HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#261 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 16. 11:27

háj
Machetét látta már valaki? régóta vártam így érdekelne kis beszámoló valaki értelmesebbtől, aki vágja is mi az hogy grindhouse. ithhoni megjelenésre még várni kell de gondolom ez sokakat nem tart vissza szóval hajrá.
a.k.a. moloj

#262 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 09. 16. 11:55

Paranormal Entity

Igen, ez az Asylum-os...

Hmm...Asylum...Nem szabad sokat várni...
Lényegében ugyanaz, mint az Activity annyi különbséggel, hogy itt 3 fős család 4 kamerával felszerelkezve próbál meg lefilmezni valami olyat amit nem kellene.

Megnéztem...És tetszett! Egész jó! A színészi játékkal vannak problémáim, de, ha azoktól eltekintünk ( és a néhány kisebb bakitól ), akkor ez egy fogyasztható produktum.

De a színészeket tanítsák már meg könnyezni vagy valami
No meg a vér...Hát az lehet csak nekem nem esik le...

SPOILER

A legvégén mikor ott "lebeg" a csaj, tiszta vér meg minden, de mikor a kamerás felveszi, ahogyan ott fekszik a földön már alig van rajta egy kicsi. Ez most, hogy van? A "Démon" lenyalogatta vagy annyira megizzadt az "eksön" alatt, hogy lefolyt róla? Ezekre talán sosem kapok választ

SPOILER vége!

Ha mindent figyelembe veszünk, akkor körülbelül 6/10 a film!
Nézzétek meg nyugodtan mert ez most nem olyan "minőségű", mint a többi Asylum-os csoda...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#263 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 13:34

Vasember 2! Felesleges írnom róla mert mindenki látta...:D Nekem is tetszett. Talán kicsit későre indul be, de nem rossz..8-10
Kép

#264 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 16. 15:17

Negyedik típusú találkozások. Elég érdekes film, tekintve, hogy állítólag igaz történeten alapul, de a nézőre bízzák a döntést. Magam részéről nem tudom, hogy higgyek e benne, mivel amit valós felvételnek állítottak be is lehet hazugság. Viszont érdemes megnézni.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#265 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 19. 08:48

Ismét megnéztem az A-Team-et, és most is naon jó volt :D volt 1 csaj aki az egészet végigröhögte, akkor is nevetett, ha nem volt semmi poén :) ráadásul vmi eszméletlenül hülye hangja volt.
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#266 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 19. 17:43

Na végre megírtam az Eredetemet. A GK blogfeed-jébe mindjárt kimegy, de azért itt egy link. http://bit.ly/bwEceL

A nagy elméletezést szándékosan kihagytam (mert lehet csinálok egy ilyen post-ot külön), szóval néhány szó kellene róla, mert rég írtam a láttam-ba.(ergo nyugodtan lehet szarozni, tényleg)

#267 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: kasy - Dátum: 2010. 09. 19. 16:43

Na végre megírtam az Eredetemet. A GK blogfeed-jébe mindjárt kimegy, de azért itt egy link. http://bit.ly/bwEceL

A nagy elméletezést szándékosan kihagytam (mert lehet csinálok egy ilyen post-ot külön), szóval néhány szó kellene róla, mert rég írtam a láttam-ba.(ergo nyugodtan lehet szarozni, tényleg)

