HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1161 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 04. 09:21

Tegnapi első meccsemen nem kikaptam a Myrksy, Sutyi, Von_Wolf triót ellenfélnek? :D

Érdekes tank ez a tigris 2, nagyon sokat számít a döntött páncélzat, egyik pályán szembekerültem 2 heavyvel (is3, T29) meg 1 td (isu152), mindhárman azonnal tüzeltek 2 lepattanó, 1 10% damra ütött... tigrissel már félhalott lettem volna. Azért ettől picit megnőtt az önbizalmam :D A kisebbik 10.5-ös ágyú minőségi ugrás már a nagy 8.8-hoz képest, ezzel végre rendeseket lehet sebezni még a ferdit is átlövi szemből és lehet, hogy valamivel pontatlanabbnak kéne lennie, de nem érzem a különbséget, hogy őszinte legyek... (sőt a 2.5 helyett 2-es aim time miatt még talán jobb is picit). Hátránya viszont az iszonyat lőszerár... 5-600 credit/lőszer ha jól tippelem az árat, összesen elfér 45 db az alap turreten. Jól kell teljesíteni, hogy megérje egyáltalán csatába menni ezzel a járgánnyal.

Tényleg ez utóbbit gondolom érdemes lecserélni az erősebb front páncél miatt, de hiányozni fog a 35°-os turn speed...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1162 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 05. 04. 08:59

Tegnaptól én is Tigrincs tulaj vagyok. :)...

Gizike :) Nagyon gyorsan túl akarsz majd lépni tigrisen az első 20-25 csata után :p Egyébként nem rossz tank, de túl sok handicapje van a többi azonos tierű heavyhez képest, így megéri ugrani róla. (viszont ha teheted vedd meg a legnagyobb motort hozzá, az sokat fog segíteni TK-nál)

#1163 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 10:00

Szuper, amikor megvan a pénz, és már csak 3k XP kell a Tigrishez, elveszitek az egésztől a kedvemet... Még a végén inkább elindulok T29 felé :D

Amúgy mivel én nem mindig premiummal tolom nem tudom megéri-e átugrani majd KT-re... Betában a Panther is jobb esetben nullszaldós volt premium nélkül, KT fenntartása meg gondolom még drágább... Panthert azért szépen lassan összeszedem, tetszett az a tank, meg ha átírják a techtree-t, akkor kapok mellé egy PantherII-t is, ami eléggé csábító :) Ugyanezen okból Tigris után lehet elindulok orosz heavy vonalon KV3-ig. Annyira utálom ellenfélként, hogy már szeretném, ha ugyanígy utálnának az ellenfelek :)

#1164 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 10:10

Norb, grat a tigrincshez.
Én aszem jó darabig el leszek a T1-el és később az M6-al. Kis szerencsével még WoT2 megjelenése előtt megszerzem a T29-et :D
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1165 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 10:19

Állítólag javítanak valamit a tigris ágyúján úgy már kevésbé lesz gyengusz a többiekhez képest. Legnagyobb nyomora a vékony és 0 döntést kapott páncél (ugyan annyi armorja van mint a Vk36-nak), de ha sniperként játszod nem fogsz benne csalódni. Király tigris pedig a nagyobb pityuval lesz igazán ütős tank, csak az meg 46K xp...

KT-n meg a lőszer drága, repair majdnem ugyan annyi mint az alap tigeré.
M4A3-at is kifejlesztettem, nemsokára meg is veszem és eladom az alap shermannt, mostmár értékelem a 90-es löveget T20-on... nagyon jó kis fegyver az.

#1166 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 04. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 04. 10:10

Norb, grat a tigrincshez.
Én aszem jó darabig el leszek a T1-el és később az M6-al. Kis szerencsével még WoT2 megjelenése előtt megszerzem a T29-et :D

Köszi. :)

Myrsky: Ne hallgass Nevl-re, csak az ámerikái vérvonal beszél belőle. :reklamacio: :Đ

