HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1081 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 26. 20:49

Az M5 Stuart egy fos. Lightnak túl nagy és lomha, ágyúi szarok.
M3 Stu sokkal jobb gép...
KomposztWC

#1082 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 23:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 26. 19:14

A Hetzer 62%-os legénységgel és a 7,5cm PaK39 L/48 löveggel aláhord! Mostanában egy picit mindig a cél fölé célzok és lám, sokkal több lett a találatom is.

FYI mindegyik aláhord, ugyanis van esése a röppályának.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1083 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 06:56

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 04. 27. 01:53

FYI mindegyik aláhord, ugyanis van esése a röppályának.

OK, a röppályáról én is hallottam már egy-két dolgot (irányzóvonal, lövedék sebesség változása, röppálya tetőpont, approximációs együttható és társai), de szerintem a játékban nem konkrétan e miatt van. Egyszerűen csak a legénység tapasztalatlansága és a löveg pontatlansága adja.
De végül is tökmind1... :)
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1084 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 27. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 27. 06:56

OK, a röppályáról én is hallottam már egy-két dolgot (irányzóvonal, lövedék sebesség változása, röppálya tetőpont, approximációs együttható és társai), de szerintem a játékban nem konkrétan e miatt van. Egyszerűen csak a legénység tapasztalatlansága és a löveg pontatlansága adja.
De végül is tökmind1... :)

Nem hiszem, hogy a progi figyelembe veszi ezeket (röppályát mondjuk látni), de az tény, hogy a német lövegek alá hordanak. Közelre csak-csak, de távolabbra biztos.

#1085 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 09:27

Megvettem shermannt... ez még mindig jó poén, bár kicsit furának tűnik VK után, szegény ahhoz képest egy papírdoboz, viszont gyors és jól lehet vele manőverezni.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1086 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Taranis - Dátum: 2011. 04. 26. 12:59

Első tervek alapján a Luchs & Leopard ágat szemeltem ki a Light Tank csoportból. Most épp a Luchs-ra gyűjtök.
Ezzel kapcsolatban egy gyors kérdés. Luchs-ból fejleszthető Leopard kifejleszthető anélkül, hogy meg kelljen vennem és játszanom a Luchs-szal? (A free experience erre való?)

Szerintem érdemes "kimaxolni" mindent, mert könnyebben tudsz xp-t gyűjteni egy fullos tankkal mint egy alappal. Így nagy segítség, hogy a következő tierben nem egy tök alap tankkal kezdesz hanem pl. egyből megvan a legjobb rádió, egy jobb motor vagy löveg. Plusz közben némi tapasztalatot is gyűjthetsz, előbb megtalálhatod a stílusod és az annak megfelelő kedvenc leshelyeidet vagy útvonalaid.

#1087 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 27. 09:56

Nem hiszem, hogy a progi figyelembe veszi ezeket (röppályát mondjuk látni), de az tény, hogy a német lövegek alá hordanak. Közelre csak-csak, de távolabbra biztos.

Ez az aláhordós dolog korábban nekem nem tűnt fel. A VK3001(P), VK3002(DB) és a három Párduc egyetlen lövegénél sem emlékszem ilyesmire. A 7,5cm L/100 és 10,5cm-es német lövegek meg elképesztő pontosak voltak. Csak most a béna legénységű Hetzernél tűnt fel ez az aláhordás dolog. Úgyhogy én mindent a trehány legénységre kenek :D
Kép

#1088 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 11:01

Legénység nagyon sokat számít... 80% körül jár a tigrisé és azért nagyon távoli mesterlövészkezdéshez nem elég pontos (bár ez inkább mintha oldalra hordana) így a löveg, ellentétben a VK36 8.8-asa 100-as gunnerrel jóval többször betalál...

Tigerre meg kell vennem 500-ért a gun rammert, nagyon sokat számít az a 10%, kár, hogy ilyen rohadt drága.

Szerkesztette: Nevl 2011. 04. 27. 11:06 -kor

#1089 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 27. 11:01

Legénység nagyon sokat számít... 80% körül jár a tigrisé és azért nagyon távoli mesterlövészkezdéshez nem elég pontos (bár ez inkább mintha oldalra hordana) így a löveg, ellentétben a VK36 8.8-asa 100-as gunnerrel jóval többször betalál...

Tigerre meg kell vennem 500-ért a gun rammert, nagyon sokat számít az a 10%, kár, hogy ilyen rohadt drága.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de próbáltad átvinni egyik tank legénységét a másik tankba??? Úgy tudom, hogy néhány % elveszik, de 100%-os crew-nál sztem belefér.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1090 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 13:57

Medeknél szoktam, 2 csapat legénységet megtartok a legelső tankoktól és viszem őket tovább. De ha tank kategóriát váltasz (pl. medből heavybe, vagy medből td-be) a legénység még 100%-ról is visszaesik 50% körülre. Egyébként medből medbe átültetni őket azt hiszem 10% bukóval jár, így megéri (T23-legénysége kapásból úgy kezdődött már, hogy 1 maxos és 1 50% körüli skill mindenkinek, ah a régi szép idők betaban :) ).

#1091 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 08:56

Kicsit kezd unalmas lenni, hogy mindenki campel... Tigris amúgyis úgy vonzza a golyókat mintha fizetnének neki érte, de nem egyszer fordult elő, hogy a semmiből egyszerre 15 golyó kapott el. Ált. vagy instant halál, vagy a teljes legénység halott és szinte minden modul lenullázva...

Értem, hogy sokaknak nincs premium ezért óvatosan mennek, de teljesen meghal így a játék, tök mind1 mit csinálsz, minden pályán megy a camping és sajnos ez a saját csapatra is igaz. Hiába mondom, hogy erre-arra kéne menni, alig követ valaki, egyedül meg sokra nem megyek ha szembejön 3-4 med egyszerre.

#1092 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 09:06

Beta alatt is mindenki campelt.

#1093 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 04. 28. 10:06

Beta alatt is mindenki campelt.

majd egészen addig megy ez, amíg nem lesznek értelemes "premade" csapatok - lévén azok egyszerűen leradírozzák a campelőket
(camper csapatot verni értelmesen, kb 3 perc alatt le lehet - még kampinovkán is!)

#1094 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 28. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2011. 04. 28. 09:30

majd egészen addig megy ez, amíg nem lesznek értelemes "premade" csapatok - lévén azok egyszerűen leradírozzák a campelőket
(camper csapatot verni értelmesen, kb 3 perc alatt le lehet - még kampinovkán is!)

Pont tegnap volt olyan mákos lövésem kampinovkán, hogy az enemy bázison az egyik sziklánál kempelt egy PzII. Nem lehetett látni, hogy ott van, de odadurrantottam neki egyet és kinyiffant. :) Random hit. :)
Írta is az arc cseten a szokásos hülyeségeket, csíter, noob, fu ésatöbbi. :)

Összegezve, imádom a fullos VK3601-et. :cool2:

#1095 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 10:27

Láma kérdés, de premade nem csak premade ellen mehet?

Betaban nem éreztem ennyire általánosnak a campelést... legalábbis a legtöbb meccsen volt némi mozgás mindkét csapatnál, nem csak beálltak és várták a killeket.

VK36 továbbra is a legjobb tank élményem a gameben, talán T23 volt még hasonló, viszont utóbbival ellentétben a lassú közlekedés miatt jobban meg kell válogatni, hogy hová mész, így sok pályán találtam számomra új és jól használható fedezéket, útvonalat.

Szerkesztette: Nevl 2011. 04. 28. 10:29 -kor

#1096 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 28. 10:27

Láma kérdés, de premade nem csak premade ellen mehet?

Betaban nem éreztem ennyire általánosnak a campelést... legalábbis a legtöbb meccsen volt némi mozgás mindkét csapatnál, nem csak beálltak és várták a killeket.

VK36 továbbra is a legjobb tank élményem a gameben, talán T23 volt még hasonló, viszont utóbbival ellentétben a lassú közlekedés miatt jobban meg kell válogatni, hogy hová mész, így sok pályán találtam számomra új és jól használható fedezéket, útvonalat.

Map design fail. De leginkább scout fail.

Ugye high tierben valószínüleg nem nekem kéne elöl mennem a damage sponge Tigrissel, de mégis sokszor azt látom hogy mögöttem baktatnak a T34-85, T43 és társai...

Campinovkán én hegyre Tigrissel nem mászom, az biztos. Tré armor, és lomhább mint a többi Tier7 heavy.

Szerkesztette: sutyi^ 2011. 04. 28. 10:33 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1097 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 10:45

Szerintem azért campelnek sokan, hogy előbb elérjék a bétában meglevő cuccaikat. :s

#1098 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 11:04

Campinovkán én mindig felmegyek a hegyre.... mert hegyen halni jó! (ugye? :D)

#1099 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 28. 13:04

Campinovkán én mindig felmegyek a hegyre.... mert hegyen halni jó! (ugye? :D)

Hahaha...párszor volt szerencsém veled halni ott :D

Egyébként én soha egy gameben sem szerettem kempelni...itt sem kempelek...predig prémium nélkül tolom....halok is rendesen...nem csak hegyen :)

Szerkesztette: Sendrov 2011. 04. 28. 12:29 -kor

Kép

#1100 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 12:40

Mostanában én is a mindent vagy semmit taktikát alkalmazom, van amikor még a PzIV-el is első tankként nyomulok, általában hamar vége is szokott lenni ilyenkor a meccsnek :) Ha beállok sniperkedni vele, akkor viszont szinte mindig 4-5 killem van. Abban a tierben eszméletlenül durva az L70-es ágyú. Tegnap megszereztem a PzIV-el a SteelWall-t, jót nevettem ezen :) A bázisunkra kellett visszahúznom védekezni, mert elkezdték foglalni: 2 MarderII, és egy SU85. 4HP-vel éltem túl... Mondjuk mákom volt, mivel az egyik Marderen csak valami alap löveg lehetett, mert csak pattogtak a lövései. A végén így 4HP-vel 3 lepattanót lőtt rám, mire kinyírtam. Gondolom elküldött melegebb éghajlatra :)

Amúgy nem vesz részt közületek valaki ebben: http://game.worldoft...l_training_camp

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.