Lehetek akkor kritikus?
Túl sokat fordítasz az egésznek a pszichológiájára, ez szerintem felesleges. Ezek miatt, aki nem ismeri a filmet tévesen azt hiheti, hogy egy durva pszichotriller. Pedig nem olyan mélyenszántó film ez, a tálalása elég könnyed viszont tényleg szájbarágós lett ezzel egyetértek. Aztán a karakterek jönnek de csak annyi, hogy nincsenek jól kidolgozva, pár szót éppen írhattál volna róluk. Majd megint a társadalmi kérdések stb. közben meg leszögezed, hogy Nolan nem ilyen filmet csinált pedig tehette volna, nézzük inkább azt milyen filmet csinált :)
Az összes bekezdésen nem megyek végig azért, szóval az írásból nem jött le, hogy ez egy szórakoztató film (ami azért igénybe veszi az agyat), talán egy lájtosabb thriller, vagy sci-fi a tudatalattiban való "mászkálásról" szerintem a karakterek és a megvalósítás (de pont annyi amennyi kell) viszik el a filmet. Mélyenszántó gondolatok és e tudás társadalomra gyakorolt hatását mellőzi teljesen a film. Az írást a fogalmazás miatt kissé nehézkes értelmezni, még úgy is, hogy láttam a filmet, ha nem láttam volna ezen ajánló után nem rohannék moziba (bár írásodnak lehet nem is ez a célja, elvileg pénzt nem kapsz érte :D de akkor kiknek szól?). Élményszerűbb, könnyedebb leírást a népnek, úgy látom a régieknél ez megvolt.
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#268 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 20. 18:35

Vitathatatlan 3 (Undisputed 3)

Nagyon nagy film,rengeteg bunyóval :laugh:
Igaz,hogy nincs hozzá magyar szinkron,ezért angolul magyar felirattal néztem meg(de a feliratot fordító embernek annyi esze volt,mint 1 hanyatdöntött kockacukornak,mert naon elbaszta helyenként)

Scot Adkins(remélem jól írtam) megint nagyot alakított :blush:
"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#269 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 20. 18:50

Nagyon rég írtam ide, még az előző Gk-n talán.3 filmet láttam az elmúlt napokban:

Ragadozók
A picit nehéz indulás ellenére nekem bejött, simán megérte rá elmenni. Ugyan nem egy magas költségvetésű film, de engem képes volt odaszegezni a képernyőhöz. 7,5/10

Airplane
Ez egy abszolút ütős régimódi Leslie Nielsen komédia, instant favorit lett amint láttam. Nagyon kemény poénok vannak bene, akár fanja vagy, akár nem. :) 9/10

Kaptár - Alvilág 3D
Talán ez volt életem legjobb mozija. Nagyon rendben volt minden, a látvány, a zene, az akció, a színészi alakítás... nálam minden tökéletes volt. Sokan nem fognak egyetérteni, de 10/10, már 2x láttam :)

#270 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 20. 20:29

Lassan végére érek a True Blood első évadának. Nagyon tetszik ez a sorozat, bár nem vagyok a legnagyobb vámpírrajongó. Számomra tökéletes az egyensúly a durva, vérben tocsogó jelenetek és a szerelmi szál között.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#271 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 21. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Bloody - Dátum: 2010. 09. 20. 17:12

Lehetek akkor kritikus?
Túl sokat fordítasz ... úgy látom a régieknél ez megvolt.

Aha, ezek jó érvek. Sokat olvastam a filmről és próbáltam minél kevésbé azokra a dolgokra koncentrálni, amik sok helyen szerepelnek. Viszont az aránnyal nagy gond lett, szóval jól rászaladtam. :sleep:
Mindenesetre tényleg kösz. :beer:

#272 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 07:12

Viharsziget
Scorsese film, gondoltam csak jó lehet. Nem csalódtam! Szerintem akit érdekelt már úgyis látta szóval nem írnék sokat...
DiCaprio is korrekt már ilyen érett fejjel, a mostani filmjei elég jók. Film hamár diliház, akkor lehetett volna picit nyomasztóbb, meg valahogy nem lett akkora dráma, mint illene szerintem. Egyébként ajánlott film.