#1167 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 16:11

Játszottam most néhány csatát. Az egyikben kiszedtem egy IS4-est és két tigrist, 2970xp 37e. credit. Egy másikban pedig 5 ellent lőttem ki egymás után. Jött egy 60%-os vk36, azt egy lövésből elintézte a 122-es, utána 2 100-as T1-es, ők egy pz4 segítségével 2-2 lövésből megvoltak. Su100 pont forgolódott, úgyhogy a puhábbik részen tudtam elkapni, ki is gyulladt a motorja, ez is megvolt egy lövéssel. Az utolsó egy leszázalékolt T29-es volt 30%-al, ez is megvolt 1 lövéssel. :) Ha ez a csúzli nem 4,5-öt tudna lőni percenként, hanem 8-9-et, akkor simán végig lehetne őrjöngeni az összes meccset 6-7 killel. De csak most vettem észre, hogy a skulló 1025 credit darabonként!! Aztán még a német a drága... :D

Szerkesztette: von_Wolf 2011. 05. 04. 16:12 -kor

Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1168 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2011. 05. 04. 16:11

Játszottam most néhány csatát. Az egyikben kiszedtem egy IS4-est és két tigrist, 2970xp 37e. credit. Egy másikban pedig 5 ellent lőttem ki egymás után. Jött egy 60%-os vk36, azt egy lövésből elintézte a 122-es, utána 2 100-as T1-es, ők egy pz4 segítségével 2-2 lövésből megvoltak. Su100 pont forgolódott, úgyhogy a puhábbik részen tudtam elkapni, ki is gyulladt a motorja, ez is megvolt egy lövéssel. Az utolsó egy leszázalékolt T29-es volt 30%-al, ez is megvolt 1 lövéssel. :) Ha ez a csúzli nem 4,5-öt tudna lőni percenként, hanem 8-9-et, akkor simán végig lehetne őrjöngeni az összes meccset 6-7 killel. De csak most vettem észre, hogy a skulló 1025 credit darabonként!! Aztán még a német a drága... :D

Ha az megnyugtat, akkor míg a 122-es egylövésből öl mindent ami T5 heavy alatt van, addig azokban én rendszerint hármat kell lőjjek 88-assal... hogy 9-11e credites repair számlát már ne is említsem.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1169 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 00:24

Tyőj de pocsék ez az A-20. :(
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#1170 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 05. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 05. 05. 00:24

Állítólag a fullos A-20 100%-os legénységgel, periszkóppal, álcahálóval nagyon jó scout tank. Még a bétában volt olyan, hogy a csapatunk úgy elvérzett, hogy egy ellenséges tankot sem tudtunk kilőni, csak a legvégén bújt elő az ellen scout-ja, kb. 150 m-re tőlünk. Az ellen meg a csapatom összes tankját látta és egyesével kilőttek mindenkit.
Sokan azt hiszik az a scout, ha a startnál egyből rohamozza az ellent... :laugh:
Szerintem jó kezekben aranyat ér az A-20-as. Neki is ugrok hamarosan. :) (habár aranykezem nincs....XD)

#1171 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 05. 05. 02:24

A20-nál 2 taktika van:

Vagy a folyamatos rohanás végig a pálya minden zugán:

SCOUT VIDEÓ KATT

Vagy a mögé kerülős bujkálós felderítő (szerintem a csapat szempontjából ez a hasznosabb):

FELDERÍTŐ VIDEÓ KATT
Kép

#1172 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 08:47

Az első videós taktika úgyis csak akkor működik, ha nem bottom tier az ember, amúgy tuti halál.
A második az tetszett. Amikor artyzok, akkor sokkal jobban örülnék, ha a scoutok inkább ezt csinálnák, mint öngyilkos rohamokban elrohannak meghalni. Az elején ugyis mindenki még pozícióba mozog, így sokat nem ér a scout, ha felderít egy rakat mozgó célpontot. Ha meg akar halni, akkor várjon inkább 1 percet, és akkor rohamozzon :)

#1173 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 09:15

Na igen, nem véletlen, hogy ruszki med tankok nálam prioritást élveznek a kill listán :D

Tegnap nem sok időm volt, kb annyi, hogy mindhárom tankkal menjek 1-2 csatát... kt-vel a campelés kifizetődő :D Bár a kisebb 105-ös elég pontatlan, de így is egész szép eredményeket lehet produkálni, ha okosan helyezkedsz. Nagyon tetszik, hogy végre nem csak azt hallom, amikor rálövök egy T29-re, IS3-ra, hogy "bounced off"...

