HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#161 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 08. 21. 05:02

SALT
Kép
Hát végre megéltük ezt is. Az "500 days of Summer" cím magyarosításakor elkövetett fordítás mindent felülmúlt. Hogy a magyar fordítók meg sem nézik a filmeket, hanem fordítanak ahogy esik. Akkor a "Summer"-t simán "nyár"-nak fordították, holott a főhősnő neve volt. Joggal remélhettem hát, hogy ezzel a filmmel is megesik, hogy remek filmfordítóink a "SÓ ÜGYNÖK" címet adják a filmnek, vagy ami még jobb, szimplán "SÓ". Az toszott volna be. De hál isten valakinek feltűnhetett valami...és kreítívságuk nem lévén, hát maradt a "SALT (ejtsd szólt)" mint filmcím. Király! Ugorjunk:
Nézzük a filmet. Nekem felülmúlta a várakozásaimat! IGaz életszerűtlen hogy egy ilyen gizda 45kg-os bula végigkaratéjozza magát a meglett férfiak tengerén, de Jolie olyan jól csinálja, a mozgásai annyira életszerűek, a kameramozgás annyira a helyén van, hogy én elhittem hogy ez a csaj, ezzel a mozgással képes lenne arra amit látok.
A filmben van csavar is nem egy, látvány, akció szerelmi szál. Mi kell még??? Sokkal több nem, hogy egy jó kis akciófilmet láthassunk. Úgyhogy bátran tessék megtekinteni, jó film!
6,5-7,0/10
Kép
Kép
Kép

#162 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 21. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 18. 04:55

Brandon: Nekem is jó véleményem volt róla! Tényleg király lett.
Bbogesz: Egyetértek, a kap el ha tudsz igenis K jó film! Nemis értem hogy lehet legagyizni....
maxgraham: gémerre 10 pontot adni....ráadásul 10-es skálán.... na innentől komolytalan az egész.

ON:
Repo Man
Kép
Eszembe nem jutott volna hogy Withakert egy filmbe tegyem Law-val...pláne nem egy oldalra... :) De jó döntés volt, nagyon jól adják a haverokat! :)
A film? Hm.... jó is lehetett volna. A sztori rendben, a véressége már kicsit sok. Nálam ott vérzett el, hogy pont a vérességet vitték túúúúlzásba. Nem tartom kizártnak hogy oda jusson a föld, hogy műszerveket lehessen hitelre venni. De hogy legalás legyen annak visszavétele, ahogy azt a biztosítótársaság akarja...legalizálják a gyilkosságokat? Ez egy kicsit nagyon valószerűtlen, még egy filmtől is, mivel maga a film nem egy durva elbarbárosodott világban játszódik.
Nade amit Jude és a spinkó mível az ovális szobában...akkor gondoltam úgy, hogy "na jóóólvan, mifaszom ez már?" Attól hogy valakiben műszerv van, még nem terminátor? Mellesleg már a vai világban is lehetséges a bőrön kersztül azonosítás...ittmeg? Aki látta érti. Az a jelenet még akkor is legagyiasította az egészet, mikor kiderül a végén a trükk. S a trükk K jó...csakhát addigra nekem már kicsit sok volt a film. Mindenképp meg fogom nézni még egyszer, mert kíváncsi vagyok milyen úgy megnézni, hogy már tudoma csavart, tudom a váltási pontot.
Most így elsőre nekem ez 6-6,5/10.
De nem mondom hogy ne nézzétek meg....érdekes film!!!

Testvérem ne vedd sértésnek, de van egyáltalán olyan film ezen a világon amit nem tudsz agyon elemezni, és kifikázni?? :cool2: Ez egy baszott jó film volt! És a vége... :) Én is gyakran keresek kérdéseket, de fölösleges! Ezek filmek, pontosabban Amerikai filmek = megtanulhattuk volna, hogy nem a valóságra építenek. Nekem a film nagyon tetszett, és szerintem a túlzásokban volt a lényeg! Ezért volt élvezhető! Emlékszel nem amikor beszélgettünk a Surrogates- című filmről, hogy neked is tetszett???! Na pedig az ennél nagyobb túlzás volt szerintem....!

