HA/VER

Rengetegen várták ezt a filmet, kritikák viszont már elég vegyesek voltak.
Van egy gyíkarc aki eldönti hogy szuperhős lesz...ezzel elindít egy nagy lavinát maga körül. Kezdetben nem nagyon megy neki, ám később híres lesz. A filmben ezután több "szuperhős" is megjelenik, pl Nicholas Cage és a lánya. Meg lesz főellenség is, minden amit akartok...
Fura film, nem ezt vártam. Arra készültem valami egyszerű vígjáték lesz, kezdetben az is ám egyre jobban bedurvul, fröcsög a vér meg emberek halnak meg. Számomra ez nem nagyon illet a film imázsába...főleg hogy egy kb 9-10 éves kislány is tök lazán gyilkolja az ellent. Na erről nem tudom mit gondoljak. Vagy az van hogy bázmeg milyen beteg, ízléstelen már, vagy az van hogy bázmeg defaszahogy be merték ezt vállalni. Mindenesetre nem találtam az egyensúlyt a gyilkolászás és a gagyi családi vígjáték között. Aztán hogy ez hiba, vagy pont ez a szépsége a dolognak azt én tudom. komolyan nem tudom hova tenni ezt a filmet magamban. Bár se így se úgy nem nyűgözött le, egyszer nézhető volt. Fordítások faszán sikerültek...
Defendor

A főszereplőt Woody Harrelson alakítja, egy fura fickót, kicsit visszamaradt értelmileg...hasonló mint Forrest Gump csak Woody messze van az Oscar-tól. Na szóval van egy ilyen tiszta és egyszerű lélek, aki hivatásának érzi, hogy megvédje a várost. Persze mindenki röhög rajta, meg hát nem túl hatékony, de nagyon lelkes fickó. Sikerül belekeverednie egy elég komoly ügybe, ez viszi majd a cselekményt.
Nos hát nem tudom, hogy röhögjek rajta vagy ez egy dráma...kicsit mind2, mint a Forrest Gump csak ez nem lett akkora alkotás. Elég alacsony költségvetésű film, meg alapból DVD-n jelent meg, szal nem moziba szánták. Nem rossz film, nekem jobban tetszett mint a HA/VER. Eredeti nyelven nézzétek ha lehet, kaki a fordítás.