Pénzügyileg nem tudom, hogy lehet ezzel jól kijönni, 4-5 tank megsebzése, 2 kill, 3-4 spot 1000xp+40K credit, repair, consumables és ammo 30K-t is meghaladja. Ilyen teljesítményt meg nem minden battle-ben tudsz azért elérni.

#1174 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:00

Én a T1 Heavy-vel továbbra is nagyon jól el vagyok. Páncélzata, sebzése nem egy nagy szám. De a legénység most már 70%-os, ezért érezhetően pontosabb lett a tüzelés. A 17-18 lövés/perces tűzgyorsasággal pedig szépen lehet gyűjtögetni az xp-ket. Mínuszos csata kizárt.

Sajnos még baromira messze vagyok az M6-tól, de ha meg lesz az sem lesz egy felüdülés, mert szinte mindenben tök ugyanaz mint az M1. Kinézetre pl. teljesen. Csak kicsit strapabíróbb.

Gondolom az M6-ot ezért sokkal keményebb ütközetekbe fogja majd berakni a game.
Attól tartok M6 nagyobb szívás lesz, mint az T1 Heavy.
Kép

#1175 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:30

Eddig mindenki azt mondta, hogy M6 felüdülés T1 után... a 90-es löveggel már szépen lehet osztani az áldást és a páncélzata is jobb valamivel.

#1176 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 10:56

Úgy legyen!
Kép

#1177 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 05. 10:00

Én a T1 Heavy-vel továbbra is nagyon jól el vagyok. Páncélzata, sebzése nem egy nagy szám. De a legénység most már 70%-os, ezért érezhetően pontosabb lett a tüzelés. A 17-18 lövés/perces tűzgyorsasággal pedig szépen lehet gyűjtögetni az xp-ket. Mínuszos csata kizárt.

Sajnos még baromira messze vagyok az M6-tól, de ha meg lesz az sem lesz egy felüdülés, mert szinte mindenben tök ugyanaz mint az M1. Kinézetre pl. teljesen. Csak kicsit strapabíróbb.

Gondolom az M6-ot ezért sokkal keményebb ütközetekbe fogja majd berakni a game.
Attól tartok M6 nagyobb szívás lesz, mint az T1 Heavy.

Hát, készülhetsz a tier 8 csatákra. Nem mindig, de olyan fele-fele arányban ugyanezt kapom a KV3-al. A sima KV-val átlagban én voltam a legnagyobb, vagy benne voltam a topban. Viszont tier 6 tankkal nagy ritkaság, ha elől vagyok.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1178 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 05. 06:58

A20-nál 2 taktika van:

Vagy a folyamatos rohanás végig a pálya minden zugán:

SCOUT VIDEÓ KATT

Vagy a mögé kerülős bujkálós felderítő (szerintem a csapat szempontjából ez a hasznosabb):

FELDERÍTŐ VIDEÓ KATT

Nincs ezzel gond, így csinálom én is általában. Csak hát ugye T-34 a cél, én meg utálok bozótban ülni. :)
Twittegylet

#1179 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2011. 05. 05. 14:00

Hát, készülhetsz a tier 8 csatákra. Nem mindig, de olyan fele-fele arányban ugyanezt kapom a KV3-al. A sima KV-val átlagban én voltam a legnagyobb, vagy benne voltam a topban. Viszont tier 6 tankkal nagy ritkaság, ha elől vagyok.

Igen, ettől tartok én is. T1 Heavyvel én is gyakran vagyok a top3-ban.

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 05. 05. 14:11

Nincs ezzel gond, így csinálom én is általában. Csak hát ugye T-34 a cél, én meg utálok bozótban ülni. :)

Na igen. Üljön bozótban az, akit a természetben ér a hasmenés. :D
Kép

#1180 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 05. 13:29

Tegnap shermannal az egyetlen csatában, amibe bementem vele én voltam a top tier, 2-3 A20 is volt. Egyik elsütötte a klasszikus kamikaze runt, másik elindult a hegyre, (campingovka) sose láttam, hogy mi lett vele. A harmadik egy pziiia-val egyetemben a mi bázisunkon lévő bokrok népességét szaporították, az egész csapat kérte őket, hogy go scout, de semmi. Így végül én mentem scoutolni :D

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »