A film nekem eléggé elnyerte tetszésem, benne volt Jason Lee, Jason Mewes, Kevin Smith mi kell több, egy jó kis vigjáték, amiben még elsűl egy egy jó poén is. A történet csak anyi h Brodi és tesója T.S. elvesztik barátnőjüket, mind kette visszakarják szerezni a maguk módján, és a történet természetesen színezi Jay és Néma Bob is

Értékelés: 8/10
)
Comic Strip: Képtelen Képregény (Casing Amy)

Hát nem tudom, én vigjáték ként kezdtem neki, de a 108 perc alatt semmit sem röhögtem. De nem ez a lényeg. Amugy a történet nem rossz, miszerint Holden (Ben Affleck) és Benky Edwards (Jason Lee) képregény rajzoló, az ő munkájuk a nagy sikerű Bunkó Men és Gyökér. Holden megismerkedik és rögtön beleszeret Alyssa Jonesba (Joey Lauren Adams)aki mint később kiderül egy leszbi csaj , a csaj elég sokáig elllenál Holdennek, majd a karjaiba borul és együt lesznek. De a lány borus multja nem igazán jön be Holdennnek
Be kell vallanom csak Jay és NémaBob miatt néztem meg, és erre szerepeltek ők 9 percet, amugy a film nem rossz, de megkelle érteni.
Értékelés: 7/10
Dogma

Jó kis film, ütös poénokkal és persze Jay és Néma Bobbal

A történet: A menyből kitiltott 2 angyal Loki (Matt Daemon) és Bartleby (Ben Affleck) megtalálják a lehetőséget hogy visszajusssanak a menybe, visszont ennek ára a föld teljes pusztulása. De a 2 tökkelütött próféta Jay és Néma Bob, oldalukon Bethanyval, aki Jézus ük ük ük ük ük ük unokája, sőt a 13. feka apostol prübálják megakadájozni, hogy a 2 angyal tönkretegy Isten művét.
Nos ezt a filmet ajjánlani tudom a szürke hétköznapokra--nekem bejött--

Értékelés: 8,5/10
Shop Shop 2 (Clerks 2 )

Nos ez már aratott nálam, nem úgy mint az első.
Dante (Braien O'Halloran) és Randal (Jeff Anderson) már a 30 éveikben járnak és még mindig a Shop-Stop-ban dolgoznak, de nem sokáig, mert a film elején ez leég. Ezután a Mooby gyorskajálda lesz a munkahelyük. Dante-nak megadatodik a lehetőség, hogy kilépjen az unalmas hétköznapokból, és elköltözzön New Jersey-ből a napfényes Floridába, gyönyörű barátnőjével. De lehet, hogy mégis maradnia kellen Jersey-be?
Közbe Jay és Néma Bob is feltünik az idétlen poénjaikkal, de ettől szép a film.
Nálam: 8,5/10
-az esetleges helyesirási hibák, a hajnali irás miatt lehet--