blabla
Elküldve: 2010. 08. 09. 20:26
Melyik topikba szoktál írni? Mert ki mit látottban én is ott vagyok... ja persze ott...csak nem vagyok partner mi?
Elküldve: 2010. 08. 09. 20:29
Idézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 09. 20:26
Melyik topikba szoktál írni? Mert ki mit látottban én is ott vagyok... ja persze ott...csak nem vagyok partner mi? 
nem tudom valahogy, pont elmentünk egymás mellett, nem ugyanazokat a filmeket néztük. meg az a baj csomó olyan filmről írnak ami számomra tök gáz ( már csak ilyen ínyenc vagyok...), nem akarok ott is negatívkodni.
írok valami filmről aztán kutya nem ismeri
a.k.a. moloj
Elküldve: 2010. 08. 09. 20:33
Én például Fügét hiányolom, tisztára eltűnt az éterben. Sensei (Urahara)se nagyon irogat ha már itt tartunk. Giga is kilépett innen mert neki nem tetszik, mert nem tud eligazodni.
Végülis lehet hogy most a nyári szünet miatt van ilyen nagy kuss...de szerintem annyira nem, mert még az új fórum előtt is irogattak rendesen az emberek. Jött az újítás aztán sokan elkezdtek lázadozni, hogy fúj ez nem tetszik, nem tudok kiigazodni rajta (mert nem is akar, vagy meg se próbálja) , meg a régi GK fórumot akarom és a többi szöveg
Végülis lehet hogy most a nyári szünet miatt van ilyen nagy kuss...de szerintem annyira nem, mert még az új fórum előtt is irogattak rendesen az emberek. Jött az újítás aztán sokan elkezdtek lázadozni, hogy fúj ez nem tetszik, nem tudok kiigazodni rajta (mert nem is akar, vagy meg se próbálja) , meg a régi GK fórumot akarom és a többi szöveg
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.
Elküldve: 2010. 08. 09. 20:39
Idézet: drakecsaj - Dátum: 2010. 08. 09. 20:33
Én például Fügét hiányolom, tisztára eltűnt az éterben. Sensei (Urahara)se nagyon irogat ha már itt tartunk. Giga is kilépett innen mert neki nem tetszik, mert nem tud eligazodni.
én eddig úgy tapasztaltam nyáron mindig többen ültek a gép előtt.
Füge meg törölte magát nem? valaki mintha azt mondta volna...
a.k.a. moloj
Elküldve: 2010. 08. 09. 21:06
Idézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 08. 09. 21:29
nem tudom valahogy, pont elmentünk egymás mellett, nem ugyanazokat a filmeket néztük. meg az a baj csomó olyan filmről írnak ami számomra tök gáz ( már csak ilyen ínyenc vagyok...), nem akarok ott is negatívkodni.
Én pont az ilyen kuriózumokra szerenét 5leteket, úgyhogy gyerünk-gyerünk!
Elküldve: 2010. 08. 09. 21:08
Elküldve: 2010. 08. 09. 21:08
Idézet: SWBF2 - Dátum: 2010. 08. 09. 21:03
Igen, Füge törölte magát.
Óóó... kár
De azért jó hogy legalább te megmaradtál. Lesz kivel kibeszélnem a Fringe-t
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.
Elküldve: 2010. 08. 09. 21:11
Sok név nem hangzott el...de ha az igaz hogy Giga kiszállt, akkor az gáz.
Ő volt a GK2.0 arca! Kár lenne érte...
Elküldve: 2010. 08. 09. 21:16
Idézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 09. 22:11
Sok név nem hangzott el...de ha az igaz hogy Giga kiszállt, akkor az gáz.
Ja, jó arca volt a GK 2.0-nak, csak ne hányt volna az ajtó elé, hogy amikor letolt gatyával be akarok menni, ne a hányásán át húzzam a stuffot.
Szerkesztette: InGen 2010. 08. 09. 21:17 -kor
Elküldve: 2010. 08. 09. 21:23
Idézet: InGen - Dátum: 2010. 08. 09. 22:16
Ja, jó arca volt a GK 2.0-nak, csak ne hányt volna az ajtó elé, hogy amikor letolt gatyával be akarok menni, ne a hányásán át húzzam a stuffot.

legalább elmondhatod, hogy egy kicsit haza tudtál vinni Gigából
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
Elküldve: 2010. 08. 09. 21:30
Elküldve: 2010. 08. 09. 22:15
énis teljesen felhagytam a fórumozással..nagyon el lett rontva az egész. jó tudom h én nem hiányzok senkinek^^
Elküldve: 2010. 08. 09. 22:30
Sajnos ezt a lemorzsolódást - új generáció képződést sokszor láttuk már a GK 10 éves fennállása alatt, de úgy látszik ez a természet rendje. 
Drasztikusak a változások, tény, ilyen szintű teljes átalakulást utoljára 8 éve kapott a site, amikor egy fórumoldalból rendes FULL ON gamersite lett megint.
Annak mindenesetre örülök, hogy sok régi arc még mindig kitart az oldal mellett (élen a GK Lelkével!) meglátjátok, csak most jönnek majd az igazán jó idők!
Drasztikusak a változások, tény, ilyen szintű teljes átalakulást utoljára 8 éve kapott a site, amikor egy fórumoldalból rendes FULL ON gamersite lett megint.
Annak mindenesetre örülök, hogy sok régi arc még mindig kitart az oldal mellett (élen a GK Lelkével!) meglátjátok, csak most jönnek majd az igazán jó idők!
Elküldve: 2010. 08. 09. 22:32
Idézet: drakecsaj - Dátum: 2010. 08. 09. 21:33
Sensei (Urahara)se nagyon irogat ha már itt tartunk.
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"
Elküldve: 2010. 08. 09. 22:35
Idézet: Urahara - Dátum: 2010. 08. 09. 23:32
Ez nem nagyon fog változni a jövőben sem, szerintem... Nagyon nem az én világom ez a fórum sajnos.
nem elég MAGYAR XD
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2010. 08. 09. 22:37
Idézet: Urahara - Dátum: 2010. 08. 09. 22:32
Ez nem nagyon fog változni a jövőben sem, szerintem... Nagyon nem az én világom ez a fórum sajnos.
Kár sensei, pedig a régi oldalon nagyon adtad a hangulatot
Elküldve: 2010. 08. 09. 22:39
Idézet: drakecsaj - Dátum: 2010. 08. 09. 22:08
Óóó... kár
Szeptember 23-án kezdődik.
Nekem ez a fórum olyan, mint az újrakezdés, kicsit nagyobb kedvem van írni, és persze találtam valakit, akivel lehet Total Wart online-ban játszani
Elküldve: 2010. 08. 10. 04:39
Idézet: InGen - Dátum: 2010. 08. 09. 23:30
Sajnos ezt a lemorzsolódást - új generáció képződést sokszor láttuk már a GK 10 éves fennállása alatt, de úgy látszik ez a természet rendje. 
Megtisztelsz..

Súgó
A téma zárva.