Predators
Már régebben láttam. A történet annyi, hogy néhány ember arra kell fel, hogy zuhannak, majd egy idegen bolygón találkoznak.
Van egy kis csavar a történetben. Néhány dolog azért érdekes volt, azok eléggé hangulatosak voltak

(Spoiler: mikor a főszereplő a végén harcol a Ragadozóval). Én az AVP filmektől hányni tudnék, a régebbi Predatorok meg nagy kedvenceim (igaz nagyon rég láttam őket, még meg is van valahol VHS kazin

). Alien filmekből meg egyet se láttam. De itt nincs sok köze az Alienekhez...
Szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni, szerintem 7.5/10!
The Expendables
Silvester Stalone, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li és még a sok sok akcióhős egy filmben! Régóta vártam, igaz egy kicsit azért csalódott vagyok. A film szerintem rohadjó! Kicsit szerintem lehetne több akció, de ami van az nagyon baba! A filmet kétszer néztem meg egymás után, igaz még felirat nem volt akkor de úgy nagyából értettem. Amit még egy kicsit sajnáltam, hogy álltalában Stalone-t és Jason-t mutatják. Azt hittem, hogy az összes akciócsillag együtt fog bandázni az egész filmben. Az elején meg a végén így van. Voltak benne vicces részek is (spoiler: mikor a néger csávó jön shotival és darálja az ellenfeleket, én azon besírtam

). "Hogy hívnak titeket?" "Én Buda, ő Pest"
9/10!