HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#241 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 01. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Kyuubi - Dátum: 2010. 09. 01. 21:53

Hatalmas filmek. Az egészbe ott röhögtem legjobban amikor valamelyik srác beleszart a boltban a WC-be, meg amikor Bam (asszem ő volt) felnyom a seggébe egy matchboxot, és megröntgeneztetik :laugh: Tényleg k*rva jó!

jaja az tényleg brutál volt, de ő nem Bam hanem Ryan Dunn volt, :D

Én az emberi csalin kellet röhögjek, miko a horgot meakasztotta magának Steve-o és a cápák közé vették :p
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#242 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 02. 06:43

Megnéztem a Predators filmet. Itt írtam róla:

https://www.gamekapo...8/ragadozok#160

Nem rossz film, de csak egyszernézős, nem ad hozzá semmit a régi filmekhez, rosszak a karakterek és az akció is kevés.

#243 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 02. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 09. 01. 19:10

dede,csak ott még gyilkol a Lecter,és utána nyomoz a nyomozó! :closedeyes:
am még nem láttam,de leszedtem egy ilyet: Hannibal.Lecter.Pentatrológia. (ez egy hanniban pack) és ebben benne volt!

De Hopkins tutira nincs benne, nélküle meg nem sokat ér az egész
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#244 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 03. 22:04

Solomon Kane: Mivel már páran írtak előttem a filmről, így csak a véleményemet írom le.a történet számomra kicsit kiismerhető volt, de ettől függetleneül tetszett a film, vacsi utáni ejtőzésnek tökéletes.pontozásban nálam most egy 6-ra jó a film.

A mágus(The Illusionist) Edward Norton-nal és Jessica Biel-el a főszerepben.egy Eisenheim nevű mágusról szól a film, aki az 1800-as években kápráztatja el Bécs közönségét.gyerekkorában beleszeret egy grófnőbe, de elszakítják őket egymástól.sok év után újra találkoznak, és fellángol a régi szerelem.senkit ne tévesszen meg, nem szerelmes film.nekem nagyon tetszett, egy jól összerakott film, jó alakításokkal.nálam 8,5/10
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#245 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 04. 10:13

Die Hard 1,2,3,4.
Ahhoz képest,hogy milyen régi filmek,irtó jóra sikerültek,főleg a 2. rész :closedeyes:
Tetszik az is,hogy a szereplők megmaradtak,pl a Powell(vagy ki).
Az 1. részben Terroristák szállják meg a Nakatomi épületet,és persze hogy Bruce Willis mindenkit kinyír,megmenti a túszokat,happy-end :laugh:
A 2. részben szintén Terroristák veszik uralmuk alá a repülőteret,mert 1 fontos személy érkezik oda,aki körözött személy,és a terroristáknak fontos,közben érkezik 1 elit egység akik őket akarják elkapni, de a vége fele valami érdekes dolog kiderül róluk is ,közben pedig ismét John Mclane(Bruce Willis) elkezd nyomozni,és megint kinyír mindenkit,és Happy-end :sleep:
A 3. részt még nem láttam,de biztos jó :rolleyes:
A 4. részben már a sok Speciális Effekt nagyon odabasz,és ismét terroristákról van szó,ismét kinyír mindenkit Bruce és happy end,de a sablonosságtól függetlenül naon jó film(ek)!

Jah am kicsit Spoileresre sikeredett :D

Szerkesztette: maxgraham 2010. 09. 04. 10:14 -kor

"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#246 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: maxgraham - Dátum: 2010. 09. 04. 10:13

Die Hard 1,2,3,4.

A 3. részt még nem láttam,de biztos jó :rolleyes:

Jah am kicsit Spoileresre sikeredett :D

Nekem az a kedvencem, tessék pótolni! :)

#247 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 04. 21:50

Mennyei Királyság. Imádom azt a filmet :)
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#248 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 05. 01:34

Hajsza a föld alatt
Denzel Washington(jófiú)Jon travolta(rosszfiú)
Dióhéjban annyi,hogy D.Washongton 1 metrős cégnél dolgozik(lefokozták és most diszpécserkedik).Közben Travoltáék elkötnek 1 szerelvényt(metrót)és 18 túszt.A követelésük 10.000.000.$ amit 1 órán belül ki kell fizessen a hatóság mert ha nem,akkor percenként kinyir 1 túszt.Ekkor elkezdődik a versenyfutás az idővel,persze addig a rádióskapcsolatot D.W.fogja tartani Travoltával,miközben a hátamögött tele van rendőrökkel meg nyomozókkal.Majd lesz itt halom rendőr,lövöldözés,karambol meg miegymás ami 1 ilyen filmben szokott lenni.

