A Szakasz úgy megy, hogy kell hozzá minimum egy premium-al rendelkező tag. Ő a Battle gomb alatti háromszögre kattint, onnan a legördülő menűből a Create platoon. Ezek után az alsó részen megjelenik a Platoon chanel, itt lehet invite-olni a haverokat. Nekik már nem kell premiumnak lenni asszem.
Talán max 3 ember lehet egy szakaszban jelenleg.
Amire figyelni kell, mi elsőre elrontottuk, hogy a szakasztagoknál a Battle gomb fölül átváltozik Ready-re. Ha készek erre kell nyomni. Ezt kijelzi a szakasz kreálójának és ő indítja a battle-t. Ha a szakaszvezető előbb klikkel a többiek lemaradnak és nem mennek vele.
Bocs ha már valaki válaszolt, akkor benéztem valamit. Ha meg rosszul írtam Warton kijavít. ( Köszi )

Egyébként én Browen-ként vagyok. Aki beírta magát azt felvettem friend listre utólagos engedelmetekkel.
Nem láttam választ arra a kérdésemre, hogy tudtok-e Magyar Klánról? ( Ha volt válasz mea culpa. )
Szóval tudtok Magyar Klánról?
Köszi.

Warton: Na kicsit letörtél. Azt hittem a JagdPanther legalább a SU-100-al party-ban van. Azért megszerzem, mert most már a JagdTiger a cél.

Egyébként én a Ferdinandtól már nem tartok annyira, mióta sikerült egyet meglepnem hátulról és egy lövéssel olyan 60% hp-t lőttem le róla közepes távolságból. Elvileg két-három szerencsés lövéssel ki tudom ütni. Persze csak hátulról, oldalról már nehezebb, elölről meg sem próbálom.
Sendrov: A bat-jel tetszik, jót kuncogtam rajta. Egyébként gratula. Majd kíváncsi leszek mit szólsz a Stug3-hoz.