blabla
Elküldve: 2011. 02. 02. 12:08
A The Taking of Pelham 1 2 3-at nem láttam. Olyan elcsépeltnek tűnt nekem a metróelteléses és csak egy átlagemberrel kapcsolattartásos story. Az új filmjét (Párizsból szeretettel) se láttam még, de az most fog megjelenni magyarul, meg egyébként is VIII. Henrik a partnere, szóval kíváncsi leszek rá.
Elküldve: 2011. 02. 06. 13:43
Theodor visszatért!
Igen. Utálom.
Egyszer lecsapott a kezemről egy k*rvaf*sza mp4 lejátszót..

Ja és üdv újra itt!
Igen. Utálom.
Ja és üdv újra itt!
Szerkesztette: X360_FaNbOy 2011. 02. 06. 13:43 -kor
Elküldve: 2011. 02. 12. 19:38
Idézet: Scoo - Dátum: 2011. 02. 02. 08:46
Majd ez lett belőle:

Banyek, ez John Travolta? :O Anno láttam már ezt a képet (a filmet nem, melyik is ez?) de sose ismertem volna fel, hogy ez Jani bácsi.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2011. 02. 12. 20:51
Idézet: Guppi - Dátum: 2011. 02. 12. 19:38
Banyek, ez John Travolta? :O Anno láttam már ezt a képet (a filmet nem, melyik is ez?) de sose ismertem volna fel, hogy ez Jani bácsi.
Párizsból Szeretettel a film címe.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2011. 02. 16. 08:20
Reggel felkeltem és egyből eldobtam az agyam. Hó van mindenfele! A fene vinné el. Nekem már tavasz kell ide! Virágok, zöldellő fák, madarak meg a többi. A lényeg, hogy végre ha kimozdulok akkor ne fagyjon szét a tököm.
Elküldve: 2011. 02. 17. 09:43
Idézet: Scoo - Dátum: 2011. 02. 16. 08:20
Reggel felkeltem és egyből eldobtam az agyam. Hó van mindenfele! A fene vinné el. Nekem már tavasz kell ide! Virágok, zöldellő fák, madarak meg a többi. A lényeg, hogy végre ha kimozdulok akkor ne fagyjon szét a tököm.
Osztom. Végre volt egy kis jó idő, aztán 1 hét alatt visszajött a fagy -.- U picku materinu...
Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.
Elküldve: 2011. 02. 18. 16:32
Nem tudom ki nézte ma reggel a Mokkát... Az egyik beszélgetésben arról volt szó, hogy milyen lesz az új batman film, ami csak jövő nyáron készül el. Azt hittem hogy tényleg van valami előzetesük, de helyette az arkham city trailerét játszották be, és azt állították hogy az a film... Olyan vicces volt hallgatni még akit utána hívtak meg "filmkritikust/szakértőt", aki állítása szerint csak azért nézték meg a legtöbben a sötét lovagot, mert meghalt Heath Ledger a forgatás alatt. Gondoltam magamban hogy ez a k*cs*g miért hívja magát filmszakértőnek, mikor ilyen baromságokat hord össze.
Még mondatokat is ragadt ki a filmből, ami alapján arra a következtetésre jutott, hogy a nézőket csak hülyének nézik. A mondandója elején batmanről is hadovált valamit.
Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD
Elküldve: 2011. 02. 18. 17:16
Idézet: I - Dátum: 2011. 02. 18. 15:32
Nem tudom ki nézte ma reggel a Mokkát... Az egyik beszélgetésben arról volt szó, hogy milyen lesz az új batman film, ami csak jövő nyáron készül el. Azt hittem hogy tényleg van valami előzetesük, de helyette az arkham city trailerét játszották be, és azt állították hogy az a film... Olyan vicces volt hallgatni még akit utána hívtak meg "filmkritikust/szakértőt", aki állítása szerint csak azért nézték meg a legtöbben a sötét lovagot, mert meghalt Heath Ledger a forgatás alatt. Gondoltam magamban hogy ez a k*cs*g miért hívja magát filmszakértőnek, mikor ilyen baromságokat hord össze.
Még mondatokat is ragadt ki a filmből, ami alapján arra a következtetésre jutott, hogy a nézőket csak hülyének nézik. A mondandója elején batmanről is hadovált valamit.
bár nem láttam a mokkát ez alapján igazat adok a csávónak!
a.k.a. moloj
Elküldve: 2011. 02. 18. 19:12
Bár már jóval a megjelenés előtt őrült, és azóta sem látott hype volt a film körül (főleg a neten) el kell ismerni h nagyot dobott az érdeklődés szintjén Ledger halála körüli "rejtélyek" meg a pletykák h szinte összeolvadt a szereppel stb.
A mokkán nem kell meglepődni az ilyen műsorokban általában minden témában laiukusok a műsör készítő, elképesztő baromságok hangzanak el.
A mokkán nem kell meglepődni az ilyen műsorokban általában minden témában laiukusok a műsör készítő, elképesztő baromságok hangzanak el.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2011. 02. 18. 22:08
Talán Én lennék a kivétel, ami erősíti a szabályt? Engem valahogy nem izgatott Ledger halála, amikor néztem a filmet. Talán érzéketlen lennék? Igazából azt hittem hogy inkább Ti is azt mondjátok, hogy a nagy szakértő zöldségeket beszélt a filmmel kapcsolatban. Bár a hsz megírásához nem ez vezetett, hanem az, hogy hogy lehettek ennyire vakok vagy nem is tudom mik a szerkesztők, mert a játékot állították be egy filmnek. Aki meg sehogy sem jártas a játék világban, az be is nyelte, hogy az a film volt.
Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD
Elküldve: 2011. 02. 18. 22:31
Idézet: I - Dátum: 2011. 02. 18. 22:08
Talán Én lennék a kivétel, ami erősíti a szabályt? [...]

Köcsög vagyok
Szerkesztette: Urahara 2011. 02. 18. 22:49 -kor
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"
Elküldve: 2011. 02. 18. 22:55
Idézet: I - Dátum: 2011. 02. 18. 21:08
Talán Én lennék a kivétel, ami erősíti a szabályt? Engem valahogy nem izgatott Ledger halála, amikor néztem a filmet. Talán érzéketlen lennék? Igazából azt hittem hogy inkább Ti is azt mondjátok, hogy a nagy szakértő zöldségeket beszélt a filmmel kapcsolatban. Bár a hsz megírásához nem ez vezetett, hanem az, hogy hogy lehettek ennyire vakok vagy nem is tudom mik a szerkesztők, mert a játékot állították be egy filmnek. Aki meg sehogy sem jártas a játék világban, az be is nyelte, hogy az a film volt.
Az a poén: Hogy a végén ott van a Batman feliratnál már ott van az "asylum" felirat
Elküldve: 2011. 02. 19. 15:17
Idézet: I - Dátum: 2011. 02. 18. 16:32
http://comment.blog....kkat_megvezetni
Victoria Concordia Crescit
Elküldve: 2011. 02. 19. 21:09
Ez a fanboy nagyon muzikális lélek. 1 nap alatt megtanult telefonon linkin parkot játszani. Respect bátyja!
Elküldve: 2011. 02. 19. 21:10
Elküldve: 2011. 02. 22. 07:27
Elmarad a Bahreini nagydíj
A Forma-1-es csapatok előbb a Bahreinbe tervezett tesztet fújták le, majd nem sokkal később hivatalossá vált, hogy a 2011-es szezonnyitó is ugyanerre a sorsra jutott, az ország nem vállalta a futam megtartását.
A Forma-1-es csapatok előbb a Bahreinbe tervezett tesztet fújták le, majd nem sokkal később hivatalossá vált, hogy a 2011-es szezonnyitó is ugyanerre a sorsra jutott, az ország nem vállalta a futam megtartását.
Elküldve: 2011. 02. 24. 17:25
csá van itt valakinek mkb-s számlája netes fiókkal?
csak a netbankár miatt kérdezem, mert nekem már lassan egy éve nem működik semmilyen böngészővel. már frissítettem mindenféle plugint orba-szájba de sehogy sem hozza be, aztán már kurva idegesítő...
csak a netbankár miatt kérdezem, mert nekem már lassan egy éve nem működik semmilyen böngészővel. már frissítettem mindenféle plugint orba-szájba de sehogy sem hozza be, aztán már kurva idegesítő...
a.k.a. moloj
Elküldve: 2011. 02. 25. 06:22
Ma reggel sem tudtam kivinni a DS2-t.
Lehet ez lesz az első játék, ami megszivat????
Lehet ez lesz az első játék, ami megszivat????
Elküldve: 2011. 02. 25. 20:00

Súgó
A téma zárva.