HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#161 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:04

Na bocsi hogy most írok, de dolgoztam... Néha velem is előfordul.

A Szakasz úgy megy, hogy kell hozzá minimum egy premium-al rendelkező tag. Ő a Battle gomb alatti háromszögre kattint, onnan a legördülő menűből a Create platoon. Ezek után az alsó részen megjelenik a Platoon chanel, itt lehet invite-olni a haverokat. Nekik már nem kell premiumnak lenni asszem.
Talán max 3 ember lehet egy szakaszban jelenleg.
Amire figyelni kell, mi elsőre elrontottuk, hogy a szakasztagoknál a Battle gomb fölül átváltozik Ready-re. Ha készek erre kell nyomni. Ezt kijelzi a szakasz kreálójának és ő indítja a battle-t. Ha a szakaszvezető előbb klikkel a többiek lemaradnak és nem mennek vele.

Bocs ha már valaki válaszolt, akkor benéztem valamit. Ha meg rosszul írtam Warton kijavít. ( Köszi ) :D

Egyébként én Browen-ként vagyok. Aki beírta magát azt felvettem friend listre utólagos engedelmetekkel.

Nem láttam választ arra a kérdésemre, hogy tudtok-e Magyar Klánról? ( Ha volt válasz mea culpa. )
Szóval tudtok Magyar Klánról?

Köszi. :)

Warton: Na kicsit letörtél. Azt hittem a JagdPanther legalább a SU-100-al party-ban van. Azért megszerzem, mert most már a JagdTiger a cél. :D
Egyébként én a Ferdinandtól már nem tartok annyira, mióta sikerült egyet meglepnem hátulról és egy lövéssel olyan 60% hp-t lőttem le róla közepes távolságból. Elvileg két-három szerencsés lövéssel ki tudom ütni. Persze csak hátulról, oldalról már nehezebb, elölről meg sem próbálom.

Sendrov: A bat-jel tetszik, jót kuncogtam rajta. Egyébként gratula. Majd kíváncsi leszek mit szólsz a Stug3-hoz.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#162 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:23

Van magyar klán, pl a honlapon van a lezajlott Teammatch-ek ott megtalálhatod őket!
Meg ha a garázsban vagy, akkor tudsz keresgetni, olyan neveket, amiből esetleg kitűnik, hogy Magyar az illető.
Valaki egyszer akart beszélni velem a garázsba csak pont töltötte be a csatát amikor megláttam...biztos besértődött....
Mostanában a kiegészítő felszerelésekre gyúrok, álcaháló, távcsó, repair kit, medikit, automat tűzoltó (ez kell mert a KV-3 szeret kigyulladni), szóval ezek. Kicsit drágának találom őket, főleg, hogy elhasználódnak. Az álcaháló megmarad, meg a borzaszt pénzekbe kerülő cuccok (360.000-500.000pénz). De az álcaháló eddig bevált, vagy csak úgy érzem. Most a távcsőre gyúrok, mert az ad +25% észlelési távolságot, ami jól jön néha, mert bosszantó ha engem is olyan sima tank lövöldöz, amit én nem is látok és scout nem is járt arra.
Erősen filózom, hogy vegyek nagyobb löveget (100mm, vagy 122mm), ehhez kell még egy torony az 6300xp körül van, plusz a 16000, meg a 17000 árakon futó lövegek...
Vagy egyből a IS sorozatra gyúrjak ami 42000 XP + az ára. A 122-est szerintem kihagyom mert kell vagy 20-25 másodperc míg újratölt, de a 100mm (de lehet 105?), kicsit csábító. Most a 107mm-es van de az előbbinek jobbak az értékei. Ráadásul azzal a toronnyal lassabban forgok 1%-kal, de messzebbre lát és +20-30mm páncélzatot is ad.....komoly, hosszú perceket szoktam a garázsban elcsövezni, hogy hogyan lenne jó.....

Ja...melyik képlopóval dolgoztok? Mert most kipróbáltam egyet, de az csak fehér képeket mentegetett!

#163 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:25

Utólagos engedelmetekkel, mindenkit felvettem a barátok közé a game-ben.

Érdekes, hogy meg lehet nézni egymás statisztikáit, meg hogy ki mivel milyen eredménnyel nyomul.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#164 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 16. 17:25

Utólagos engedelmetekkel, mindenkit felvettem a barátok közé a game-ben.

Érdekes, hogy meg lehet nézni egymás statisztikáit, meg hogy ki mivel milyen eredménnyel nyomul.

Na ha a statisztikákat nézegeted, akkor nem is jövök ide többet, nem égetem magam.....:laugh:

#165 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 16. 11:42

ja... itt a kicsike :D :

Kép

Baromi nagy, bárcsak láthatná a többi játékos is :laugh:
egyébként énis felvettem (evlileg) mindenkit, jólenne egyszer egy közös csatát lenyomni bár az erősebb egyének ellen nemlenne túl sok esélyem :sleep:

Szerkesztette: Riot 2010. 10. 16. 16:43 -kor

#166 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 16. 16:29

Na ha a statisztikákat nézegeted, akkor nem is jövök ide többet, nem égetem magam.....:laugh:

Akkor az én eredményeimen a padlón fogja magát összepisálni a nevetéstől :cool2:

#167 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Yep - Dátum: 2010. 10. 16. 16:23

Van magyar klán, pl a honlapon van a lezajlott Teammatch-ek ott megtalálhatod őket!

Mostanában a kiegészítő felszerelésekre gyúrok, álcaháló, távcsó, repair kit, medikit, automat tűzoltó (ez kell mert a KV-3 szeret kigyulladni), szóval ezek. Kicsit drágának találom őket, főleg, hogy elhasználódnak.

Aha köszi majd megnézegetem.

Az álcahálót nem igazán értem KV-ra. Marha nagy böhöm, én inkább páncélt, vagy futóművet vennék alá, ha már van elég tűzereje. Ez csak találgatás nem ismerem az orosz oldalt, de nehéztankra ágyú, páncél, futómű sorrendet tartanék.

Az IS sorozat nagyon jó szerintem, IS4-től már nem tudom lőni őket a JgPz4-el. A KV-kat tudom lőni.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#168 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 16. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: browen - Dátum: 2010. 10. 16. 18:00

Aha köszi majd megnézegetem.

Az álcahálót nem igazán értem KV-ra. Marha nagy böhöm, én inkább páncélt, vagy futóművet vennék alá, ha már van elég tűzereje. Ez csak találgatás nem ismerem az orosz oldalt, de nehéztankra ágyú, páncél, futómű sorrendet tartanék.

Az IS sorozat nagyon jó szerintem, IS4-től már nem tudom lőni őket a JgPz4-el. A KV-kat tudom lőni.

Az álcaháló és az egyéb kiegészítők a STORE-ban találhatóak, ezek nem a fejlesztés részei, ezek csak pénzbe kerülnek. Szóval ez független a lánctalp, torony, stb fejlesztésétől...egészen jó kis cuccok vannak.

#169 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Riot - Dátum: 2010. 10. 16. 18:37

Baromi nagy, bárcsak láthatná a többi játékos is :laugh:

Már visszaraktam az eredeti textúrát. Elég sokkoló volt, amikor az ellenfél oldaláról 3db BAT-HETZER jött velem szembe egyszerre. Valahogy nem esett le, hogy ilyenkor minden HETZER-nek ilyen lesz a textúrája :omg: :Đ

Üzenet megtekintéseIdézet: Riot - Dátum: 2010. 10. 16. 18:45

Akkor az én eredményeimen a padlón fogja magát összepisálni a nevetéstől :cool2:

Nem fogom összepisálni magam...nyugi.
Egyébként is, csak Wartonét néztem meg. Róla tudom, hogy kísérletező típus és kíváncsi voltam mikkel nyomult eddig.
Amúgy meg amíg a játék KV tankok közé dobja a PZ38(t)-t, meg IS4-esek közé a Hetzert, addig mindenkinek pocsék lesz a statisztikája. Enyémet is meg lehet nézni....botrányos. De nem zavar. Ez van. Meg egyébként is, így nagy a kihívás.
Tegnap pl. egy IS4-esekkel és királytigrisekkel tele meccsen összefutottam egy "loltraktor"-ral...ez milyen ki..szás már :-D .

Tegnap majdnem meglett egy IS3-as trófeája. Szűk utcás pályán beálltam mögé és közvetlen közelről vagy 7db 75mm-es gránátot belengettem a farpáncéljába (közben egy jagdpanthertól is kapott egyet szemből, de azt kilőtte) és már az utolsó kegyelemlövést töltöttem mire lassan felém kezdte forgatni a tornyát.
De túl lassú volt, már nem érhetett el időben. Erre mire lőnék, egy kereszt utcából kettőnk közé gurul T34-es csapattársam és csak úgy fél vállról, menetből beviszi helyettem a kegyelemdöfést és elorozza a diadalmamat. Azt hittem, hogy a fene megesz... :banghead: majdnem utána dobtam az egeret.. :reklamacio: még jó, hogy eszembe jutott, hogy a monitorom bánná... :evil:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#170 Felhasználó inaktív   Riot 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 10:10

Tegnap este egy elég érdekes csatám volt. Az egész csatatéren szinte én voltam az eggyetlen medium tank :laugh: csak SPG-kel kerültem szembe. Egyébként remélem kidolgozzák még ezt a kiosztást mert a legtöbb nagy tankot még mindíg megse tudom karcolni a 75 milis lövegemmel :glare:

#171 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 10:16

IS fölött csak külön csatázhatnának a gyíkok, egy Heavy szerveren. semmi értelme, hogy a többi játékos pár másodperc alatt felrobban, ők meg 3-4 heavy 10-12 percig is játszadoznak, a többi meg dögöljön meg.
Annyira idegesít, hogy nagyon...ha találkoznék egy kettővel biztosan halánték szúrnám egy csillag csavarhúzóval az biztos.....:box2:
Én a köcsög, jó szivemmel sokszor kisebb tankokat életben hagytam 2-3% armor-ral....megsajnáltam szegényt, meg a sebzésért több pont is jár mint gyilokért....:spirit:

#172 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 12:19

viszont űtközbern rájöttem, hogy valószínűleg a leopard az egyik legjobb harckocsi, persze mindaddig, amíg megfelelő menyniségű SPG van a pályán.... szemét geciségeket lehet velük művelni, úgyhogy gyúrok rá ezerrel

teszem hozzá, ritka szemét addiktív a játék

és a bracketeken kéne finomítani, de nagyon

#173 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 17. 10:07

Egyébként is, csak Wartonét néztem meg. Róla tudom, hogy kísérletező típus és kíváncsi voltam mikkel nyomult eddig.