Nagyfiúk
Sok jót hallottam róla, hogy milyen állat vígjáték. Gondoltam sok "vicces" figura majd csak produkál valamit. Hát nem...ez egy rettenetesen buta film, gagyi poénokkal. A főszereplőknek egyenként is idióta szar filmjeik voltak, de azért együtt talán jobb is lehetett volna. Ez az erőltetett tanúlság itt is mint minden Adam Sandler filmben....hát inkább csak kisgyerekeknek lesz szórakoztató.
a.k.a. moloj

#273 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 23. 13:24

3000 miles to Graceland

Frozen
Kép
Kép
Kép

#274 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:56

Machete
Hááát ezt a filmet szerintem sokan vártuk már...pontosítok: sokan sokkal többet vártunk tőle :)
Olyan nevek szereplnek a stáblistán, hogy azalapján a film a must see kategóriába sorolandó. A teljesség igénye nélkül: Danny Trejo, Robert de Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Don Johnson, Lindsay Lohan, és talán Danny fia lehet Gilbert Trejo...

Nos a film egy kula, nem több. Ha nem tudnám hogy nem Uwe Boll rendezte, akkor fogadnék rá hogy az ő míve ez a szarkupac. Gagyi effektek, sablonos semmitmondó dialógusok, főhősként pedig egy lassan szépapa korba lépő szattyán. Dannynek ezt a filmet 20 évvel ezelőtt kellett volna eljátszania, akkor még hiteles is lett volna. Sokszor kín nézni ahogy vonszolja löttyedt testét futás helyett. Ami az abszolút hiteltelen a filmben, hogy mint főhőst, minden fiatal harmatos bula magáévá akarja tenni.
A filmet max Michelle és Jessica egy egy villantása miatt érdemes megnézni....Lindsay villantása már nem akkora szám. Szerencsétlenkém elég lehasznált állapotban van már.
TELJES BEJEGYZÉSHEZ KATT IDE
Kép
Kép
Kép

#275 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 23:07

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 23. 21:56

Machete
Hááát ezt a filmet szerintem sokan vártuk már...pontosítok: sokan sokkal többet vártunk tőle :)
Olyan nevek szereplnek a stáblistán, hogy azalapján a film a must see kategóriába sorolandó. A teljesség igénye nélkül: Danny Trejo, Robert de Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Don Johnson, Lindsay Lohan, és talán Danny fia lehet Gilbert Trejo...

Nos a film egy kula, nem több. Ha nem tudnám hogy nem Uwe Boll rendezte, akkor fogadnék rá hogy az ő míve ez a szarkupac. Gagyi effektek, sablonos semmitmondó dialógusok, főhősként pedig egy lassan szépapa korba lépő szattyán. Dannynek ezt a filmet 20 évvel ezelőtt kellett volna eljátszania, akkor még hiteles is lett volna. Sokszor kín nézni ahogy vonszolja löttyedt testét futás helyett. Ami az abszolút hiteltelen a filmben, hogy mint főhőst, minden fiatal harmatos bula magáévá akarja tenni.
A filmet max Michelle és Jessica egy egy villantása miatt érdemes megnézni....Lindsay villantása már nem akkora szám. Szerencsétlenkém elég lehasznált állapotban van már.
TELJES BEJEGYZÉSHEZ KATT IDE

jaj nemá' :)
szerintem sokan mást vártak mint aminek készült a film. ez egy ilyen stílus, Grindhouse erről szól. régi kis költségvetésű b-c kategóriás akciófilmek mintájára készült. a stílusában nagyon is fasza film lett, Rodriguez már jobban ráérzett mint a Terrorbolygónál, szerintem. a szereplő gárda is sokat dobott a filmen. a vége főharc szerintem is kaki de amúgy rendben volt minden. nem mondhatjuk hogy gagyi effektekmert direkt ilyen, 60-as 70-as évek hentelős filmjeit idézi. sajnos ismerni kell a stílust hogy értékeljük. értem miért nem tetszett, ez a film egy kisebb közönségnek szólt.
a.k.a. moloj

#276 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 24. 04:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 24. 00:07

jaj nemá' :)
szerintem sokan mást vártak mint aminek készült a film. ez egy ilyen stílus, Grindhouse erről szól. régi kis költségvetésű b-c kategóriás akciófilmek mintájára készült. a stílusában nagyon is fasza film lett, Rodriguez már jobban ráérzett mint a Terrorbolygónál, szerintem. a szereplő gárda is sokat dobott a filmen. a vége főharc szerintem is kaki de amúgy rendben volt minden. nem mondhatjuk hogy gagyi effektekmert direkt ilyen, 60-as 70-as évek hentelős filmjeit idézi. sajnos ismerni kell a stílust hogy értékeljük. értem miért nem tetszett, ez a film egy kisebb közönségnek szólt.

Soxor volt nekem is olyan érzésem, hogy ez a film nem veszi magát komolyan....
de még így sem tetszett. Lehet rétegfilm....nemtom. Én csak a saját véleményemet írtam...
Kép
Kép
Kép

#277 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 24. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 24. 04:51

Soxor volt nekem is olyan érzésem, hogy ez a film nem veszi magát komolyan....
de még így sem tetszett. Lehet rétegfilm....nemtom. Én csak a saját véleményemet írtam...

hát igen ezt inkább poénra kell venni. nacsak azért írtammert ami negatívumot írtál róla az valójában stílusjegy, szóval más szemszögből kell nézni egy ilyet. ettől függetlenül értem hogy nem tetszett, a nagyközönségnek általában nem tetszenek az ilyenek. én mondjuk csípem a műfajt, bár elég kevés az utánpótlás.
amúgy ha picit utánanézel a Grindhouse stílusnak, találhatsz olyan filmeket hogy csuda :laugh: . főleg a horror irányzatban. Machete még Oscar-ért is indulhatna azok mellett. na mind1 nem rosszindulatból írtam.
a.k.a. moloj

#278 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 24. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 24. 08:17

hát igen ezt inkább poénra kell venni. nacsak azért írtammert ami negatívumot írtál róla az valójában stílusjegy, szóval más szemszögből kell nézni egy ilyet. ettől függetlenül értem hogy nem tetszett, a nagyközönségnek általában nem tetszenek az ilyenek. én mondjuk csípem a műfajt, bár elég kevés az utánpótlás.
amúgy ha picit utánanézel a Grindhouse stílusnak, találhatsz olyan filmeket hogy csuda :laugh: . főleg a horror irányzatban. Machete még Oscar-ért is indulhatna azok mellett. na mind1 nem rosszindulatból írtam.

Egyáltalán nem vettem rosszindulatúnak. :)
Kép
Kép
Kép

#279 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 18:48

Gangs of New york/New York Bandái

Erről csak eddig halottam de csk most került hozzám ez a múvi.Ez a film bemutatja,hogy New york,hogy alakult ki.Itt megfordultak a világ más országából az emberek.Bandák alakultak ki és 1más közt pedig harcoltak,loptak,fosztogattak.Nekem tetszett,már az elején 1 jó véres jelenettel kezdik a filmet(ahogy szokták is modani"gyere(tek) ki a hóra")Durva harcot vittek véghez,baltákal,késekel meg más emberi élet kioltásához alkalmas kézifegyverekel.Be is festeték rendesen a placott,pontosabban az 5 pontot.L.Dicaprio hozza a formáját mint mindig.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#280 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 25. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 06. 09:37

Az eredeti 1981-es Titánok harca szerintem jobb volt, ha nem láttad, akkor szerintem pótold. Igaz a látványvilág, az effektek a mostnai nyomába sem ér... viszont emlékeim szerint kerekebb, érthetőbb a történetvezetése. Ez a remake szerintem nem érte el azt a szintet.

Nekem is jobban tetszett.Ez csak annyival volt látványosabb,hogy a mitikus szörnyek jobban,élethűebben(köszöhetjük a ami teknikának) mozogtak mint az előbbi része.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »