dead-em és kiválóan mükszik, állítólag ezeket a régózásokat csak az EA veszi komolyan. most ezzel nem azt akarom mondani, hogy nyugodtan vehetsz NTSC-s játékokat. Csak Óvatosan!! :happy:
Koszonom a segitseget.Angliabol fogok majd jatekokat venni mert az biztos mukodik majd!

#937 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 04. 17:24

Hali emberek. Reméltem nem jön el ez a pillanat, de nagyon úgy néz ki hogy bannoltak LIVE-ról... nem mozgok otthonosan ilyen téren, csak annyi érdekelne hogy lehet-e ilyenkor kezdeni valamit, vagy hogy vissza tudok-e még menni a profillal valahogy live-ra a konzolgeneráció során, mert szegénység van ahhoz hogy új gépet vegyek :) (az én időmben nem lehetett warezolni itt a fórumon, úgyhogy ha úgy látjátok helyesnek küldjetek üzenetet)

#938 Felhasználó inaktív   Mumee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 09. 21. 16:57

Legolcsóbb előfizetések, gamecardok, játék key-ek eredeti, bontatlan formában. Xbox, PSN, Wii, PC
Xbox live, Microsoft pont, World of Warcraft és sok minden más :
http://hardverapro.h.../hsz_1-200.html
Abit NF7-S 2.0, Barton 2500+ (3200+ alapfeszen), Club3d Radeon 9500pro, 2*512/400 Infineon Dual Channel (440Mhz), 120Gb Samsung S-ATA 8Mb cache

#939 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 21:47

nem érek az xboxokhoz, csak érdeklődök, mert gondolkozok egy vételben, de miben különbözik a 4 és a 250es újfajta(szép) gép?
ha csak a merevlemez nagyságában, akkor viszont nem értem, hogy elég valakinek 4 gb... PS-en az kb játék
:)

#940 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 30. 18:38

.

Szerkesztette: danez11 2011. 09. 30. 18:39 -kor

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első