Hello I'm Johnny Cash....

#163 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 21. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Toopac - Dátum: 2010. 08. 21. 09:18

Testvérem ne vedd sértésnek, de van egyáltalán olyan film ezen a világon amit nem tudsz agyon elemezni, és kifikázni?? :cool2: Ez egy baszott jó film volt! És a vége... :) Én is gyakran keresek kérdéseket, de fölösleges! Ezek filmek, pontosabban Amerikai filmek = megtanulhattuk volna, hogy nem a valóságra építenek. Nekem a film nagyon tetszett, és szerintem a túlzásokban volt a lényeg! Ezért volt élvezhető! Emlékszel nem amikor beszélgettünk a Surrogates- című filmről, hogy neked is tetszett???! Na pedig az ennél nagyobb túlzás volt szerintem....!

Ugyan miért venném sértésnek?
Attól hogy nem értünk teljesen egyet....pffff hát ez van. Ez a film akkor is egy olyan túlzásokkal teli valami volt, amit az általad említett surrogátesban én nem tapasztaltam.
Nem kell ahhoz nagy elemzés, hogy ha vlaakinek könyékig nyúlnak fel a bordái alatt a szűgyébe, meg csuklóig a gyomrába, és kéztőig a térdébe....na akkor annak sanyi. :)
Mindemelett nem mondtam hogy rossz film. De hogy ez nekem nem a "baszott jó film" kategória az tuti.
De örülök hogy neked ennyire bejött.
Ettől a tegnap megnézett SALT 10x jobb film, úgyhogy nézd meg azt. Attól akkor a bokád is lefosod, úgyhogy inkább fekve nézd ;)
Kép
Kép
Kép

#164 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 21. 09:19

Ugyan miért venném sértésnek?
Attól hogy nem értünk teljesen egyet....pffff hát ez van. Ez a film akkor is egy olyan túlzásokkal teli valami volt, amit az általad említett surrogátesban én nem tapasztaltam.
Nem kell ahhoz nagy elemzés, hogy ha vlaakinek könyékig nyúlnak fel a bordái alatt a szűgyébe, meg csuklóig a gyomrába, és kéztőig a térdébe....na akkor annak sanyi. :)
Mindemelett nem mondtam hogy rossz film. De hogy ez nekem nem a "baszott jó film" kategória az tuti.
De örülök hogy neked ennyire bejött.
Ettől a tegnap megnézett SALT 10x jobb film, úgyhogy nézd meg azt. Attól akkor a bokád is lefosod, úgyhogy inkább fekve nézd ;)

A buxa szájú Joliért annyira nem vagyok oda, de ha tényleg ennyire jó, akkor rákukkantok! :cool2:

#165 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 21. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Toopac - Dátum: 2010. 08. 21. 10:35

A buxa szájú Joliért annyira nem vagyok oda, de ha tényleg ennyire jó, akkor rákukkantok! :cool2:

Szerintem jól adja...
Hozzáteszem ebben a filmben kevesebb smink jutott neki, így ha eddig nem jött be, akkor nem most leszel szerelmetes belije.
Kép
Kép
Kép

