Nemtom hogy vagytok vele, de nekem hasznos volt a tegnap esti gyakorló bohóckodás.
T1 Heavyvel kapcsolatban:
1. 75mm L/70 (Myrsky PZIV-ese) minden irányból átüti a T1 páncélzatát, még a torony homlokpáncélzatát is.
2. 88mm L/56 (Norb VK3601(H)-ja) szintén mindenhol átüti a T1-et, de mintha ott lett volna egy ferdén érkező lepattanó
3. T1 sérülései gyakoriság szerinti sorban: lánctalp, üzemanyag tartály, motor, löveg.
4. A rengeteg bekapott átütő találat ellenére (köztük szándékosan torony hátuljába) ammo rack sérülés nem volt.
5. Eddig 41 ütközetem volt T1 Heavyvel (tegnapi gyakorló csatákat nem számítva), gyakran teljesen szitává lőnek, de érdekes módon a legénység alig szokott sérülni. Eddig összesen szó szerint egy-két sérülés volt: gunner és driver.
Tegnap még akkor sem sérült a legénységem, amikor norb ementálivá lyuggatott a 88-assal. Fene se érti.
6. A T1 76mm-es lövege minden irányból átüti a PZIV páncélzatát (szemből is)
7. A VK3601(H) páncélzatát azonban szemből sehol sem tudom átlőni, viszont minden más irányból igen.
Nagyjából ezeket a következtetéseket vontam le a tegnapi gyakorlat után.
Persze érdekes volt a 2db PZII + 2db Pz35(t) kontra PZIII 4 az 1 ellen széria is
Ja és persze az sem volt semmi, amikor Sutyi az aprócska, szilárd tüzelésű hagyományörző konyhai tűzhelyével kilőtte Norb VK3601-esét
Szerkesztette: Sendrov 2011. 05. 03. 07:32 -kor