Hát végre megéltük ezt is. Az "500 days of Summer" cím magyarosításakor elkövetett fordítás mindent felülmúlt. Hogy a magyar fordítók meg sem nézik a filmeket, hanem fordítanak ahogy esik. Akkor a "Summer"-t simán "nyár"-nak fordították, holott a főhősnő neve volt. Joggal remélhettem hát, hogy ezzel a filmmel is megesik, hogy remek filmfordítóink a "SÓ ÜGYNÖK" címet adják a filmnek, vagy ami még jobb, szimplán "SÓ". Az toszott volna be. De hál isten valakinek feltűnhetett valami...és kreítívságuk nem lévén, hát maradt a "SALT (ejtsd szólt)" mint filmcím. Király! Ugorjunk:
Nézzük a filmet. Nekem felülmúlta a várakozásaimat! IGaz életszerűtlen hogy egy ilyen gizda 45kg-os bula végigkaratéjozza magát a meglett férfiak tengerén, de Jolie olyan jól csinálja, a mozgásai annyira életszerűek, a kameramozgás annyira a helyén van, hogy én elhittem hogy ez a csaj, ezzel a mozgással képes lenne arra amit látok.
A filmben van csavar is nem egy, látvány, akció szerelmi szál. Mi kell még??? Sokkal több nem, hogy egy jó kis akciófilmet láthassunk. Úgyhogy bátran tessék megtekinteni, jó film!
6,5-7,0/10