7.5/10
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#249 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 09. 05. 05:18

Expendables
Hát hmmm... Nem rossz film. Nem az, mert ad1. tele van sztárszínésszel, ad2. az akciójelenetek nagyon jók. De mégsem kiemelkedő, mert ad1. csak a sztárszínészek miatt olyan amilyen, ad2. közeli rángatott kamerafelvételek.
No persze nem ez a két-két jellemző jellemzi a filmet :) De nehéz lenne felsorolni. Bámulatos hogy így össze lettek kanalazva a nagy nevek, bár én még egy Van Dammeot el tudtam volna viselni benne. De Stallone mint akcióhős...ezt már el kéne felejteni. Festett haj, festett körszakáll, agyonbotoxozott fej :) Nagyon hiteltelen. Kezd úgy kinézni, mint M.Rourke, aki szintén szerepel a filmben, de szerencsétlennek már nincs mimikája. A szája csak mozog fe-le, mint egy báb...
Elkalandoztam....ezek nem a filmet jellemzik már. :)
Szóval a film első fél órájában többször az járt a fejemben, hogy "türelem, csak beindul" aztán a 33. perc körül be is indul. És onantól pörgős, látványos film lesz belőle. Igazi popcorn-mozi! Kellemesen szórakoztat, néhol elborzaszt :) Mindenképp ajánlom, de sokat nem kell tőle várni, nem egy tartalmas, többszörnézős kultfilm.
7,5/10

Broken Silence
Ez egy kétDVD-s dukomentumfilm a Birkenaui, Dachaui, Auswitzi munkatáborok és az orosz, magyar, lengyel gettólakó zsidók túlélőinek elmesélésében. Nagggyon brutális! Az interjúk meg vannak tarkítva korabeli fényképekkel, és helyszíni videófelvételekkel. CSAK komoly embereknek! Van benne minden, teljesen kendőzetlenül! Megrendítő látni a árokbalőtt embereket, a hullahegyek közt játszó gyerekeket, a huszonpár kilóra fogyott foglyokat, a markológéppel halomratolt testeket, a felgyújtott maradványokat, a rothadó anyja mellett síró gyereket......baszki....
Nagyon megrázó. Én már voltam ugyan auswitzban és birkenauban, de sajna csak fél napot. Nagyon kevés.... Mindenképp ki szeretnék még menni, mert engem érdekel, én kíváncsi vagyok erre a szőrnyűségre amit az emberiség alig 60 éve véghezvitt. Egyszerűen hihetetlen hogy lehet egy nép ilyen állat.
Van hogy arról beszélnek a túlélők, hogy a nácik a gyerekekre nem pazarolták a golyót. Kövekhez vagdosták őket, vagy a lábuknál fogva csapkodták neki egy fatörzsnek. Mindezt a szülei szeme láttára!
Nagyon kemény...elborzasztó....és szégyenletes.
Kizárólag komoly és a téma iránt érdeklődő embereknek ajánlom ezt a dokumentum sorozatot. De én azt mondom látni kell. És tanulni belőle! Hogy SOHA hasonló elő ne fordulhasson...

Szerkesztette: tjames 2010. 09. 05. 05:20 -kor

Kép
Kép
Kép

#250 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 06. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 05. 07:18

Expendables
ad2. közeli rángatott kamerafelvételek.

Hogy én mennyire utálom az ilyen felvételeket!

Én két filmet pótoltam a hétvégén.

Titánok Harca:
Történet: egyszerű halászgyerekről kiderül, hogy félisten, akin egy város sorsa múlik, menet közben persze sok mitikus szörnnyel kell megküzdenie.