#166 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 10:57

Ragadozók

Sikerült megnézni igaz a régi VHS élményt adta vissza mivel "mozi" minőségben néztem :D Sajnos a film fele az sötétben játszódik így nem sokat láttam belőle de amit láttam az tetszik. Tényleg visszatér a film a gyökerekhez és azt a Dzsungel fílinget hozza amit Schwarzcival élhettünk át anno még régen. Nem kellett ide még Arnold sem hogy élvezhető legyen a film. Igaz a - számomra - nagy arcok nem kaptak akkora szerepet mint amire számítottam de gondolom a pénz miatt lett így megcsinálva és a színészneveket meg ki lehet tenni a plakátra. Meg fogom nézni jobb minőségben is mert nekem nagyon bejött és kíváncsi vagyok miről maradtam le. Még az is belefért a filmbe - ami nem jellemző erre a műfajra - hogy pár csavart tegyenek a sztoriba. Tényleg meglepő volt - bár visszagondolva logikus - az a pár csavar ami kiderült a film alatt. Nem akarom lelőni a poént tessék megnézni! Akinek tetszett az első rész - és nem feltétlenül a Kormányzó úr miatt - az nézze meg bátran csak ajánlani tudom!

Nálam ez a film: 7,5/10 de csak azért mert nem egy egetrengető újításokkal teli és fúdenagyonpríma film. Ez is popcorn múvi de a jobbik fajtából!

#167 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 12:18

Never Back Down/Soha ne hátrálj meg

Na ez is 1 jó kis amerikánpáj stilusu bunyós film volt.1 sulis gyerekről szól aki focizik a suliban(amerikai-foci).Itt összetuzésbe kerül 1 gyerekkel a másik csapatból mert az az apját szidja.(autobalesetben meghalt)Ez neki nem tetszik és szétveri a buráját.De közben ezt valaki felvette és uplodolja jutubra(ennek híre megy minden suliba)
Azután jön a hír,hogy kisöccse ösztöndíjat nyert 1 másik suliban mert jól teniszezik,igy abba a városba kell költözenek.Itt már a suliban mindenki ismeri,hogy ki is ő valójában.A helyi goro gyerekek ilyen andergráund :laugh: verekedős meccseket játszanak és addig addig csesztetik amig beszál ő is.de szétverik oszt elmegy 1 helyi edzőterembe majd vissza megy és szétver mindenkit.Közben van családi vita,szerelem me összespanoskodik más tagokkal,dráma meg házibulik.Szal mindent 1bevetve jó filmecske.
Nekem jobban tetszett mind a Tekken 7.5/10
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#168 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 21. 12:56

Hát én eddig nem hallottam jókat róla...de lehet most megnézem, köszi az 5letet Necro!
Kép
Kép
Kép

#169 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2010. 08. 21. 12:18

Never Back Down/Soha ne hátrálj meg

Na ez is 1 jó kis amerikánpáj stilusu bunyós film volt.1 sulis gyerekről szól aki focizik a suliban(amerikai-foci).Itt összetuzésbe kerül 1 gyerekkel a másik csapatból mert az az apját szidja.(autobalesetben meghalt)Ez neki nem tetszik és szétveri a buráját.De közben ezt valaki felvette és uplodolja jutubra(ennek híre megy minden suliba)
Azután jön a hír,hogy kisöccse ösztöndíjat nyert 1 másik suliban mert jól teniszezik,igy abba a városba kell költözenek.Itt már a suliban mindenki ismeri,hogy ki is ő valójában.A helyi goro gyerekek ilyen andergráund :laugh: verekedős meccseket játszanak és addig addig csesztetik amig beszál ő is.de szétverik oszt elmegy 1 helyi edzőterembe majd vissza megy és szétver mindenkit.Közben van családi vita,szerelem me összespanoskodik más tagokkal,dráma meg házibulik.Szal mindent 1bevetve jó filmecske.
Nekem jobban tetszett mind a Tekken 7.5/10

Egyszer épp meg lehet nézni, de őszintén szerintem hülyeség.A másik gyerek, a "fő rossz" már kis kora óta verekszik, ráadásul profi szinten, de a főhős gyerek megveri, mert ő amerikai focizott, meg tanították verekedni 1-2 hétig...Pff szerintem esélye se lett volna.Amúgy meg amcsi verekedős tucatfilm.De ez az én véleményem. :D :p

#170 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: altF4 - Dátum: 2010. 08. 21. 13:07

Egyszer épp meg lehet nézni, de őszintén szerintem hülyeség.A másik gyerek, a "fő rossz" már kis kora óta verekszik, ráadásul profi szinten, de a főhős gyerek megveri, mert ő amerikai focizott, meg tanították verekedni 1-2 hétig...Pff szerintem esélye se lett volna.Amúgy meg amcsi verekedős tucatfilm.De ez az én véleményem. :D :p

Én már megnéztem 2xer, és 3xszorra is megfogom! Nekem tetszett!

#171 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 08:55

Platoon

Ez egy régebbi film, de üt.Nem lepődnék meg ha egyesek "alap filmnek" mondanák.A történet egy viszonylag fiatal srácról szól, aki otthagyja az egyetemet és bevonul katonának a vietnámi háború idején.Ez az első film ami a vietnámi háborúval foglalkozott, és szerintem a legjobb.Másképp mutatja kicsit be a dolgokat mint más filmek.Vannak benne igen csak drámai elemek, és jó pár morális kérdés is.Bemutatja a katonákat, ahogy a köztük lévő feszültség egyre nő, ahogy megváltoztatja őket a háború.Szerintem témájában ez a legjobb film.Egyébkét jó pár híres színészt is felvonultat a film, és amikor megjelent vagy 20-30 évvel ezelőtt nem egy Oscar-díjat is besöpört.Aki eddig kihagyta az nézze meg, ezt a filmet csak ajánlani tudom!

Szerkesztette: altF4 2010. 08. 22. 08:56 -kor

#172 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 08. 22. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 21. 12:56

Hát én eddig nem hallottam jókat róla...de lehet most megnézem, köszi az 5letet Necro!

Már nem azért, de szerintem te már láttad:) Én meséltem neked róla csupa jót:D
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#173 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 22. 10:14

A bermuda háromszög rejtélye
Kép
Ez egy 3DVD-ből álló, összességében kicsit több mint 4 órás kalandfilm, melyben hirtelen összeverbuvált tudósok megpróbálják kideríteni a bermuda háromszög titkát. Az első rész, de legfőképp az eleje egyből felkeltette az érdeklődésemet! Nagyon jól nyitott, odaszögezett a TV elé. De a 3. rész végére ellaposodott. S a végén az a rózsaszín befejezés.... Jóóóó a filmek legtöbbje hepienddel végződik...de itt, mindenkinek úgy alakult az élete, ahogy a legjobb számára. Nem kicsit túlzás volt...pláne hogy főhőseinkünk kívül senki nem emlékezett semmire....jaaaa csak az aki összeverbuválta őket. Természetesen!
Szóval amilyen jól indult, olyan szarul ért véget.
S hogy mi a rejtály megoldása????
Hát annyit elárulhatok: semmi misztérium! És ezzel cseszték el az egészet...
Nem mondom hogy nézhetetlen...de leginkább csak uborkaszezonban ajánlom. Az IMDB-s 6.5 pont szerintem kicsit erős. Nálam 7/10-ről indult és valahola 3/10-nél zárult. Így összességében egy 5/10-re tudom értékelni.
(Ja és Catherine Bell...hmmmm nos hogy is fogalmazzak....még mindig úúúúúúúúúúúúúú )

Szerkesztette: tjames 2010. 08. 22. 10:17 -kor

Kép
Kép
Kép

#174 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Bbogesz - Dátum: 2010. 08. 21. 10:57

Ragadozók

Sikerült megnézni igaz a régi VHS élményt adta vissza mivel "mozi" minőségben néztem :D Sajnos a film fele az sötétben játszódik így nem sokat láttam belőle de amit láttam az tetszik. Tényleg visszatér a film a gyökerekhez és azt a Dzsungel fílinget hozza amit Schwarzcival élhettünk át anno még régen. Nem kellett ide még Arnold sem hogy élvezhető legyen a film. Igaz a - számomra - nagy arcok nem kaptak akkora szerepet mint amire számítottam de gondolom a pénz miatt lett így megcsinálva és a színészneveket meg ki lehet tenni a plakátra. Meg fogom nézni jobb minőségben is mert nekem nagyon bejött és kíváncsi vagyok miről maradtam le. Még az is belefért a filmbe - ami nem jellemző erre a műfajra - hogy pár csavart tegyenek a sztoriba. Tényleg meglepő volt - bár visszagondolva logikus - az a pár csavar ami kiderült a film alatt. Nem akarom lelőni a poént tessék megnézni! Akinek tetszett az első rész - és nem feltétlenül a Kormányzó úr miatt - az nézze meg bátran csak ajánlani tudom!

Nálam ez a film: 7,5/10 de csak azért mert nem egy egetrengető újításokkal teli és fúdenagyonpríma film. Ez is popcorn múvi de a jobbik fajtából!

Bízom benned, remélem nem csalódok a filmben, már régóta vártam ezt a movie-t, 10 perc és indulok is :)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#175 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 17:36

Nah megjöttem...

Ragadozók - Predators

Halálra untam magam az egész film alatt, semmi újat nem tud felmutatni, ellenszenves főszereplők, néhány béna poén...nekem ez a film egy nulla nem is szeretnék róla többet írni, persze ízlések és pofonok, de nekem nem jött be, ennyi.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#176 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 22. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 08. 22. 18:36

Nah megjöttem...

Ragadozók - Predators

Halálra untam magam az egész film alatt, semmi újat nem tud felmutatni, ellenszenves főszereplők, néhány béna poén...nekem ez a film egy nulla nem is szeretnék róla többet írni, persze ízlések és pofonok, de nekem nem jött be, ennyi.

Kíváncsi voltam mit írsz majd róla....de most lehangolódtam. Ennyire hogy oszthatja meg az embereket? Valaki azt mondjaa jó, valaki hogy egynek elmegy meg magyar is rendezte meg legyünk kicsit kisebbigényűek....de sokan azt mondják amit te is. Ki lágyabban, ki keményebben.
Mi az igazság akkor??????
Tényleg ennyire szar lenne????
Kép
Kép
Kép

#177 Felhasználó inaktív   Nomad010 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 22. 16:42

Kíváncsi voltam mit írsz majd róla....de most lehangolódtam. Ennyire hogy oszthatja meg az embereket? Valaki azt mondjaa jó, valaki hogy egynek elmegy meg magyar is rendezte meg legyünk kicsit kisebbigényűek....de sokan azt mondják amit te is. Ki lágyabban, ki keményebben.

Igen...

#178 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 22. 17:42

Az Otherworld - ami alapból egy fikázós oldal - pedig csupa jót mondott róla. Asszem meg kell nézni hogy az ember el tudja dönteni...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#179 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 08. 22. 17:36

Nah megjöttem...

Ragadozók - Predators

Azért ez kicsit kemény volt.Semmi újat nem tud felmutatni?Szerintem meg volt benne egy-két egész jó ötlet, de végül is ha Predator filmre ülünk be nem várhatunk Star Warsot...A szereplőkkel nekem nem volt bajom, poénok meg nem is igazán voltak a filmben.A nagy nulla azért is erős volt mert egy egész jó akció filmnek mindenképp elment, persze szerintem többnek is.Végül is igazad van ízlések és pofonok.

#180 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 22. 19:37

The Wolfman/A Farkasember

Erről még írtam...
Ezt a filmet most másodjára néztem meg mert mindenre nem emlékeztem vissza,hogy hogy is volt.Amugy gondolom,hogy ez a régi verzióju The Wolman újra maszterizálása.Amugy tetszett a muvi.Az olyan régi farkasemberes mesék meg filmek filingjét hozza.Az öregre(Anthony Hopkins)is illet a szerep...a vén farkas :laugh: ...jól jácot a filmben.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »