HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1141 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 02. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 02. 12:01

Szerintem inkább ammo racket találtad el, motor eddig egyszer se gyulladt ki német verdákon. De tudja franc Sutyinak úgy lőtték el a motorját, hogy előröl a tank alvázának kb alsó 5 centijén ment át a lövedék és mégis ko-zta.

Egy valamit hiányolok, napló funkció a csatákban... visszanézhesd pl. mit írtak csapattársak, a sebzésnaplót is átnézd, ki és midet lőtte szét stb.

Biztos, hogy kigyulladt, mert a STUGIII-at egy lövéssel kínáltam meg, 100%-ról lecsúszott 20-25%-ra, utána pedig szépen fogyott a maradék xp-je és meg is kaptam a kill-t érte. Sőőőőt, a tank hátulja lángolt is. :)
Ha van valakinek STUG-ja, akkor kipróbálhatjuk. :)
De most komolyan, privátban 2-3-4-en próbáljuk majd ki a tankjainkat, hogy mit bírnak, hova kell lőni, mikor van ammo rack vagy személyzet gyilok...stb. :laugh:

#1142 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 12:18

Ok, hogy ez egy tankos játék. Ok, hogy lehet törni, zúzni, lőni stb. Ok, hogy van fejlődés, jól felépített játékmenet stb.
De csak most kezdek rájönni, hogy bele lehetne kakkantani az egészbe, ha nem lennének ezek az elképesztően hangulatos, életszerű részletekkel teli pályák.
Berendezett kertekkel, kerti szerszámokkal, autókkal, parkokkal, hirdetőpóznákkal a kút mellett felejtett bádogkannákkal, kötélen száradó ruhákkal stb.
Persze ezeket jószerivel észre sem vesszük, hisz mindenen átgázolunk az acélszörnyekkel és csak az ellenséget kutatjuk.
Közben pedig a lánctalpaink alatt porlad szét egy rajzolt világ, mely annyira életszerű, mint ha csak a start előtti utolsó pillanatban menekültek volna el róla az azt benépesítő emberek.

Azt hiszem a gondosan megrajzolt pályák azok, amelyek már ilyen régóta e játék elé szegeznek.

Csak a hangulata miatt itt van megint egy kép az egyik leendő pályáról:

Kép

Mit nem adnék, ha ehhez a játékhoz is volna egy publikus pályaszerkesztő....hmmm...
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1143 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 05. 02. 14:09

Roppant egyszerü, a legtöbb német páncélosban elöl van a sebváltó és az is motordamagenek kalkulálódik.

Ez így is van. A játék is figyelembe veszi ezt.

Párduc sebváltó csere:

Kép

Érdekes, hogy ehhez a komplett első tetőlemezt le kellett szedni a harckocsivezető és a rádiós-lövész búvónyílásaival együtt.
Így is elég neccesen férhet be a cucc. Azt, hogy utána a szűk helyen miként fektetik el és hogy szerelik be, azt már inkább el sem merem képzelni.

Szerkesztette: Sendrov 2011. 05. 02. 12:30 -kor

Kép

#1144 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 05. 02. 12:11

Biztos, hogy kigyulladt, mert a STUGIII-at egy lövéssel kínáltam meg, 100%-ról lecsúszott 20-25%-ra, utána pedig szépen fogyott a maradék xp-je és meg is kaptam a kill-t érte. Sőőőőt, a tank hátulja lángolt is. :)
Ha van valakinek STUG-ja, akkor kipróbálhatjuk. :)
De most komolyan, privátban 2-3-4-en próbáljuk majd ki a tankjainkat, hogy mit bírnak, hova kell lőni, mikor van ammo rack vagy személyzet gyilok...stb. :laugh:

minden megeshet, végülis ha már átlövöd a páncélt, bejut a belső térbe akkor a motor is áldozatul eshet.

Training battlet tényleg mehetnénk, lenne pár dolog, amire kíváncsi lennék.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1145 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 02. 14:30

Training battlet tényleg mehetnénk, lenne pár dolog, amire kíváncsi lennék.

T1 Heavyt, M3 Leet, Hetzert fel tudok ajánlani kísérleti célokra.
...bár prémium nélkül lehet be sem enged training ütközetbe... :think:

Szerkesztette: Sendrov 2011. 05. 02. 12:49 -kor

Kép

#1146 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 02. 12:36

T1 Heavyt, M3 Leet, Hetzert fel tudok ajánlani kísérleti célokra.
...bár prémium nélkül lehet be sem enged training ütközetbe... :think:

Szerintem 1 prémium elég a csapatba... ugyan úgy mint platoonhoz.

Egyébként a pályadesign nagyon ötletes néhol, az olasz pályán találkoztam több utcanév táblával, ill. nagyon tetszett az árkádos, boltíves kis belső udvar a város közepén :)

#1147 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 02. 13:31

Akkor egy tréjning bettl-t hozzunk össze ! ! !

#1148 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 02. 15:21

Én is benne vagyok. Ma és holnap este szinte biztos, hogy ráérek, utána majd csak vasárnap.
Amúgy training battle-t lehet premium nélkül is tolni, csak a platoon/company csatákhoz kell, ha jól emlékszem.

#1149 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 07:27

Nemtom hogy vagytok vele, de nekem hasznos volt a tegnap esti gyakorló bohóckodás.
T1 Heavyvel kapcsolatban:
1. 75mm L/70 (Myrsky PZIV-ese) minden irányból átüti a T1 páncélzatát, még a torony homlokpáncélzatát is.
2. 88mm L/56 (Norb VK3601(H)-ja) szintén mindenhol átüti a T1-et, de mintha ott lett volna egy ferdén érkező lepattanó
3. T1 sérülései gyakoriság szerinti sorban: lánctalp, üzemanyag tartály, motor, löveg.
4. A rengeteg bekapott átütő találat ellenére (köztük szándékosan torony hátuljába) ammo rack sérülés nem volt.
5. Eddig 41 ütközetem volt T1 Heavyvel (tegnapi gyakorló csatákat nem számítva), gyakran teljesen szitává lőnek, de érdekes módon a legénység alig szokott sérülni. Eddig összesen szó szerint egy-két sérülés volt: gunner és driver.
Tegnap még akkor sem sérült a legénységem, amikor norb ementálivá lyuggatott a 88-assal. Fene se érti.
6. A T1 76mm-es lövege minden irányból átüti a PZIV páncélzatát (szemből is)
7. A VK3601(H) páncélzatát azonban szemből sehol sem tudom átlőni, viszont minden más irányból igen.

Nagyjából ezeket a következtetéseket vontam le a tegnapi gyakorlat után.

Persze érdekes volt a 2db PZII + 2db Pz35(t) kontra PZIII 4 az 1 ellen széria is :)

Ja és persze az sem volt semmi, amikor Sutyi az aprócska, szilárd tüzelésű hagyományörző konyhai tűzhelyével kilőtte Norb VK3601-esét :D

Szerkesztette: Sendrov 2011. 05. 03. 07:32 -kor

Kép

#1150 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 09:20

Hát... T1-el kapcs. tegnap volt egy csata, ahol egy picit anyáztam :D

Sutyival voltunk bent még este, az ellefnél bázisa mellett kisebb közelharc alakult ki köztünk (2 tiger+egy kv, aki lekéste a bulit), ill. az ellenfél 3 tankja között (IS3, T1heavy és talán egy vk3001H).
Az IS3-at közös erővel kinyírtuk, de addigra a másik kettő szétlőtte Sutyit, én nekiálltam a T1-nek, aminek MINDEN lövése átütötte a tigris páncélját szemből legalább 10% damra. Nekem viszont 4-ből három lövés is lepattant, pedig nem egy 5milis galacsinágyúval pöcögtettem...

Na nem baj, már csak 300K credit és tiger 2 :)

Utolsó körben bekerültünk egy tier IX-X exkluzív csatába, T30-ak, Vk45-ök stb... 5 perc campelés után meguntam és átmentem scoutba :p Campinovkán voltunk, így nem meglepő módon az üres terület felénél már rommá löttek, ellenben Sutyi követett és valahogy kinyírta az ellenfél T30-át :D

#1151 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 03. 11:20

Hát... T1-el kapcs. tegnap volt egy csata, ahol egy picit anyáztam :D...

...én nekiálltam a T1-nek, aminek MINDEN lövése átütötte a tigris páncélját szemből legalább 10% damra. Nekem viszont 4-ből három lövés is lepattant, pedig nem egy 5milis galacsinágyúval pöcögtettem...

Ne érts félre, de véletlen nem M6-os volt? Mert kinézetre tök ugyanúgy néznek ki, de az M6-nak erősebb a páncélja és van 90mm-es lövege is.
Kép

#1152 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 10:39

Nem, nem az egy T1 volt :) Egyébként a 75-ös is átüti a tigrist, nem nagyon, de pont annyira, hogy idegesítő legyen... Shermannok óta tudom ;)

#1153 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 03. 11:25

Elvileg meg lesz a Tigrincs, úgy hogy mehet a spesziál betl ma is. :)

Szerkesztette: norb 2011. 05. 03. 11:26 -kor

#1154 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:03

Én is fejlesztgettem a tankjaimat. A T34-85-re és a KV3-ra is megvettem a legnagyobb ágyúkat. T34-nek nincs ellenfél, persze ésszerű keretek között. Vágom szét vele a VK36-osokat 2-3 lövésből, még IS3-ast is kiütöttem szemből!! igaz volt neki kemény 20hp-ja. KV3 még brutálisabb a 122-essel, csak eszméletlen lassan tölt újra, úgyhogy csak kempelésre jó. Tegnap 6 killt szereztem egy olyan csatában, ahol a rangsor felénél se voltam. Eddig király, csak hát azzal a nyeszlett utántöltéssel lesznek gondok. Képzelhetitek, mikor elvéti a célt, mennyire örülök a 12mp-es reloading time-nak. Vegyetek fel barátnak és platoonozhatunk, holnap megjön a 2500gold.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1155 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:46

Von_Wolf pontosan ezért rühelli mindenki az orosz tankokat :D Iszonyat erősek a többi hasonló tierű járgányhoz képest, de azért annyira egyik sem papír, hogy a tűzerőt valós gyengeséggel kompenzálják a fejlesztők... éljen az elfogulatlan programozás :)

egyébként mi a felhsználóneved?

Tigris platoon ok, bár szerintem amint megvettem Tiger2-t eladom.

#1156 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 05. 03. 12:46

Von_Wolf pontosan ezért rühelli mindenki az orosz tankokat :D Iszonyat erősek a többi hasonló tierű járgányhoz képest, de azért annyira egyik sem papír, hogy a tűzerőt valós gyengeséggel kompenzálják a fejlesztők... éljen az elfogulatlan programozás :)

egyébként mi a felhsználóneved?

Tigris platoon ok, bár szerintem amint megvettem Tiger2-t eladom.

von_Wolf a becses nicknevem :)
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1157 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 14:06

Én megyek lövök kicsit. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1158 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 03. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 05. 02. 13:18

De csak most kezdek rájönni, hogy bele lehetne kakkantani az egészbe, ha nem lennének ezek az elképesztően hangulatos, életszerű részletekkel teli pályák.
Berendezett kertekkel, kerti szerszámokkal, autókkal, parkokkal, hirdetőpóznákkal a kút mellett felejtett bádogkannákkal, kötélen száradó ruhákkal stb.

Hát ha jól emlékszem akkor a SHoWW2 és folytatásai voltak hasonlóan részletesek.

#1159 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 04. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: KaLeun - Dátum: 2011. 05. 03. 22:53

Hát ha jól emlékszem akkor a SHoWW2 és folytatásai voltak hasonlóan részletesek.

Csak azért írtam a pályák részletességéről, mert anno elég sok időt szántam én is pályák készítésére (CoD1, CoD2, CoD4).
Így van némi fogalmam arról, hogy milyen rengeteg munka van egy ilyen aprólékosan kidolgozott pályában.
Minden tiszteletem a készítőké.
Kép

#1160 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 05. 04. 08:59

Tegnaptól én is Tigrincs tulaj vagyok. :) Sajna az első csata után nem volt pénzem lőszerre, mert többe került a javítása, mint amit csata után kaptam. :) 1.200.000-be fájt a tank, + 100.000 a 75%-os legénység, így totál lenulláztam magam. :) Szerencsére a VK elit státuszba lépett, 40%-os álcázással megspékelve. Lassan, de biztosan. :)
Most kifarmolom a Tigrist, aztán meglátom tovább megyek-e a KT-ra. Illetve a PzIV-el kifarmolom a Hummelt, mert artyzni jÓÓÓÓ és nem kell mindig hegyet mászni! :laugh:

Szerkesztette: norb 2011. 05. 04. 09:00 -kor

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.