HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#281 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 25. 23:45

nálam most ilyen "szuperhősök" voltak a porondon

HA/VER
Kép
Rengetegen várták ezt a filmet, kritikák viszont már elég vegyesek voltak.
Van egy gyíkarc aki eldönti hogy szuperhős lesz...ezzel elindít egy nagy lavinát maga körül. Kezdetben nem nagyon megy neki, ám később híres lesz. A filmben ezután több "szuperhős" is megjelenik, pl Nicholas Cage és a lánya. Meg lesz főellenség is, minden amit akartok...
Fura film, nem ezt vártam. Arra készültem valami egyszerű vígjáték lesz, kezdetben az is ám egyre jobban bedurvul, fröcsög a vér meg emberek halnak meg. Számomra ez nem nagyon illet a film imázsába...főleg hogy egy kb 9-10 éves kislány is tök lazán gyilkolja az ellent. Na erről nem tudom mit gondoljak. Vagy az van hogy bázmeg milyen beteg, ízléstelen már, vagy az van hogy bázmeg defaszahogy be merték ezt vállalni. Mindenesetre nem találtam az egyensúlyt a gyilkolászás és a gagyi családi vígjáték között. Aztán hogy ez hiba, vagy pont ez a szépsége a dolognak azt én tudom. komolyan nem tudom hova tenni ezt a filmet magamban. Bár se így se úgy nem nyűgözött le, egyszer nézhető volt. Fordítások faszán sikerültek...

Defendor
Kép
A főszereplőt Woody Harrelson alakítja, egy fura fickót, kicsit visszamaradt értelmileg...hasonló mint Forrest Gump csak Woody messze van az Oscar-tól. Na szóval van egy ilyen tiszta és egyszerű lélek, aki hivatásának érzi, hogy megvédje a várost. Persze mindenki röhög rajta, meg hát nem túl hatékony, de nagyon lelkes fickó. Sikerül belekeverednie egy elég komoly ügybe, ez viszi majd a cselekményt.
Nos hát nem tudom, hogy röhögjek rajta vagy ez egy dráma...kicsit mind2, mint a Forrest Gump csak ez nem lett akkora alkotás. Elég alacsony költségvetésű film, meg alapból DVD-n jelent meg, szal nem moziba szánták. Nem rossz film, nekem jobban tetszett mint a HA/VER. Eredeti nyelven nézzétek ha lehet, kaki a fordítás.
a.k.a. moloj

#282 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 09. 26. 05:53

Predators
Kép
Kép
Kép
Kép

#283 Felhasználó inaktív   maxgraham 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 26. 15:14

Predators/Ragadozók

Háát...az 1 meg 2 nagyon tetszett,de ez 1 SZÉGYEN! :( mégcsak semmi különleges nincs benne áááááá ne nézzétek,mert kisül a szemetek :unsure:

4/10

Szerkesztette: maxgraham 2010. 09. 26. 15:14 -kor

"Lehet, hogy az alkohol az ember legnagyobb ellensége, de a Biblia azt mondja, szeresd az ellenségeidet."

"Nincs ronda nő,csak kevés pia"

#284 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 16:06

The Happening/Az esemény

Nagyjából a film arról szól,hogy a növényeke(fák,bokrok,fűvek)védekezni kezdenek az emberiség ellen és igy 1 bizonyos biologiai gázt eresztenik ki magukból ami az embereket önyilkoságra készteti.Előre a parkokban kezdödik(ahol persze több a fa is :happy:)utánna már a kisebb településeken is kezdenek el védekezni.Előre nagyobb embercsoportokra reagálnak később majd már 3-4 emberre is beindul a védekező mehanizmusuk.Érdekes sztori és érdekes elképzelés és érdekes a film is.Cak mi nehogy igy járjunk.Ezért is mondják,hogy ne bántsd a fát,hisz ő is érez,szal. gyerekek védjétek a fákat ezért egyetek minél több hódot :laugh:
Ajánlani tudom 1x.Vannak jó öngyilkosági jelenetek. :laugh:

7/10
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#285 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 26. 17:19

Necro: nekem is bejött a hepöning! :)

ON: Superman napot tartottam.
Kép
Kép
Kép

#286 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 12:19

Robin Hood
Kép
Ez az új Robin Hood, annyit tudtam hogy Ridley Scott rendezte és Russel Crowe meg Cate Blanchett a főszereplők. Nos én már eleve úgy voltam vele, hogy ugyan minek még egy Robin Hood? Volt már sok változat, sorozatok is meg minden, szerintem a témát jó időre kimerítették, de hajrá. Ez a mostani feldolgozás nagyon más mint a többi, nem a jólismert Robin Hood sztori. A híresebb karakterek is másképp vannak jelen. Little John nem a haramiák vezére, meg pár dolgot megváltoztattak. Aztán jött valami történelmi vonal is ilyen királyokkal, meg nemesek lázadnak, a franciák támadnak...ez valahogy csak belassította a filmet. Én egy pörgős, vicces kalandfilmnek örültem volna, mint pl a Kevin Costner-es változat. Ez a film kicsit unalmas, meg túl hosszú is. Ám nagyon igényes minden szempontból, a díszletek és kosztümök is meg mint film is, ez nem vitás. Nekem nem tetszett, sőt szerintem fölösleges volt megcsinálni. Ha Robin Hood film akkor csakis a 91-es változat.
a.k.a. moloj

#287 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 12:28

Defendor
Kép
Kép
Kép

#288 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 12:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 27. 12:19

Robin Hood
Kép
Ez az új Robin Hood, annyit tudtam hogy Ridley Scott rendezte és Russel Crowe meg Cate Blanchett a főszereplők. Nos én már eleve úgy voltam vele, hogy ugyan minek még egy Robin Hood? Volt már sok változat, sorozatok is meg minden, szerintem a témát jó időre kimerítették, de hajrá. Ez a mostani feldolgozás nagyon más mint a többi, nem a jólismert Robin Hood sztori. A híresebb karakterek is másképp vannak jelen. Little John nem a haramiák vezére, meg pár dolgot megváltoztattak. Aztán jött valami történelmi vonal is ilyen királyokkal, meg nemesek lázadnak, a franciák támadnak...ez valahogy csak belassította a filmet. Én egy pörgős, vicces kalandfilmnek örültem volna, mint pl a Kevin Costner-es változat. Ez a film kicsit unalmas, meg túl hosszú is. Ám nagyon igényes minden szempontból, a díszletek és kosztümök is meg mint film is, ez nem vitás. Nekem nem tetszett, sőt szerintem fölösleges volt megcsinálni. Ha Robin Hood film akkor csakis a 91-es változat.

ez rendben van, én ugyan ezt éreztem. a kevinkósztneres robin hood lett úgy beállítva, mint klasszikus. ez után megnézve igen. nekem pl. tetszett a történelmibb és komolyabb megközelítése, remélhetőleg valós eseményeken alapul. ennek a robbin hoodnak a vége lett úgy befejezve, ahogyan a kevinkósztneres elkezdődik. erdőben élnek, fosztogatnak ésatöbbi. ez inkább a "klasszikus" robin hood előzménye.

#289 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 09. 27. 12:48

ez rendben van, én ugyan ezt éreztem. a kevinkósztneres robin hood lett úgy beállítva, mint klasszikus. ez után megnézve igen. nekem pl. tetszett a történelmibb és komolyabb megközelítése, remélhetőleg valós eseményeken alapul. ennek a robbin hoodnak a vége lett úgy befejezve, ahogyan a kevinkósztneres elkezdődik. erdőben élnek, fosztogatnak ésatöbbi. ez inkább a "klasszikus" robin hood előzménye.

Részemről csak azért nem illett bele a történelmi rész, mivel ez csak egy kitalált népi legenda. Persze az, hogy ki uralkodott akkoriban meg milyen volt a politikai helyzet rendben van, de nekem így sok volt hogy ennyire sok szerepe volt Robinnak az ország történelmében mint itt. Igen a végén is elhangzik hogy így kezdődött, tényleg mintha előzményt akartak volna. Viszont annak sem stimmel, mivel az eredeti sztorikban is épp akkor tér haza a szentföldről, nem ismeri Little John bandáját meg eredetileg ő Locksley (vagy hogy kell írni :s ). Nekem sehogy sem passzol. Egyébként tényleg nem rossz film, csak mint Robin Hood...hát.
Na nem vita képpen, csak nem érthető hogy is szánták ezt a filmet.

tjames: látom a Defendor ügyben azonos véleményen vagyunk, szerintem is jobb a HA/VER-nál csak ez nem kapott semmi reklámot.
a.k.a. moloj

#290 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 27. 14:31

tjames: látom a Defendor ügyben azonos véleményen vagyunk, szerintem is jobb a HA/VER-nál csak ez nem kapott semmi reklámot.

:)
Kép
Kép
Kép

#291 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 28. 08:04

Tegnap néztem meg a Volt egyszer egy vadnyugatot. Még mindig az egyik legjobb film :)
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#292 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 28. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 26. 06:53

"Nimród egy új valamit akart ezzel elindítani?"
Sztem nem sok köze volt a rendezőnek a sztorihoz, kapta a forgatókönyvet meg Rodriguez személyében a producert és annyi. Nem volt nagyon szabad keze főleg nem ilyen kérdésben hogy akkor miért kétfajta predi van.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#293 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 28. 13:46

Bűneink ára
Kép
Számomra ismeretlen cím volt, valami 2008-as alkotás. A borító szerint a film olyan mintha Tarantino találkozott volna Bonnie-val és Clyde-dal, ez elég merész kijelentésnek tűnt. Van egy rablópáros, kicsit tényleg mint Bonnie és Clyde, egyszer azonban hibáznak és a srácot elkapják, a csaj megússza. Pár év után a csajnak sikerül kiszabadítania a srácot. A srác viszont megváltozott a börtönben.
Nekem elsőre jónak tűnt a film, elején valami Született gyilkosok féle alkotásnak tűnt. Később kiderült hogy a srác valami pszichopata lett vagy megszállta valami...teljesen kifordul a végére az egész film. Felejtős cucc, jól indult, faszság lett belőle.
a.k.a. moloj

#294 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 28. 13:57

Solitary Man
Kép
Kép
Kép

#295 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 28. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2010. 09. 28. 13:51

"Nimród egy új valamit akart ezzel elindítani?"
Sztem nem sok köze volt a rendezőnek a sztorihoz, kapta a forgatókönyvet meg Rodriguez személyében a producert és annyi. Nem volt nagyon szabad keze főleg nem ilyen kérdésben hogy akkor miért kétfajta predi van.

Nem is a személyln van a lényeg, hanem a tényen, miszerint ez a fajta "újítás" nekem nem nagyon jött be.
Kép
Kép
Kép

#296 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 16:34

Brian élete
Gondolom sokan ismerik...Monty Python féle szatíra. Bibliai időkben játszódik, rengeteg jó és merész poén. Szerintem nem is kell különösebb kommentár, király film, bár nem vagyok oda Monty Python filmekért. Ha már szatíra, a kedvencem akkor is a 22-es csapdája!
a.k.a. moloj

#297 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 07:36

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 28. 16:29

Nem is a személyln van a lényeg, hanem a tényen, miszerint ez a fajta "újítás" nekem nem nagyon jött be.

Ezzel én is egyet értek. Szerintem teljesen felesleges volt egy nagyobb predi fajt berakni a filmbe. Mondjuk ez nem Nimród hibája. Egyszerűen azért fájó, hogy van erősebb Predi is, mivel ezek szerint az első két filmben, az avp-ben, a könyvekben, a képregényekben, az überkirály predik igazából csak a kicsik voltak. Simán lehetett volna predi vs predi harc anélkül, hogy egy új fajt hoznak be a képbe.

#298 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 30. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 09. 30. 08:36

Ezzel én is egyet értek. Szerintem teljesen felesleges volt egy nagyobb predi fajt berakni a filmbe. Mondjuk ez nem Nimród hibája. Egyszerűen azért fájó, hogy van erősebb Predi is, mivel ezek szerint az első két filmben, az avp-ben, a könyvekben, a képregényekben, az überkirály predik igazából csak a kicsik voltak. Simán lehetett volna predi vs predi harc anélkül, hogy egy új fajt hoznak be a képbe.

Így van, lehetett volna magyarázni rivalizálással az egymás közti harcot. De egy szuperpredi....erőltetett
Még a végén az is kiderül, hogy a prediket is egy nagyobb-erősebb faj tenyészti ki, hogy testőröket neveljen belőlük, s valójában nem többek, mint egy rabszolga gladiátor faj.
Sírva is fakadnék ha így lenne....

Szerkesztette: tjames 2010. 09. 30. 07:46 -kor

Kép
Kép
Kép

#299 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 02. 15:06

Tigrisek földjén
Kép
A vietnámi háború idején játszódik, egy kiképzőtáborban. A történések középpontjában Bozz (Colin Farell) közlegény áll. Nos ez a Bozz nem igazán bír magával, mindig balhézik, elég különc figura, háborútmeg leszarja. Ez sok embernek nem tetszik, nem csak a tiszteket, de a társait is magára haragítja a viselkedésével. Mindemellett viszont nagyon jó katona lenne belőle...
Nos ez a cselekmény naggyábból. Tetszett, jó kis film. Film nagyrész kézikamerás felvételekből áll, ez néha elég béna, da amúgy jól állt neki.

Pandorum
Kép
Sok jót hallottam róla, azt mondták olyan mint a Dead Space. Szóval ilyen sci-fi-horror. A távoli jövőben játszódik, a Föld túlnépesedett ezért egytelepesűrhajót indítanak útra, hogy egy új életre alkalmas bolygót is meghódítsanak. Az út közepén néhány ember felébred a hibernált állapotból, senki nem ért semmit. Ez még nem elég hanem valami fura lények vadásznak rájuk, az űrhajó meg haldoklik. Többit nem lövöm le. A legnagyobb név Dennis Quaid, de más ismerősarcok is vannaka filmben. A történet tetszett, viszont a kivitelezés...
Színészek kakik, a szörnyek is bénák. Ettől még nézhető film, de nem lesz maradandó cucc. Event Horizon még mindig jobb ha már sci-fi meg horror.
a.k.a. moloj

#300 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 02. 15:40

Tigerlandra felhívtad a figylmem Moloj....be fogom szerezni.
Please Give & Sex and the City 2
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16