HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#361 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 25. 14:09

Kundun (1997)
Kép
A szerintem nagyon érdekes téma és Scorsese (aki az egyik kedvenc rendezőm)miatt nagyin kíváncsi voltam erre a filmre és hát nem is csalódtam. A film a 14. Dalai Láma életének 1937-1959-ig terjedő részét mutatja be, gyerekkorától kezdve. A film első fele a Láma fiatalkorát mutatja be elég részletesen, hogyan lesz egy egyszerű kisgyerekből egy ország lelki vezetője. Szerintem nagyon jól sikerült bemutatni mennyire más a tibeti kultúra bármely más országéhoz hasonlítva. A film második fele a Kínai megszállásról szól, és ez a film igazán zseniális része, ahogy a kínaiak rá erőltetik a kommunista eszméket az egyszerű tibetiekre akiknek fogalmuk sincs az "imperialistákról" vagy a "reakciósokról", azt a látszatot keltve h csupán békés módon,segíteni akarnak a nekik és a Láma eleinte el is hiszi nekik. Egészen addig amíg Pekingbe nem utazik tárgyalni Mao-val, egyértelműen ez a film csúcspontja, ez a rész tényleg zseniális lett. Mivel ez egy történelmi-életrajzi film így elég lassú folyású bár számomra a 2 óra elég hamar eltelt, egy pillanatig sem untam. A Láma élete mellet tehát elég részletesen bemutatja a kommunista diktatúrát is, nálam ez megy a kedvencek közé 9/10.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#362 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 12:01

A hét szamuráj
Kép
Én szeretem a szamurájos témát, sokat olvastam ilyenekről, szóval érdekel. Filmek terén viszont nem sok maradandót alkottak e téren, nagyrészt ez a "keleti-grindhouse" vált ismerté, levegőben röpködő hősök, meg több hektoliter vér, amit így néha éjjelente látni...
Viszont A hét szamuráj nem ilyen, ez nagyon is komoly alkotás, igazi kultuszfilm. Már régóta meg akartam nézni, de sajnos nincs magyar kiadásban...na de most sikerült.
Szóval 1954-ben készült, Akira Kurosawa talán leghíresebb filmje.
Van egy kis japán falu, amit évek óta egy rablóbanda terrorizál. Egy napon a parasztok arra jutnak hogy valamit lépni kell ez ellen. A megoldás: felfogadnak szamurájokat. Ezzel az a gond, hogy a szamurájok drágák, nekik meg nincs pénzük. Persze nagy nehezen összejön azért 7 harcos :)
Elvállalják a feladatot, és megvédik a falut. Megszervezik a védekezést, aztán lesz nagy csata is. Nagyvonalakban ez a történet. 3 órás film egyébként!
Az hogy 54-es látszik is rajta, de így is rendben van. Van egy-két nagyo jól eltalált karakter.
A film címe és sztoria valszeg em ismeretlen mindenki számára, mivel a híres western film igazából ezt a filmet dolgozza fel. Igen A hét mesterlövész ennek a filmnek a remake-je más környezetben. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha az egyiket láttad akkor láttad mindkettőt.
Nekem nagyon tetszett. Anak ajánlom akit érdekel a téma, vagy tudja hogy mit is jelent ez a film. Átlagos nézőnek valszeg nem bejövős.
a.k.a. moloj

#363 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 12:42

Elit alakulat: már vagy ötödjére, egyszerűen nem tudom megunni.eddig a legjobb ilyen témájú sorozat amit láttam.a sztoriról nem írok, mert szerintem mindenki tudja miről szól a sorozat.engem az utolsó 3-4 rész fogott meg legjobban, de ezeken kívül is vannak kedvenc részek.mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tökéletes trükk:Hugh Jackman(Robert Angier) és Christian Bale(Alfred Borden).a film két bűvészről szól, akik rivalizálnak, és próbálják a másik "titkát" ellopni.avval kezdődik a sztori, hogy Angier felesége meghal egy mutatvány közben, amiért Angier Borden-t okolja.ettől kezdve külön útakon járnak.Borden családot alapít, evvel szemben Angier egyedül marad, és annak szenteli az életét, hogy Borden-nél sikeresebb és jobb bűvész legyen.
jó kis film,nekem tetszett.a végén van fordulat is, aminek egy része kiszámító, de van olyan is ami igen meglepett.összeségében szerintem egy 8,5-est megérdemel a film.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#364 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 26. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 10. 26. 12:01

