HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#861 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 06. 11. 19:24

Kép

The Road - Az út

Elég velős lelki dráma, noh nem olyan durva, mint pl A Testvérek, de azért nem lesz tőle annyira jókedved, maximum fellélegezhetsz, hogy neked még van egy napod a paradicsomban. A fényképezés mesteri, a látvány pazar, a tájak és minden helyszín az utolsó részletig kidolgozott és eredeti. A színészek is nagyon rendben vannak, Viggo Mortensent ugyebár nem kell sokaknak bemutatnom, de Charlize Theron is helyet kap a műben.
A lényeg, hogy engem meggyőzött a film, szerintem egy remek alkotás, de azért mégegyszer nem nézném meg.
7.3 pont
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#862 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 11. 20:10

Little Fuckers - Utódomra ütök

Mivel ez a harmadik bekúr rész, ezért már jobban megdolgozhatták volna a story-t, mert megint ugyanaz a nóta megy mint az első két részben is, segg nem jön ki az apósával, ez így nagyon is rendben van nah de harmadjára is ezt meglesni, hát kicsit lohasztó.
Azért néha tud jópofa lenni a film, de sokszor nagyon erőltetett és közhelyes, hiába a sok remek színész, ezt a kecskét már nem lehet tovább fejni, ez van.
5 pont

#863 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 16:28

Másnaposok 2, :rolleyes:
Sokan mondják hogy nagyon rossz film lett ..."rossz történet, rossz viccek...stb" , hát egyáltalán nem :D hatalmas film volt , nálam az első része 10ből 11volt, de ez a része most csak 9.5 a 10ből :) Zach Galifianakis(Alan) óriásit alakított megint , már akkor is röhögtem rajta amikór nem csinált semmit :laugh: + még jó ötlet volt belerakni Mr. Chow-t :happy: na szóval ez egy szuper film volt :p
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#864 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 20:34

From Paris with Love

Sima piff-puff akciópump, szinte nulla story, de mégis szórakoztató. Igazán semmit nem tudnék kiemelni a filmből, de mégis hamar elrepült az a másfél óra ameddig tartott, egy ilyen esti kis lazulásnak bőven jó volt, persze mégegyszer már nem nézném meg, de ha másért nem is akkor a hájas-kopasz Travoltáért egyszer érdemes :)
5.9 pont

#865 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 21:18

Drat : Van olyan film ami eléri nálad a 8 pontot ? :D

Szerkesztette: JacoB 2011. 06. 12. 21:19 -kor

! Hala Madrid !
Rise & Grind

#866 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 12. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 06. 12. 21:18

Drat : Van olyan film ami eléri nálad a 8 pontot ? :D

ha visszább lapozol, találsz egy párat: pl: Red Riding Hood, Brooklyn's Finest, Law Abading Citizen, Inglourious Basterds, és ezek csak a nem rég látott filmek, amúgy van nálam egy rakás 9-9.5-ös film is :) (van egy olyan topic aminek vmi olyasmi a neve hogy top 10 kedvenc film nah ott megtalálod :)

Szerkesztette: Drat 2011. 06. 12. 21:27 -kor

#867 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 17:21

most néztem meg a "Faster" című nagyonnagyonjó akció-krimi filmet. Igazából most nem mesélni akarok róla, csak azt kérdezném, hogy SPOILER SPOILER SPOILER --------------------------------- a végén ugye Rock nem halt meg, hanem lelőtte a nyomozót, és most a nyomozó volt az, aki megölette a testvérét a videóban? ------------------------------ SPOILER SPOILER SPOILER

#868 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 13. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: danez11 - Dátum: 2011. 06. 13. 16:21

most néztem meg a "Faster" című nagyonnagyonjó akció-krimi filmet. Igazából most nem mesélni akarok róla, csak azt kérdezném, hogy SPOILER SPOILER SPOILER --------------------------------- a végén ugye Rock nem halt meg, hanem lelőtte a nyomozót, és most a nyomozó volt az, aki megölette a testvérét a videóban? ------------------------------ SPOILER SPOILER SPOILER

igen
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#869 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 17:06

Kép

The King's Speech - A király beszéde

Rég volt szerencsém egy ilyen jó filmhez, szinte minden tekintetben majdnem tökéletes alkotás. Rendkívüli dramaturgiával bemutatott mű. A téma nem hangzik túl érdekfeszítőnek, de mégis azzá tették, nem lankadt 1 percre sem a figyelmem, nem unatkoztam, a film végig érdekes tudott maradni. A díszletek, korabeli ruhák, autók, smink és minden ami ezzel jár teljesen profi munka. De mit sem érne az egész a kiemelkedő színészek nélkül (Colin Firth, Geoffrey Rush, Helena Bonham). A 4 Oscar teljesen megérdemelt, főleg a Colin Firth által jegyzett Legjobb férfi főszereplőért járó szobor.
8.8 pont

végül egy kisebb párbeszéd a műből, aki ezt spoilernek érzi az ne olvassa:

"- Nem dadog káromkodáskor.
- Ó, gebedjen meg!
- Cifrábbat nem tud?
- Nos, a büdös, búbánatos szentségit maga buta barom.
- Ó, ennél még egy prűd pedagógus is színesebb!
- Szar. Szar. Szar. Szar. Szar....
- Ez az! A szenny folyamatosan árad a nyelvéről.
- Mert dühös vagyok!
- Ismeri az F betűst?
- F...f...fedeztetés?
- Ó, Bertie!
- Fasz. Fasz! Fasz, fasz, furkós fasz. Fasz, fasz, fasz és pöcs. Pöcs, pöcs, picsa, picsa, picsa, fasz, fasz.
- Igen, látja?! Csöppet sem hezitál!
- Szar, fasz és kuki. Kuki, kuki, szar és fasz és... csöcs."

#870 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 16. 17:41

E3 2011 SONY Conference(720P)
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#871 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 17. 17:56

I am Number Four - A negyedik

SZVSZ egy ritka gyenge tini akciófilm, tele közhelyekkel, nyállal és ami ezzel jár, ultrabéna story, borzalmasan irritáló főszereplő, szörnyű színészi játék (egyedül Timothy Olyphant volt értékelhető), ha a 10-14 éves korosztály volt megcélozva akkor még rendben is lenne, vagyis van, mert lehet hogy rájuk gondoltak a készítők, de ha mégse akkor meg ássák el magukat jó mélyre...egyedül a kutyus tetszett a filmben, talán ő alakított a legjobban :)
4 pont

#872 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 18. 20:12

Derült égből fasírt

Nekem nagyon tetszett, szuper kis animációs film. Minden klappol, a karakterek nagyon jól eltaláltak, akad benne jó pár poén, jópofa a story, 23 vagyok, de engem egy jó mesével mindig meglehet még fogni :)
8 pont

#873 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 21:40

a Szikla : most láttam először de nálam már most benne van a top 5-ben :) (ez a Johnny Cage még most is ugyan úgy nézki mint most :D)
10/10

Az Árva : Nagyon jóó kis horror/thriller, telis tele izgalommal,fordulatokkal és feszültséggel.
Minden megvan benne amit egy ilyen filmtől elvár az ember.,.Még a színészekre se lehet panaszkodni.Tökéletes összjáték.A filmnek egy percén nem unatkoztam., brutálisan jóóó volt :) NÁLAM CSILLAGOS TIZES A TÍZBŐL ;)

Hitman, a bérgyilkos :
Szerintem egy nagyon jó film lett . A "hitman" amúgy is bérgyilkost jelent. A a film nagyrészt a játékra épül, de szerintem, ha nem vesszük figyelembe a játékot, akkor ez egy nagyon jó kis film.:)Pl. sztem aki nem játszott a játékkal az nagyon élvzte. Bár ez ízlés kérdése is. :) 7PONT

Párizsból szeretettel :
Frankó kis akciófilm volt..Travolta marha nagyot alakít. :D é s a történet is meglepett..egész jó volt ;).. erős 8-ast adok neki :)
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#874 Felhasználó inaktív   goronika89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 06. 27. 21:40

a Szikla : most láttam először de nálam már most benne van a top 5-ben :) (ez a Johnny Cage még most is ugyan úgy nézki mint most :D)
10/10

Az Árva : Nagyon jóó kis horror/thriller, telis tele izgalommal,fordulatokkal és feszültséggel.
Minden megvan benne amit egy ilyen filmtől elvár az ember.,.Még a színészekre se lehet panaszkodni.Tökéletes összjáték.A filmnek egy percén nem unatkoztam., brutálisan jóóó volt :) NÁLAM CSILLAGOS TIZES A TÍZBŐL ;)

Hitman, a bérgyilkos :
Szerintem egy nagyon jó film lett . A "hitman" amúgy is bérgyilkost jelent. A a film nagyrészt a játékra épül, de szerintem, ha nem vesszük figyelembe a játékot, akkor ez egy nagyon jó kis film.:)Pl. sztem aki nem játszott a játékkal az nagyon élvzte. Bár ez ízlés kérdése is. :) 7PONT

Párizsból szeretettel :
Frankó kis akciófilm volt..Travolta marha nagyot alakít. :D é s a történet is meglepett..egész jó volt ;).. erős 8-ast adok neki :)

Húú, most lehet, hogy megsértelek de ajánlom, hogy jegyezd meg:az Nicolas cage nem pedig johnny :dry::angry:
Kép

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is this a God of War

#875 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 27. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: goronika89 - Dátum: 2011. 06. 27. 21:49

Húú, most lehet, hogy megsértelek de ajánlom, hogy jegyezd meg:az Nicolas cage nem pedig johnny :dry::angry:

azta XDDDDD észre se vettem XD "JOHNNY CAGE" :D he-he ez FAIL :D
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#876 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 28. 17:59

Drive Angry - Féktelen Harag

Ez a film már néha annyira szar, hogy szinte jó :), Néha nagyokat röhögtem rajta, annyira gáz volt. Egyszer azért nézhető, ha épp nincs jobb dolga az embernek, ha nincs benne Cage és Fichtner akkor szerintem a feléig se jutottam volna el, szerencsétlen Nicolas Cage egyre szarabb filmekhez adja a nevét, a tavalyi Varázslótanonc talán még ennél is szarabb, még a héten tervbe van véve a Boszorkányvadászat, remélem az nem lesz ekkora bukolina.
4 pont

#877 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 28. 18:33

The Roommate / A Szobatárs
Várós film volt, jött, ment. Ennyi. A film eleje szépen előkészíti valaminek a "helyét" de amikor "cselekedni" kéne, amire leginkább várunk, akkor lapos, unalmas. Néha-néha találunk egy-két izgalmas részecskét, de ott is csak a látvány miatt találjuk érdekesnek a helyzetet. A történet pofonegyszerű, a végét tudjuk. Ennél azért egy Gyilkos elmék epizód is több izgalmas percet nyújt. Csak hát ott nincsenek szőkenők :Đ és barnanők. :laugh: Nekik köszönhetően 6/10

Insidious
Kitűnő rendező, ígéretes trailer. Füles majdnem maxon (azért egy Megalodonnal belevágni ebbe teljes hangerőn..hát.. :laugh: ), lehet izgulni. Az első 45 percben minden a helyén van, minden kell, érződik a levegőben minden ami ott van, bemutatkoznak a szereplők, a helyszín tehát olyan Paranormal Acitivty-s beütése van nem kicsit de a P.A. 2-nél azért sokkal komolyabb, profibb. Igen. Eddig. Ekkor megérkezik néhány szereplő akik okoztak néhány double facepalm-ot. Véleményem szerint ők nem illenek a filmbe, vagyis eddig teljesen komoly a film és akkor jön két faszfejjános szerepelni..-.- De ők is hozzátesznek a hangulathoz, tehát ha sikerül kicsit felszabadulni az első óra okozta feszültségből akkor egész jól alakítanak és hozzájárulnak az "old school" horror hangulathoz, mert ebben a filmben az is megtalálható. :) Ilyen módon ijesztgetnek ésatöbbi. A vége az .. az.. ez is kellett hozzá. Ami engem nagyon idegesített az az volt, hogy túl messzire mentek. Volt benne l4d, dante's inferno, Alan Wake..:Đ Ez így kicsit sok volt ide de ez ilyen. 9/10
Kép

#878 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 28. 18:33

-duplapost-

Szerkesztette: X360_FaNbOy 2011. 06. 28. 18:33 -kor

Kép

#879 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 17:59

Boszorkányvadászat

Egy újabb nap, egy újabb Cage film, egy újabb gyenge eresztés :). Elég sok helyen lehúzták ezt a filmet, de én még így is bizakodóan vágtam bele...kár volt, a story egy 0, sok helyen közhelyes az egész, a végén pedig a drámaiság nagyon erőltetett volt, a befejezés siralmas, egyedül talán a szép tájakat tudnám kiemelni, néha egész hangulatos tudott lenni a film, viszont majdnem végig unatkoztam, csak másfél órás a mű, de nekem így is sok volt.
4.5 pont

#880 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 06. 29. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 06. 29. 19:59

Boszorkányvadászat

Egy újabb nap, egy újabb Cage film, egy újabb gyenge eresztés :). Elég sok helyen lehúzták ezt a filmet, de én még így is bizakodóan vágtam bele...kár volt, a story egy 0, sok helyen közhelyes az egész, a végén pedig a drámaiság nagyon erőltetett volt, a befejezés siralmas, egyedül talán a szép tájakat tudnám kiemelni, néha egész hangulatos tudott lenni a film, viszont majdnem végig unatkoztam, csak másfél órás a mű, de nekem így is sok volt.
4.5 pont

Én is ma néztem meg és egyet is értek.. Gondolkodtam melyik Cage filmet nézzem, a Drive Angry-t vagy ezt. Hát utána már nem volt kedvem megnézni azt is. Talán majd holnap..De holnapra az Unknown van tervben. :D
Kép

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.