Xbox 360
Elküldve: 2011. 10. 02. 13:01
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy a fifa 12-őt xbox360-ra magyarul mely oldalakról lehet letölteni?
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Elküldve: 2011. 10. 02. 14:00
Idézet: dkulcsar - Dátum: 2011. 10. 02. 14:01
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy a fifa 12-őt xbox360-ra magyarul mely oldalakról lehet letölteni?
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Ilyenre itt nem igen fogsz válasz kapni...
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!
Elküldve: 2011. 10. 04. 14:48
Sziasztok.Kis segítség kellene. Kb 2 hónapja a fiam internet kábelt adott a gépnek és bejött valami frissítés amire rányomott....azóta még a régi játékokkal se tud játszani.Berakom a játékot play dvd-t ir és nem történik semmi. A dashboard-ra ezt irja : 2.0.13599.0
Valaki tud az ügyben segíteni?Mi lehet a baj, miért nem mennek a játékok, és lehet-e orvosolni?
Valaki tud az ügyben segíteni?Mi lehet a baj, miért nem mennek a játékok, és lehet-e orvosolni?
Elküldve: 2011. 10. 04. 19:01
Idézet: asanyi76 - Dátum: 2011. 10. 04. 15:48
Sziasztok.Kis segítség kellene. Kb 2 hónapja a fiam internet kábelt adott a gépnek és bejött valami frissítés amire rányomott....azóta még a régi játékokkal se tud játszani.Berakom a játékot play dvd-t ir és nem történik semmi. A dashboard-ra ezt irja : 2.0.13599.0
Flash-elt a gép? Költői kérdés, gondolom igen

Szerkesztette: Rodrigez07 2011. 10. 04. 19:02 -kor
Elküldve: 2011. 10. 04. 20:09
Idézet: asanyi76 - Dátum: 2011. 10. 04. 20:32
Igen az...volt.....de már semmi játék nem indul el
Sajna ez egy ilyen biznisz, én sem játszom meg magam, hogy csak eredeti játékaim vannak, szal elítélni sem foglak, de akkor tudod mi a teendő

Elküldve: 2011. 10. 24. 17:28
Sziasztok
a problémám a következő, előre jelzem hogy a gépem nem flashelt, csak eredeti játékokkal játszok. Egy új típusú slimről van szó amibe egy 250 gb-os vinyó van. Ma reggel beraktam a batman arkham cityt a gépbe, és be akartam jelentkezni a profilommal de a gép meglepetésemre újraindult. Ezek után ezt mégegyszer eljátszotta, aztán nagy nehezen bejelentkezett a profilomba de xbox live-be nem. Nem törődtem vele, mert játszani akartam ahogy belépett a játékba és meg kellett volna nyomnom a start gombot a gép megint újraindult. Erősen törtem a fejem hogy vajon mi lehet a gond, gondoltam megpróbálom fölrakni a játékot a vinyóra hátha történik valami de mikor kiválaszottam a winchesterem a gép megint újraindult. Arra a megállapításra jutottam, hogy kiveszem a vinyót és úgy megpróbálom úgy. Na így müködött (közben a profilomat átraktam a vinyóról a gép memóriájába). Elfelejtettem mondani, hogy mikor ezt a bejelentkezéses dolgot csináltam, kipróbáltam több játékot is, mindegyik a winchesterre való mentéskor lépett volna ki, ha meg be akartam jelentkezni a live-ba akkor a gép dettó újraindult (vinyó nélkül, eddig még nem tudtam belépni live-ba) szóval a kérdésem hogy valaki találkozott-e már ilyen problémával, és ha igen akkor mivel van a gond, a vinyóval vagy a gép winchester író\olvasójával. A válaszokat előre is köszönöm
a problémám a következő, előre jelzem hogy a gépem nem flashelt, csak eredeti játékokkal játszok. Egy új típusú slimről van szó amibe egy 250 gb-os vinyó van. Ma reggel beraktam a batman arkham cityt a gépbe, és be akartam jelentkezni a profilommal de a gép meglepetésemre újraindult. Ezek után ezt mégegyszer eljátszotta, aztán nagy nehezen bejelentkezett a profilomba de xbox live-be nem. Nem törődtem vele, mert játszani akartam ahogy belépett a játékba és meg kellett volna nyomnom a start gombot a gép megint újraindult. Erősen törtem a fejem hogy vajon mi lehet a gond, gondoltam megpróbálom fölrakni a játékot a vinyóra hátha történik valami de mikor kiválaszottam a winchesterem a gép megint újraindult. Arra a megállapításra jutottam, hogy kiveszem a vinyót és úgy megpróbálom úgy. Na így müködött (közben a profilomat átraktam a vinyóról a gép memóriájába). Elfelejtettem mondani, hogy mikor ezt a bejelentkezéses dolgot csináltam, kipróbáltam több játékot is, mindegyik a winchesterre való mentéskor lépett volna ki, ha meg be akartam jelentkezni a live-ba akkor a gép dettó újraindult (vinyó nélkül, eddig még nem tudtam belépni live-ba) szóval a kérdésem hogy valaki találkozott-e már ilyen problémával, és ha igen akkor mivel van a gond, a vinyóval vagy a gép winchester író\olvasójával. A válaszokat előre is köszönöm
Elküldve: 2011. 10. 30. 16:09
Eladóvá vált jó állapotban lévő, Xbox 360 gépem, 20 gigás, nem flashelt, 1 db Wireless gyári controlerrel, 1db gyári headsettel, játékokkal(Gears of War, Halo 3,Too Human), rengeteg tv és gép átalakítóval:
-Monitor átalakító
-AV kábel
-LAN kábel
A következők adapterek:
-SCART
-Digitális video csatlakozó
-VGA
Ár 32000ft
AZ ÁR ALKUKÉPES!!!
-Monitor átalakító
-AV kábel
-LAN kábel
A következők adapterek:
-SCART
-VGA
Ár 32000ft
AZ ÁR ALKUKÉPES!!!
Elküldve: 2011. 10. 30. 16:51
Idézet: Laykray - Dátum: 2011. 10. 30. 16:09
Eladóvá vált jó állapotban lévő, Xbox 360 gépem, 20 gigás, nem flashelt, 1 db Wireless gyári controlerrel, 1db gyári headsettel, játékokkal(Gears of War, Halo 3,Too Human), rengeteg tv és gép átalakítóval:
-Monitor átalakító
-AV kábel
-LAN kábel
A következők adapterek:
-SCART
-VGA
Ár 32000ft
AZ ÁR ALKUKÉPES!!!
-Monitor átalakító
-AV kábel
-LAN kábel
A következők adapterek:
-SCART
-VGA
Ár 32000ft
AZ ÁR ALKUKÉPES!!!
hogy-hogy ? nemrég azt írtad hogy most vettem egy Xbox-ot , el is adod ?

! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 11. 01. 20:59
Nem érdekel valakit egy bontatlan, fóliás Rage ( Xbox 360 )?
Mivel sürgős, bőven a bolti ár alatt adom - de csak a héten.
Ha valakit érdekel, privátban egyeztetünk...
Mivel sürgős, bőven a bolti ár alatt adom - de csak a héten.
Ha valakit érdekel, privátban egyeztetünk...
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2011. 11. 13. 13:15
Eladó Játékok - Gamecardok - Xbox Feltöltők, Pontok (Wow, Eve stb.)
Árak és információk :
www.facebook.com/KeysCodes
Árak és információk :
www.facebook.com/KeysCodes
Abit NF7-S 2.0, Barton 2500+ (3200+ alapfeszen), Club3d Radeon 9500pro, 2*512/400 Infineon Dual Channel (440Mhz), 120Gb Samsung S-ATA 8Mb cache
Elküldve: 2011. 11. 15. 09:38
ma jött meg a cdgalaxistól az nfs the run x360 verziója, doboz magyar nyelvü, játék elindul, angol feliratok, press start...
press start után viszont orosz minden. system settingsben locale uk-ra van rakva, miafasz??
press start után viszont orosz minden. system settingsben locale uk-ra van rakva, miafasz??

JóSebesség
Elküldve: 2011. 11. 15. 13:40
Sziasztok minden ami konzol és játék itt megtaláljátok www.gamersoom.hu
Elküldve: 2011. 11. 15. 17:48
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2011. 11. 15. 08:38
ma jött meg a cdgalaxistól az nfs the run x360 verziója, doboz magyar nyelvü, játék elindul, angol feliratok, press start...

Szerintem hívd fel a cdgalaxist. Vagy tanuld meg oroszul a "szopás" szót

Elküldve: 2011. 12. 31. 04:11
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2011. 11. 15. 09:38

Ha van hozzá valamilyen papír ami igazolja,hogy tőlük vetted,akkor 3 hónapon belül kérdés nélkül visszaveszik tőled,vagy ha nem megoldható ez,akkor jöhet a p.balou ötlete.
"By the Creed"
Elküldve: 2012. 01. 05. 18:06
Hali!
Lenne egy csomó kérdésem.
1. Sokan az mondják, hogy nem éri meg kinectet venni,mert semmit sem ér, úgysem fogom használni.Ez igaz?Érdemes kinecttel együtt venni?
2. Mi a különbség a 250 gb-os beépített merevlemez és a 4GB memória között.A 4 gigás memóriára csak 4 giga játék fér?A 250 gigás merevlemezhez pedig 250 giga?
3. Tényleg csak úgy tudok xboxon multizni ha mindíg előfizetek live-ra?Ha igen azok mennyibe kerülnek?
4. Hol érdemes xbox 360 slimet venni?Tudnátok honlapot mutatni?És milyen márkájút?
Köszönöm a segítséget.
1. Sokan az mondják, hogy nem éri meg kinectet venni,mert semmit sem ér, úgysem fogom használni.Ez igaz?Érdemes kinecttel együtt venni?
2. Mi a különbség a 250 gb-os beépített merevlemez és a 4GB memória között.A 4 gigás memóriára csak 4 giga játék fér?A 250 gigás merevlemezhez pedig 250 giga?
3. Tényleg csak úgy tudok xboxon multizni ha mindíg előfizetek live-ra?Ha igen azok mennyibe kerülnek?
4. Hol érdemes xbox 360 slimet venni?Tudnátok honlapot mutatni?És milyen márkájút?
Köszönöm a segítséget.
Elküldve: 2012. 01. 08. 14:42
Idézet: Goba100 - Dátum: 2012. 01. 05. 17:06
Hali!
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
1: még nem érdemes mert semmi jó játék nincs rá
2: egy játék általában 5 giga. 250:5=50 játék fér rá. a 4 gigásra csak a játék mentéseid
3: 10 000 ft egy évre, ha jó helyen veszed
4: itt próbálkozz http://www.konzolvilag.hu/