A hét szamuráj
Kép
Én szeretem a szamurájos témát, sokat olvastam ilyenekről, szóval érdekel. Filmek terén viszont nem sok maradandót alkottak e téren, nagyrészt ez a "keleti-grindhouse" vált ismerté, levegőben röpködő hősök, meg több hektoliter vér, amit így néha éjjelente látni...
Viszont A hét szamuráj nem ilyen, ez nagyon is komoly alkotás, igazi kultuszfilm. Már régóta meg akartam nézni, de sajnos nincs magyar kiadásban...na de most sikerült.
Szóval 1954-ben készült, Akira Kurosawa talán leghíresebb filmje.
Van egy kis japán falu, amit évek óta egy rablóbanda terrorizál. Egy napon a parasztok arra jutnak hogy valamit lépni kell ez ellen. A megoldás: felfogadnak szamurájokat. Ezzel az a gond, hogy a szamurájok drágák, nekik meg nincs pénzük. Persze nagy nehezen összejön azért 7 harcos :)
Elvállalják a feladatot, és megvédik a falut. Megszervezik a védekezést, aztán lesz nagy csata is. Nagyvonalakban ez a történet. 3 órás film egyébként!
Az hogy 54-es látszik is rajta, de így is rendben van. Van egy-két nagyo jól eltalált karakter.
A film címe és sztoria valszeg em ismeretlen mindenki számára, mivel a híres western film igazából ezt a filmet dolgozza fel. Igen A hét mesterlövész ennek a filmnek a remake-je más környezetben. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha az egyiket láttad akkor láttad mindkettőt.
Nekem nagyon tetszett. Anak ajánlom akit érdekel a téma, vagy tudja hogy mit is jelent ez a film. Átlagos nézőnek valszeg nem bejövős.

A hét mesterlövész
Kép
A hét szamuráj után ma gyorsan el is szaladtam a remake-ért is. 6 évvel a szamurájok után készült nagy hollywood-i sztárokkal. Pl: Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Yul Brynner.
A történet itt annyi hogy egy kis mexikói falucska van gondban, minden más stimmel naggyábból. Ebben a verzióban kicsit máshogy alakul a harc.
Nos, ez utóbbi film minden tekintetben gyengébb mint az előd. A szamurájokban tök jó színes karakterek voltak, itt meg szinte csak fapofa westernhős mindenki. Egy 3 órás mozit nem tudtak teljes egészében bepréselni egy 2órásba így pár dolog kimaradt. Van pár momentum ami ez miatt nem nagyon érthető illetve csak ha láttad a szamurájokat. Van hogy mondatra pontosan megegyezik a jelenet, van hogy full megváltoztattak dolgokat. Nem kéne szembe állítanom a két filmet, de ha már remake... Nekem így nem tetszett a Hét mesterlövész, már régen is láttam de így hogy tudom miből lett, csak olyan olcsó utánzatnak tűnik. Mégis a hollywood-i verzó lett a híres klasszikus. Hiába a jó színészek...nekem a Hét szamuráj marad a nyerő!!
a.k.a. moloj

#365 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 06:31

Fenébe, erről lemaradtam. Ma ingyenes, 20 perces vetítés lesz az Imax moziban az új Tron filmből. Aki esetleg megtudta nézni az szóljon róla.

#366 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 10. 28. 07:27

Ez a hét szamuráj most már KELL nekem! :)
Kép
Kép
Kép

#367 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 28. 07:27

Ez a hét szamuráj most már KELL nekem! :)

érdemes megszerezni.

akkor már filmről is írok:

Volt egyszer egy Vadnyugat
Sergio Leone egyik klasszikusa, olyan színészekkel mint Charles Bronson, Henry Fonda, Claudia Cardinale.
Van egy rejtélyes fickó (Bronson) aki mindig ugyanazt a dallamot játsza a szájharmonikáján. Ez fickó egy veszélyes bandavezért (Fonda) keres, valami régi ügy miatt. Ez a bandavezér viszont a vasútnak dolgozik, aminek az útjában áll egy kis farm, így jön a képbe a Nő (Cardinale) is.
Szóval van itt bosszú, nagy leszámolások, üzleti dolgok meg nagy álmok. Alap western, most mit írhatnék róla...
Azt tudni kell hogy elég hosszú elnyújtott, mint minden Leone film.
Jó film, bár nekem nem ez a kedvencem western témában...
a.k.a. moloj

#368 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 28. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 10. 28. 11:27

érdemes megszerezni.

akkor már filmről is írok:

Volt egyszer egy Vadnyugat
Sergio Leone egyik klasszikusa, olyan színészekkel mint Charles Bronson, Henry Fonda, Claudia Cardinale.
Van egy rejtélyes fickó (Bronson) aki mindig ugyanazt a dallamot játsza a szájharmonikáján. Ez fickó egy veszélyes bandavezért (Fonda) keres, valami régi ügy miatt. Ez a bandavezér viszont a vasútnak dolgozik, aminek az útjában áll egy kis farm, így jön a képbe a Nő (Cardinale) is.
Szóval van itt bosszú, nagy leszámolások, üzleti dolgok meg nagy álmok. Alap western, most mit írhatnék róla...
Azt tudni kell hogy elég hosszú elnyújtott, mint minden Leone film.
Jó film, bár nekem nem ez a kedvencem western témában...

Egyik (ha nem A) kedvencem a weszternes témában a NEVEM SENKI

Kép
Kép
Kép

#369 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 28. 10:58

Egyik (ha nem A) kedvencem a weszternes témában a NEVEM SENKI

fú ezt már nagyon rég láttam. nekem a kedvenc az A Jó, a Rossz és a Csúf. meg az a trilógia Leone-tól. meg persze a Clint Eastwood-os westernek.
most egyébként ilyen western időszakom van szóval majd sok westernről írok majd még.
a.k.a. moloj

#370 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 29. 05:12

Jonah Hex
A bevetés szabályai
Kép
Kép
Kép

#371 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 29. 14:10

Benjamin Button különös élete

Most ment a TV-ben ígyhát gondoltam megnézem immáron negyedjére, de most sem untam egyetlen egy percét sem ennek a nem mindennapi alkotásnak. Annyira megnyugtat mégis olyan mély tartalmú...zseniális. Anno a Gettómilliomos jópár meg nem érdemelt Oscart elhappolt előle sajnos, dehát ez van, az se rossz film, de nem is lehet összehasonlítani a kettőt mert annyira más, nekem az is tetszett a maga nemében, de azért 8 aranyszobrocskát nem szántam volna neki, persze sokszor ütközik a közönség és az Akadémia véleménye. Nah de hogy vissza kanyarodjak Benjamin Buttonhöz csak azzal zárnék, hogy szívesen megnézem majd mégegyszer, mert számomra ez a film egy örök darab és simán benne van nálam a top10-ben.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#372 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 10:56

Sergio Leone Dollár trilógiáját néztem meg, asszem ez a neve. Clint Eastwood a főszereplő mindhárom filmben. Egy névtelen, rejtélyes alakot játszik.

Egy maréknyi dollárért
Van egy kis város, ahol egyszerre két banda is megvetette a lábát, persze folyton háborúznak. Ebbe a kisvárosba érkezik hősünk is, mondván kis pénzt tud keresni rajtuk. Szóval ez az idegen mindkét bandának dolgozik egyszerre, úgy kavarja a dolgokat, hogy ő legyen a győztes. A tét elég nagy mivel a hadseregtől lopott sokszázezer dollár körül forog minden. Aztán persze jön egy NŐ, aki elront mindent...
Jó film Clint Eastwood egyik első komolyabb szerepe.