Nem tudom mi bajuk volt az embereknek ezzel a filmmel. Olyan sokan lehúzták, hogy végül nem is néztem meg a moziban. Oké, nem egy nagyon elgondolkodós film, de nem is vártam tőle mást. Amit vártam: sok mitikus alak, látványos képivilág, sok akció. Ezt a lécet nálam tökéletesen átugrotta.

Perzsia hercege:
Ezzel a filmmel már nem vagyok annyira elégedett. Lehet, mert nagyobb volt az elvárásom is. A történet végig kiszámítható, sok helyen igen butyuta (spoiler: a toronyban a tőrt csak egy ember védi? Azon senki se gondolkodott el, hogy ugyan mi a fenéért akarta volna megölni az apját? A főgonoszról süt, hogy ő a főgonosz. Végülis miért nem lett vége a világnak ha belecsapták a tőrt és visszautaztak az időben? Mindenki megtalál mindenkit pár pillanat alatt, hiába rohadt nagy a sivatag, stb) . A látvány okés volt, de úgy általában ez csak egy face to face kardozós film. A tőrben lévő lehetőséget nem igen aknázzák ki. A herceg ugyan ugrabugrál sokszor, de nekem inkább az Assassins's Creed jutott az eszembe, nem a PoP. A főszereplő nő tényleg csinos. Az a bajom, hogy nagyon popcorn movie. Se igazi feszültség, semmi dráma, a vége pedig már már giccs.

Végülis mindkét film jó volt, de ha választanom kellene akkor inkább a Titánok Harcát nézném meg megint.

#251 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 09. 06. 07:37

Az eredeti 1981-es Titánok harca szerintem jobb volt, ha nem láttad, akkor szerintem pótold. Igaz a látványvilág, az effektek a mostnai nyomába sem ér... viszont emlékeim szerint kerekebb, érthetőbb a történetvezetése. Ez a remake szerintem nem érte el azt a szintet.
Kép
Kép
Kép

#252 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 09. 11:17

9
Kép

Egy díjnyertes rövidfilm alapján készült posztapokaliptikus animációsfilm.
A producerek névsorán Tim Burton neve is feltűnik, de ez nem sokat segít a movie-n, mert be kell vallanom, hogy már nagyon régóta meg szerettem volna nézni ezt a filmet, de csalódást okozott. Persze azért annyira nem volt rossz csak sokkal többre számítottam. Ennek ellenére bármilyen korosztálynak ajánlom ezt az alkotást, mert egyszer érdemes megnézni szerintem.
Ami nagyon nem tetszett az kb. az első 15. percnél bekövetkezik és innentől szinte értelmét veszti a film, a befejezés pedig eléggé felemás, amolyan semmire se jó.
Az egészet a hangulat és a látvány viszi el a hátán szvsz.
Nos úgy látom eléggé lehúztam a filmet, de ez csak 1 vélemény, és tényleg nem olyan rossz, szóval tessék megnézni, szaporán :)
Ha pontoznék akkor egy 6/10-et adnék rá, de nem pontozok :)

Szerkesztette: Drat 2010. 09. 09. 11:18 -kor

#253 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 11. 19:20

Resident Evil (4): Afterlife
Kép

Egy kellemes popcornmozi. Nincs túl sok horror elem inkább akciófilmnek mondanám.
Elég sok elemet emeltek be a Resi 5 (játék)-ból, de ezek java részét már láthattuk a teaserből is.
Egyszer mindenképp érdemes megnézni, pláne a fanoknak, mondjuk nekem a 3 jobban tetszett.
Amit még kiemelhetek az a látvány, mert az egész pazar lett, a történettől viszont nem ájultam el, de nem is vártam ilyen téren sokat.
SPOILER:az nem tetszett hogy Alice megkapta az antiszert SPOILER vége
Összegzésként egy erős közepes.

#254 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 12. 11:20

Robin Hood
Ez film. Ez egy rohadt jó film. Bizony. Nem 90 perc kapkodás, amiből fél óra a credits lista, azt annyi. 2 és fél óra kemény középkor. Engem lenyűgözött. Am is szeretem az efféle filmeket, de ilyen jót ebben a műfajban talán még nem láttam...A zenék annyira tudnak hangulatot csinálni..A film a fosztogatós, szegényeket megsegítő Robin Hood előzményeit mutatja be. Az angolok és franciák közti viszályokat, egy csatát a két ország közt, egészen Oroszlánszívű Richard halálától és az az után angliát súlytó királyt és tetteit. Nem csak Robinon van a hangsúly de mégis végig ő az akire figyelünk inkább. Szerintem ő volt a tökéletes választás. 9/10
Kép

#255 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 13. 07:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 09. 11. 21:20

Kép

Egy kellemes popcornmozi. Nincs túl sok horror elem inkább akciófilmnek mondanám.
Elég sok elemet emeltek be a Resi 5 (játék)-ból, de ezek java részét már láthattuk a teaserből is.
Egyszer mindenképp érdemes megnézni, pláne a fanoknak, mondjuk nekem a 3 jobban tetszett.
Amit még kiemelhetek az a látvány, mert az egész pazar lett, a történettől viszont nem ájultam el, de nem is vártam ilyen téren sokat.

Fontos kérdés: 3D-ben láttad? Azért kérdem, mivel úgy promózták, hogy a legújabb 3d-s (Avatar) technológiát használták.

#256 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 13. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 09. 13. 07:36

Fontos kérdés: 3D-ben láttad? Azért kérdem, mivel úgy promózták, hogy a legújabb 3d-s (Avatar) technológiát használták.

igen, 3D-ben, írtam is hogy jó volt a látvány.

Szerkesztette: Drat 2010. 09. 13. 08:39 -kor

#257 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 13. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 09. 11. 20:20

SPOILER:az nem tetszett hogy Alice megkapta az antiszert SPOILER vége
Összegzésként egy erős közepes.

Pont ezen a véleményen vagyok én is, a spoileres részt kivéve :) Szerintem az eddigi legjobb Resident Evil mozi (bár a 3-at nem láttam), nem tudom miért fikázzák annyian...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#258 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 13. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Kyuubi - Dátum: 2010. 09. 13. 13:53

Pont ezen a véleményen vagyok én is, a spoileres részt kivéve :) Szerintem az eddigi legjobb Resident Evil mozi (bár a 3-at nem láttam), nem tudom miért fikázzák annyian...

Hát szerintem eddigi legszarabb film..még a 3 is jobb volt.1 részt annyi lassítás van benne pont a jó részeknél hogy az egész ffilm másfél óra helyett rövidebb lenne egy negyed órával.a sztori szinte = a 0 val Meg azt se értem hogy miért lett ennyire rövid a csattanó része...gondolok a boss-os verekedésre.NEkem ez 4/10 sokkal többet vártam.

Szerkesztette: Gt17 2010. 09. 13. 14:43 -kor

#259 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 13. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2010. 09. 05. 01:34

Hajsza a föld alatt
Denzel Washington(jófiú)Jon travolta(rosszfiú)
Dióhéjban annyi,hogy D.Washongton 1 metrős cégnél dolgozik(lefokozták és most diszpécserkedik).Közben Travoltáék elkötnek 1 szerelvényt(metrót)és 18 túszt.A követelésük 10.000.000.$ amit 1 órán belül ki kell fizessen a hatóság mert ha nem,akkor percenként kinyir 1 túszt.Ekkor elkezdődik a versenyfutás az idővel,persze addig a rádióskapcsolatot D.W.fogja tartani Travoltával,miközben a hátamögött tele van rendőrökkel meg nyomozókkal.Majd lesz itt halom rendőr,lövöldözés,karambol meg miegymás ami 1 ilyen filmben szokott lenni.

7.5/10

Most néztem meg én is,nem rossz film,de Washingtont sosem ismertem volna fel benne,ha nem mondják hogy ő az :laugh:
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#260 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 13. 18:33

Kép

Szerintem mindenki tudja a címét.

Végre sikerült beszereznem DVD-n és ez nálam eléggé nagy szó,mivel évente maximum 1-2 eredeti DVD-t veszek.A filmhez és az emberhez nincs mit hozzá fűzni ,a film a maga kategóriájában 10/10.És azt se csodálom már mért hívják a legnagyobb Magyarnak.R.I.P ,,Pándzsó''

Szerkesztette: Gt17 2010. 09. 13. 18:34 -kor

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.