Próbálkoztam a szovjet harckocsikkal, de nem nagyon tetszett, akkor még én sem tudtam ezt az autoaimet alkalmazni, azért van annyiféle harckocsi unlockolva. :blush:

Üzenet megtekintéseIdézet: 32karakter - Dátum: 2010. 10. 17. 13:19

és a bracketeken kéne finomítani, de nagyon

??? :unsure:

#174 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 17. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 17. 17:24

Próbálkoztam a szovjet harckocsikkal, de nem nagyon tetszett, akkor még én sem tudtam ezt az autoaimet alkalmazni, azért van annyiféle harckocsi unlockolva. :blush:

??? :unsure:

bracket én értelemzésemben: kiket kik ellen rak össze... most rakta meg egy schmallturmost PZIV a friiss PZ+amat, de nagyon

#175 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 07:45

tényleg, feedbacket, meg hasonló tesztteléssel kapcsolatos dolgokat hol lehet a fejlesztőknek prezentálni? fórumon nem találtam...

hozzáteszem, sok minden nicns, mert maga az engine ileltve a game nagyon jól van leprogramozva eddig, keveset eszik, bírja a ridegtartást, gyors és szép is, stb

pár feature még jó lenne, még akkor is ha csak szigorúan shooter szemszögből nézzük

ja, tegnapelőtt vagy mikor csináltam Luchssal 5 killt egy csatában :) úgy, hogy kettőt még el is "vettek" előlem

arról nem is beszélve, hogy az artillery szinte végig belőlem élt (lőtt) :)

nagyon durva OP tud lenni a light tank

#176 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:08

Na igen...arty-k, hogy én hogy utálom őket.....Van, hogy senki nem mozdul a pályán, így nincsen felderítés, aztán ha van egy suicid hajlamú és pl. pont felém jár, akkor az arty-k kiszúrnak és mint kiéhezett vadállatok, az összes engem lő...mókás, persze a KV-3 lánctalpa egyből leesik és ott csövezek, várok, hogy ismét eltűnjek a térképükről.
Van, hogy túlélem, van, hogy nem...ilyenkor nagyon jól jön a "small repair kit", sokszor kihúzott a bajból.
Kipróbáltam a 122mm-es löveget is, de nagy csalódás, borzasztóan sajnálom a belefektetett 16000xp-t, már rég meglenne az IS tankom...
Maradtam a 107mm-es cuccnál, aránylag gyorsan újratölt és szépen sebez.
A light tankokat meg utálom, ahogy köröznek körülöttem és ketten, hárman körbe-körbe szétlőnek, tornyom meg nem bírja követni őket.
Na ez megalázó....egy Tigris 2 lövés, egy olyan kis tank, amelyik behorpad ha a kilőtt lőszer hüvelye ráesik, na, ezek meg lealáznak.
Estére eltűntek az IS-7-esek, talán IS-3 volt a legnagyobb amivel találkoztam. Nem tudom mennyi lehet a fenntartási költségük, de egy rosszul sikerült csata után én is fizetek vagy 5500-7500 creditet.

A hivatalos fórumban, mintha láttam volna olyan topikot, amiben az észrevételeket lehet megosztani a készítőkkel, fejlesztőkkel .

#177 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:47

Sziasztok Urak!
Verghaust néven játszok, jelen pillanatban VK3001(P) gépsárkány a használatos technika (Panther a végcél).
Eddig minden téren beváltotta a játék a hozzá fűzött reményeket.
Egy nagy hibáját fedeztem csak fel: egy hete, amióta feltettem, hozzá sem nyúltam a most készülő (illetve nem készülő) StuG IV-hez, a többi makettről nem is beszélve...
Erről természetesen csak a fejlesztők tehetnek!!! :reklamacio:
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#178 Felhasználó inaktív   32karakter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:56

light tank ellen is van ellenszer, ha értelmesen, csapatként működik az ellen, és szépen fedezik egymást a páncélosok, akkor csúnya vége szokott lenni a harcnak... nem egyszer fordult már elő, hogy még lőni sem tudtam, már kilőttek...

és igen, rohadtul addiktív a játék

#179 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:21

megjött a kódom, lassan én is csatlakozom! :)

#180 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 18. 09:21

megjött a kódom, lassan én is csatlakozom! :)

beszarás. kettőt is kaptam, ha kell valakinek priviben csápoljon. a legelső jelentkezőé lesz, aki kapja marja. :)

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.