Pár dollárral többért
Itt hősünk fejvadásznak áll. Egy városban aztán ígéretes célpontra lel egy rablóbanda személyében. A gond az hogy erre a bandára másnak is fáj a foga.
Van ez az Ezredes (Lee Van Cleef) aki vérprofi. Ő és hősünk egyszerre lesz rivális és szövetséges. A cél elkapni a bandát, zsebrevágni a pénzt.
Ez jobb mint az első rész, főleg Lee Van Cleef jelenléte miatt. Jól passzoltak egymáshoz így Eastwooddal.Az kicsit zavart hogy ugyanaz a színész játsza a főgonoszt mint az előző filmben...

A Jó, a Rossz és a Csúf
Van a Jó (Eastwood), aki fejvadász. Van a Csúf (Eli Wallach), akit köröznek. Ők ketten társak, a fejvadász elfogja a rosszfiút, leadja a pénzért, majd akasztáskor az utolsó pillanatban megmenti és elnyargalnak. Aztán van a Rossz (Lee Van Cleef) aki pedig amolyan bérgyilkos, zsoldos.
A történet aztán ott lesz érdekesebb hogy mindhárman tudomást szereznek egy elásott ládáról ami tele van pénzzel. Megkezdődik hát a versengés, de mégis szükségük van egymásra.
Ez talán a legjobb rész a három közül. Itt is zavaró volt hogy Lee Van Cleef most más karaktert játszik mint az előző részben. Asszem eredetileg Charles Bronsont akarták erre a szerepre.

Alap westernek, nekem tetszett mind3. Elég hosszú és lassú filmek. Nem összefüggő trilógia, sehol sem kapcsolódik a 3 rész. Clint Eastwood sem egyértelműen ugyanazt a karaktert játsza, de azért talán mégis. pl ugyanabba a cuccban van végig. Ez tényleg zavaró hogy egy-két színész feltűnt több részben is, más-más karaktereket játszva...bár végülis belefér mert mind külön sztori.
Sergi Leone és Clint Eastwood csinálta a legjobb westerneket, itt meg mind2 stimmel szóval aki szereti a műfajt annak kötelező.
a.k.a. moloj

#373 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 30. 11:57

Vinyan
City of Men
Kép
Kép
Kép

#374 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 30. 13:57

Csak annyit szeretnék kérdezni,hoy mi is volt annak a filmnek a címe amit már 1 pár héttel ezekött írtál.Valami NÁCI-s film volt a zsidokról.Erdetei felvételek meg minden más brutális dolgok.Bocs,hogy nem lapozok vissza.THX
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#375 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 30. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2010. 10. 30. 13:03

Csak annyit szeretnék kérdezni,hoy mi is volt annak a filmnek a címe amit már 1 pár héttel ezekött írtál.Valami NÁCI-s film volt a zsidokról.Erdetei felvételek meg minden más brutális dolgok.Bocs,hogy nem lapozok vissza.THX

09.05-én reggel írtam róla, én visszalapoztam neked!
Broken Silence
Ez egy kétDVD-s dukomentumfilm a Birkenaui, Dachaui, Auswitzi munkatáborok és az orosz, magyar, lengyel gettólakó zsidók túlélőinek elmesélésében. Nagggyon brutális! Az interjúk meg vannak tarkítva korabeli fényképekkel, és helyszíni videófelvételekkel. CSAK komoly embereknek! Van benne minden, teljesen kendőzetlenül! Megrendítő látni a árokbalőtt embereket, a hullahegyek közt játszó gyerekeket, a huszonpár kilóra fogyott foglyokat, a markológéppel halomratolt testeket, a felgyújtott maradványokat, a rothadó anyja mellett síró gyereket......baszki....
Nagyon megrázó. Én már voltam ugyan auswitzban és birkenauban, de sajna csak fél napot. Nagyon kevés.... Mindenképp ki szeretnék még menni, mert engem érdekel, én kíváncsi vagyok erre a szőrnyűségre amit az emberiség alig 60 éve véghezvitt. Egyszerűen hihetetlen hogy lehet egy nép ilyen állat.
Van hogy arról beszélnek a túlélők, hogy a nácik a gyerekekre nem pazarolták a golyót. Kövekhez vagdosták őket, vagy a lábuknál fogva csapkodták neki egy fatörzsnek. Mindezt a szülei szeme láttára!
Nagyon kemény...elborzasztó....és szégyenletes.
Kizárólag komoly és a téma iránt érdeklődő embereknek ajánlom ezt a dokumentum sorozatot. De én azt mondom látni kell. És tanulni belőle! Hogy SOHA hasonló elő ne fordulhasson...
Kép
Kép
Kép

#376 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 30. 12:42

Broken Silence
Ez egy kétDVD-s dukomentumfilm a Birkenaui, Dachaui, Auswitzi munkatáborok és az orosz, magyar, lengyel gettólakó zsidók túlélőinek elmesélésében. Nagggyon brutális! Az interjúk meg vannak tarkítva korabeli fényképekkel, és helyszíni videófelvételekkel. CSAK komoly embereknek! Van benne minden, teljesen kendőzetlenül! Megrendítő látni a árokbalőtt embereket, a hullahegyek közt játszó gyerekeket, a huszonpár kilóra fogyott foglyokat, a markológéppel halomratolt testeket, a felgyújtott maradványokat, a rothadó anyja mellett síró gyereket......baszki....
Nagyon megrázó. Én már voltam ugyan auswitzban és birkenauban, de sajna csak fél napot. Nagyon kevés.... Mindenképp ki szeretnék még menni, mert engem érdekel, én kíváncsi vagyok erre a szőrnyűségre amit az emberiség alig 60 éve véghezvitt. Egyszerűen hihetetlen hogy lehet egy nép ilyen állat.
Van hogy arról beszélnek a túlélők, hogy a nácik a gyerekekre nem pazarolták a golyót. Kövekhez vagdosták őket, vagy a lábuknál fogva csapkodták neki egy fatörzsnek. Mindezt a szülei szeme láttára!
Nagyon kemény...elborzasztó....és szégyenletes.
Kizárólag komoly és a téma iránt érdeklődő embereknek ajánlom ezt a dokumentum sorozatot. De én azt mondom látni kell. És tanulni belőle! Hogy SOHA hasonló elő ne fordulhasson...

Most nemazért... de mostmeg játszák az álszentet, mert "húha, nálunk a leszakadó testrészek mekkora egy..." gondolok itt mondjuk most a BO-ra. lehet megpróbálkozok vele...
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#377 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 30. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 10. 30. 13:58

Most nemazért... de mostmeg játszák az álszentet, mert "húha, nálunk a leszakadó testrészek mekkora egy..." gondolok itt mondjuk most a BO-ra. lehet megpróbálkozok vele...

Szégyenlik nagyon szerintem. Ésa el akarnak határolódni direkt az ilyen erőszakosságtól. Elvégre alig 70 éve történtek...sokak szülője részt vett benne...
Én is szégyenleném...
Kép
Kép
Kép

#378 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 30. 13:42

Broken Silence
Egyszerűen hihetetlen hogy lehet egy nép ilyen állat.

Amerikában is ugyanezt csinálták az indiánok gyerekeivel, sajnos nem német specialitás, a film tényleg elég sokkoló, én utólag meg is bántam h megnéztem nem tett jót, mert egy filmben, játékban az erőszak csak fikció de ez itt ahogy írtad alig 70 éve történt
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#379 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 30. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: SLi - Dátum: 2010. 10. 30. 14:28

Amerikában is ugyanezt csinálták az indiánok gyerekeivel, sajnos nem német specialitás, a film tényleg elég sokkoló, én utólag meg is bántam h megnéztem nem tett jót, mert egy filmben, játékban az erőszak csak fikció de ez itt ahogy írtad alig 70 éve történt

És akkor nézd meg a Hotel Rwandát. Az 1994-ben történt!
Kép
Kép
Kép

#380 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 30. 15:12

Transformers 2 : Bukottak bosszúja
Az első rész sem volt rosz, többször is láttam..De ez. Ez nekem sokkal jobban tetszett..A vége, a folyamatos akció, minden, minden. :cool2: Most nagyon unok hosszabb terjedelmű fogalmazást irni a filmről, úgyhogy be is fejezném itt..Engem lekötött arra az időre amig néztem..9/10
Kép

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.